Robin har gjort stor skillnad för mig och min onda nacke! Besvären har minskat betraktligt vilket gör livet lättare att leva! Robin lägger mycket tid på helheten kring problematiken och förklarar tydligt varför smärta och andra besvär uppstår. Är så tacksam för att jag hittade Robin! Mina varmaste rekommendationer!
Norrtälje Rygg & Ledklinik AB
Vi erbjuder behandling av neuromuskuloskeletala åkommor, kort och gott, vi ser till så att din kropp fungerar! Norrtälje Rygg & Ledklinik är den lilla personliga & lokala kliniken i Norrtälje, gjord av en rospigg för att passa en rospigg. Vi värdesätter mötet med människan och ser till helheten när vi behandlar för att göra...
63 omdömen om Norrtälje Rygg & Ledklinik AB
Tack för de fina orden Helena! Så härligt att jag kan bidra till bättre livskvalité! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Upplevelsen var mycket bra. Tyckte först att smärtan i ryggen lättade. Har nu lika ont igen.
Vad kul att du uppskattade upplevelsen. Förändring tar tid, på samma sätt som att 1 tandborstning inte gör dig immun mot hål i tänderna för all framtid! Jag hoppas jag kan ge dig en ärlig chans med en behandlingsserie framöver så att förändringen håller över tid. Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Mycket bra mottagande, trevlig och kunnig.
Tack för de fina orden! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Underbart kunnig gav ett stort förtroende
Stort tack för de fina orden! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Trevligt bemötande. Snabb och bra undersökning av vad som var problemet. Bra behandling!
Tack för de fina orden. Kul att du är nöjd! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Trevligt bemötande , väldigt skicklig i sitt yrke och noga och tydlig . Jag kan varmt rekommendera Robin
Tack för de fina orden! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Proffsigt och trevligt bemötande. Mina höga förväntningar infriades. Jag kan varmt rekommendera kliniken, det kändes tryggt att vara där.
Tack för de fina orden. Vad härligt att du är nöjd! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin ger intryck av att kunna det han gör och ville inte behandla mig innan jag varit och röntgat min rygg.
Tack Ann för att du skriver. Det är viktigt att utesluta annat innan behandling påbörjas om misstanke för annan orsak till smärta finns. Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin är väldigt professionell och kunnig. Han lyssnar in och visar på stor kunskap. Han förklarar också varför smärtan uppstått så att jag också förstår helheten. Jag kan då själv förebygga att skadan uppstår igen.
Tack för de fina orden Peter! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Professionell, duktig och inlyssnande!
Tack för de fina orden Johanna! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Blev mycket bättre i mina ben!
Vad skönt att du blev bättre! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Mycket trevligt bemötande och kände mig trygg direkt, professionell och pedagogisk. Lugn och fin atmosfär är också en fördel. Mina förväntningar var förstås att få ordning på mitt onda knä och det lyckades! Fått många bra tips för att inte hamna i samma situation igen. Rekommenderas varmt!
Vad härligt att höra att du är nöjd Lotta! Tack för de fina orden. Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Bra och noggrann intervju och analys innan behandlingen. Lugn miljö samt trevlig och duktig naprapat.
Tack för de fina orden Jörgen! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Det börjar med ett super mysigt väntrum och fortsätter med ett exemplariskt bemötande, kunskap och behandling som gör att man känner en skillnad direkt.
Tack för de fina orden Nathalie! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Jag är väldigt tacksam att jag fick möjligheten att besöka Robins klinik. Robin är professionell inom sitt område och definitivt på sin plats. Han gör sitt jobb med entusiasm, lyssnar alltid och hjälper till att förstå orsakerna till smärta. Jag rekommenderar starkt denna plats.
Tack för de fina orden Liva! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Mycket trevligt bemötande. Kände mig trygg och fortsätter att gå dit. Känns bra.
Tack för de fina orden, att känna sig trygg är viktigt! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Jättetrevligt få profisionell hjälp och det fick jag
Kul att du är nöjd Michael! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Bara bra. Tillmötesgående Empatisk
Tack för de fina orden Evi-Britt! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Otroligt professionell och pedagogisk. Rekommenderar stark ett besök
Tack för de fina orden David! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Kunnig med en helhetssyn och en stor förståelse för en idrottares mentalitet och hjärta. Finns inget det går inte, utan gör vi såhär så finns det en chans att du kan spela nästa match. Man är i säkra, trygga händer och får alltid ett gott bemötande. Rekommenderas varmt!
Tack för de fina orden Anica! Det finns alltid en lösning på problemet! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Fungerar helt suveränt lätt att bli nöjd
Roligt att du är nöjd Staffan, tack för de fina orden! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Ett trevligt, Proffesionellt 💫 bemötande och kunskap! 🤗 Tack! 🤩
Tack till dig Carina för de fina orden och för att jag får chansen att hjälpa dig! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Bra bemötande Proffsigt utförande Tydligt resultat
Tack för de fina orden Pär-Olof! Kul att du är nöjd. Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Kanonbra mycket nöjd med behandlingen och naprapaten
Stort tack för de fina orden Staffan! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin är engagerad, kunnig, ödmjuk, intresserad av kunden Känner mig trygg.
Tack för de fina orden Lotta. Det är viktigt att uppleva tryggheten! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Toppen! Kunnig och supertrevlig.
Tack för dina fina ord Johan! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Trevligt bemötande och med stor kunskap.
Tack snälla för de fina orden Therese! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin var duktig på att förklara vad han gör under behandlingen, så man förstår problemet. Första behandlingen gav resultat direkt.
Tack för de fina orden! Kul att se förändring så fort. Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Världsklass. Har erfarenhet och visar dig vägen för att bli/vara smärtfri.
Tack för de fina orden Mika! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Bra emottagen och förklarande Får bra övningar och förslag på hur man ska träna för att bygga upp kroppen
Tack Kristina för de fina orden, att förstå sina egna problem är minst lika viktigt som att göra övningen eller justera rätt segment i ryggen! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin är extremt kunnig och professionell. Dessutom väldigt personlig och engagerad. Högsta betyg, och lite till!
Tack snälla för dem fina orden Daniel! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Proffesionell Konkret Tydlig. Vänder mig gärna dit igen
Tack för din recension Bengt Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Kunnig, duktig, försiktig och inger förtroende! Rekommenderar varmt Robin!
Tack för de fina orden Tina! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Mycket trevligt bemött. Lyssnar på vad man har för problem,förklarar varför och vad som är fel. Uppföljer behandlingen kollar hur man mår och ger övningar som är utefter ens problem.
Tack för de fina orden Susanne! Kul att du uppskattar mitt sätt att jobba på. Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin är riktigt trevlig och kunnig 💪 Bästa min rygg kunnat träffa 😅 Nu mer träffas vi innan min rygg är förstörd. Känns tryggt med en hängiven person som brinner för sitt jobb och som gör så jag klarar av mitt.
Tack för de fina orden Joakim! Det är ju betydligt mer behagligt att komma med jämna mellanrum INNAN smärtan kommer och på så sätt kunna optimera istället för att släcka bränder! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin är väldigt kunnig inom sitt område. Alltid trevligt bemötande. Jag känner mig helt trygg med honom och litar helt på hans rekommendationer för behandling och rehab.
Tack för de fina orden Camilla! Jag gör mitt allra bästa för att du ska må så bra du kan! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Mysig lokal. Utmärkt personligt bemötande.
Kul att du gillar lokalen! Tack för att jag får hjälpa dig! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Efter mycke letande å fel adress 🫣Så blev de bra när vi träffa Robin så vare bara 2 m bakom oss 😂 pelle är super nöjd👍
Haha ja när man letar en adress som inte finns så blir det ofta svårt😂 Men det löste sig och kul att Pelle är nöjd!😁👍🏻 Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Mycket kunnig visar talar hur man ska undvika att det gör ont, bra mottagande kommer dit flera gånger
Tack för de fina orden Ivar, jag finns här när du behöver! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin är en otroligt bra naprapat. Rekommenderas starkt.
Tack för de fina orden Ruslan! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Är återkommande patient. Rekommenderar starkt! Förklarar enkelt och tydligt. Lättsam och Flexibel.
Tack för de fina orden Annelie! Kontinuitet är nyckeln! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Bästa stället att gå till! Flexibel med tider och bra kunskaper! Varmt rekommenderat!
Tack för de fina orden Linus! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Underverk, tack bästa Robin!!!!!
Tack snälla Maria för de fina orden! Glad att jag kan underlätta din vardag. Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Han lyssnar och det märks att han har en hel del erfarenhet. Fick fantastisk hjälp med mina besvär och kompletterande övningar som jag aldrig hade kommit på själv.
Tack för de fina orden Martina! Behandling + övningar är det som gör susen! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Jag har blivit bra bemött och han är väldigt duktig på sitt arbete. Jag var på behandling.
Tack för de fina orden Susanne! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Mycket bra även med förebyggande övningar o förklaring om varför problemen uppstår
Tack för de fina orden, ju mer man förstår själv desto bättre! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Robin har ett genuint engagemang och en imponerande yrkesskicklighet. Han tar sig tid att lyssna på vilka besvär man har och ställer relevanta frågor för att sedan ge en anpassad och professionell behandling.
Tack för dem fina orden! Jag blir väldigt glad att du uppskattar mitt sätt att jobba! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Proffsig och kunnig, fick hjälp med ländryggen och efter några behandlingar är upplevelsen mer rörlighet och ingen molande värk.
Tack för dem fina orden, kul att höra att du mår bättre! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Trevligt bemötande! Botade 2 veckors huvudvärk på en kvart!!kanon!
Fantastiskt ju! Skönt att huvudvärken släppte så fort, med noggrannhet och precision blir det bra! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten
Bra hittills efter fem besök men bättringen tar tid.
Precis som du skriver så tar det tid att läka, men du är på god väg! Med vänlig hälsning, Robin naprapaten