Bra produkter och trevligt bemötande. Vi ör en liten kund med små behov, men vi fick ändå en god personlig service!
Hygieneleeds
Hygieneleeds: Din kompletta leverantör av städ- och hygienprodukter. Vår filosofi är enkel: att alltid erbjuda ett miljövänligt alternativ.
10 omdömen om Hygieneleeds
Anna-Carin H det värmer att höra. Titta gärna på https://www.hygieneleeds.se/category/nyheter Tack för att du hjälper oss att finnas. / Admin Hygieneleeds
fantastisk mycket trevligt och snabbt
Vi kämpar på 🙂 Tack för feedback!
Bra produkt (köpte engångsmoppar), bra och snabb service
Hej Petya L, Vi på Hygieneleeds.se fick ännu en fin dag att arbeta till efter din mening! Titta gärna på vår avdelning Sortiment: https://www.hygieneleeds.se/category/sortiment Allt Gott! ADMIN Hygieneleeds.se
Bra produkter, bra priser och jättefin service! Rekommenderar starkt!
Johan tack för att du rekommenderar Hygieneleeds.se Allt Gott! Admin Hygieneleeds
Snabb personlig leverans. Bra utbud till kanonbra priser!
Ödmjukt tack till din kommentar Johan! Amin Hygieneleeds
Vi har handlat av Maximilian i över 12 år och är alltid supernöjda! Han är snabb och lätt att ha att göra med – och har dessutom alltid riktigt bra priser. Rekommenderas varmt till andra förskolor som vill ha en leverantör man verkligen kan lita på! Angelika Butterfly Förskola
Tack för fina ord Angelika, nu får vi på Hygieneleeds mera energi att jobba vidare! Allt Gott!
Max är helt suverän , hjälper till snabbt när vi behöver engångshandskar och munskydd mm. Vi får även våra saker snabbt levererat och är det problem med leveransen så kommer han själv ut med varorna vi behöver. Allt går snabbt och det blir alltid rätt. Han är den bästa leverantören vi har haft och jag har även skickat uppgifter till andra hemtjänstföretag här i Nacka. Mvh Helene Holmströms Hemtjänst AB
Helene på Holmströms hemtjänst! Idag fick du oss på kontoret att få mera energi, tack skriver vi från Hygieneleeds till dig Helene! Allt gott!
han lyssnar tar in ger kund rätt grejjor . lyhörd helt enkelt en bra pöjk
Claes tror vi som är född på 70 talet, fick det i vår servicebok😉 Vi hörs snart igen! Allt Gott!
Jag har varit kund hos Maximilian sedan 2023 och är otroligt nöjd med både service och produkter. Han är en mycket pålitlig leverantör som alltid sätter kundens behov i första rummet. Jag har handlat allt från kontorsmaterial till städ- och hygienartiklar, och varje gång har leveransen varit snabb, korrekt och smidig. Maximilian är extremt professionell, lätt att kommunicera med och visar ett genuint engagemang för kundnöjdhet. Jag har aldrig haft några problem med beställningar eller leveranser – allt fungerar alltid felfritt....
Doston Patkhullaev på Vård24 AB, vi hörs av snart igen när du behöver fylla på ert lager. Doston alltid lika trevlig att ha att göra med. Allt Gott! / Nyström
Vi har samarbetat med Maximilian sedan 2018 och är mycket nöjda!!! Han levererar alltid våra beställningar i tid och enligt överenskommelse. Det är lätt att nå honom när vi behöver hjälp eller har frågor, och han erbjuder alltid bra priser. Vi uppskattar hans pålitlighet och professionella bemötande, och vi kan varmt rekommendera Maximilian Nyström som leverantör :)
Jag är snabb på pucken och svara, jag vet inget annat! Ni är så otroligt fina alla ni på bolaget en fröjd att arbeta med er på NORDISK OMSORG! Tack för fina ord.