Oatly AB
1.0 i betyg av av
1 omdömen
Oatly, alternativ till mejeriprodukter. Gjorda av havre, fria från laktos, mjölkprotein och soja. Havredryck & iMat
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Oatly AB
skrev om Oatly AB
Jag ger dem lågt betyg inte för smaken skull då jag verkligen gillar ikaffe. Den smaken är bäst. Men deras attityd måste förbättras mot mjölk. För inget bolag går till attack som de gör när de får förslag så som att göra en hälften havredryck och hälften mjölk. Vad har de emot kor? Jag kan inte dricka mjölk längre då jag blir dålig av mjölk pga min Fibromyalgi. Jag har hållit mig borta ifrån mjölk och har fått bort något jag kallar för krypningar. Jag skulle även vilja ha en havredryck som är glutenfri, men istället för att "möta" mig så gick de till attack. Alla som säger något om mjölk blir attackerade med elaka och spydiga kommentarer. De är inte ett bra företag oavsett hur gott deras produkter smakar. Det finns en glutenfri havredryck från Valio som är faktiskt okej. Såhär ska man inte bete sig när man bemöter alla typer av kunder även de som dricker mjölk ska behandlas med respekt. De kan inte svara på detta sättet de gör. Jag kommer inte att läsa svaret från dem. Det är inte lönsamt att i huvudtaget läsa en kommentar från detta bolag när de är så elaka.