Optiker Almå är min optiker sedan många år. Har alltid blivit väl mottagen och omhändertagen. Väl värd ett högt betyg och detsamma till all service i affären.
Optiker Almå
Optiker Almå är ett familjeföretag grundat 1969 av Jan och Birgit Almå, idag drivet av Tomas och Louise Almå. Fem legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet arbetar här – tre med synergonomiutbildning och en med magisterexamen i klinisk optometri. Butikspersonalen hjälper dig välja rätt bågar och vår optometritekniker...
17 omdömen om Optiker Almå
Mycket bra kunskap och kunnande och bra service.
Kunniga, proffesionella, lyhörda
Mycket fint bemötande. Mina nya glasögon blev inte så bra som jag förväntat. Men jag ska få hjälp med dem.
Snabb, trevlig service. Personligt och noggrant i undersökningar och uppföljning. Bra hjälp med glasögonutprovning och noga med att inte sälja in onödiga byten Lång kund, mycket nöjd!
Besökt Optiker Almå vid flera tillfällen. Upplevt mycket trevlig personal och fått hjälp och stöd efter genomgången stroke med övningingar och nu senast med prismaglasögon.
Har varit kund i många år. Kunnig och förtroendeingivande personal. Varmt och vänligt bemötande. Kommer absolut att fortsätta vara kund där .
Trevligt personlig sevice.Känner sig alltod välkommen
Professionell personal, trevligt bemötande, man känner sig igenkänd.
Bra å Trevligt bemötande Bra service
Väldigt proffsig och noggrann optiker som tog mig och mina problem på allvar.
Både mitt besök hos optikern och när jag sedan fick hämta mina nya glasögon upplevde jag som bästa tänkbara vad gäller professionalitet, service och bemötande. En fin upplevelse!! Tack !
Proffesionellt bemötande och kunnig personal, trevlig butik, stort utbud!
Mycket trevligt bemötande, bra service.
Jag har nu fått uppdaterade glasögon och uppdaterad syn.
Alltid lika bra och professionellt!
Ordning o reda. Duktig personal / Oscar