Beställde ett Ribcover poolskydd. Snabbleverans och bra pris.
Österlens Poolcenter
Österlens Poolcenter är ett företag med bas i Tomelilla på Österlen, grundat 2008. Idag är vi stolta över att vara en av de största leverantörerna inom pool och spabad i Sverige. Utöver våra fysiska butiker i Tomelilla och Löddeköpinge har vi en e-handel där kunder över hela landet kan ta del av vårt breda sortiment. Vi erbjuder...
449 omdömen om Österlens Poolcenter
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket snabb leverans och bra priser
Snabb leverans tyvärr saknades vissa delar men det löste sig smidigt och tog endast två dagar.
Snabb leverans men lite dålig återkoppling per mail.
Snabba leveranser och bra priser.
Väldigt snabb leverans😀😀😀😀😀❤️
Snabbt och smidigt från beställning till leverans
Snabb leverans och rätt produkt, som var det viktiga i detta fallet.
Snabbt expedierat. enkelt bra produkter
Köpte en pooldammsugare av er, mycket nöjd med den o hur bra den fungerade, fick den snabbt och smidigt
Hej Lena. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med pooldammsugaren och att den fungerar så bra som du hoppats. Kul också att leveransen gick snabbt och smidigt. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Jag gjorde en retur men dom har inte svarat mig eller tagit ärendet från Klarna.
Hej Sanne. Tack för din feedback! Vi beklagar att du inte fått återkoppling kring din retur och att ärendet hos Klarna ännu inte har hanterats. Om detta fortfarande inte är löst ber vi dig gärna att kontakta oss via telefon eller e-post så hjälper vi dig att följa upp ärendet och hitta en lösning så snart som möjligt. Vi ber om ursäkt för det inträffade. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb och pålitlig leverans och betalning
Hej Martin. Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med den snabba leveransen. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Köpte en pool robot via deras hemsidan, bra pris, och relativt snabb leverans.
Hej Mats. Tack för ditt omdöme! Vad härligt att du är nöjd med priset på poolroboten och att leveransen gick smidigt. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Lätt att beställa online och snabb leverans
Hej Margareta. Tack för ditt omdöme! Vad kul att du upplevde det som enkelt att beställa online och att leveransen gick snabbt. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Fantastisk service!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej Bodil. Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med vår service. Välkommen igen! Hälsningar, Österlens Poolcenter
11/10 Funkar alltid, precis som det ska vara.
Hej Ulf. Tack för ditt fina omdöme! Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Proffsigt bemötande och snabb leverans. Lätta att få kontakt med och vid frågor så är personen väldigt kunniga .
Hej David. Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att du uppskattar vårt professionella bemötande och den snabba leveransen. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Alltid snabb hantering och vettiga priser.
Hej Markus. Tack för ditt omdöme! Roligt att du uppskattar vår snabba hantering och våra priser. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra priser och produktutbud. Varierande bemötande från och kunskap hos säljare.
Hej Martin. Tack för ditt omdöme. Vad kul att du uppskattar våra priser och vårt produktutbud. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår service och kompetens för att ge en så bra kundupplevelse som möjligt. Tack för din feedback och välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans och bra beskrivna samt prisvärda varor. Vad mer kan man begära från en onlinebutik 👍🏻
Hej Robert. Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med den snabba leveransen och våra produktbeskrivningar. Det uppskattar vi. Välkommen igen! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb och bra service. Trevligt kund bemötande
Hej Lars Inge Patrik. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med den snabba servicen och det trevliga bemötandet. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra service snabb leverans 👍👍👍👍👍👍👍
Hej Johan! Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med både servicen och den snabba leveransen. Välkommen igen! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabbt och bra. Allt fungerade som det skulle.
Hej Oskar. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att allt fungerade som det skulle och att du är nöjd med den snabba leveransen. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Jag beställde via nätet och det var väldigt lätt. Vi fick hem det på några dagar. Lätt och snabbt. Tack
Hej Helen. Tack för ditt omdöme! Vad kul att beställningen gick smidigt och att du fick hem varorna snabbt. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Ett företag som hela tiden utvecklas. Bra support. Lätta att ha och göra med.
Hej Anna. Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du uppskattar vår utveckling och support. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Uppfyllde alla krav samt snabb leverans.
Hej Tamsin. Tack för ditt omdöme! Kul att allt levde upp till dina förväntningar och att leveransen gick snabbt. Välkommen igen! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Toppenservice och supersnabb leverans
Hej Malin. Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både servicen och den snabba leveransen. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabbt och enkelt att beställa poolprodukter
Hej David. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du upplevde det som snabbt och enkelt att beställa produkter hos oss. Det uppskattar vi. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb och bra service/leverans!
Hej Elin. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både servicen och den snabba leveransen. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Super enkelt att beställa och vilken snabb leverans jag är jättenöjd
Hej Jörgen. Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att beställningen var enkel och att leveransen gick så snabbt. Välkommen igen! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Enkelt att beställa! Och transporten kom hem till oss på 2 dagar…. Mycket bra
Hej Staffan. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att beställningen var enkel att genomföra och att leveransen kom fram så snabbt. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans till ett bra pris.
Hej Sten-Inge. Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med den snabba leveransen och priset. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Smidigt att beställa och det gick fort att få hem leveransen! Det var första gången som vi beställde från er men absolut inte sista gången då ni har bra pris på varorna Tack för god service
Hej Tina. Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att din första beställning hos oss gick smidigt och att leveransen kom fram snabbt. Kul att du också uppskattar våra priser och vår service. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Min poolrobot är väl ok men kanske hade önskat lite mer info kring hur maskinens kapacitet etc då jag inte tycker den levererar såsom jag hade önskat. Sen hade jag ett annat ärende hos er där jag tycker bemötandet var riktigt uselt. Enormt oproffsigt och tråkigt. Riktigt förbannad när jag åkte därifrån och kommer hädanefter vända mig till annan återförsäljare.
Hej Mattias. Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att poolroboten inte levt upp till dina förväntningar och att du upplevde bemötandet i ditt andra ärende som oproffsigt. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar till oss din feedback och tackar för att du delar med dig av dina synpunkter. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabbt och enkelt, mycket nöjd med de fina badringarna
Hej Maria. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både smidig beställning och de fina badringarna. Det uppskattar vi. Välkommen igen! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra rådgivning och snabb leverans 👍
Hej Lars. Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med både rådgivningen och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Beställde o-ringar till unionkopplingar för poolvärmepumpen. På hemsidan fanns en typ av o-ringar, men utan måttbeskrivning. Jag förutsätte att det var rätt o-ringat, men de var för stora både till diameter och tjocklek. Dessutom var det hutlöst dyrt. Allt till ingen nytta. Komplettera era produktbeskrivningar!!
Hej Kjell. Tack för din feedback och vi ber om ursäkt för att O-ringarna inte passade som förväntat. Vi har nu uppdaterat våra produktsidor och bilder i den mån vi har tillgång till information och mått, för att göra det tydligare framöver. Om ärendet fortfarande inte är löst är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail, så hjälper vi dig gärna vidare. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Köpte en glasfiber pool från AnitaPhu men denna dam är som en hal orm, , inte kontaktbar , står inte för sina åtagande vad det gäller service eller fel , kontaktade Österlens Poolcenter som hjälpe mig med en ny pool pump , ANITAPHU pump lät som en skrikande gris , beställde också en frekvensräknare, att hålla varvtalet ner på en rimlig nivå. Österlens Poolcenter har sedan 4 år servat oss, gett råd, kommit på plats vid problem. Jag varnar nu alla som har med ANITAPHU, denna kvinna är livsfarlig men är duktig på att...
Hej Rolf Mikael. Stort tack för ditt omdöme och för ditt förtroende genom åren. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vår hjälp och rådgivning kring din pool. Vårt mål är alltid att finnas tillgängliga och hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt, både före och efter köp. Tack även för dina fina ord om vår service och kompetens! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans, halva priset mot andra i branschen vad gäller thermoplast. Riktigt nöjd!
Hej Johan. Tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb och bra leverans, bra websida att söka delar till poolen.
Hej Matts. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med den snabba leveransen och att du tycker vår hemsida är bra. Det uppskattar vi. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Lätt att beställa och det gick snabbt att få hem varorna. Bra utbud också :)
Hej Malin. Tack för ditt omdöme! Vad härligt att beställningen gick smidigt, att leveransen var snabb och att du uppskattar vårt utbud. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans och väldigt professionellt bemötande vid reklamation. Allt hanterades smidigt utan krångel eller onödiga frågor, och en ny produkt skickades direkt. Mycket nöjd med servicen och kan varmt rekommendera dem!
Hej Melissa. Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med både den snabba leveransen och hur reklamationen hanterades. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och enkel som möjligt för våra kunder. Tack även för rekommendation. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Alltid bra service Får Alltid hjälp Rätt produkter
Hej Magnus. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du alltid får bra service och hjälp att hitta rätt produkter. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Smidigt och blixt snabb leverans
Hej Glenn. Tack för ditt omdöme! Vad kul att du upplevde allt som smidigt och att leveransen gick snabbt. Välkommen igen! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans och bra pris på den värmepumpen jag köpte
Hej Rickard. Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med både den snabba leveransen och priset på värmepumpen. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Fantastiskt!! Beställde på fredagen och hade mitt paket på måndagen. Beställt här förut och är nöjd med allt. Rekommenderar varmt.
Hej Malin. Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både leveransen och dina tidigare köp hos oss. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra utbud och väldigt snabb leverans
Hej Jens. Tack för ditt omdöme! Roligt att du uppskattar vårt utbud och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra och snabb leverans . Rekommenderar dom
Hej Andreas. Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att du är nöjd med den snabba leveransen och tack för din rekommendation. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra och snabb service. Leveransen kom snabbt och gick att följa. Extremt väl emballerad! Förbättra urvals möjligheter på hemsidan är enda förbättringsförslaget.
Hej Carl Å. Vilhelm. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med servicen, den snabba leveransen och att produkterna var väl emballerade. Tack även för din feedback kring hemsidan. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter