Rekommenderas varmt. Tydlig kommunikation, inga problem att anpassa beställning till mina specifikationer och med en tydlig tidsplan.
PcByggarna Ume AB
PCByggarna är ett svenskt, specialiserat företag som bygger skräddarsydda datorlösningar – både för gamingentusiaster och företag. De sätter användarens behov i fokus och erbjuder: Gamingdatorer – med val av kraftfulla grafikkort, processorer och avancerad kylning för optimal prestanda och framtidssäkring. Kontorsdatorer –...
6 omdömen om PcByggarna Ume AB
Tack för all din tid med att lämna dina omdömen. Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst och med datorn.
Mycket trevligt bemötande och skräddarsydd lösning, efter ett kortare samtal så fick jag tips om vad som passade mig, då det jag i grund ville ha visade sig vara dyrare än ett bättre alternativ <3 tack !
Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst och med datorn. Ibland är det inte alltid den dyraste lösningen som är bäst.
Jättebra köp sonen var supernöjd, jättebra service och sonen kunde välja ut delar så att det passade det han ville göra på datorn och slippa onödiga delar. Bl a ville han byta till ett senare grafik kort och det gick jättebra. Rekommenderar verkligen.
Det var enkelt och smidigt att köpa datorn av PC-byggarna, bra support dessutom.
Alltid roligt att höra att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Peter du är hjärtligt välkommen åter.
Utmärkt och trevligt bemötande med exceptionell insikt i datorer!
Tack för dina fina ord, alltid trevligt att kunna hjälpa till. Tack för att du tog dig tid det betyder mycket för oss.
Kunnig och hjälpsam datorexpert!
Tack för ett trevligt möte och för att du tog dig tid.