Pelle Vävare

• BadgeNineYears
  • BestInSweden2025
4 419
4.7

Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...

4419 omdömen om Pelle Vävare

Sedan starten hos Reco 2017

Ing-Marie P
Skrev om Pelle Vävare

Mycket bra bemötande vid kontakt via mejl. Badrocken jag beställde fanns inte kvar och fick meddelande om att vänta till ny leverans, ta en annan storlek eller ta bort beställningen. Bra att själv få bestämma hur man vill göra.

Christele G
Skrev om Pelle Vävare

Det har varit väldigt enkelt och snabb att handla. Det var första gången, så fick jag se badlakan och badmattor av högkvalité. Tyvärr var en färg ljusare än jag trodde i ljuset hemma, nyansen är ju svårt att bedöma på bild. Returen var smidigt med återbetalning inom dagar.

Agneta D
Skrev om Pelle Vävare

Härlig lång morgonrock. Den borde vara lite vidare, så att man kan få den mer omlott. Glipan som uppstår varenda gång man sätter sig är inte så rolig. Vi är många som tycker detta och hade gärna betalat för lite mer tyg.

Elisabeth H
Skrev om Pelle Vävare

Snabb hantering av beställningen, jättefin morgonrock.

Eva K
Skrev om Pelle Vävare

Snabbt, proffsigt och kvalitet!

Margareta S
Skrev om Pelle Vävare

Snabb leverans och fin kvalitet

Agneta A
Skrev om Pelle Vävare

Alltid hög kvalitet. Senaste köpet ett badlakan till yngsta dottern bosatt i utlandet efter hennes önskemål.

Ingrid Cecilia F
Skrev om Pelle Vävare

Varit kund hos Pelle Vävare sedan många år. Har tidigare handlat i Kinna i samband med semesterutflykter. Detta är på grund av ålder och sjukdom inte längre möjligt. Nu handlat internetbutiken. Fungerat helt perfekt. Mycket nöjd med morgonrocken

Camilla S
Skrev om Pelle Vävare

Varm skön lång fin mjuk mysig

Linnéa T
Skrev om Pelle Vävare

Tittat länge på Möja blå, till slut köpte jag den till mig själv (mycket pengar för en fattig pensionär) tur att jag mätte ordentligt då den faktiskt krympte en storlek.. Är så nöjd med köpet

Barbro L
Skrev om Pelle Vävare

Köpte en badrock som present till min make. Snabb leverans. Vacker färg och fin kvalitet- men alldeles för stor. Returnerade den och beställde en ny i mindre storlek. Den passade perfekt. Nu har jag en tjusigt klädd herre att titta på vid frukostbordet varje morgon. Ps Även han är helnöjd

Gunilla F
Skrev om Pelle Vävare

Fars dag present som levererade! Superfin och härligaste kvalitet.

Maria R

Morgonrock efter mina önskemål

Anne F
Skrev om Pelle Vävare

Morgonrocken med älgar på passade perfekt för min älgjagande man, han blev väldigt glad när han fick den på fars dag av sina barn och mig

Nils Q
Skrev om Pelle Vävare

Bra produkter i högsta kvalité och till hyfsade priser. Snabb och korrekt leverans. Vore bra ifall man kunde extra beställa 3XL och 4XL. Annars helt OK

Sarah C
Skrev om Pelle Vävare

Mjuk och skön, som en varm kram! Fin kvalitet och snabb leverans.

Eva E
Skrev om Pelle Vävare

Fantastiska handdukar o badlakan. Känns som att svepa in sig i ett mjukt moln!

Marina F
Skrev om Pelle Vävare

Snabb leverans. En morgonrock till min make som han ska få i julklapp. Fantastisk kvalite, djup och vacker färg - jag vill också ha !!!

Kirsten P
Skrev om Pelle Vävare

Der gekaufte Bademantel sieht sehr gut aus und fühlt sich hochwertig an. Ob die Qualität von Dauer ist, wird die Zukunft zeigen. Gerne hätte ich nach der Bestellbestätigung eine Versand-Bestätigung erhalten. So war ich bis zur Lieferung unsicher, ob der Bademantel überhaupt auf dem Weg zu mir ist.

Karin M
Skrev om Pelle Vävare

Fantastiskt skön morgonrock. Snabb leverans.

Paulina T
Skrev om Pelle Vävare

Fin morgonrock, fin färg på tyget. Sköna material, känns att det är kvalitet. Extra lyxigt med en längre modell.

Gunbritt A
Skrev om Pelle Vävare

Jag är mycke nöjd med mitt köp av badrock hos er. Snabb leverans och fin kvalité som ja

Bibbi B
Skrev om Pelle Vävare

Ljuvligt! Fina färger bra kvalitet . Som sagt - ljuvligt!

Isabelle G
Skrev om Pelle Vävare

Bottennapp I Felsömnad. Fickorna ska sitta 15 cm lägre. Skärpet går över bröstkorgen på en man med stl XL. Kostar 300 kronor för en professionell ändring. Morgonrocken kostade 2.495:- Säljaren uppger att "modellen är som den är". Inte beredd att stå för ändringskostnad till en funktionell morgonrock. Nöjd med att ha levererat en ofunktionell vara. Ingen koppling till kvalitet a la Pelle Vävare från 1964, eller för en svensk kropp i stl XL. Mycket sorgligt att möta en så oseriös och oprofessionell aktör på nätet.

Konstantin D

Gute Service, exzellente Ware

Björn J
Skrev om Pelle Vävare

Tryggt och professionellt bemötande. Hade höga förväntningar som överträffades. Produkterna är fantastiska. Köpte morgonrock och handdukar. Suveränt bra och sköna att använda.

Mayvor B
Skrev om Pelle Vävare

Bästa handdukar badlakan jag någonsin haft

Nicolai U
Skrev om Pelle Vävare

Skön och toppen kvalitet, på min nya badrock.

Karin L
Skrev om Pelle Vävare

Hemsidan var välkomnande och det gick lätt att beställa precis de 6 barn badrockar i skogsgrön och rosa som jag vill ge alla mina 6 barn i julklapp. Beställningen kom snabbt till lokalt avhämtningsplats precis så som jag önskade.

Olov H
Skrev om Pelle Vävare

Lätt att beställa, underbar morgonrock, hustrun så nöjd.

Marie H
Skrev om Pelle Vävare

En underbar morgonrock i finaste frotté. Varm och härligt lång. Något smal i passform. Snabb leverans, paketet kom på två dagar. Kan varmt rekommendera!

Birgitta H
Skrev om Pelle Vävare

Bra, väldigt tjock morgonrock som blir bra i vinter. Fint material.

Annika B
Skrev om Pelle Vävare

Jag beställde en morgonrock till min man via webbsidan. Allt fungerade bra och morgonrocken ser lika bra ut och känns lika bra som förväntat! Mkt nöjda!

Uwe H

very satisfied everything good

Carin W
Skrev om Pelle Vävare

Morgonrocken har ganska dålig kvalitet egentligen, luddar fruktansvärt - har som ett luddlager över hela duschrummet jämt. Handfatet ser nästan rött ut trots att jag torkar av det 2-3 ggr/dag. Golvet det också rött ut pga allt ludd från den röda morgonrocken. Lossnar långa trådar från den. Besviken!

Svar från Pelle Vävare

Hej Carin, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme samt för din feedback. Våra morgonrockar kan ibland ha lite överskottsdamm kvar från när frottén skärs i fabriken, vilket brukar försvinna efter tvätt. När det gäller de lösa trådarna får du gärna kontakta mig direkt på sara@pellevavare.se, så kan vi titta närmare på det tillsammans. Ha en fin dag! Allt gott,
Sara Team Pelle Vävare

Lars K
Skrev om Pelle Vävare

Very good. Very satisfied with quality and service. Maybe improve the mobile accessibility for the website. Kind regards Lars

Zsuzsa M
Skrev om Pelle Vävare

The best bathrobe I have ever had ⭐️!

Ante K
Skrev om Pelle Vävare

Nowhere was it clearly stated that you do not deliver to the provided address. I specifically hired a German warehouse service to facilitate my order, only to find out that you left the package at the post office. As I am not located in Germany but in another country, no one was able to collect it, which is completely unacceptable

Svar från Pelle Vävare

Hello Ante, Thank you for your feedback. We understand your frustration and apologize for the inconvenience. We will make sure to communicate our delivery terms more clearly in the future. Have a nice day! Best regards, Sara Team Pelle Vävare

Anna-karin W
Skrev om Pelle Vävare

Snabb service, och härlig morgonrock !

Ewa S

Till bucketlist: en PV-badkappa

Tea B
Skrev om Pelle Vävare

Otroligt fin kvalité på morgonrocken. Mjuk och tjock frotté och fint sydd! Min man fick den i 30-års present och är mycket nöjd.

Claes L
Skrev om Pelle Vävare

Efter nästan 30 år med samma morgonrock från Pelle Vävare blev det dags att investera i en ny. Jag tycker om färg och lite mönster och den naturinspirerade Ven tilltalade mig. Det är ett djupt och levande grönt färg färgmönster. Tyget är tätt, tjockt och värmande. Hade den även funnits i lång modell hade jag nog valt den.

Claes W
Skrev om Pelle Vävare

Utmärkt kvalité’, men lite lång leveranstid.

Marie F
Skrev om Pelle Vävare

Jag köpte en morgonrock till maken som är så nöjd med den. Toppenbra och snabb respons på en fråga jag skickade till er för att reda i en leveransfråga.

Charlotta L
Skrev om Pelle Vävare

Mysigaste morgonrocken. Håller länge.

Estela R
Skrev om Pelle Vävare

Köpt morgonrock som julklapp till mitt barnbarn. Verkar fin och mysig!

Ola G
Skrev om Pelle Vävare

Sköna handdukar som upplevs som lyxiga i vackra färger. Dessutom snabb leverans.

John P
Skrev om Pelle Vävare

Fin morgonrock, trevligt bemötande.

Gunnel T
Skrev om Pelle Vävare

Fantastiskt skön morgonrock! Har kvar en handduk från Pelle Vävare som jag fick av min farmor på 70-talet och den är lite sliten nu. Så barnbarnen får väl ärva denna…

Berit Ö
Skrev om Pelle Vävare

Bra kvalitet på handdukarna.Trevligt bemötande vid reklamation