Tydlig och bra hemsida, kvalitetsprodukt.
Pelle Vävare
Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...
2704 omdömen om Pelle Vävare
Sedan starten hos Reco 2017
Jättesnygg morgonrock och supersnabb leverans.
Bra,! Jag hade inga särskilda förväntningar, tog inga kontakter, fann vad jag ville veta och ha på hemsidan. Det fungerade smidigt och snabbt utan problem.
Så fina exklusiva morgonrockar.
När jag behövde köpa en ny badrock så fick jag rådet att köpa en från Pelle Vävare. Det är ett av de bästa råden jag har fått när det gäller klädråd, har aldrig ägt en bättre badrock/morgonrock 10/10 👍👍👍😉
Köpte Morgonrock Seskarö. Design/mönster och färger kan inte bli bättre. Härligt tung, mjuk och varm. Andas kvalitet! Lite negativt är att den luddar av sig mycket vid framförallt första tvätt! Men en otroligt skön morgonrock som kommer hålla i många år!
Jag är mycket nöjd med produkt och leverans.
Snabb leverans bra morgonrock lite högt pris
Beställt handdukar Ribbon och Skrea i olika storlekar och de har blivit familjens favoriter. Lagom tjocka, mjuka och torkar mycket bra efter ett par tvättar. Andas kvalitet och ett plus för snabb och smidig. leverans!
Bra bemötande, företaget levde upp till mina förväntningar. Jag köpte en morgonrock som jag är mycket nöjd med.
Härlig morgonrock mjuk skön och fina färger
Jag beställde en tjock och härlig morgonrock som levererades snabbt och smidigt!
Snabb leverans och fin kvalitet på handdukarna.
Lätt att beställa. Snabb leverans. Morgonrocken är vackrare i verkligheten än på bilden i webbshoppen. Mycket bra köp!
Min begangnade morgonrock, som jag köpte i Kinna för många år sedan, trängde en udskiftning. Nu har jag den ljuvaste nya rock i många år fram. Hälsningar från Danmark.
Det finns absolut inget att klaga på, lätt att handla o snabb leverans. M a o mycket nöjd!
Snabb leverans mycket nöjd med varan
Underbar kvalitet! Härlig färg, mjuka
Hej! Jag köpte en herr morgonrock, jättefin och påkostad, men lite dyr, det blev en fin present. Snabb leverans.
Snabb service.Köpte en herrmorgonrock.
Skickade efter varan på internet. Allt gick fort och smidigt och jag är mycket nöjd.
Köpte en badrock att ge bort i present. Vet att deras produkter är bra.
Jag är jättenöjd med den badrock jag köpt. Min man och jag har använt PV:s badlakan och badrockar i många år för de håller så hög kvalitet, men det var första gången jag handlade direkt hos PV på nätet. Hittade en perfekt badrock (färgmässigt) till 30% reducerat pris. Var och tittade på rocken hos en återförsäljare i Lund (Miljögården Möbler AB), men de skulle ha ordinarie pris så därför beställde jag på nätet. Snabb, gratis leverans. Perfekt.
Väldigt bra. Köpte en morgonrock till min man som blev otroligt glad och nöjd. Det tog bara 1 dag så kom den med posten.
Handdukar Snabb och tydlig leverans
Jag har blivit bra bemött hela vägen👍🏻
Excellent. Nur die Ankündigung des Paket war nicht in meinem Sprache dadurch nichts verstanden. Artikel einwandfrei. Besser als dem Bild.
Jag beställde en badrock till överraskande present till hustrun. Dessvärre föll den inte i god jord och jag fick lämna tillbaks presenten. Sorgligt för min del men inget som Pelle Vävare ska lastas för. Leverans gick smidigt och snabbt. Produkten vacker och funktionell. Hela tillbaka-processen fungerade också smidigt. Jag kommer gärna tillbaka med annat och förhoppningsvis mer lyckat köp!
Produkten som jag köpte, en morgonrock, är av mycket bra kvalitet och levererades snabbt till mig. Betalningen fungerade också väldigt bra.
Min alldeles, helt underbara morgonrock! Sä fin att stryka på med händerna! Det ena problemet är att jag har så svårt att ta av mig den! Vänligen Emma Ågren
Mkt bra service, och bemötande. Fantastisk morgonrock som helt lever upp till mina förväntningar. Snabb leverans.
Köpte morgonrock online som min fru bytte till en annan modell i deras lager i Strängnäs. Mycket trevligt personligt bemötande. Mer än nöjd :)
Badrocken är helt underbar, mjuk och skön!
Köpte en Torekov citronsorbet storlek M för två veckor sedan. Denna morgonrock är större i storlek än den jag haft tidigare! Har man ändrat storlekarna???
Hej Marie-Louise, Tack för att du tagit dig tid och lämnat ett omdöme. Vi har inte ändrat storlekarna på 7 år, kan din rock som du haft tidigare vara äldre än så? Ha en fin dag! Allt gott, Sara Team Pelle Vävare
Mycket bra kvalitet, prisvärt samt snabb leverans. 👍👍👍
Superfin morgonrock. Snabb leverans och fint förpackat.
Mycket bra produkt Snabb leverans Prisvärd produkt ( badrock Mölle) Bra hemsida
Perfect Quality and Materials! Stay as you are!
Mkt nöjd! Morgonrocken uppfyllde alla förväntningar! Därtill snabb leverans
Härlig känsla att ha en riktigt go morgonrock
Blev uppringd av person som ville kolla om jag skulle ha 2 st morgonrockar eller om det blivit fel i beställningen.jag kunde då justera min beställning och paketet anlände dagen efter. Mycket uppskattat att ni tog kontakt.
Allt fungerade bra från beställning till leverans
Jag älskar min fantastiska badrock !
Maken fyller sjuttiofem och önskar sig ny morgonrock. Jag hittade Sarek hos Pelle Vävare, snygg klassisk modell. Besällde enkelt på nätet, betalade med min vanliga metod utan problem. Paketet leverardes snabbt och morgonrocken passade bra.
Pelle Vävare har Otroligt lyxiga handdukar!
Beställde en morgonrock.Bra måttangivelser kraftig och fin kvalitet på plagget! Jag är mycket nöjd med köpet.
Köpte en morgonrock. Mkt nöjd med den. Företagets bemötande helt ok.
Hjälpsamma och engagerade och tog mina frågor på alvar
Snabb leverans och kvaliteten är mycket behaglig
Jag köpte en badrock. Det var bra service hela vägen, badrocken höll den kvalitet jag hade förväntat mig. Att badrocken är tillverkat i Europa är viktigt.