Bra hemsida och fina produkter. Morgonrocken jag beställde hade jättefin kvalitet men satt inte riktigt på som jag hade hoppats varvid det blev ett återköp. Jag är nöjd med företaget och servicen.
Pelle Vävare
Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...
4746 omdömen om Pelle Vävare
Sedan starten hos Reco 2017
Hej, beställde den 3.e Pelle Vävarmorgonrocken till samma mamma som använder den mycket, tycker om den och sliter ut den. Allt har fungerat bra. Hon (och hennes 5 vuxna barn, varav jag är ett) tycker om rocken och materialet, mest bomull, snygg o lite värmande är den också : ) Mvh Gunilla
Bra kvalitet på morgonrocken. Snabb leverans
Fantastisk kundservice, snabb leverans och så himla fin morgonrock!
Underbar badrock! Snabb leverans.
Grymt bra, slittålig och otroligt skön kvalitet, oavsett om det är en handduk eller en morgonrock. Denna gång har jag köpt en ny morgonrock till min man. Han har haft sin gamla Pelle Vävare morgonrock i ca 20 år, nu är den lite sliten efter att ha använts varje dag sedan dess.
Hohe Qualität und sehr gute Verarbeitung.
Bra och trevlig kundservice när jag ringde och frågade om storlekarna. Snabb leverans Såååå varm, skön och lång morgonrock då jag köpte den långa modellen och en stor storlek Supernöjd
Underbar kvalitet och härliga färger. Så nöjd 😄
Bra kvalitet snabb leverans av varan. Supernöjd motsvarande mina förväntningar
Köpte morgonrock, långmodelll. Snabb leverans, varan motsvarade mina förväntningar.
Snabb leverans.Och vilka otroligt sköna handdukar.Jag är så nöjd.
Smidig process från beställning till leverans
Jag har köpt en morgonrock. Vackert mönster och en fantastisk kvalitet. Snabb leverans.
Snabb leverans och bra kvalitet
Så fin varm o go o skön!🙏👍😊
Pelle Vävare hade en snygg hemsida som var lätt att navigera. Jag köpte två handtorkdukar till min syster som present. Fick dem levererade fort, smidigt och säkert. Jag kommer handla där igen!
Snabb och bra service vid köp av morgonrock.
Snabba leveranser och korrekt information
Mjukheten mot kroppen som blir bättre efter tvätt.
Kraftig kvalitet och bra passform.
Kvalitet och stil! Fina färger och gosiga morgonrockar för hela familjen.
Snabbt och tillmötesgående svar på en något ovanlig förfrågan (separat ersättningsskärp till en gammal morgonrock).
Det märks på kvaliteten. Pelle Vävare förenar tradition och ypperlig kvalitet med högaktuellt mode och färgval. Då blir roligt att köpa ett svenskt kvalitetsmärke!
Fantastiska produkter. Snabba leveranser.
Snabb och smidig service. Oslagbar kvalitet på badrockarna.
Bra kvalitet och tillverkad av ekologisk bomull.
Allt var toppen. Fin vara, snabb leverans
Härligt, mjuk och skön morgonrock
En härlig, varm och högkvalitativ morgonrock tillverkad i Europa. Jag är verkligen nöjd med den.
Högsta kvalitet till rimligt pris!!!
Mycket bra! Fick väldigt fin personlig service när jag hade frågor om en leverans och beställning.
snabb leverans bra kvalitet och dessutom snygg
Fin och skön och varm morgonrock.
En skön o varm rock, härlig ta på efter dusch.
Fantastisk produkt och snabb leverans
Detta är min tredje morgonrock som kommer från er och jag tycker att de är fantastiska att bära. En har jag fått, en har jag gett bort och en var en extra till mig eftersom vi har ett sommarställe där man badar mycket. Passar både som bad och morgonrock.
Produkterna är bra beskrivna. Leveransen snabb och morgonrocken fantastisk.
Fungerat klockrent med beställning samt retur. Kan rekommendera Pelle Vävare som leverantör.
Jag är helt överväldigad av den fantastiska service jag fick av Pelle Vävare! 🌟 Efter drygt ett års användning upptäckte jag ett produktionsfel på min älskade långa morgonrock – en morgonrock som verkligen blivit en självklar del av mina morgnar och kvällar. Jag kontaktade Pelle Vävare med viss oro, men den oron försvann på nolltid. Utan minsta krångel, utan att dra ärendet i långbänk och utan konstiga frågor bytte de helt enkelt ut den. Så smidigt, så professionellt och så generöst hanterat! Det märks att de står bakom...
Köpt handukar och badlakarn på nätet av Pelle Vävare och är mycket nöjd med produkterna.
Gav bort en morgonrock i 40 års present. Mottagare blev väldigt nöjd och glad. Så ett gott betyg med andra ord.
Snyggt, hållbart i många tvättat, prisvärt
Vilken jätteskön morgonrock!!!
Har haft en förut den är skön snygg o hållbar
Utmärkt produkt och service av företaget
Fina handdukar och snabb leverans.
Mycket fin kvalitet, mjuk och härlig tjock bomull. Fina modeller och lätt att hitta rätt storlek. Har köpt till hela familjen samt till franska vänner. Lätt att köpa direkt från Pelle Vävare och snabb leverans.
Dear reader, 25 years ago I bought my first Pelle Vävare plain white bathrobe which I’ve worn every day with pleasure. Recently I wanted to buy exactly the same bathrobe, which I found more ore less, but I have the impression that the fabric itself is far more thin, which gives me less comfort and less money for value unfortunately. Kind regards, Josje van Dongen
Härlig underbar kvalité att burra in sig i efter duschen.