Pelle Vävare
Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare!
Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya.
I vår webbshop kan du botanisera bland härliga och vackra sängkläder i bomull och lin, mysiga bad- och morgonrockar i tjock frotté eller handdukar med invävd tradition och stolthet. Låt dig inspireras och njuta av lite extra lyx i vardagen!
Utmärkelser
2399 omdömen om Pelle Vävare
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om Pelle Vävare
En fin morgonrock i naturmaterialet lin, hållbart val för miljön.
skrev om Pelle Vävare
Jag köpte en badrock i present till min dotter. För att försäkra mig om att få den i god tid och till rätt adress kontaktade jag Pelle Vävare på telefon och fick ett mycket trevligt och initierat mottagande.
Jag hade höga förväntningar på företaget och badrocken jag beställde.
PV uppfyllde mina förväntningar och både jag och min dotter är mycket nöjda. -
skrev om Pelle Vävare
Blev bra bemött inga problem.
Jag köpte min tredje morgonrock pelle vävare, älskar den fina designen kvalitén och att efter många tvättar ändå se ny ut. -
Bra
Ingen speciell förväntningar
Är mycket nöjd med morgonrocken jag köpte -
skrev om Pelle Vävare
Blev väldigt bra bemött, jag ställde en fråga gällande storlekar och fick ett snabbt och vänligt svar.
Morgonrocken var dessutom fantastiskt och mycket fin kvalitet.
Nöjd kund! -
Mjuk go fantastisk
Rejäl och fin passform -
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans, utmärkt bemötande och service.
skrev om Pelle Vävare
Snabb och korrekt service och bra kvalitet på morgonrocken!
skrev om Pelle Vävare
Jättefin! Är mer än nöjd med den solgula morgonrocken!
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans av ljuvligt mjuka tjocka handdukat
skrev om Pelle Vävare
Köpte den extra långa badrocken i present till min fru som nu har svårt att ta på sig något annat. Hon går helst i den för jämnan.
Det syns lång väg att det är god kvalitet, och den mossgröna färgen är mycket behaglig. -
skrev om Pelle Vävare
Beställde alltför stor storlek från början. Fungerade både snabbt och perfekt att skicka tillbaka, stanna upp betalningen, samt att beställa en ny, nu i passande storlek.
Mycket bra kvalitet!
Jag är sååå nöjd!!! -
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans och mycket bra kvalitet och passform på morgonrocken
skrev om Pelle Vävare
Beställde en morgonrock som skulle vara present lite för sent men de hjälpte och packade och skickade samma dag som beställningen så att paketet kom fram i tid.
skrev om Pelle Vävare
Jättebra! Det var en extravagant upplevelse att få navigera sig fram i myllret av varor,på hemsidan. Att sedan få placera min virtuella produkt i den virtuella kassan, kan enbar beskrivas som spirituellt!
Vet du inte vad du ska sysselsätta dig med en fredag kväll! Läs ovan, och upplev det själv! -
Snabb leverans.
Morgonrocken varven fin present till en glad pensionär. -
skrev om Pelle Vävare
Enkelt att beställa och snabb leverans! Mjuk och skön som förväntat dock lite stor över axlar och rygg. Rekommenderas!
skrev om Pelle Vävare
Köpt två badkappor att ge bort i present. Toppenkvalitet, bra modell och bra fickor. Snabb leverans. Så nöjd.
skrev om Pelle Vävare
Sedan tidigare har jag haft en Pelle Vävare morgonrock, i tjock mjuk frotté.När den blivit utsliten vill jag gärna ersätta den mot en ny uppdaterad version.Svårt att jämföra både kvalitet och känsla med andra Morgonrockar som finns i handeln.
Perfekt morgonrock är jättenöjd
skrev om Pelle Vävare
En enkel och tydlig hemsida.
Oerhört snabb leverans.
En fantastisk morgonrock@ -
skrev om Pelle Vävare
Handdukarna var fluffiga och fina och levererades snabbt. Men på en av handdukarna så var bandet som man hänger i dåligt påsydda och lossnade efter någon vecka.
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans av beställningen. Köpte modellen Torekov. Storleken var normal. Fin grön färg som var lite ljusare än på bilden men fin. Lyxig känsla. Nöjd!
skrev om Pelle Vävare
Det var dags att byta min snart 30 år gamla Pelle vävare morgonrock mot en ny. Självklart föll valet på en från Pelle vävare igen. Kvaliten är oslagbar.
Supersnabb leverans.
Fantastiska fluffiga och mjuka handdukar, kommer bli fler köp. -
skrev om Pelle Vävare
Köpte en morgonrock som födelsedagspresent. Schyssta grejor!
skrev om Pelle Vävare
Längtade efter en skön morgonrock och jag fann den hos Pelle vävare
skrev om Pelle Vävare
Älskar morgonrockarna från Pelle Vävare. Har flera stycken och alla är storfavoriter.
skrev om Pelle Vävare
Supersnabb leverans av jättefin morgonrock.
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans av badrock till min fru!
Lång skön och snygg röd färg på detta varma plagg -
Hej!
Det blev lite strul med morgonrocken på grund av felaktig märkning men jag blev väl bemött av personalen!
Jag är så nöjd med morgonrocken!
MVH. Aili -
Mycket bra👌
Snabb leverans, bra produkt,,,dessvärre tyckte inte min dotter om färgen på morgonrocken,, bra förklaring om hur man skickar tillbaka och pausar betalningen på Klarna.
Mvh Eva Esbjörnson -
skrev om Pelle Vävare
snabb leverans av utsökt vara helt i bomull... nu har jag två stycken som alla avundas mig...
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans och bra kvalitet. Utseende stämmer. Bra med bild i annonsen
skrev om Pelle Vävare
Mycket fin och skön morgonrock.
skrev om Pelle Vävare
Snabb service, bra kvalitet på morgonrocken
skrev om Pelle Vävare
Bra kvalitet, snabb leverans - annars ingen kontakt med företaget.
skrev om Pelle Vävare
Jag ville ha en morgonrock som gick ner till fötterna och hittade Pelle Vävares fina morgonrockar på internet. Hade ingen kontakt med företaget, men läste informationen om varan. De beskrev storleken genom modellens längd som var bättre än alla ev. måttbeskrivningar. Jag gjorde mitt köp.
Den skurna frottén är av högsta kvalité. Men jag hade önskat den något tunnare, för morgonrocken är tung som en vinterkappa.
På de stora hela är jag nöjd med plagget, som ska följa mig i årtionden, eftersom jag av erfarenhet vet att skuren frotté håller mycket länge, Min äldsta är över 30 år!
Rekommenderas å det varmaste. -
skrev om Pelle Vävare
Jag köpte en mörkröd lång Torekovrock o älskar den! ! I min tidiga ungdom fick jag en rock ( jag är 82 år nu) o använde den flitigt , tills den bokstavligen föll ihop! Jag ha saknat dem och under många år inte funnit ngn ny! Men nu så har jag en igen och är helnöjd! Tack’
skrev om Pelle Vävare
Lika bra som alltid och snabb enkel leverans
skrev om Pelle Vävare
Har köpt handukar, badlakan och morgonrock vid ett par tillfällen. Snabba leveranser och väldigt fina produkter. Jag är mycket nöjd.
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans. Men bäst av allt, färgen på handdukarna matchade foto på hemsidan! Det är inte alltid självklart och uppskattas därför enormt. Inga (otrevliga) överraskningar.
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans. Jag förväntade mig fina handdukar i god kvalitet och fick det också. Jag uppskattade också att handdukarna hade packats i papperspåse istället för i en kartong.
skrev om Pelle Vävare
Fantastisk kvalitet, snabb leverans.
Perfekt badrock bra leverans
Kvalite motsvarade förväntningar
skrev om Pelle Vävare
Bademäntel ganz ausgezeichneter Qualität, wir sind sehr zufrieden mit denen. Vielen Dank!
skrev om Pelle Vävare
Lätt att navigera hemsidan, snabb frakt och super kvalité på morgonrocken!!
skrev om Pelle Vävare
Snabb hantering och leverans. Returen likaså. Pelle Vävare har alltid stått för bra kvalitet.
skrev om Pelle Vävare
Min sköna morgonrock levererades otroligt snabbt, ca ett dygn efter beställning!