Pelle Vävare

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4 937
4.7

Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...

4937 omdömen om Pelle Vävare

Sedan starten hos Reco 2017

Gunilla B

Bra kvalitet. Väldigt uppskattad present

Marianne K

Fint urval - Snabb service - högsta kvalitet - supernöjd

Leena W
Skrev om Pelle Vävare

Det är väl ca 40 år sedan jag började köpta morgonrockar från Pelle Vävare. Att kunna bjussa en familjemedlem på en morgonrock av GOD KVALITET är kul :) en uppskattad present och självfallet ser man till att ha en själv oxå. Funderar just nu om jag behöver uppgraderar mig med den nya fina ljusblås Marstrand ...

Roger W
Skrev om Pelle Vävare

Trevligt bemötande. Snabb leverans. Mycket hög kvalite på morgonrocken.

Gerd I
Skrev om Pelle Vävare

Det gick väldigt snabbt från beställning till leverans. Morgonrocken är väldigt skön att ha på sig. Jag är jättenöjd. Gerd Ivarsson

Delia S
Skrev om Pelle Vävare

Älskar längden. Älskar materialet. Känner mig så lyxig I den varje gång jag tar den på mig.

Maria E
Skrev om Pelle Vävare

Fin kvalité och vacker grå färg.

Anna T
Skrev om Pelle Vävare

Snabb, bra kvalitet. Bra att de skickade med adresslapp ifall man skulle behöva returnera

Birger S
Skrev om Pelle Vävare

Bästa komfort genom tygets egenskaper.

Jens F
Skrev om Pelle Vävare

Hej! Vi har redan två badrockar från Pelle Vävare. De beställda handdukarna var jättefina, men tyvärr missade vi att det inte angavs några mått, som är vanligt i Tyskland. Därför var vi tvungna att skicka tillbaka handdukarna. Nu väntar vi dock fortfarande på återbetalningen av köpbeloppet.

Cecilia S
Skrev om Pelle Vävare

Utmärkt kvalitet efter en tvätt 😁

Anita B
Skrev om Pelle Vävare

Snabb och säkert fraktat. Väldigt fin kvalitet.

Elisabeth F
Skrev om Pelle Vävare

Bra service och info. Snabb leverans och kanonfina badrockar till mina föräldrar 😍

Susanne L

Bra bolag. Bra kvalitéer. Seriöst. Helt nöjd

Marlene V
Skrev om Pelle Vävare

Snabb leverans. Fin kvalitet.

Ewa-lena J
Skrev om Pelle Vävare

Mjuka, täta och helt underbara handdukar som fick ” flyttahemifrånungen” att gå i trans!

Jan K
Skrev om Pelle Vävare

Morgonrock med långa armar. Mjuk och go. Rena drömmen.

Gunilla W
Skrev om Pelle Vävare

Jag köpte handdukar och morgonrock Supernöjd med båda😀

Peter A
Skrev om Pelle Vävare

Köpte två morgonrockar från Pelle Vävare i bröllopspresent och de blev en absolut succé, har fått veta att de använts flitigt under sommaren och de är mycket nöjda med kvalitén och färgen.

Björn P
Skrev om Pelle Vävare

Ingen direkt kontakt, så jag har ingen aning

Charles D
Skrev om Pelle Vävare

We have still not received the two items we ordered. There seems to be a major problem with the delivery. We got two notifications that they were having trouble a couple of weeks agao, and since then nothing. And we are not allowed to contact them before they made a first attempt to deliver, but they still have not done so. Can you help? Many thanks. Kind regards. Charles

Edin S

5av5 mycket nöjd är jag. Rekommenderar

Caroline S
Skrev om Pelle Vävare

Har alltid tyckt att produkter från Pelle Vävare varit både snygga och högkvalitativa. Valde därför att köpa en morgonrock från er, till min svägerska som fyller 60 år. Måste nu få säga att jag är djupt besviken då beställningen fortfarande inte kommit fram till den jag bett skulle få leveransen, som är min bror och som bor i Mullsjö (själv bor jag utanför Östersund). Var finns min beställning? Om detta ärende inte klaras upp tappar Pelle Vävare en kund för alltid.

Helena B
Skrev om Pelle Vävare

Handdukar och morgonrockar av hög kvalitet. Snygga år efter år.

Anders C
Skrev om Pelle Vävare

Köpte en badrock på Pelle Vävare. Utomordentlig kvalite, tjock och mysigt frotté och värd varje krona för kvalitet lönar sig. Snabb leverans.

Gunnel P
Skrev om Pelle Vävare

Jag har ingen positiv upplevelse av Pelle Vävare pga att jag inte kan beställa produkten. Jag bromsas av att jag måste logga in på Microsoft. Jag har glömt mitt lösenord och därmed kan jag inte beställa. Skulle dock vilja kunna det. Finns det nåt annat sätt?

Jonatan L
Skrev om Pelle Vävare

Levererar pålitligt god kvalitet. Problemfri betalning och leverans.

Erika L
Skrev om Pelle Vävare

Fin köpupplevelse, snabb leverans och helt underbar produkt!

Öie F
Skrev om Pelle Vävare

Fin färg och tjock härlig kvalité

Viveka F
Skrev om Pelle Vävare

Vi har handlat badhandukar och badrockar i årtionden från Pelle Vävare. Har alltid varit jättenöjda.

Ann-Charlott Å
Skrev om Pelle Vävare

Fin kvalitet, snabb leverans.Väldigt nöjd.

Maria W
Skrev om Pelle Vävare

Allt fungerade som förväntat.

Åsa G
Skrev om Pelle Vävare

När man skickar tillbaka tar det lång tid att få pengarna tillbaka.

Gunnel M
Skrev om Pelle Vävare

Så snabb leverans och kvaliteten är toppen. Anv bara Pelle Vävares handdukar och morgonrockar.

Paula N
Skrev om Pelle Vävare

Utsökt kvalité på handdukarna jag har köpt ett handduksset bestående av två handdukar och två badlakan. Lätt att beställa hos Pelle vävare samt snabb leverans.

Laura Eloisa P
Skrev om Pelle Vävare

En bra present till min man! Hans tidigare Pelle Vävare har han njutit i 25 år. Nu är det dags att ge honom en ny.

Lena B
Skrev om Pelle Vävare

Bra men saknade order bekräftelse

Eva H
Skrev om Pelle Vävare

Smidigt, snabbt o enkelt att beställa. Och morgonrocken är underbar! Bra passform o snygg grön färg.

Niklas B
Skrev om Pelle Vävare

Kvalitet är bra. Priset är högt. Kanske hänger det ihop.

David L
Skrev om Pelle Vävare

Bra och snabb service, smidigt att byta storlek!

Emilia A
Skrev om Pelle Vävare

Fick morgonrocken i födelsedagspresent. Storleken var svår att välja. Bilderna är väldigt missvisande, en visar morgonrocken figursydd, vilket den absolut inte är. Alla andra visar extremt starka färger, på alla skärmar jag tittade på, datorn, tel, iPad... Den är väldigt mild i färgerna jämfört. Kundtjänst svarar knappt på ett mail, har man fler frågor så är telefon bättre, där är dom trevliga. Tycker om morgonrocken, men tycker de inte ska marknadsföra med bättre bilder än verkligheten. Den är rätt snäv nertill, de borde...

Thomas N
Skrev om Pelle Vävare

Fin kvalitet på handdukarna. Fina färger som kan kombineras på olika sätt, de gröna passar tillsammans. Enkelt att beställa. Bra som present till ungdomar.

Gillian O
Skrev om Pelle Vävare

I am very satisfied with my Pelle Vävare bathrobe. It is just what I wanted.

Alison R
Skrev om Pelle Vävare

Pelle Vävare customer service was extremely pleasant and helpful.

Curre H
Skrev om Pelle Vävare

Efter att den tidigare Pelle Vävare-rocken tjänstgjort i 15 år har den nya rocken samma nykänsla som den tidigare. Men nytt är ändå nytt.

Johan G
Skrev om Pelle Vävare

Pelle Väv håller fortsatt en oslagbar kvalitet och önskar bara att jag kunde gå i morgonrocken hela dagarna :-)

Emelie C
Skrev om Pelle Vävare

Fantastisk kvalitet. Mycket nöjd med produkten. Dessutom väldigt bra kundtjänst. Råkade boka två likadana varor och fick snabb och vänlig hjälp med att justera beställningen.

Lennart O
Skrev om Pelle Vävare

Fantastisk härlig morgonrock. Snabb leverans.

Adrienne G
Skrev om Pelle Vävare

Dyra produkter och en kvalitet som inte motsvarar det otroligt höga priset.

Carl G
Skrev om Pelle Vävare

Bra produkter, produkterna kommer med gratis retur vilket är ett plus