Pelle Vävare

• BestInSweden2026
4 992
4.7
Call 063-10 40 40 Share

Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...

4992 omdömen om Pelle Vävare

Sedan starten hos Reco 2017

Carl W
Wrote about Pelle Vävare

Frun älskade bröllopspresenten 1årsdagen. Storlek perfekt och känslan av naturligt mot huden. Underbart

Ann-Christin B
Wrote about Pelle Vävare

Bra och enkelt med retur och nybeställning

Ingrid E
Wrote about Pelle Vävare

Herr morgonrock Sarek köptes. Snabb leverans Härlig kvalitet . Toppen.

Jan W
Wrote about Pelle Vävare

Är ju tidigare anställd på Mark och Kattens Kvalitén på morgonrocken helt fantastisk Och väldigt snabb leverans inga problem alls

Nolér A
Wrote about Pelle Vävare

Snabbt smidigt och en jättefin produkt, här en underbar morgonrock!

Anders H
Wrote about Pelle Vävare

Smidigt med returen då det blev fel storlek

Inger S
Wrote about Pelle Vävare

Det är den i särklass bästa morgonrock jag haft!

Charlotte B
Wrote about Pelle Vävare

Varan motsvarade produktbeskrivningen och jag är nöjd. Leveransen gick också snabbt

Frøystein J
Wrote about Pelle Vävare

Jag är en mycket nöjd kund som har köpt PV-produkter med jämna mellanrum de senaste 8-10 åren. Vid senaste beställning uppstod det ett fel från min sida som effektivt blev ordnat upp i av en trevlig medarbetare (Sara Asplund).

Karin M
Wrote about Pelle Vävare

Bademantel sehr gut, Lieferung auch sehr gut!

Klaus B
Wrote about Pelle Vävare

Schnelle Lieferung, sehr gute Qualität. Bin sehr zufrieden.

Anna K
Wrote about Pelle Vävare

Superlyxiga handdukar och snabb leverans. Rekommenderas varmt

Göran F
Wrote about Pelle Vävare

Första gången jag beställt men absolut inte sista. Fina handdukar.

Tina T
Wrote about Pelle Vävare

Jag uppskattar att det finns svensktillverkade textilier och Pelle vävare är dessutom den ultimata lyxen att svepa in sig i.

Eva T
Wrote about Pelle Vävare

Fin frotte’ och sköna bad/morgonrockar

Katja K
Wrote about Pelle Vävare

Qualität vom Bademantel mega. Sollte allerdings bei dem Preis auch sein. Schnelle und unkomplizierte Bestellung und Lieferung. Nur das übersetzen der Seite zum bewerten klappt irgendwie nicht. Habe jetzt auf blauen Dunst geschrieben. Gern wieder.

Kirsten M
Wrote about Pelle Vävare

Beställning och leverans absolut klanderfri, beröm. Kvaliteten på varan var inte så hög som väntat, en söm gick upp efter ca 2 veckors användandet av plagget. Kundservice var prompt, och efter lite mailväxling nåddes en kompromiss. Mitt förtroende för Pelle Vävares kvalitet har naggats i kanten.

Anni E
Wrote about Pelle Vävare

Sehr gute Ware! Schneller Versand und unkomplizierte Abwicklung wegen falscher Größe!

Magnus W
Wrote about Pelle Vävare

Jag har bara positivt att säga snabb leverans och klart trevlig morgonrock

Per S
Wrote about Pelle Vävare

Fantastisk kvalité på dessa klassiska morgonrockar

Soomi U
Wrote about Pelle Vävare

Morgonrocken är superfin och härligt material - Jättenöjd med färgen! Jag kommer att ha den i många år.

Ella A
Wrote about Pelle Vävare

Superfin morgonrock i toppenkvalité. Present till min pojkvän som blev väldigt nöjd.

Pierre Henrik A
Wrote about Pelle Vävare

Köpte en morgonrock som började gå sönder redan efter en månad. Kontaktat kundservice för reklamation som ifrågasatte hur vi använt morgonrocken. De skulle skicka en retursedel som aldrig levererats, mina senaste mejl till kundservice har blivit ignorerade. Bland det sämsta jag varit med om för en sådan dyr produkt.

Svar från Pelle Vävare

Hej Pierre, Tack för att du tagit dig tid och lämnat ett omdöme. Skulle du kunna maila mig på sara@pellevavare.se så ska jag hjälpa dig med detta! Ha en fin dag! Allt gott, Sara Team Pelle Vävare

Karin Maria H
Wrote about Pelle Vävare

Har köpt en lång morgonrock (Torekov, tror jag), storlek medium på rekommendation av Pelle vävare. Mycket skön och snabbt levererad.

Kerstin L

......................................

Veronica Z
Wrote about Pelle Vävare

Väldigt fin färg och skön kvalitet

Hanna B
Wrote about Pelle Vävare

Min man och jag äger själva varsinn Pelle Vävare-morgonrock och när vi skulle köpa en bröllopsgåva till våra vänner föll valet på två espressobruna extra långa även till dem.

Susanne B
Wrote about Pelle Vävare

Köpte i augusti "Spotty sage" grönprickig skönhet. Mycket snabb leverans och den motsvarar absolut alla förväntningar. Underbar design, mjuk, tjock och härligt värmande. Mycket nöjd!

Ewa B
Wrote about Pelle Vävare

Helt underbart skön badrock! Mjuk och tät frotté, superkvalitet! Lyxig att äga🥰

Karin M
Wrote about Pelle Vävare

Kvaliteten jättebra men lite synd att det inte finns fler med snygga mönster.

Stanislas H
Wrote about Pelle Vävare

Det är andra gången jag köp en morgon/badrock från Pelle Vävare. Efter 35 års slit och flitig användning har jag köpt en ny och jag är nu82 år. Den är det skönaste och bästa och inget annat duger. Sen får väl mina barn ärva den. Jag älskar den

Ulla H
Wrote about Pelle Vävare

Fin kvalitet och väldigt snabb och bra leverans.

Lisbet A
Wrote about Pelle Vävare

<Fanastisk skön morgonrock och tusen tack för eran gåva till Barncancerfonden,det värmer,

Eva A
Wrote about Pelle Vävare

Mjuk och skön morgonrock. Bra passform!

Lena S
Wrote about Pelle Vävare

Dyrt med bra kvalitet......................

Olle M
Wrote about Pelle Vävare

Smidig leverans- mycket högkvalitativ morgonrock.

Morgan C
Wrote about Pelle Vävare

Jag har köpt ett par handdukar som färgmässigt passar till vår nyrenoverade toalett. De blev jättebra, men.. det är bara handdukar.

Mats L
Wrote about Pelle Vävare

Dyra, men bra kvalite. Köpte en morgonrock därifrån tidigare, som blev utsliten. Men den höll ändå i tjugo år.

Carina S
Wrote about Pelle Vävare

God kvalitet på mina handdukar. Färgen stämde väl överens med färgen på bilden.

Anki W

Skön kvalite. Mjukt o bra. Fin färg. Nöjd

Charlotte P
Wrote about Pelle Vävare

Utan anmärkning. Kontakt togs till mig så snart morgonrocken inkom.

Anette Å
Wrote about Pelle Vävare

Efter att fullständigt nött ut min första Pelle Vävare morgonrock, insåg jag till sist att jag måste skiljas från den, men att köpa någon annan sort eller modell fanns inte i mina tankar, så givetvis köpte jag en ny likadan, samma dag jag slängde den första. Älskar verkligen min nya morgonrock som jag ”bor i” både morgon och kväll. Minst ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ från mig

Peder P
Wrote about Pelle Vävare

Ungefär vad jag förväntat mig. Allting snyggt presenterat precis som förväntat av en butik i det segmentet med lite exklusivare approach. Kvalitet som förväntat. Prisbilden som förväntat. Själva köpprocessen, med leverans etc fungerade smidigt, som förväntat. Därför ett genomsnittligt betyg. Inget som få mig att säga Whow!

Marie G
Wrote about Pelle Vävare

Väldigt fin kvalitet, perfekt passform. Ett plagg man gärna skulle vistas i hela dagen!

Åsa A
Wrote about Pelle Vävare

Smidigt att beställa och snabb leverans

Lena H
Wrote about Pelle Vävare

Bra och snabbt svar och mycket snabb leverans. Toppen!

Anders L
Wrote about Pelle Vävare

Snabb leverans, utmärkt kvalitet på produkten, en badrock

Marit A
Wrote about Pelle Vävare

Easy process and amazing product!

Anna Erica Elisabet L

Snabb service Stor och härlig i storleken Fin kraftig kvalitet

Gilda R
Wrote about Pelle Vävare

Fantastisk kvalitet. Tidlös design. Fina färger. Helnöjd över hela linjen. Snabb leverans utan klydd.