Petson

Petson

www.petson.se
  • BadgeTwoYears
4.3

Hos Petson hittar du prisvärda försäkringar och foderprenumerationer för hundar och katter. Vår bakgrund som djurägare, veterinärer och uppfödare ger en unik förståelse för djurhälsa och gör Petson till en tillförlitlig och lojal försäkringsförmedlare. Vi strävar efter att erbjuda enkla och skräddarsydda lösningar inom både...

163 omdömen om Petson

Sedan starten hos Reco 2024

Anne Ida Charola L

Jag såg en annons på sociala medier och det var därför jag valde att ta Petson djurförsäkring till min katt . Har ej haft någon personlig kontakt med Petson . Den förväntningarna jag har på försäkringsbolaget är att den dagen jag behöver hjälp, så får jag det utan krångel. Mvh Anne Lagercrantz och Pip Larsson ( det är kattens namn )

Charlotta på Petson gillar detta
Svar från Petson

Tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. VI ska göra vårt bästa för att leva upp till dina förväntningar. Mvh Charlotta

Nadja P
Skrev om Petson

Är ny kund så har egentligen ingen aning om hur pass bra/dåliga ni är. Hittills verkar ni bra och har bra priser. 😄

Svar från Petson

Tack snälla Nadja att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss, det uppskattas! Varma hälsningar Karin

Bo Tomas B

Otydligt vilka speciella klausuler som finns för att försäkringen ska gälla. Hade varit så enkelt att ha frågor utifrån klausulerna i webbformuläret. Men då får de ju sälja färre försäkringar.

Svar från Petson

Hej Bo Tomas, vi har förståelse för att det kan vara lite knepigt och tråkigt att läsa försäkringsvillkor. Därför har vi tagit fram frågor & svar på petson.se där vi hoppas att du ska få svar på några av dina frågor. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att prata med någon av oss direkt på 08-14 20 00 eller mejla oss på hej@petson.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig med de frågor du har. Vi ser fram emot att höra från dig! Vänligen Karin

Nils Anders L

Köpt kattförsäkring. Fungerade bra utan anmärkning. Lätta att navigera och förstå.

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss. Vänligen Karin

Viveca Susanne H

Bra pris.. har än så länge inte behövt utnyttja försäkringen.

Svar från Petson

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Det betyder mycket. Mvh Lotta

Gerd S

Förtidigt att beskriva. Har bara haft försäkringen ca 3 veckor. 🙋‍♀️

Svar från Petson

Tack för att du tagit dig tid att svara och varmt välkommen till Petson! Mvh Charlotta

Doris Z
Skrev om Petson

Jag har inte varit kund hos er så länge, men hittills är jag nöjd.☺️ Mvh. Doris Zeliath

Svar från Petson

Tack för att du tog dig till att lämna ett omdöme! Mvh Lotta

Agne P
Skrev om Petson

Vet egentligen inget om Petson,får se om vi behöver anmäla något angående Stävjes Konrad.

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss. Vänligen Karin

Serkan D
Skrev om Petson

Petson är ett mycket bra företag eftersom de erbjuder vänlig och lättförståelig service.

Svar från Petson

Hej Serkan, tusen tack för ditt fina omdöme, det betyder otroligt mycket för oss att höra! Varmaste hälsningar Karin

Sonja Britt-Marie S

Är ny kund så jag har haft otroligt bra hjälp av Karin för att komma igång. Lätt att få kontakt med och mycket hjälpsam. Den personliga service jag fått av Karin har jag inte upplevt från tidigare försäkringsbolag.

Svar från Petson

Hej tack för ditt fina omdöme. Jag ska visa Karin det du har skrivit. Karin är fantastisk. Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss, det betyder mycket! Mvh Lotta

Ebba Ann S

Har inte haft Petson försäkring så länge men de verkar en bra försäkring och får god hjälp här samt mycket ingår.

Svar från Petson

Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.Det betyder mycket för oss. Mvh Charlotta

Kerstin Ann-Louise B

Kunniga och trevliga, bra försäkring spec för katt

Tusen tack för ditt fina omdöme! Varm hälsningar Lotta

Gun-Inger Marine L

Vi har precis börjat med Petson så jag har inget svar.

Svar från Petson

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vänligen Karin

Cerny Annika P

Första gången jag ringde för att få lite information om Petson så fick jag ett så positivt bemötande av en vetrinär. Detta avgjorde att jag valde just detta försäkringsbolag. Tog Fredriks Stens kurs. Detta var också ett avgörande att jag valde Petson eftersom jag gillar Fredrik o det han står för. Köpte sedan foder från Petson. Är hitintills väldigt nöjd

Charlotta på Petson gillar detta
Svar från Petson

Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi blir så glada. Med vänlig hälsning Charlotta

Eva Amanda Jenny N

Fick bra hjälp direkt, mycket hjälpsamma

Svar från Petson

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme om oss. Det betyder mycket! Med vänliga hälsningar Charlotta

Kasra Z

Väldigt bra upplevelse hittills

Svar från Petson

Stort tack för ditt omdöme, det glädjer oss att höra. Varmaste hälsningar Karin

Sara Kristina H

Direktreglering efter ett akutbesök med min valp gick supersmidigt! Hade fått full pott ifall möjlighet till online-veterinär fanns som en del försäkringsbolag tillhandahåller. Men överlag är jag jättenöjd.

Svar från Petson

Hej Sara Kristina, tack snälla för ditt omdöme. Vad glada vi blir att höra att du tycker att skaderegleringen gick smidigt! Avseende online-veterinär så erbjuder vi digital rådgivning med Petsons veterinärer kostnadsfritt, det ingår i din försäkring. Du hittar bokningslänken på petson.se under hundförsäkring. Varma hälsningar Karin

Nora J
Skrev om Petson

Jag tecknade min nya hundförsäkring just för att det skulle ingå snabb leverans av hundmat vid foderprenumerationen – men första leveransen har tagit över 12 dagar att komma fram och jag har fortfarande inte fått något foder till min hund! Det är alldeles för lång tid, särskilt när man förväntar sig att ett företag som jobbar med djur ska förstå att hundar inte kan vänta på sin mat. Ingen tydlig information om förseningen heller. Blir såklart skeptisk i min helhet om Petson om detta är nivån, hur funkar det då när jag väl...

Svar från Petson

Hej Nora, Vi ber så hemskt mycket om ursäkt att din första foderleverans har dröjt! Efter första leveransen löper foderprenumerationen på och skickas till dig enligt det tidsintervall du har valt. Vi ska göra vårt yttersta för att förvalta det förtroende du gav oss när du först tecknade din foderprenumeration och försäkring och hoppas att vi i framtiden lever upp till dina förväntningar. Varmaste hälsningar Karin

Pia Katarina M

Blev bra bemött i samband med nyteckningen av försäkringen, men vet ej mer i nuläget

Svar från Petson

Tack för att du tagit dig tid och lämnat ett omdöme. Det är vi så tacksamma för. Med vänlig hälsning Lotta

Limar A
Skrev om Petson

För bra, tack så mycket för allt hjälp jag fick.🥰

Limar A och 2 andra gillar detta

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss! Mvh Lotta

Ulrika Elisabet N

Jag är helt ny kund sedan ca 2 veckor tillbaka. Jag har därför väldigt lite/ingen erfarenhet.

Svar från Petson

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Mvh Charlotta

Helena Barbro K

Svårt hitta er app. Dålig hemsida.

Svar från Petson

Hej Helena, Vad tråkigt att höra att du upplever vår hemsida som dålig. Vi vill gärna veta mer om vad det är som du inte tycker fungerar. Skriv gärna direkt till oss på hej@petson.se. Petson appen finns där appar finns. Du laddar enkelt ned den genom att söka efter Petson, Därefter loggar du smidigt in i appen med ditt bank-id så att du alltid har din försäkringsinformation nära till hands. Varma hälsningar Charlotta

Majvor Linnéa F

Jag har hittills inte behövt utnyttja min kattförsäkring, Tecknade försäkring för ett litet tag sedan och valde Petson pga bra försäkringsvillkor och pris. Jämförde de bästa kattförsäkringarna.

Svar från Petson

Tack snälla för att du delar din upplevelse, det uppskattar vi. Vänligen Karin

Jennie Maria E

Så här långt är jag nöjd. Har dock, lyckligtvis, behövt utnyttja kattförsäkringen än.

Jennie Maria E och 2 andra gillar detta
Svar från Petson

Tack för ditt omdöme det betyder mycket för oss. Mvh Charlotta

Lena Maria A

Jag har inte behövt använda försäkringen ännu. Men det var enkelt att registrera sig. Inga problem! Verkar vara bra efter vad jag läst mig till.

Charlotta på Petson och 2 andra gillar detta

Tack Lena för ditt omdöme, det betyder mycket för oss. Varma hälsningar Karin

Alejandro E

Helt enkelt, tydligt och bemötande via telefon det var fantastik! 10 av 10, i nuläget självklart :)

Svar från Petson

Åh vad roligt att höra detta, det uppskattar vi så mycket, stort tack för ditt fina omdöme! Varmaste hälsningar Karin

Lena Christina J

Blev erbjuden att fortsätta försäkra min valp hos Petson. Mycket nöjd med mottagandet de gånger jag har haft behov av kontakt. Petson är ett föredöme med diverse erbjudande, av utbildning I hundhavande, föreläsningar och recept på fästinmedel. Dessutom många fysiska aktiviteter, för kunder.

Svar från Petson

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss! Med varma hälsningar Charlotta

Sussie Desideria M

Enkelt att teckna bra innehåll

Svar från Petson

Stort tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss! Varmaste hälsningar Karin

Lennart S

Trevligt o hjälpsamt bemötande! Tacksam! 🤗

Tack snälla för ditt fina omdöme! Mvh Charlotta

Ida J
Skrev om Petson

Efter bara några signaler fick jag snabb, personlig service av kundtjänst vid mitt byte av försäkringsbolag för familjens hund (5 år gammal). Valde motsvarande försäkring jag hade med annat bolag för mycket billigare peng + fodret jag redan använder sedan flera år på prenumeration. SÅ nöjd!! (Nu hoppas jag bara att vi inte får anledning att nyttja försäkringen;-)

Svar från Petson

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss. Med vänliga hälsningar Lotta

Ingemar G

Har nyss tecknat ny försäkring mvh ingemar

Svar från Petson

Stort tack att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss, vi uppskattar det mycket! Varmaste hälsningar Karin

Lotta Sirkka Liisa A

Lätt att hitta information på sidan. Bra priser. Är relativt ny kund. Men bara hört positiva saker om er. Därför valde jag också petson

Svar från Petson

Tack för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme. Det betyder mycket för oss. Mvh Charlotta

Johanna Rebecka W

Dyra och hjälper inte till när man måste till veterinären

Svar från Petson

Hej Johanna Rebecca. Men vad tråkigt att höra att du upplever oss på detta sätt. Vi tar våra kunders feedback på största allvar och vill gärna veta vad det är som har hänt. Skicka oss ett pm till hej@petson.se så att vi kan hjälpa dig vidare på bästa sätt. Vänliga hälsningar Charlotta

Kerstin Anna-Carin Ö

Petson levde upp till mina högsta förväntningar när jag skulle köpa en försäkring till min nya hundvalp. De öppnade upp för en diskussion som gjorde mig trygg i mitt beslut att välja Petson. De har det bästa erbjudandet på marknaden och stor kunskap från både försäkring och veterinärbranchen. Erbjuder dessutom hubdägarcertifikats kurs med Fredrik Steen.

Svar från Petson

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder jättemycket för oss! Tack. Charlotta

Lisa Elin Alejandra B

Känner mig väldigt nöjd med valet av hundförsäkringar

Svar från Petson

Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi ska göra vårt bästa för att du ska förbli nöjd! Men vänliga hälsningar Charlotta

Maria Katarina B

Lätt att få information, tydlighet. Trevligt bemötande i telefon. Bra erbjudande.

Svar från Petson

Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar Lotta

Jenny Erika P

Smidigt att teckna försäkring. Bra info på hemsidorna och man får snabbt svar via kundtjänst.

Tusen tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Charlotta

Anna Cecilia J

Hej Jag har inte använt min försäkring, men ett stort plus är alla olika alternativ man kan välja som djurägare. Plus att ni ligger mycket bra i pris på hundföraäkrong.

Svar från Petson

Tack snälla för ditt omdöme det betyder mycket för oss. Mvh Charlotta

Carl Eskil G

Jag är ny kund och det enda jag kan bedöma är det föredömliga priset.

Svar från Petson

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss. Med vänliga hälsningar Charlotta

Anne-Charlotte Elisabeth Valdemarsdotter B

Jättebra service trots att det var tvunget att göra en justering manuellt Hade blivit full pott om jag kunnat beställa smakprover av maten, som Mera petfood erbjuder, tillsammans med ordinarie leverans

Stort tack för ditt omdöme! Varmaste hälsningar Karin

Dan S
Skrev om Petson

Bra och trevliga. Dessutom mycket billigare försäkringar.

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss. Mvh Charlotta

Marcus Rasik F

Hej, Har använt petsin en månad och är än så länge Positiv. Personalen jag varit i kontakt med var väldigt trevliga.

Svar från Petson

Tack så mycket för att du har lämnat en omdöme. Det betyder mycket för oss. Mvh Lotta

Karl Christer Åke Å

Jag valde att försäkra min katt hos er, men har inte behövt att använda den än som tur är men den verkar vara bra tycker jag.

Svar från Petson

Tack för förtroendet. Och tack för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme. Det betyder mycket. Mvh Charlotta

Eva Maria Karina P

Man får inte svar när man anmält skada.

Svar från Petson

Hej Eva, du anmäler enkelt en skada på petson.se > anmäl skada. Där bifogar du kvittot som besöket avser. Våra handläggningstider är korta så om du inte har fått svar har du nog kommit fel. Vi svarar alltid så snart en skada kommit in och är registrerad hos oss. Vid frågor är du varmt välkommen att slå oss en signal på 08-14 20 00 så hjälper vi dig vidare. Varma hälsningar Karin

Britt Eva-Lotte W

Fick ett mkt trevlig mottagande och omhändertagande hos Petson, när jag ville byta försäkringsbolag. Fick enkelt svar på alla mina frågor när jag jämförde mina gamla villkor mot Persons vilkor. Man har många möjligheter att påverka årspremien själv hos Person genom att gå kurser och genom foderköp hos Person. Persons försäkringar rekommenderas varmt

Tack snälla för dina fina ord. Det betyder mycket för oss. Mvh Charlotta

Roger A
Skrev om Petson

Personlig service lättillgängligt Kärnfullt information Känner mig trygg Bra priser som klart och tydligt beskriver vilka förmåner man får ta del av.

Svar från Petson

Tack snälla för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme. Det betyder mycket för oss. Mvh Charlotta

Lisa Regina L

Petson gör en aldrig besviken, snabb hjälp och trevligt bemötande.

Svar från Petson

Tack så hemskt mycket för ditt fina omdöme. Vi ska göra vårt bästa för att fortsätta leverera. Mvh Charlotta

Karin Ann-Charlotte Marie Å

Har bara varit kund 1 månad, så jag har lite svårt att kunna ge något svar.

Svar från Petson

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss! Vänligen Karin

Rasmus Robert Stig H

Trevlig personal och alltid snabb återkoppling

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss! Mvh Charlotta

Emma Helena S

Bra. Bara varit kund i en månad, allt har hittills varit bra.

Svar från Petson

Tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme. Det gör oss så glada! Hälsningar Sofia