Smidigt och bra pris samt trevlig personal
Phonia - Mobilreperationer Väsby Centrum
Välkommen till Phonia i Väsby Centrum! Vi är din lokala mobilreparatör i Upplands Väsby som alltid står redo att hjälpa dig om din mobil går sönder. Hos oss kan du komma in när som helst och få din telefon reparerad på bara 30 minuter. Vi lagar allt från iPhones till mobiler från Samsung och byter bland annat skärmar, batterier...
54 omdömen om Phonia - Mobilreperationer Väsby Centrum
Jätte trevlig grabbar och jätte bra service🤗
trevlig, hjälpsam med allt, batteribyte tyvärr måste jag åka tillbaka pga telefonen fungerade inte som den skulle efter batt bytet men fixade dom till
bästa service tack ahmet och lukas 🦾
Trevligt bemötande och god service!
Mycket bra service . Trevligt och ödmjukt bemötande . Tack.
Mycket bra inga problem……………….
Snabb, billig och bra service…. Jag är hell nöjd
Bra service och trevlig personal
Tack er , att ni fixa min telefon. Bra bemötande och jätte finna sätt ni har gjort.
Bästa butiken jag har varit i och väldigt bra bemötande av grabbarna som jobbar i butiken
Snabba trevliga och hjälpsamma
Bra bemötande, toppen service
Jättebra service, super nöjd. Snabb service, nytt bra batteri
Fräscht och välstädat.bra utbud omräknar in livsmedel och restaurang
Trevlig och kunnig personal! samt snabba och smidig service
Trevligt bemötande, bra service.
Väl bemött, de gav mig trevlig och bra service!
Utmärkt service, perfekt bemötande och löste alla mina problem med båda telefonerna.,
Blev hjälpt av Bilal på Elon i Upplands Väsby. Väldigt trevlig och hjälpsam! Det bästa var att han inte försökte sälja på mig saker jag inte behövde, utan utgick helt från mina behov. Varmt rekommenderar honom – synd bara att han inte alltid jobbar där.
Snabbt , trevligt o proffsigt.
Väldigt trevligt bemötande, fick hjälp snabbt.
Trevligt och professionellt bemötande, serviceinriktade samt tog sig tid att förklara.
++++++++++++++++++++++++++++++££++++++
……………………………………………………….::::::::::::::::::::::::::::::: Det var jättebra. Tack
Lukas är väldigt duktig och hjälpsam
Man möttes med snällhet och jag gillade du dom hade tolamid och. Det gick snabbt
Stort Tack till Phonia och särskilt till Bilal! Jag är supernöjd med servicen jag fick när jag lämnade in min telefon för repearation. Allt gick snabbt, smidigt samt proffsigt från början till slut. Bilal var otroligt hjälpsam samt trevlig - han förklarade vad som behövdes göras och höll mig upptaderat igenom hela processen. Resultatet blev perfekt och telefonen fungerar som ny igen. Extra plus för att jag fick rabbat via min mobiloperatör - Verkligen ett stort plus!
Hej Jag kom till butiken i Väsby centrum för att få min telefons trasiga skärm utbytt och blev verkligen glatt överraskad av bemötandet jag fick. Jag träffade er medarbetare Lucas som lyssnade och frågade och gick igenom mina olika abonnemang hos olika bolag och för olika produkter. Han var lysande och tog sig tid och allt resulterade i att mina abonnemang på bredband och tv avslutades och mina månadskostnader för bredband och tv halverades och er Lucas fann vägar att göra allt billigare och bättre på flera sätt. ...
Det var väldigt trevligt bemötande och jättebra service. Jag är oerhört tacksam att fick fixat telefonen så snabbt
Kundinriktat bemötande och trevlig personal. Bokade tid för iPhone batteribyte. Blev lite strul då batteriet inte kommit när jag lämnade in den enligt överenskommelse. Ombokning av tid till dagen efter. Då funkade det bra.
Bra service trevlig personal. Bra hantering av reparationen.
Vi fick det bästa bra service som man kan önska sig. Väldigt bra bemötande av personalen som var proffesionalla och vänliga. Som förstår på att ta tid och förklara till kunder och ge råd och tips med leende.
Tog evigheter att få fram en skärm till Doogee s98 pro, men det gick till slut. Bytet gick vrålfort och blev superbra. Galet trevlig personal och serviceminded.
Mycket bra bemött. Löste mitt problem perfekt.
Service was good and fast. I give 3 points because there was kampajn going on 60% rabbat, saw it on Facebook Phonia page. However seller has no information about it. So got the standard screen instead of get the premium screen (1800kr%60=1080kr) pay 1100kr. So feel kind of sad.😔
Mycket proffsiga och snabba. Trevlig och serviceinriktad personal. Kan varmt rekommendera.
Otroligt bra service kunnig personal
Så trevliga tiden gick fort och det kändes inte att det tog tid
Very nice. Good service and quality. Thank you so much ❤️😍🌸
Bra o snabb service !!!!!!!!!!!!!!!!!
Julian var otroligt trevlig och hjälpsam. Det är inte ofta man stöter på så bra och trevlig service.
Julian som jobbade i centrum hjälpte mig och min familj med det vi behövde, vi är nöjda och rekommenderar starkt
Jag är väldigt nöjd med bemötandet jag fick. Servicen var både professionell och personlig, vilket gjorde hela upplevelsen mycket positiv. Det märks att det finns ett genuint engagemang och vilja att hjälpa till på bästa sätt.
Bästa kvaliten när det gäller att fixa sin telefon
Jätte bra service och mycket trevligt bemötande. Hann inte ens kolla bort så var sonens telefon fixad! Mycket effektivt och prisvärt! Tack Julian för den professionella och effektiva arbetet på telefonen , sonen blev jätte glad!
Om det är någonstans man ska laga telefonen är det här! Wow vilken kvalité killar!
Jätte bra jätte smidigt super trevligt personal
Bra utfört men jag fick gå dit 3 vgånger innan det blev fixat
Jag blev bemött på ett väldigt vänligt och trevligt sätt. Jag trodde att de åtminstone kunna ge mig lite tips på hur jag skulle lösa mitt problem. Men mötte en mycket trevlig säljare som löste mitt problem. Under tiden höll han mycket trevlig och rolig conversation. Han hade bra erbjudanden och på ett engagerad sätt förklarade saker. Trots jag inte antecknade nåt så var han fortfarande mycket trevlig. Jag fick väldigt bra service av en serviceinriktad kille. Vi hade väldigt rolig under tiden samt mitt problem löst. Jag...