Mycket noggrann städning, högsta betyg!
Polar Comfort
9 omdömen om Polar Comfort
Städningen ar bra Kommer att ringa igen
Otroligt duktig och trevlig personal. Känns som ett riktigt lyft,varje gång dom städat huset.
Tack så mycket för din fina recension! Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du är nöjd med vårt arbete. Din uppskattning ger oss ännu mer energi och motivation att fortsätta leverera högsta kvalitet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Polar Comfort Städ
Ansvarsfullt och seriöst Ger ett gott intryck
Stort tack för de varma orden! Vi tar alltid vårt arbete på största allvar, eftersom varje kund är viktig för oss. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa städservicen med högsta kvalitet, eftersom det är vårt arbete och vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda!
Trevligt bemötande, proffsig städning, fina med våra hundarna, flexibla i anpassning👏🏻 Vi är så glada att ni vill komma och städa hos oss🤩
Tack så mycket för ert fina omdöme! Det betyder mycket för oss att ni är nöjda med vår städning och service. Vi strävar alltid efter att vara flexibla, professionella och att bemöta våra kunder på bästa sätt. Ser fram emot att fortsätta hjälpa er att hålla hemmet skinande rent!
Bra och snabbt utfört arbete med god kvalite'
Stort tack för din fina feedback! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vårt arbete.
Mycket bra service! Kan rekommenderas.
Tack så mycket för din rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd med vår service!
Vi driver ett turistgästhus och har högsta standard när det kommer till städning av våra pensionat. Vi bytte till Polar Comfort Städ för några månader sedan och det överträffar vida våra förväntningar. Jag måste säga att förändringen var värd det, även prismässigt. Alla anställda är extremt motiverade och professionella.
Tack för ert förtroende! 🙏 ✨ Nöjda kunder är vår största belöning! ✨
Väl bemötta. Trevliga. Noggranna. Vi har inget att anmärka på. Bra jobb!
Vi är verkligen glada när våra kunder lämnar positiva omdömen! 😊 För oss är det inte bara glädjande, utan också ett bevis på att vi är på rätt väg. Tack för ert förtroende! 🙏