Alla kategorier Tobak Västra Götaland Göteborg Pressbyrån Gbg Järntorget

Pressbyrån Gbg Järntorget

Järntorget, 413 04 Göteborg — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Pressbyrån Gbg Järntorget

 • Jörgen M
  Jörgen M skrev om Pressbyrån Gbg Järntorget
  Det här är en butik jag funderat över vad fan de håller på med igentligen. Den överlever enbart pga sin lokalisation mitt på Järntorget. Under fem års tid jag har bott här har de aldrigt haft någon trevlig personal. Ögonkontakten kommer kanske ibland, nästan frånvarande. Ibland funderar jag på om de har checkat ut redan.
  Seriöst, jag har senaste åren hellre gått till kiosken tvärs över vägen allt oftare. Även om jag kanske missar mitt byte av spårvagn. Men ibland hinner jag inte helt enkelt och jag brukar jämt villa ha min kopp kaffe här på vägen hem. Framför allt när det är kallt. Så det händer kanske 4-5 gånger per år att jag mot alla odds går in här. Varje gång hoppas jag på ett leende. Jag försöker alltid vara trevlig själv. Men nej då.

  Så frågan är varför just denna butik alltid har opersonlig personal. Arbetsmiljön? En butikschef som igentligen borde arbetat natt och som städpersonal och aldrig ha någon kundkontakt?

  Ett tips, gå till Expressohouse på Centralstation. Visst andra förutsättningar i miljöperspektiv. Men helvete vilken bra personal. Vilken arbetsplats som helst kan kännas jävligt om du inte bjuder till som personal själv. Kom igen! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier