Primero Service AB
Välkommen till Primero Service AB!
Vi har ett brett utbud av olika servicetjänster och vi strävar alltid efter att vara professionella, hjälpsamma och ansvarsfulla.
Hur lyckas vi?
Våra tjänster: Flytthjälp, flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs, dödsbostädning, storstädning, hemstädning.
Varmt välkommen att besöka vår hemsida för att se priser eller be om en offert här på reco.se
Hur lyckas vi?
- Alltid 100% Nöjd Kund Garanti
- Målet är att överträffa dina förväntningar
- Skräddarsydda lösningar utefter dina behov
- Snabb återkoppling
- Ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa
- Vi skriver alltid sekretessavtal
Utmärkelser
319 omdömen om Primero Service AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Primero Service AB
Hjälpsamma och duktiga killar, som hanterade allt med försiktighet.
Snabbt, effektivt, uppfyllde förväntningar
skrev om Primero Service AB
Snabb och migrant utfört tömning av lägenheten till avtalad offert. Varför jag varmt kan rekommendera Primero Service AB
skrev om Primero Service AB
Mycket trevlig personal och en bra service mvh Vildana
Azimi -
skrev om Primero Service AB
Verkligen trevligt bemötande och bra kommunikation.
Lyhörda och lyssnade på vad som var viktigt att få lite extra städat
Kan varmt rekommendera -
skrev om Primero Service AB
Trevlig och proffesionell kommunikation.
Kom punktligt och städade precis som vi kommit överens om.
Så skönt att få Storstädat efter fester som student o födelsedagar!
Rent och fint till rätt pris.
Rekommenderas varmt
Björn -
skrev om Primero Service AB
Fantastiskt utfört arbete! Så himla nöjd! Punktliga, vänliga och hjälpsamma! Rekommenderar dom varmt!
Tack för väl utfört arbete! -
skrev om Primero Service AB
Otroligt snabb och trevlig personal.
Var väldigt behjälpliga under hela flytten och frågade gärna mer än en gång så allt blev rätt (uppskattat).
Har absolut inget negativt att säga, utan hade gärna viljat kunnat lyfta fram ännu mer hur nöjd jag är med tjänsten. -
skrev om Primero Service AB
2.a gången jag har hjälp av Primero Service AB.
Mycket nöjd, trevligt bemötande när man ringer och behöver hjälp. Snabb service . Effektiva och trevliga killar. Flytten gick snabbt.
Behöver jag flytthjälp fler gånger så utan tvekan blir det Primero 👍🙂 -
skrev om Primero Service AB
Jag beställde flytt av piano. Fick snabbt svar, trevligt bemötande i telefon. Fick muntlig offert men jag bad senare om ett skriftligt svar via Mail där överenskommelsen framgick. Allt gick bra med transporten. Mycket prisvärt.
skrev om Primero Service AB
Fick ett meddelande att personen skulle ringa upp vilket inte hände 😝
skrev om Primero Service AB
Grundlig städning och trevlig personal!
skrev om Primero Service AB
Förväntningar var att vi skulle få hjälp med att flytta och det fick vi. Vi blev bemötta bra.
skrev om Primero Service AB
Välstädat blir det och trevliga är de som gör det :-)
skrev om Primero Service AB
Fint bemötande fina medarbetare o duktiga
skrev om Primero Service AB
Snabb flytt och trevligt bemötande.
skrev om Primero Service AB
Den var rätt bra jag kan rekomendera att använda dem till flytt och städ
skrev om Primero Service AB
Helt ok bra bemötande och trevliga att ha att göra med
skrev om Primero Service AB
Alltid väl bemött, så trevliga. Duktiga snabba och gör sitt yttersta. Inga sura miner o gnäll där inte,
Bästa flyttfirman och om man vill forsla bort möbler. Rekommenderar med varmt hjärta. -
Proffsigt bemötande.
Levde upp till förväntningarna.
Tömning av möbler mm i såld villa. Frakt till tippen eller till återvinning. -
skrev om Primero Service AB
Hjälpte oss att flytta bla ett tungt piano. De var starka, vänliga och professionella!
skrev om Primero Service AB
Flytt av piano från min bostad till barnbarn som börjat spela
skrev om Primero Service AB
Snabb återkoppling och trevligt bemötande. Dessutom skinande rent
skrev om Primero Service AB
Snabba, effektiva, punktliga och bra pris, vad mer att begära.
skrev om Primero Service AB
Lätta att få tag på om du behöver ha kontakt.
Inga problem vid frågor ändringar mm. Lätta att sammarbeta med när de kommer o städar.
Positivt bemötande o bra utförande -
skrev om Primero Service AB
Toppen! Bra kommunikation! Proffs som både höll koll på hissen så den inte fick övervikt o väldigt försiktiga om sakerna! Trevliga o glada! Gick så fort hela flytten! Rekommenderas!
skrev om Primero Service AB
Snabbt, smidigt, proffessionellt och billigt!
Tack Primero.
Perfekt att servera, super! -
skrev om Primero Service AB
Kom i tid fint samarbete och fick allt på plats glada vänliga killar
skrev om Primero Service AB
Vi har återkommande husstädning och det fungerar helt enligt förväntan
skrev om Primero Service AB
Bra bemötande och flexibilitet, samt priserna är bra.
skrev om Primero Service AB
Genomförde min flytt smidigt och professionellt till ett bra pris. Väldigt trevligt bemötande genom hela processen.
skrev om Primero Service AB
Snabba svar, dök upp i tid, snabba killar. Mycket bra. Kommer att boka igen om det blir fler flyttar.
skrev om Primero Service AB
Jonas har ett handikapp som gör att han inte kan betygsätta. Som god man har jag ofta anlitat Primero för flera brukare ich är helt nöjd med deras tjänster en bra prisnivå och sist men inte minst, de håller tiden.
skrev om Primero Service AB
Primero är en firma jag använt mig av vid två tillfällen.
Levererar service punktligt och med kvalitet. Bra pris också! -
skrev om Primero Service AB
Punktliga, trevligt bemötande, noggranna och effektiva. De gjorde det lilla extra för mig. Om jag kommer att flytta igen, kommer jag med största säkerhet att anlita Primero igen, såväl gällande flytt som flyttstäd. Kan varmt rekommendera!
skrev om Primero Service AB
Köpte flyttjänst. Alla var vänliga. Allt gick efter förväntan!
Mycket bra.
helnöjd.
Montering av säng och bortförsel av den gamla. -
skrev om Primero Service AB
I had Primero ab clean my 170m2 home and I am very pleased with the results. They were professional, efficient, and thorough. They provided all the necessary cleaning supplies and took great care to ensure that my home was spotless. Their attention to detail was impressive, and they left no stone unturned. They were also very friendly and accommodating, and I felt very comfortable with them in my home. I highly recommend Primero ab to anyone looking for a reliable and trustworthy cleaning service.
skrev om Primero Service AB
Effektiva, trevligt bemötande och så tacksam för att de med en sådan enkelhet löste min flytt som annars hade varit mig övermäktig:) varmaste rekommendationer!
skrev om Primero Service AB
Flytt av piano. Bra service, pålitliga, snabba, prisvärt!
skrev om Primero Service AB
Beskriver man hur och vad man vill få städat så utför Primero det. De är flexibla och tar till sig kritik på ett bra vis. Hade önskat att de fyllde på med toarullar och nya handdukar vid städning.
skrev om Primero Service AB
Alltid tillmötesgående och hjälper till med kort varsel
skrev om Primero Service AB
Väldigt serviceminded och lätta att ha att göra med. Går alltid att lösa problem.
Jag har städhjälp varannan vecka och har alltid varit mycket nöjd. -
skrev om Primero Service AB
Vi blev mycket bra bemötta av företaget.
Förväntningarna är att få en välstädad lägenhet, vilka har uppfyllts.
Vi har bara gott att säga om företaget.
Städningen har utförts till vår belåtenhet.
Mvh Käthe o Gert Persson -
skrev om Primero Service AB
Kunde inte fått en bättre flyttfirma. Billiga, snabba, professionella, effektiva och väldigt trevliga.
De gjorde ett utmärkt jobb och jag rekommenderar verkligen andra att anlita dem. -
skrev om Primero Service AB
Allt från beställning till flyttning gick smidigt.
skrev om Primero Service AB
Alltid trevligt bemötande. Har flyttat med Primero 3 gånger och varit lika nöjd varje gång. De är snabba, har aldrig haft sönder något och dessutom bra pris. Toppen!
skrev om Primero Service AB
Snabb och effektiv flytthjälp.
skrev om Primero Service AB
Jag har anlitat detta företag vid två tillfällen. De har kommit i tid, varit duktiga och pålitliga båda gångerna. Fixar gärna det där lilla extra om de kan. Rekommenderas.