Punktlig, trygg och smidig flytt med gott bemötande. Kan absolut rekommendera Primero 👍
Primero Flytt
⭐ Primero Flytt – Trygg Flyttservice sedan 2013 🚚 Låga priser • Hög kvalitet • Erfaret team Vi på Primero Flytt har hjälpt kunder sedan 2013 med allt från vanliga bohagsflyttar till avancerade tunga lyft. Hos oss får du professionell service, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande – utan att priset skjuter i höjden. ...
454 omdömen om Primero Flytt
Sedan starten hos Reco 2020
Trevliga personal, noga och hjälpsam!
Det är bästa pris och jättebra stark och duktig arbetare.Jag rekommenderar 👌👌👌
Effektiva och flexibla med ett vänligt bemötande
Kom som överenskommet. Var snabba, skickliga och varsamma med det tunga pianot som de flyttade en våning upp (utan hiss). Jag planerar att anlita dem för min svärmors flytt av hela sitt bohag inklusive piano. Den flytten vill man ju ska gå utan problem. Henne vill man ha på gott humör. 😀
Bra kommunikation och noggranna i sitt arbete.
Vi anlitade Primero Flytt för att flytta egendomen i Kristianstad till ny bostad i Helsingborg. Det hela fungerade mycket bra, Primero Flytt kom på utsatt tid och arbetade både aktsamt och effektivt. Hela flyttbilen utnyttjades till fullo och ömtåligt bohag skyddades noggrant med filtar etc, inget lösöre tog någon som helst skada. Fantastiskt att Primero Flytt dessutom har ett mycket konkurrenskraftigt pris. Rekommenderas varmt. Göran Hallberg
Snabba, effektiva, pålitliga och trevliga.
Trevlig, ordningsam personal. Kommer ringa er om vi behöver hjälp och kommer varmt rekommendera ert företag. Mvh Siv
Utmärkt Perfekt utfört jobb till bra pris
Snabbt och proffsigt jobb. Trevlig attityd och omsorgsfullt utfört. Kan inte vara bättre.
Mycket smidigt snabbt och trevlig personal Alla möbler utan några skador
Trevligt bemötande av mycket "serviceminded" personer. Lätt att boka, håller lovade tider och mycket trevliga och hjälpsamma personer som skötte jobbet att flytta ett tungt piano och placera det där jag önskade.
Allting fungerade jättebra. Trevliga och duktiga anställda.
Proffsig och kunnig personal som alltid levererar med kvalitet.
Oehört seriöst företag, fantastisk personal, trevliga och mycket effektiva. Har flyttat många gånger i mitt liv men Primero Flytt den bästa firma jag anlitat. Rekommenderas varmt
Allt fungerade bra, trevlig personal
För det första var David förbannat trevlig och tillmötesgående! Därtill var priset kanon! Och arbetet utfördes smidigt som avtalat! 5 av 5
Bra bemötande. Rimligt pris på flytt av inventarier. Jättebra att bortforsling av möbler m.m. kunde ske så smidigt.
Primero höll den avtalade tiden, de var professionella försiktiga med sakerna och vänliga och hjälpsamma. Jag kan varmt rekommendera Primero och kommer anlita dom igen.
Bra och smidig flytt. Gick snabbt, bra kommunikation.
Trevligt bemötande, lätt att kommunicera med och jobbet utfördes som bestämt utan problem.
Allt fungerade jättebra, de är snabba och det kändes tryggt.
Väldigt hjälpsamma och trevliga! Killarna gjorde det extra och vi är så nöjda!
Rimliga priser och måna om att lösa situationer när det uppstår problem
Jag är nöjd med överenskommelsen vi hade och hur det sedan blev utfört.
Trevligt bemötande , duktiga personer som flyttar med full försiktighet av sakerna , punktliga .rekomenderas
Tack för en väl genomförd flytt. Trevliga och duktiga killar fin hantering av flyttgods och positivt bemötande. Detta var världsklass!!
Trevligt bemötande från första kontakten, snabb flytt samt trygg hantering av piano och orgel.
Fin kontakt; snabbt och lätt flyttning med 2 duktiga killar. Mycket lyhörda och hjälpsamma.
Utförde flytten snabbt och bra.
Två unga killar gjorde ett jättebra jobb. Inga problem med något. Jag begärde extra körning det tog dom också direkt. Primero rekommenderas starkt !
Professionella och trevliga! Använt två ggr och kommer att återkomma till nästa gång vid behov.
Snabbt, effektivt och noggrannt.
Smidigt och proffsigt, mycket nöjd!
Perfekt när de väl dök upp efter ett samtal till dem 20minuter efter överenskommen tid.
Trevlig personal proffsiga Smidigt och säkert när de flyttade våra soffor Kommer anlita igen om det behövs Åsa
Punktliga. Jobbade intensivt men var försiktiga Jag är mycket nöjd.
Snabbt och effektivt. Trevligt bemötande. Rekommenderas
Snabb hjälp, trevliga killar, vänligt bemötande
Allt funkade fint vid en flytt av flygel.
Allt gick mycket bra och de gjorde ett toppen jobb.
Snabba trevliga vänliga killar.
Absolut högsta betyg ,har rekomenderat er till både vänner o mäklare !
I tid ,flexibla ,pris enl offert,försiktiga och snabba. Väl planerat i förtid. Barn Cancerfonden är ett bra val
Trevlig, vänlig och effektiv flytthjälp. Jag rekommenderar Primero Service AB.
Oerhört hjälpsamma och utförda flyttningen på ett smidigt sätt
Ett fantastiskt bra företag, mycket trevliga, snabb återkoppling, effektivt flytt, fantastiskt städning. Kan varmt rekommendera detta företaget.
Mycket duktiga killar till bra pris.
Trevliga och effektiva killar.