Primero Flytt

Primero Flytt

primeroab.se
  • BadgeSixYears
4.6

⭐ Primero Flytt – Trygg Flyttservice sedan 2013 🚚 Låga priser • Hög kvalitet • Erfaret team Vi på Primero Flytt har hjälpt kunder sedan 2013 med allt från vanliga bohagsflyttar till avancerade tunga lyft. Hos oss får du professionell service, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande – utan att priset skjuter i höjden. ...

454 omdömen om Primero Flytt

Sedan starten hos Reco 2020

Karin E
Skrev om Primero Flytt

Punktlig, trygg och smidig flytt med gott bemötande. Kan absolut rekommendera Primero 👍

Ju H
Skrev om Primero Flytt

Trevliga personal, noga och hjälpsam!

Mehrdad A
Skrev om Primero Flytt

Det är bästa pris och jättebra stark och duktig arbetare.Jag rekommenderar 👌👌👌

Vjekoslava C
Skrev om Primero Flytt

Effektiva och flexibla med ett vänligt bemötande

Urban L
Skrev om Primero Flytt

Kom som överenskommet. Var snabba, skickliga och varsamma med det tunga pianot som de flyttade en våning upp (utan hiss). Jag planerar att anlita dem för min svärmors flytt av hela sitt bohag inklusive piano. Den flytten vill man ju ska gå utan problem. Henne vill man ha på gott humör. 😀

Anders E
Skrev om Primero Flytt

Bra kommunikation och noggranna i sitt arbete.

Göran H
Skrev om Primero Flytt

Vi anlitade Primero Flytt för att flytta egendomen i Kristianstad till ny bostad i Helsingborg. Det hela fungerade mycket bra, Primero Flytt kom på utsatt tid och arbetade både aktsamt och effektivt. Hela flyttbilen utnyttjades till fullo och ömtåligt bohag skyddades noggrant med filtar etc, inget lösöre tog någon som helst skada. Fantastiskt att Primero Flytt dessutom har ett mycket konkurrenskraftigt pris. Rekommenderas varmt. Göran Hallberg

Patrik H
Skrev om Primero Flytt

Snabba, effektiva, pålitliga och trevliga.

Siv H
Skrev om Primero Flytt

Trevlig, ordningsam personal. Kommer ringa er om vi behöver hjälp och kommer varmt rekommendera ert företag. Mvh Siv

Lars W
Skrev om Primero Flytt

Utmärkt Perfekt utfört jobb till bra pris

Giesela N
Skrev om Primero Flytt

Snabbt och proffsigt jobb. Trevlig attityd och omsorgsfullt utfört. Kan inte vara bättre.

Bo K
Skrev om Primero Flytt

Mycket smidigt snabbt och trevlig personal Alla möbler utan några skador

Leif M
Skrev om Primero Flytt

Trevligt bemötande av mycket "serviceminded" personer. Lätt att boka, håller lovade tider och mycket trevliga och hjälpsamma personer som skötte jobbet att flytta ett tungt piano och placera det där jag önskade.

Sjöstorpsgården A
Skrev om Primero Flytt

Allting fungerade jättebra. Trevliga och duktiga anställda.

M3 A
Skrev om Primero Flytt

Proffsig och kunnig personal som alltid levererar med kvalitet.

Mikael L
Skrev om Primero Flytt

Oehört seriöst företag, fantastisk personal, trevliga och mycket effektiva. Har flyttat många gånger i mitt liv men Primero Flytt den bästa firma jag anlitat. Rekommenderas varmt

Jan O
Skrev om Primero Flytt

Allt fungerade bra, trevlig personal

Hasse S
Skrev om Primero Flytt

För det första var David förbannat trevlig och tillmötesgående! Därtill var priset kanon! Och arbetet utfördes smidigt som avtalat! 5 av 5

Hancy A
Skrev om Primero Flytt

Bra bemötande. Rimligt pris på flytt av inventarier. Jättebra att bortforsling av möbler m.m. kunde ske så smidigt.

Annica Britt-Marie L

Primero höll den avtalade tiden, de var professionella försiktiga med sakerna och vänliga och hjälpsamma. Jag kan varmt rekommendera Primero och kommer anlita dom igen.

Alexis J
Skrev om Primero Flytt

Bra och smidig flytt. Gick snabbt, bra kommunikation.

Tilda M
Skrev om Primero Flytt

Trevligt bemötande, lätt att kommunicera med och jobbet utfördes som bestämt utan problem.

Sten L
Skrev om Primero Flytt

Allt fungerade jättebra, de är snabba och det kändes tryggt.

Emelie S
Skrev om Primero Flytt

Väldigt hjälpsamma och trevliga! Killarna gjorde det extra och vi är så nöjda!

Mahdi H
Skrev om Primero Flytt

Rimliga priser och måna om att lösa situationer när det uppstår problem

Gunvor R
Skrev om Primero Flytt

Jag är nöjd med överenskommelsen vi hade och hur det sedan blev utfört.

Britt-Marie H
Skrev om Primero Flytt

Trevligt bemötande , duktiga personer som flyttar med full försiktighet av sakerna , punktliga .rekomenderas

Tord P
Skrev om Primero Flytt

Tack för en väl genomförd flytt. Trevliga och duktiga killar fin hantering av flyttgods och positivt bemötande. Detta var världsklass!!

Eva H
Skrev om Primero Flytt

Trevligt bemötande från första kontakten, snabb flytt samt trygg hantering av piano och orgel.

Lisbet Brita Maria K

Fin kontakt; snabbt och lätt flyttning med 2 duktiga killar. Mycket lyhörda och hjälpsamma.

Peter L
Skrev om Primero Flytt

Utförde flytten snabbt och bra.

Håkan Folke C
Skrev om Primero Flytt

Två unga killar gjorde ett jättebra jobb. Inga problem med något. Jag begärde extra körning det tog dom också direkt. Primero rekommenderas starkt !

Agneta C
Skrev om Primero Flytt

Professionella och trevliga! Använt två ggr och kommer att återkomma till nästa gång vid behov.

Rita L
Skrev om Primero Flytt

Snabbt, effektivt och noggrannt.

Rebecka R
Skrev om Primero Flytt

Smidigt och proffsigt, mycket nöjd!

Runar T
Skrev om Primero Flytt

Perfekt när de väl dök upp efter ett samtal till dem 20minuter efter överenskommen tid.

Åsa O
Skrev om Primero Flytt

Trevlig personal proffsiga Smidigt och säkert när de flyttade våra soffor Kommer anlita igen om det behövs Åsa

Margareta I
Skrev om Primero Flytt

Punktliga. Jobbade intensivt men var försiktiga Jag är mycket nöjd.

Mats N

Snabbt och effektivt. Trevligt bemötande. Rekommenderas

Kerstin P
Skrev om Primero Flytt

Snabb hjälp, trevliga killar, vänligt bemötande

Erik M
Skrev om Primero Flytt

Allt funkade fint vid en flytt av flygel.

Robert S
Skrev om Primero Flytt

Allt gick mycket bra och de gjorde ett toppen jobb.

Margareta I
Skrev om Primero Flytt

Snabba trevliga vänliga killar.

Kerstin K
Skrev om Primero Flytt

Absolut högsta betyg ,har rekomenderat er till både vänner o mäklare !

Klas E
Skrev om Primero Flytt

I tid ,flexibla ,pris enl offert,försiktiga och snabba. Väl planerat i förtid. Barn Cancerfonden är ett bra val

Lisbeth L
Skrev om Primero Flytt

Trevlig, vänlig och effektiv flytthjälp. Jag rekommenderar Primero Service AB.

Zarina T
Skrev om Primero Flytt

Oerhört hjälpsamma och utförda flyttningen på ett smidigt sätt

Ragnhild M
Skrev om Primero Flytt

Ett fantastiskt bra företag, mycket trevliga, snabb återkoppling, effektivt flytt, fantastiskt städning. Kan varmt rekommendera detta företaget.

Inger S
Skrev om Primero Flytt

Mycket duktiga killar till bra pris.

Diane K
Skrev om Primero Flytt

Trevliga och effektiva killar.