PSS

Välkommen till PSS!
Vi är Sveriges ledande företag inom profilprodukter. För att vi snabbt ska kunna serva dig med diverse profilprodukter och arbetskläder har vi valt att 3 butiker belägna över hela norra Stockholm.
  • All typ av profilering
  • Tryck direkt i butik
  • 3 kontor i norra Stockholm
PSS
"Duktiga killar med fina artiklar i sitt sortiment. Behöver vi arbetskläder eller reklamprodukter i form av keps eller t-shirts vänder vi oss ALLTID till PSS i Sollentuna. Vi har också köpt många arb..."
Michael G anlitade PSS Sollentuna
"Köper vanligtvis skyddskläder, hjälmar, skor etc. Jag blir alltid väl bemött av ägare och personal. Mina förväntningar är att få kunnig och snabb hjälp och det får man hos PSS. Min sammanfat..."
Pv Åkeri Ab P anlitade PSS Vallentuna
"Alltid service med ett leende och löser det man kommit med utan krusiduller. Rekommenderas varmt och kommer alltid vända mig till dom"
Jimmy V anlitade PSS Arlanda

Våra Butik

4.6/5 av 52 omdömen
Servogatan 16 B, Arlandastad
4.9/5 av 48 omdömen
Kanalvägen 69, Sollentuna
4.5/5 av 179 omdömen
Tallhammarsvägen 11, Vallentuna

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Ta kontroll

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar