Pt Köksmontage AB

Pt Köksmontage AB

ptkoksmontage.se
5.0
Ligue 070-736 91 78 Compartilhar

Behöver du hjälp med en köksrenovering i Stockholmsområdet? Då är PT Köksmontage rätt byggpartner för dig! Vi utför flera sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn och har valt att specialisera oss just på köksrenovering. Vi vet att det krävs extra kunskap för att renovera ett kök. Därför är samtliga av våra hantverkare...

5 omdömen om Pt Köksmontage AB

Sedan starten hos Reco 2026

Gunilla Å
Escreveu sobre Pt Köksmontage AB

Vi har fått hjälp av PT köksmontage att renovera ett kök och ett badrum. Det blev jättefint! Allt koordinerades bra av de olika duktiga hantverkarna. Lätt att få kontakt med arbetsledaren Peter, han ringer genast upp eller återkopplar på annat sätt. Kan verkligen rekommendera detta företag.

Fred W
Escreveu sobre Pt Köksmontage AB

Kom när det var sagt Väl utfört arbete Höll både tidsram och budget

Michael T
Escreveu sobre Pt Köksmontage AB

Fantastiskt bra arbete! Vår lägenhet blev verkligen jättefin efter renoveringen. Han är noggrann, pålitlig och mycket lätt att ha att göra med. Vi skulle absolut anlita dem igen.

Marie A
Escreveu sobre Pt Köksmontage AB

Proffsiga och hjälpsamma. Lätta att få kontakt med och mycket vänliga. Peter och han gäng gjorde ett fantastiskt jobb hos oss.

Katja L
Escreveu sobre Pt Köksmontage AB

Duktiga hantverkare som tänker på både helhet och detaljer! De är pålitliga och punktliga. De försöker hitta lösningar på olika problem som kan uppstå på vägen och de har god kontakt med kunden under hela vägen.