Förskola Hjärtstenen

Vrå Skogsväg 35, 741 46 Knivsta — Visa karta

5.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Förskola Hjärtstenen

 • Daniel E

  2011-06-17

  Spontant omdöme
  Daniel E skrev om Förskola Hjärtstenen
  Vi har haft två barn på Hjärtstenen sedan de startade upp nya förskolan i april 2008. Lite uppstartsbekymmer i början innan gruppen var satt och sånt. Men förskolan har utvecklats till det bästa jag varit med om under mina 16 år som dagisbarnsförälder. Det som gör att denna förskola skiljer sig från mängden är att det är en stabil personalgrupp, mycket bra och genomtänkt pedagogik, bra ledning och det viktigaste: Det där lilla extra engagemanget från personalen. De små extra eventen och utflykterna som barnen uppskattar så mycket. Idag lämnade jag lilltjejen på Hjärtstenen för sista gången då hon börjar 6års till hösten. Det kan bara bli toppbetyg för Hjärtstenen. Och den sista bollen får Hjärtstenen för att de snabbt skaffade 3 ipads per avdelning för att barnen skulle få jobba med pedagogiska program och leka/spela. Sånt går hem hos en nördpappa!:)

  Ett par exempel på aktiviteter för att visa vad jag menar:

  1. På Nobeldagen dukar de varje år upp "galamiddag" och barnen får lära sig massor om en högtidsfest på ett lekfullt sätt.
  2. Under våren har de bjudit in "normöverskridande gäster" som en del i sin likabehandlingsplan. Bl.a. så har de haft besök av en kvinnlig polis. Sånt älskar jag.
  3. De jobbar fantastiskt bra med eq och lär barnen hur man behandlar varandra, fungerar i grupp och sätter gränser. "Stopp, jag vill inte!" har barnen fått lära sig att de ska säga när de tycker att en kompis gör något de inte vill.

  Jag hade kunnat fortsätta mycket mer. Men jag tror ni har förstått budskapet ;) Läs mer
  gillar detta
Kategorier