Alltid ett glatt och positivt bemötande, ingenting är omöjligt, det kan bara to lite längre tid. Alltid professionella och håller kunden uppdaterad om det är något som tar lite längre tid
Ramlösa El AB
⚡ Ramlösa El: Din Partner inom El Ramlösa El är ett komplett elinstallationsföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Företaget specialiserar sig på elinstallationer, service och felsökning för att säkerställa trygga och effektiva elsystem. Vi utför även projektering och konsultation inom elområdet, samt bedriver entreprenadverksamhet....
10 omdömen om Ramlösa El AB
Vi hade nöjet att ha Mathias från Ramlösa El AB hos oss får att dra om el och installera en ny elcentral, och vi kunde inte varit mer nöjda! Han var trevlig, lyhörd och väldigt noggrann, en riktig klippa som tog sig tid att förklara allt på ett tydligt sätt. Arbetet blev perfekt utfört och hela upplevelsen kändes trygg och smidig från början till slut. Ramlösa El AB får våra varmaste rekommendationer! 5/5 ⭐️
Blev rekommenderad att kontakta Ramlösa EL AB och Sebastian kom som utlovat. Arbetade snabbt och snyggt. Vi rådfrågade honom om diverse el lösningar och vi fick flera olika förslag. Vi har hunnit en utmärkt framtida elpartner. Vi dom tycker detta är Agneta o Bengt
Från första stund gjorde Mathias ett bra och trevligt intryck. Vi har anlitat honom vid flera tillfällen. Kommer i tid, hör av sig och gör en bra arbete. Sonja o Per Östman
Alltid lika hjälpsamma och professionella. Punktliga ordningsamma och gör vad som ska göras. Mattias har gjort flera arbeten till oss och han har vårt fulla förtroende
Mycket profesionellt bemötande och hantering av mitt problem! Jag kan varmt rekommendera Ramlösa El AB
Håller alltid vad de lovar. Noggrann och kreativt tänkande. Har bare koll på läget.
Vi har bara lovord för Ramlösa El AB. Utförde proffsigt arbete med att byta ut gammal belysning. Nu har vi ny ledbelysning som vi kan dimma och ytterbelysning med skymningsrelä. Dessutom möjlighet att styra allt via app. Vi är supernöjda!
Gjorde elinstallationen till min luftvärmepump. Snygg installation som fungerat bra. Det enda som drar ner betyget är olyckliga omständigheter som gjorde att de inte hann bli klara på tänkt dag. Men det är sånt som alltid kan hända.
Trevlig, service inriktade, håller vad dom lovar, gör ett toppen jobb. Dom ska vi ha😂👍🤘