Reco

www.reco.se
  • BadgeNineYears
1 697
4.6

Reco grundades 2007 med visionen att digitalisera ”word-of-mouth” eller ”mun-till-mun-metoden” i en komplett, enkel och trovärdig sajt. Om du undrar vad reco omdöme är så bygger vårt koncept på att inspirera och underlätta för människor att välja vilket företag de ska anlita, detta genom att hjälpa företagen att samla in uppriktiga...

1697 omdömen om Reco

Sedan starten hos Reco 2013

Göran E
Wrote about Reco

Jag har blivit bra bemött och upplever dem serviceminded. Jag har köpt Recos tjänster för att det är ett trovärdigt sätt att recensera företag och tjänster.

Svar från Reco

Tack för det fina omdömet. Vad roligt att du är nöjd med vår service och vår trovärdighet. Imponerande att se er start på Reco. Vi ser fram emot att fortsätta följa er resa!

Magnus W
Wrote about Reco

Passar inte vår verksamhet och kunder som för lågt ner på träfflistan på Google.

Niklas P
Wrote about Reco

Tycker att det är problematiskt ifall man gett ett lågt betyg till ett företag. Och sedan svara företaget på inlägget, "Vad tråkigt att du upplevt det så....men ta kontakt med oss så skall vi lösa problemet!" Och man inte har en chans att bemöta det med viktig information till andra läsare. Tex att man redan haft kontakt med företaget, och att ärendet nu ligger hos ARN.

Oliver J
Wrote about Reco

Sjukt bra. Stort tack till Melker på onboarding & Mathilda på sälj. Riktigt bra support & bemötande. Över förväntan

Svar från Reco

Tack Oliver för det fina omdömet! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med din start hos Reco. Vi vill också säga att vi är imponerade av de fantastiska omdömen som ditt företag har samlat in. Det märks verkligen att ni gör ett riktigt bra jobb och tar hand om era kunder på bästa sätt. Stort tack för förtroendet och för att vi får vara en del av er resa! 🙌 / Melker och Mathilda

Lene's Hår

Supernöjd på alla sätt ! Professionella, punktliga, serviceminded, trevliga, pålitliga & väldigt hjälpsamma mm

Ervin C
Wrote about Reco

För dyrt och fakturan skickas direkt till inkasso. Aldrig mer

Svar från Reco

Hej Ervin, Tack för din feedback, även om det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi vill gärna förtydliga hur vår faktureringsprocess ser ut, då den är helt automatiserad och följer samma rutiner för samtliga kunder. Vi har alltid 30 dagars betalningsvillkor. Om betalning saknas skickas en påminnelse tidigast 5 dagar efter förfallodatum. Först efter ytterligare 7 dagar, om fakturan fortfarande är obetald, skickas ett inkassokrav. Vi skickar alltså aldrig någonting till inkasso direkt, utan...

Jan B
Wrote about Reco

Vi har mycket nytta av Reco, tjänsten är trovärdig och bra!

Trädkungen Skåne AB

Allting har fungerat väldigt bra och tjänsten i sig håller hög kvalitet. Det jag däremot har svårt att motivera är kostnaden för abonnemanget i förhållande till antalet recensioner vi faktiskt får in varje månad. För ett mindre företag blir det en betydande utgift, särskilt jämfört med andra viktiga företagskostnader som försäkringar och maskiner, service osv. Alla mina försäkringar totalt är sett är billigare än Reco.se. Det som också känns problematiskt är att man som företag blir väldigt beroende av tjänsten. Om man...

Svar från Reco

Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi har full förståelse för att prisbilden blir en utmaning för ett mindre företag när antalet omdömen är lägre, och vi uppskattar att du lyfter detta. Det är aldrig vårt mål att skapa en känsla av beroende, utan vi vill att vårt samarbete ska bygga på ett genuint mervärde. Vi vill också passa på att förtydliga att avgiften för integrationen till Fortnox är deras egen plattformsavgift och inget som vi på Reco styr över eller tjänar pengar på. Med det sagt förstår vi att det blir...

Christian S

Att jobba aktivt med sin kundstock gör en större skillnad än jag först trodde. Vi fördubblade våra recensioner på bara några veckor. Väl värt pengarna, rekommenderas starkt!

Tobbe  L
Wrote about Reco

Bemötandet toppen! Förslag och idéer har vi även fått. Ett litet minus dock, är att man knappt hinner reagera på offertförfrågningarna

Svar från Reco

Stort tack för det fina omdömet och ett riktigt bra samarbete! Bra feedback med förfrågningarna, vi kan se över era adminkonton om vi kan lägga till/ändra något som förenklar det för er. Trevlig helg ☀️ /Madelene

Sbmk AB
Wrote about Reco

Mycket gott bemötande. Reco lever upp till de förväntningarna jag hade plus lite till. Reco har nu hjälpt mitt företag att synas med ett jättekliv, jag har även fått en kund genom Reco. Jag rekommenderar Reco till alla företag som vill ha trovärdiga omdömen.

Svar från Reco

Tack för ditt omdöme Matz och en givande testperiod! Stort lycka till framöver. /Melker

Taklandslaget A

Jag tycker att tjänsten är bra och det ger givetvis bra effekt . Det ja tycker är mindre bra är att saker jag blev lovad innan ja skrev på denna tjänst stämmer Inte överens med verkligheten. Och när jag ber om hjälp att åtgärda detta så får ni mig att uppleva mig som jobbig istället för som en kund

Panagiotis P

Tack vare RECO existerar mitt företag!

Svar från Reco

Waow vilket omdöme!! Men vi vet också att det är tack vare dig som kunderna skriver så fint om er, fortsätt med det bra arbetet och tack för ett bra samarbete :) /Madelene

Jesper S
Wrote about Reco

Jag förstå inte att jag måste slut tvätta fönster hos dom gamla dam. dom har inte epost så dom kan inte svara

Svar från Reco

Hej Jesper och tack för ditt omdöme! Så är inte fallet och jag tror att det kan ha blivit något missförstånd, självklart ska du inte sluta utföra arbeten åt några av dina kunder. Jag hör av mig till dig så kan vi boka in ett samtal! /Madelene

Ulrika Davidsson

Bra och tydlig input och hjälpsamma.

Morgan G
Wrote about Reco

Jag har haft ett långvarigt samarbete med Reco och är mycket nöjd. Det är en professionell och pålitlig plattform där kunder får möjlighet att uttrycka sina åsikter och upplevelser på ett öppet och ärligt sätt. En stor styrka är att Reco arbetar aktivt med att verifiera kunder, vilket skapar trovärdiga och genuina omdömen. Det ger både företag och kunder en trygghet i att recensionerna faktiskt speglar verkliga erfarenheter. Jag uppskattar samarbetet och kan varmt rekommendera Reco till andra företag som värdesätter transparens och kvalitet. ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Reco

STORT tack för omdömet och ett fint samarbete Morgan ⭐ Ha en riktigt härlig vecka så hörs vi snart! /Madelene

Youssef A
Wrote about Reco

Vi är generellt nöjda med vårt samarbete och tycker att det är värdefullt att finnas med på reco.se. Vi uppskattar att det är tydligt vilka omdömen som kommer från verkliga kunder vilket leder till hör trovärdighet. Vi önskar dock att det skulle finnas möjlighet att samma kund kan lämna flera omdömen om det är olika projekt som utförts. Vi har också haft problem med att några kunder lämnat omdöme innan de fått länken efter fakturering, och då kunde vi inte få hjälp att ändra detta till ett verifierat omdöme när inbjudan väl skickats ut.

Svar från Reco

Tack Youssef för det fina omdömet och feedback! Som vi har pratat om behöver vi följa våra processer kring verifieringarna av omdömena lika för alla och det är framförallt för att kunna bibehålla den höga trovärdigheten som du även nämner att du uppskattar. Jag tar gärna vidare dialogen med dig om det är något som du fortsatt upplever otydligt i det, bara att du säger till 😊 /Madelene

JSG Städservice

Svarar snabbt och väldigt flexibla, vi är mycket nöjda!

Vad roligt att höra! Tack för ert fina omdöme :) Med vänlig hälsning, Isabell

Safetyservice Sweden AB

Mycket bra och proffsigt bra priser och grymt bra upplägg

Svar från Reco

Tack för det fina omdömen. Vad kul att höra att du gillar upplägget. Bra jobbat hittills och vi ser fram emot att följa er på Reco framåt!

Swedish Spy Tours Handelsbolag

Jag har nu kört det och som samarbetspartner fungerar ni mycket bra MEN, det är svårt att samla in omdömen. Användningen av QR-koden på plats brukar sluta med att "jag gör det sen" eftersom det tydligen blir för många steg. Tyvärr är resultatet inte så mycket bättre vid direktutskick via e-post då kunden inte ser att mejlet kommer från oss. Då kostnaden för att göra en egen mall gör hela processen väldigt olönsam. Som sagt, Reco.se har trevliga säljare men insteget för att ge omdömen gör att gästerna helt enkelt avbryter...

Agneta R
Wrote about Reco

Bra stöd och support under provperioden, positiv push och tips framåt. Förväntade mej egentligen inte mer än att få lite input från befintliga kunder och synas utåt på marknaden.

Svar från Reco

Hej Agneta! Stort tack för de fina orden. Så roligt att du uppskattade vår support och de tips vi delade med oss av under provperioden – vi tycker det är superviktigt att finnas där som ett bollplank hela vägen. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er att synas och växa på marknaden! Varma Hälsningar, Elin & Melker

Sandra P
Wrote about Reco

Kontaktade reco för att berätta att en kund till dom försökte köpa min tystnad och att jag skulle ta bort mitt omdöme i ett förlikningsförslag, då tog reco bort min recension utan att fråga mig och det var ju inte riktigt det som var tanken. Jag har och kommer inte gå med på sådant förliknings- tystnadsavtal. Tillägg, de har återpublicerat mitt omdöme och hoppas de tar kontakt med företaget som går emot recos principer. 👍

Mathilda S och 2 andra gillar detta
Svar från Reco

Hej Sandra, Stort tack för att du uppmärksammade oss på detta. Vi vill börja med att be om ursäkt – här har det skett ett mänskligt missförstånd hos oss som vi djupt beklagar. Vi håller helt med dig: att företag försöker köpa sig till tystnad eller påverka omdömen genom förlikningsförslag är helt oacceptabelt och går stick i stäv med våra värderingar. Syftet med Reco är att skapa transparens, inte att dölja kritik. Vi har nu vidtagit följande åtgärder: Återpublicering: Ditt omdöme ligger nu uppe igen i sin helhet. Intern...

Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vi har ett mycket bra samarbete med Reco där våra omdömen från våra kunder visas på ett verifierat och tydligt sätt, oavsett ris eller ros.

Svar från Reco

Tack för ett fint omdöme. Ja, transparensen och trovärdigheten är verkligen det viktigaste. Bra jobbat hittills och vi ser fram emot att följa er resa på Reco.

Ces Fastighets Service

Mycket trevligt bemötande och en väldigt bra genomgång av tjänsten samt uppföljning

Svar från Reco

Tack för det fina omdömet. Kul att ni är nöjda med starten. Bra jobbat hittills och stort lycka till framåt!

Västsvenska Port & Entré AB

Tillmötesgående och bra att ha att göra med. Rekommenderar.

Svar från Reco

Tack ert fina omdöme. Detsamma till er och riktigt bra jobbat hittills!

Sinan M
Wrote about Reco

Duktiga operatörer som lägger ner tid på att gå igenom tjänster och möjligheter.

Diana B
Wrote about Reco

Allt fungerar jättesmidigt med Reco och vi får alltid trevliga mail och hälsningar när vi skickat in en kundlista för bedömning. Rollsbo Billackering är jättenöjda med Reco.

Lund Fixar
Wrote about Reco

Så trevlig och hjälpsam personal. Reco har hjälpt mig att få mer kunder tack vare omdömen.

Svar från Reco

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig :) /Melker

Fredrik A
Wrote about Reco

Reco är en bra tjänst för nya kunder att kunna se vad det är för företag man tänker anlita. För oss att kunna få se kundupplevelsen på enkelt sätt. Får vi flertalet sämre betyg på oss behöver vi utföra åtgärder då målet är att ha så många nöjda kunder som möjligt

Maksym S
Wrote about Reco

Reco har inlett försäljning av möjligheten att synas högst upp i sökresultaten, en funktion som inte längre är lika smidig som tidigare. det kort väg till att sälja omdömen, vilket jag finner beklagligt, trots att det var en bra idé från början. Jag anser dock att de har valt fel väg. Det är naturligt att vilja tjäna pengar, men att sälja synlighet anser jag vara överdrivet. Mitt missnöje uppstod efter ett nyligen genomfört möte med Reco, där nya funktioner och regler presenterades. Efter mötet upplevde jag frustration...

Svar från Reco

Hej Maksym, Tack för att du delar din feedback. Vi uppskattar att du tar dig tid att beskriva din upplevelse efter mötet och hur du ser på de förändringar som genomförts. Vi förstår din oro kring balansen mellan synlighet och kvalitet. Vår ambition är fortsatt att skapa en plattform där trovärdiga omdömen och seriösa företag står i fokus, samtidigt som vi behöver utveckla hållbara affärsmodeller för att kunna fortsätta förbättra tjänsten. Har du fler frågor eller funderingar bokar jag gärna in ett möte med dig där vi kan gå igenom det tillsammans :) Med vänlig hälsning, Isabell

Sanja M
Wrote about Reco

Vi är kund i flera år , Reco levde upp till våra förväntningar.

ALBERT S
Wrote about Reco

Jag är jätte nöjd med Reco och deras samarbete. Isabelle är alltid snabbt och hjälpsam. Varmt rekommenderar!

Svar från Reco

Tack för ditt omdöme Albert, vad glad jag blir :) Det är ett nöje att jobba med er. Med vänlig hälsning, Isabell

Peter I
Wrote about Reco

Jag upplever en snabb feedback från er. Jag skickar utskick 2 gånger i veckan varje månad och jag tycker ni är snabba på att hantera ärenden.

Sari J
Wrote about Reco

Mycket nöjd med samarbetet med Reco. När jag behöver hjälp så får jag den snabbt, smidigt och enkelt. Min kontaktperson riktigt bra!

Åke S

Bra service Snabb återkoppling Lever upp till mina förväntningar

Eric Michel M

Reco talar gärna om trovärdighet och förtroende. Verkligheten är en helt annan. I mitt fall lät Reco ett omdöme med personangrepp och uthängning ligga kvar trots att innehållet stred mot deras egna villkor. Personnamnet togs visserligen bort, men anklagelsen fick stå kvar och riktades efter modereringen i stället mot hela företaget. Det innebär att Reco inte bara lät omdömet ligga kvar. De bidrog själva till att göra kritiken bredare och ge den en annan innebörd. Samtidigt framgår det inte tydligt för läsaren att innehållet...

Svar från Reco

Hej Eric, Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi förstår att det skapar frustration om ett omdöme upplevs annorlunda efter en granskning, men vi vill gärna förtydliga en sak som är central för oss: Vi på Reco går aldrig in och ändrar i ett omdöme på eget bevåg. Om ett omdöme strider mot våra användarvillkor (exempelvis vid personangrepp), kontaktar vi alltid skribenten först. Vi för då en dialog där användaren själv får möjlighet att justera sitt omdöme så att det följer riktlinjerna men behåller sitt budskap....

Tak Comfort Sverige AB

Vi fick ett bra bemötande av reco.

Alice Å
Wrote about Reco

Att det går pengar till barncancerfonden sätter vi stort värde på. Och att nya kunder får en rättvis uppfattning av verksamheten.

Marzena N
Wrote about Reco

Jag är nöjd och rekommenderar varmt!

Petra G
Wrote about Reco

Bra bemötande av trevlig hjälpsam personal

Ola G
Wrote about Reco

Jag har haft en och samma kontaktperson i många år och ärven om jag har pausat min verksamhet så kunde jag starta upp med samma kontaktperson som har varit behjälplig och medgörlig. Med ett kopplat affärssystem fungerar det bra och kunderna blir inbjudna med automatik så länge det finns kontaktuppgifter via mail eller sms. Så fort jag startade upp denna koppling fick jag på kort tid in över 100 recos vilket jobbar i det tysta för att nya kunder skall känna sig trygga med att anlita oss. Vi putsar fönster för främst privatpersoner så detta passar oss bra.

Michael M
Wrote about Reco

Vi har samarbetat med Reco i 7 år och det har varit viktigt för oss. Genom uppriktiga omdömen som våra kunder lämnar och som vi publicerar i vår webbutik får vi fler nöjda kunder.

Pontus L
Wrote about Reco

Vi använder oss av Reco som leverantör för omdömen och är väldigt nöjda med feedbacken.

Isak K
Wrote about Reco

Tycker själva upplägget och funktioner är fint samt det man egentligen kan tänkas kräva från en sån här tjänst. Vi har en kontaktperson som är super, annars rätt opersonligt och dålig service när det kommer till att lösa problem.

José E
Wrote about Reco

Det är alltid bra med feedback

Anders Bygg&Plåt AB A

En bra tjänst som levererar kundernas omdömen samt att potentiella kunder kan se omdömen om ens företag innan dem hör av sig.

Jörgen W
Wrote about Reco

Recos affäride’ att samla in omdömen från oss fastighetsmäklare, vi som endast lever på provision, hjälper oss att få in fler kunder när vi får beröm av andra kunder! Tack Reco!

Thom H
Wrote about Reco

Proffsigt och lättsamt bemötande, trodde kanske inte att det skulle vara så smidigt som det var men blev positivt överraskad

Nytta AB
Wrote about Reco

Otroligt nöjda med tjänsten, varit kunder hos Reco många år.

Anders L
Wrote about Reco

Ett bra redskap som är implementerat i vårt eget säljstödssystem vilket gör handhavandet enkelt för oss. Ett litet minus för att kundutskicken endast går via mail och inte sms (som för många är förstahandsval). Det enda riktigt negativa är att topplistorna som Reco sammanställer främjar kvantitet och inte kvalitet (vilket jag förväntar mig eftersom allt egentligen går ut på vad kunder tycker, inte hur många kunder man har).