Rehdin Teknik AB

5.0

5 omdömen om Rehdin Teknik AB

Peter Olof Gösta N
Escribió sobre Rehdin Teknik AB

Bra service och trevligt bemötande. Kommer att använda,verkstaden igen.

Eva Elisabeth K
Escribió sobre Rehdin Teknik AB

Fint mottagande och det kändes som bilen fick en bra service

Bronto Skylift A
Escribió sobre Rehdin Teknik AB

Perfekt och punktlig service av vår Volkswagen

Global Stockholm Bygg A
Escribió sobre Rehdin Teknik AB

Tydlig och enkel, inga problem gör de dom säger med mkt bra resultat. Hamnade här av slumpen men är nöjd å stannar.

Afro Makuta M
Escribió sobre Rehdin Teknik AB

Högst vänligt, tillmötesgående och proffesionellt bemötande. Snabb analys, beställning av reservdelar och snabb hantering av problemet. Behövde byta främre bakvagsbussningar på båda sidorna, reservdelar beställdes hem på ett par dagar (läs helg i mellan) och sen var saken biff och bilen vart klar att hämtas, topp! Rehdin Teknik AB kan varmt rekommenderas.

Svar från Rehdin Teknik AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.