Reko Flytt

Reko Flytt

www.rekoflytt.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Reko Flytt är din flyttpartner om du eftersträvar högsta möjliga service, effektivitet med noggrannhet och svensktalande personal. Tillsammans skapar vi en skräddarsydd helhetslösning utifrån era behov och vår kunskap. Reko Flytt som bolag är relativt nytt i branchen, men vi bakom bolaget har lång erfarenhet av flyttbolag...

74 omdömen om Reko Flytt

Sedan starten hos Reco 2021

Madeleine E
Skrev om Reko Flytt

Bra upplevelse med trevligt bemötande från alla på bolaget, lite förvirrande process men allt löstes toppen. Rekommenderar!

Anders Robert W

Kanongäng som förutom att vara trevliga, punktliga och nogranna flyttade vårt bohag snabbt och smidigt. Kan starkt rekommendera Reko flytt!

Anna J
Skrev om Reko Flytt

Smidig bokning och genomförande. Bra panorering. Trevlig personal.

Anna L
Skrev om Reko Flytt

Otroligt proffsiga, serviceinriktade och pålitliga! God kommunikation och lyhördhet. Hade hjälp med privatflyttning som gick snabbt, smidigt och helt utan problem. Skulle med säkerhet anlita igen och såklart rekommendera strakt till vänner och bekanta.

Svar från Reko Flytt

Hej Anna, Tack så hemskt mycket för att ni tog er tiden att skriva ett sånt utförligt och fint omdöme. Fortsätt gärna sprid ordet till vänner och bekanta 😊 Tveka inte på att hojta när ni behöver vår hjälp på nytt. Allt gott så länge, Vänliga hälsningar ,Reko Flytt

Hans O
Skrev om Reko Flytt

Killarna var trevliga och kom i tid. Allt gick bra och enligt planen som vi pratat om före flytten.

Svar från Reko Flytt

Hej Hans, Tack så mycket för det fina omdömet. Vi bugar, bockar och hälsar dig varmt välkommen åter. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Roger O
Skrev om Reko Flytt

Trevliga, snabba och duktiga! Kände mig trygg och avslappnad under hela processen! Alla känsliga möbler plastades in gott och hela flytten genomfördes helt utan skador. Helt klart bästa flyttfirman jag anlitat och har redan rekommenderat dem till flera av mina nära vänner.

Svar från Reko Flytt

Hej Roger, Vad härligt att höra att du är nöjd med flytten och vi tackar som ödmjukast för den berömmande feedbacken 🙂 Vi tackar för denna gång och hälsar dig varmt välkommen åter. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Louise Å M B C

Supertrevliga killar, effektiva som tusan!

Hej Louise, Vi tackar som ödmjukast 😊 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Rafael B
Skrev om Reko Flytt

Trevligt bemötande vid bokning och vid själva flytten. Möblerna blev ordentligt inplastade och skyddade av filtar, inget skadades vid flytten som gick smidigt och fort. Ägaren ringde upp senare på kvällen och undrade ifall allt gick bra, ifall jag hade några frågor eller klagomål. En toppen service, kan varmt rekommendera.

Svar från Reko Flytt

Hej Rafael, Tack för det smickrande omdömet. Vi bakom tangenterna tackar som artigast för feedbacken. Det glädjer oss att du är nöjd med flytten och vi önskar dig varmt välkommen åter. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Caroline A
Skrev om Reko Flytt

Trevlig personal och bra bemötande, flytten gick snabbt och smidigt

Svar från Reko Flytt

Hej Caroline, Tack för det fins omdömet. Vi tackar för denna gång och ni är varmt välkommen åter 🙂 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Zandra G
Skrev om Reko Flytt

Positivt från första kontakt tills flytten var slutförd. Trots försening pga olycka på vägen så gick flytten otroligt snabbt och smidigt. 2 fantastiska killar som var snabba, lyhörda och trevliga. Rekommenderar varmt!

Svar från Reko Flytt

Hej Zandra, Vilket härligt omdöme att lösa! Vi är jätteglada att du är nöjd med flytten. Vi tackar för denna gång och hälsar dig varmt välkommen åter 😊 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Bo H
Skrev om Reko Flytt

Snabba och duktiga Ångrar bara att jag inte bokade återmontering av min dubbelsäng, ligger på golvet!!

Svar från Reko Flytt

Hej Bo, Vi tackar som ödmjukast för det fina omdömet. Tveka inte på att slå en signal om problemet kvarstår så löser vi det omgående 🙂 Allt gott så länge, Bo. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Melania P

Proffsiga och trevliga! Rekomenderas

Svar från Reko Flytt

Hej Melanie, Tack så mycket för omdömet! Ja, det var skönt att det löste sig med det tighta tids-schemat för oss alla 😊 Tummen upp att du är nöjd med flytten och känn dig varmt välkommen åter. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Daniel G
Skrev om Reko Flytt

Flyttkillarna var bra men lite oklar kommunikation kring priset. Blev mkt dyrare än vad som först sades.

Svar från Reko Flytt

Hej Daniel, Vi tackar för. att du tog dig tid att lämna ett omdömde och det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår insats. Tråkigt att du känner så angående priset då det var en löpande taxa. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om det råder några oklarheter så ser vi till att lösa dem 🙂 Allt gott, Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Therese H
Skrev om Reko Flytt

Riktigt duktiga och effektiva flyttkillar! Rekommenderar varmt!

Svar från Reko Flytt

Hej Therese, Topp att du är nöjd flytten och våra killar, Therese! Vi bugar och bockar för de fina orden. Tveka inte på att hojta vid behov 🙂 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Sara L
Skrev om Reko Flytt

Supernöjd! Snabba, flexibla och bra service.

Svar från Reko Flytt

Hej Sara, Kul att du är nöjd med flytten och vår service, Sara. Nu kan vi stoltsera med att det går bra att boka från "vart som helst i världen" 😉 Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Kathleen H
Skrev om Reko Flytt

Komplicerad långflytt med en halv trädgård som extra krydda. Reko var den enda tillfrågade firman som tog sig tid att komma och förbesiktiga vad som skulle med, vilket fick mig att känna mig trygg. Fick klara ilastningen själva då jag redan lämnat, och det klarades galant med ett avslutande kontrollsamtal per telefon, Tre glada och charmiga och framförallt organiserade killar som efter tidig morgon anlände punktligt och lassade ur och bar och körde. En kartong av sjuttio gick i golvet från pirran, vilket nog är rekord...

Svar från Reko Flytt

Hej Kathleen, Vi kan inte annat än att tacka så himla mycket för den fina, samt utförliga omdömet du har tagit dig tiden att skriva. Det glädjer oss minst lika mycket att "projektet" gick mål 😊 Vi hoppas du kommer trivas borta från storstan och hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Mikael W
Skrev om Reko Flytt

Det är skillnad på vanliga flyttföretag och Reko Flytt. Extremt kompetent personal! Lämnar inget år slumpen! Ger information i realtid om allt gällande flytten!

Svar från Reko Flytt

Hej Mikael, Vilket "reko" omdöme! Det är bara hojta till så kommer vi och tömmer resterande möblemang från den "lilla" villan 🙂 Vi tackar så hjärtligt för de fina orden! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Veronica L
Skrev om Reko Flytt

Reko Flytt flyttade vårt piano. De var snabba, trevliga och proffsiga. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Reko Flytt

Hej Veronica, Vi tackar så hjärtligt för det fina omdömet. Du är självklart mer än varmt välkommen tillbaka 🙂 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Gabriella M
Skrev om Reko Flytt

Väldigt service-minded och trevliga från första kontakt till sista lådan är levererad. Det känns tryggt, pålitligt och flexibelt, vilket är precis det vi önskade vid vår flytt. Rekommenderar varmt Reko flytt!

Svar från Reko Flytt

Hej Gabriella, Vad kul att du är nöjd med flytten! Det värmer att läsa dettas omdöme då de kvalitéerna du nämner är precis vad vi vill leverera till våra kunder. Bjuda på påskägg har ingen negativ åverkan kan vi också konstatera 🙂 Vi tackar för er medgörlighet och.ni är självklart varmt välkomna åter! Vänligen hälsningar, Reko Flytt

Pia L
Skrev om Reko Flytt

Professionella, tydlig kommunikation, levererar enligt det man kommit överens om. Kommer att anlita Reco Flytt flera gånger! Kan rekommendera Reco Flytt!

Svar från Reko Flytt

Hej Pia, Tackar så hjärtligt för det eleganta omdömet! Vi tackar sant för medgörligheten under den ”något” röriga dagen 🙂 Du är mer än varmt välkommen tillbaka. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Kristin P
Skrev om Reko Flytt

Mycket trevliga och enkla att ha att göra med! Proffsiga!

Svar från Reko Flytt

Hej Kristin, Tack så hemskt mycket för det stilrena omdömet! Vi tycker du var likaså enkel och trevlig att ha att göra med. Önskar er all lycka i nya lyan och du är alltid välkommen åter. 😊 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Fs M
Skrev om Reko Flytt

Proffsigt bemötande, snabb och pålitlig service!

Svar från Reko Flytt

Halloj! Det fina omdömet bugar vi och bockar för. Och tack detsamma! 💪 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Georgia P
Skrev om Reko Flytt

Recommend! Miro has been very helpful and communicative the days before the move to make sure everything was covered. On the day of the move everything went perfect. He and Victor were fast, careful and very professional with moving everything, with a great positive atiititude.

Svar från Reko Flytt

Hey Georgia, Thank you so much for (all) the lovely reviews. We're also greatful to you for being so well prepared and also having a positive vibe! You're more then welcome back. We salute you! Kind regards, Reko Flytt

Alice D
Skrev om Reko Flytt

Proffsiga och jättetrevliga killar. Vi fick mycket snabb och problemfri hjälp. Kan verkligen rekommendera dem.

Svar från Reko Flytt

Hej Alice, Tack så mycket för det stilrena omdömet. Vi tackar även för din och familjens hjälpande händer 😊 Ni är varmt välkomna åter. Allt gott så länge! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Pål A
Skrev om Reko Flytt

Vi är väldigt nöjda med flytten i alla avseenden. Trevlig personal, Noggranna, effektiva och snabba. Kan varmt rekommendera Reco Flytt.

Svar från Reko Flytt

Hej Pål, Vad kul att ni är nöjda med flytten! Vi är också nöjda med uppdraget och hade väldigt trevligt tillsammans med er under resans gång. Vi tackar dessutom för kaffe och fika som höll energin uppe i benen 😊 Vi hoppas ni kommer trivas i nya lyan och självfallet är ni varmt välkomna åter. Vänliga hälsningar, Reko Flytt.

Emma M
Skrev om Reko Flytt

Proffsiga med ett konkurrenskraftigt pris plus ett riktigt trevligt bemötande. Jag rekommenderar absolut Reko!

Svar från Reko Flytt

Hej Emma, Vi bugar och bockar för de fina orden och omdömet! Vi ger dig ett extra pluss i kanten för att vara så väl förberedd inför flytten 😊 Vi tycker och också att det gick smärtfritt och hjälper gärna till när det är dags att flytta igen. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Anna A
Skrev om Reko Flytt

Enkelt att få kontakt och bra uppföljning.

Svar från Reko Flytt

Hej Anna, Tack för det fina omdömet. Vi tycker det var skoj att flytta er och gör det gärna igen när behovet uppstår. Dessutom tackar vi för ert agerande som "kameraman" under flytten 😊 Vi önskar er all lycka och varmt välkommen åter. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Jörgen S
Skrev om Reko Flytt

Trevligt och proffsigt bemötande. Allt gick smidigt och bra. Ingenting var omöjligt, väldigt flexibla. Kan starkt rekommendera dem. Flytt av bohag samt hantering till återvinningen.

Svar från Reko Flytt

Hej Jörgen, Det glädjer oss att höra att du är nöjd med flytten. Vi ser fram emot att flytta dig på nytt när det blir dags! Du är självklart varmt välkommen att hojta vid behov så finns vi till hands. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Maria H
Skrev om Reko Flytt

Reko flytt har varit det mest oförsiktiga, respektlösa och oprofessionella flytt företag jag någonsin har haft att göra med. Bara som en början så var flyttkillarna som kom otroligt oförsiktiga och alla icke inplastade möbler blev repade och kantstötta, vissa mer än andra. Dem var även tvungna att åka med flyttbilen två gånger för att dem inte lastade lastbilen på rätt sätt (planerad flytt tid 9.00-15.00 men drog ut ändå till 20.00). Det blev även repor på vägg och golv efter vissa möbler men det allra värsta var att vår...

Svar från Reko Flytt

Hej Maria, Vi beklagar först och främst din upplevelse med oss och skadorna som uppstod under din flytt. Resterande kritik i detta meddelande är väldigt tråkigt att läsa. Först och främst har både vi och Excellent Moving (huvudleverantör för detta jobb) ägnat otroligt mycket tid för att bemöta er. Vi har reparerat de två möbler som skadades under flytten, hos möbeltapetserare och möbelrestaurerare av högsta kvalitet. Efter att vi har reparerat möblerna och vill vi återlämna dem för att se om ni är nöjda med resultatet...

Adam J
Skrev om Reko Flytt

Sjukt trevliga grabbar som kom bestämd tid och gjorde en jätte smidig flytt

Svar från Reko Flytt

Hej Adam, Kul att ni är nöjda med flytten! Vi tycker du och hela gänget var härliga och vi tackar dessutom för hjälpen i trapporna 😊 Hoppas ni kommer trivas och varmt välkomna åter. Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Nash G
Skrev om Reko Flytt

Skrev samma text på Google: Aldrig använt flyttfirma tidigare men valde att anlita som en inflyttningspresent till svågern. Bästa valet vi gjort!!! Kom prick anmäld tid, plastade in allt, snabba och smidiga både ut från gamla lägenheten och in i nya som va 3 trappor utan hiss. 4h för ett riktigt bra fast pris!!! Kommer aldrig välja något annat än flyttfirma framöver när man fått uppleva det här! Grymt!!!

Svar från Reko Flytt

Hej Nash, Vilka fina ord och läckert omdöme! Det tackar som ödmjukast för. Det var väldigt trevligt och smidigt att flytta er. Vi tycker det är grymt att ni är så pass nöjda och vi tackar också för den hjälp vi fick av er. Ni är självfallet varmt välkomna åter, och tveka inte på att hojta! 🙂 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

CHARLOTTA N
Skrev om Reko Flytt

Jag behövde flytta många kartonger och anlitade Reko Flytt på rekommendation av min syster. Blev verkligen nöjd. Toppenbra kontakt med ansvarige Miro från början till slut! Alla flyttkillarna var snälla och trevliga. Flytten gick snabbt och smidigt. En hissdörr hakade upp sig under en del av flytten och då bar killarna kartongerna uppför trapporna istället. Beundransvärt!!! Behöver jag flytthjälp igen framöver så kommer jag utan tvekan ringa direkt till Miro på Reko Flytt. Mina varmaste rekommendationer!

Svar från Reko Flytt

Hej Charlotta, Whao! Vilket omdöme! Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med flytten. Vi kan inte annat än att tacka som ödmjukast för de fina orden. Det är bara hojta så är vi redo att springa fler trapport :) Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Matilda F
Skrev om Reko Flytt

superbra, professionellt, smidigt och ett fantastiskt bemötande. Det blir rekoflytt nästa flytt också. 💗

Svar från Reko Flytt

Hej Matilda, Vi bugar och bockar för de fina orden! Vi hade skoj när vi flyttade dig och hjälper dig gärna på nytt. Så fort du finner ditt palats innanför tullarna är vi redo :) Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Kerstin L
Skrev om Reko Flytt

Vi hade bra och tydlig dialog i samband med min flytt. Jag bor på tre trappor utan hiss och vet att det blir extra tungt och besvärligt men det fungerade jättebra och smidigt. Fint och trevligt bemötande gör att jag varmt kan rekommendera Reko flytt.

Svar från Reko Flytt

Hej Kerstin, Vad kul att du är nöjd med flytten. Vi känner samma/lika gentemot dig. Tack för de fina orden och ett stiligt omdöme och ni är varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Kerstin J
Skrev om Reko Flytt

Jag blev mycket bra bemött av hjälpsam och trevlig personal från Reko Flytt. Företaget levde upp till mina förväntningar. Vår överenskommelse om den lilla flytt som utfördes fullföljdes.

Svar från Reko Flytt

Hej Kerstin, Vi tackar så hjärtligt för det fina omdömet och för den lilla fysik-lektionen 😊 Ni är varmt välkomna åter! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Marie C
Skrev om Reko Flytt

Absolutely pleased with Reko Flytt’s services. I needed to move fairly quickly and Miro and his team were so responsive and helpful to my demand. Highly recommend them !

Svar från Reko Flytt

Hey Marie, Bless! Thank you for the kind words. You guys were so nice and appreciating towards us. So don’t hesitate giving us a call when the time comes. Thanks again for the review! Kind regards, Reko Flytt

Valentina Y
Skrev om Reko Flytt

Jag är riktigt nöjd med de personal som flyttar mina möbler.

Svar från Reko Flytt

Hej Valentina, Vi tackar för omdömet! Skönt att vi fick allt gjort innan julen tillslut 🙂 Önskar er en god fortsättning och gott nytt år! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Roger Michael Hjalmar K

Grymt flyttföretag! Trevliga grabbar, effektiva och försiktiga.

Svar från Reko Flytt

Hej Roger, Bugar och bockar för omdömet. Vi tycker du är grym Roger! 5/5 som kund. Det är bara hojta när du behöver oss igen. God fortsättning! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Jessica H
Skrev om Reko Flytt

Ett jättetrevligt bemötande! De hjälpte oss med allt vi behövde hjälp med. Vi flyttade från Tyresö till Hökarängen, 4 tr upp. Rekommenderas å det varmaste! Mvh' Jessica Hammarström

Svar från Reko Flytt

Hej Jessica, Gud vad kul att höra att du är nöjd med utförandet av flytten och att killarna hade snabba fötter 🙂 Vi tackar för denna gång och önskar er varmt välkomna åter. God fortsättning! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Lena H
Skrev om Reko Flytt

Ett mycket trevligt sett. Omtänksamma enkla att prata med. Är nöjd med att ha anlitat Reko flytt. Rekommenderar dom gärna. Mvh Lena

Svar från Reko Flytt

Hej Lena, Vad kul att du är nöjd med flytten! Samma lika från våra sida. Vi tackar för omdömet och känn dig varmt välkommen åter, Lena 🙂 Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Wictoria A
Skrev om Reko Flytt

Reko Flytt svarade snabbt på offertförfrågan. Mycket bra bemötande på telefon. Lösningsorienterad och serviceinriktad personal planerade logistiken för flytten som genomfördes snabbt, säkert och rutinerat av trevliga flyttgubbar. Rekommenderar verkligen denna seriösa flyttfirma.

Svar från Reko Flytt

Hej Wictoria, Whao.. vilket fint omdöme! Det glädjer mig oerhört att ni är nöjda. Killarna gjorde verkligen en kanoninsats. Jag hoppas vi har botat majoriteten av ”flytt-fobin” nu. 😊 Önskar dig och Tomas all lycka, och varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Reko Flytt.

Pierre J
Skrev om Reko Flytt

Trevligt bemötande, tydlig kommunikation och man är flexibel med när och hur man kan jobba. Imponerad av det hårda och effektiva jobb som Miro med flera lade ner för att få bukt med alla våra prylar som behövde flyttas eller föras till återvinning. Familj & vänner var förvånade över hur snabbt flytten var avklarad! Mycket nöjd!

Svar från Reko Flytt

Hej Daniel, Tackar som varmast för de fina orden. Det värmer! Det gick vägen, med eller utan gevär 😊 Önskar er all lycka och tveka inte på att hojta när ni behöver oss igen. Med vänliga hälsningar, Reko Flytt

Daniel O
Skrev om Reko Flytt

Milo och Daniel var snabba, prisvärda, duktiga samt pålitliga!

Svar från Reko Flytt

Hej Daniel, Vi tackar som ödmjukast för dit fina omdömet. Vi ger er en eloge för att ha förberett allt så bra trots jet-lag i bagaget 😊 Allt gott och varmt välkomna åter. Med vänliga hälsningar, Reko Flytt

Gudrun R
Skrev om Reko Flytt

Snabba men dåligt förberedd på vinterväghåll. Tog längre tid än beräckningen av flytten.

Svar från Reko Flytt

Hej Gudrun, Ja, det blev en snöig resa 🙂 Vi tackar för ert omdöme samt bra kommunikation under hela flytten. Önskar er all lycka! Med vänliga hälsningar, Reko Flytt

Ben A
Skrev om Reko Flytt

Excellent communication and very professional. Took care of my belongings and it was clear that care was the first priority. Very quick and efficient, excellent colleagues and very smooth move. I purchased a very basic move and even though it was basic they helped me out immensely. If you need a good mover at a very reasonable price I absolutely recommend Reko Flytt!

Svar från Reko Flytt

Hey Ben, Thank you for the lovely words! We´re happy that you're pleased with our service. Hope you will enjoy the new flatt and don't hesitate giving us a bell if you need our help again. Kind regards, Reko Flytt

Jan S
Skrev om Reko Flytt

Våra erfarenheter av Reko är bara positiva. Trots en utmanade flyt t (objekt som skulle flyttas och plats) och några olika försök löste man uppgiften med bravur, hela tiden med en positiv och trevlig attityd. Uppskattade också Rekos snabba återkoppling och uppföljning vid frågor inför flytten. Kan bara sammanfatta att Reko är ett 100% reko företag. Vi kommer absolut att använda Reko även nästa gång vi behöver flytthjälp.

Svar från Reko Flytt

Hej Jan, Vi tackar som ödmjukast för det stiliga omdömet. Det blev något av en nagelbitare, men visst slutade allt bra. Ni får topp-betyg av oss som kunder och är varmt välkomna åter :) Med vänliga hälsningar, Reko Flytt

Nathalie Y
Skrev om Reko Flytt

Jag har flyttat 7 gånger på 9 år och har aldrig någonsin varit med om killar som är så fantastiska som rekos killar! dom går above and beyond! Sån grym service! Kan inte tacka dom nog för all hjälp jag fick i min flytt!

Svar från Reko Flytt

Hej Nathalie, Vad kul att du är nöjd! Det glädjer oss minst sagt! :) Tack för det stiliga omdömet och det är bara hojta till när vi behövs på nytt. Grabbarna hälsar! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

C
Skrev om Reko Flytt

Mycket enkla att ha o göra med, proffsiga och effektiva

Svar från Reko Flytt

Hej C, Vi tackar som ödmjukast. Vi uppskattar enkel kommunikation från ert håll och positiv anda. Önskar er all lycka tills nästa gång! Vänliga hälsningar, Reko Flytt

Susanne K
Skrev om Reko Flytt

Mycket trevlig och bra kontakt. Proffsigt utförande. Tyvärr var bilen förliten, så hela lasset fick inte plats. Men det får nog en lösning. Flytthjälp.

Svar från Reko Flytt

Hej Susanne, Tack för detta fina omdöme, väldigt stiligt. Precis, allt har en lösning har vi lärt oss. Vi bugar och bockar än en gång :) Vänligen, Reko Flytt

Jennifer B
Skrev om Reko Flytt

Lätta att ha att göra med. Skickliga och väldigt trevliga! Använder dom gärna igen

Svar från Reko Flytt

Hej Jennifer, Tack för de fina orden. Du är varmt välkommen åter :) Vänliga hälsningar, Reko Flytt