RenOptik AB

RenOptik AB

www.renoptik.se
Omdömen totalt
7
Snittbetyg
4.4
Ring 026-280 12 54 Dela

Om företaget

RenOptik AB erbjuder en unik och förstklassig upplevelse vid köp av glasögon, som går bortom de traditionella alternativen. Vår kollektion inkluderar inte bara stilfulla läs- och avståndsglasögon samt progressiva glasögon, utan vi är också stolta över vår populära tjänst "Glasbyte i befintliga bågar". Vi strävar efter att vara... 

Skriv ett omdöme

7 omdömen om RenOptik AB

Sedan starten hos Reco 2024

Visar 7 omdömen med 4.4 i snittbetyg
Ann-Christine K
Skrev om RenOptik AB

Bra service av kundtjänst innan jag skickade in min båge. Enkelt att beställa och snabb leverans. Har bara haft de nya glasen ett par timmar, men det känns mycket positivt. Tyvärr var det nog svårt att byta glasen i mina glasögonbågar, för jag ser lite märken/skador som inte fanns tidigare.

Cecilia F
Skrev om RenOptik AB

Bra och snabb service. Jag är jättenöjd

Annika E
Skrev om RenOptik AB

Ett fint bemötande. Bytte glas!

Per L
Skrev om RenOptik AB

Har beställt byte av glas i befintliga bågar. Väntar på leverans.

Svar från RenOptik AB

Vi förstår din förväntan och vill informera dig att enligt våra villkor levereras klara beställningar inom upp till 15 arbetsdagar från dagen då vi tar emot bågarna. Vi strävar efter att hålla tidsramarna och är övertygade om att du kommer att bli nöjd när du får dina bågar med nya glas inom kort. Tack för ditt tålamod och för att du valde oss för ditt glasbyte!

Lars R
Skrev om RenOptik AB

Seriös firma som hjälper till som optiker gjorde förr i tiden.

Eva Ö
Skrev om RenOptik AB

Smidigt och billigt! Du kan använda dina egna omtyckta bågar.

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du tycker att våra produkter är smidiga och prisvärda. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalitet till ett bra pris. Det är också fantastiskt att du kan använda dina egna omtyckta bågar med våra nya glas. Tack för att du valde oss och vi hoppas att du fortsätter att vara nöjd med våra produkter i framtiden.

Eva S
Skrev om RenOptik AB

Bra att gamla bågar kan användas på nytt Glasen var perfekta.

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och att glasen var perfekta. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och hålla hög kvalitet på våra produkter. Vi ser fram emot att fortsätta att ge dig bra service i framtiden. Tack igen för ditt stöd!

Filtrera omdömen