RenOptik AB

RenOptik AB

• BadgeTwoYears
4.6
Call 026-280 12 54 Share

RenOptik AB erbjuder en unik och förstklassig upplevelse vid köp av glasögon, som går bortom de traditionella alternativen. Vår kollektion inkluderar inte bara stilfulla läs- och avståndsglasögon samt progressiva glasögon, utan vi är också stolta över vår populära tjänst "Glasbyte i befintliga bågar". Vi strävar efter att vara...

158 omdömen om RenOptik AB

Sedan starten hos Reco 2024

Inger E
Wrote about RenOptik AB

Jag gillar Ren Optik. Bra och de har snabb service och de glas jag har beställt där har varit jättebra. Prisvärt också. Sen har Alexander varit så trevlig i den mailkontakt vi har haft. Jag kommer självklart att beställa igen om jag hittar roliga bågar som behöver glas.

Bo L
Wrote about RenOptik AB

Vilka stjärnor alltså! Trodde att det var nåt random eu-företag med tyskspråkig support med tanke på deras exceptionellt avancerade websida och låga priser, men det är ju ett företag i Bollnäs med ovanligt hög nivå på kundbemötande och snabbhet i frakt, retur, respons etc. Försökte köpa ett par Meta-brillor med slipade glas från två företag med butik där jag bor, det ena företaget var osäker på om de kunde hjälpa mig pga min ganska rejäla närsynthet. De skulle kolla upp det och ringa mig "om nån timme", men de hörde aldrig...

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska feedback och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår service, från kundbemötande till snabbhet i frakt och retur. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det betyder mycket för oss att höra att vi lyckats leverera det. Vi är också glada att vi kunde hjälpa dig med dina Meta-glasögonen och att processen gick smidigt för dig. Din uppskattning av vårt team, särskilt Alexander,...

Rose-marie J
Wrote about RenOptik AB

Seriöst företag. Tydlig hemsida och suveränt att kunna byta glas I favoritbågarna. Jag är supernöjd.

Gun O
Wrote about RenOptik AB

Verkligen nöjd bra pris kommer rekommendera

Robert L
Wrote about RenOptik AB

Good service, but as with all optician companies in Sweden, expensive.

Dan W
Wrote about RenOptik AB

Nöjd! Allt funkade som det ska och nu ser jag igen, hyfsat

Ann M
Wrote about RenOptik AB

Jag är väldigt nöjd med mina glasögon som också var till ett rimligt pris.

Beate B
Wrote about RenOptik AB

Snabbt levererat, bra service och proffsigt. Jättenöjd med mina nya progressiva

Zoran Z
Wrote about RenOptik AB

Allt bra! Väldigt nöjd och glad.

Susanna C
Wrote about RenOptik AB

Nya glas i gamla bågar gick som smort och servicen efter leverans då mina glssögon råkade ut för en liten olycka hemma har varit toppen. Mycket nöjd kund!

Ulla C
Wrote about RenOptik AB

Mycket nöjd med min beställning av glasögon på RenOptik. Det blev precis som jag önskade. Vänlig och hjälpsam kundtjänst. Jag kan varmt rekommendera RenOptik.

Tomas M
Wrote about RenOptik AB

Mycket snabba och svara, serviceminded. Professionella.

Sven Thomas Viktor S
Wrote about RenOptik AB

Enkelt, tydligt och snabb leverans

Maria Catrin I
Wrote about RenOptik AB

Bytte glas i mina bågar, är jätte nöjd.

Louise A
Wrote about RenOptik AB

Bra tjänst för att snabbt kunna byta glas i bågar! Min optiker ville inte byta glas i mina bågar då de inte skulle inte tåla det men det gick utmärkt med denna tjänst!

Lars K
Wrote about RenOptik AB

Alla gånger jag beställt glasögon har det fungerat väldigt bra.

Lisa M
Wrote about RenOptik AB

Mycket bra service - det gick snabbt och glasen blev bra. Rekommenderas!

Sindri H
Wrote about RenOptik AB

Mycket bra service och bra priser super!!

Anders M
Wrote about RenOptik AB

Mycket proffesionellt bemötande, bra rutiner och bra på alla sätt. Plumpen blev ett något längre leveranstid än utfärdat.

Svar från RenOptik AB

Tack för din fina feedback och för att du tog dig tid att skriva en recension. Det gläder oss att du uppskattar vårt bemötande och våra rutiner – det betyder mycket för oss! 😊 Vi beklagar att leveranstiden blev något längre än förväntat och tar med oss detta för att bli ännu bättre framöver. Hoppas vi får chansen att hjälpa dig igen!

Johan W

Fantastisk service och kundfokus

Rolf N
Wrote about RenOptik AB

Fungerar enkelt med bra kvalitet på produkten. Bytte till progressiva glas i mina egna bågar.

Mats L
Wrote about RenOptik AB

Superkvalitet. Snabb leverans. Bra priser.

Björn E
Wrote about RenOptik AB

Det fungerade mycket bra. Det var enkelt att beställa och följa instruktionerna. Jag köpte progressiva glas med förmörkande glas. Glasögonen som vi fick tillbaks var mycket bra och de progressiva glasen var rätt fokuserade. Jag är mycket nöjd. De enda kommentaren jag har har och varför jag inte ger 5 stjärnor, är att det var otydligt hur hur lång tid och när jag skulle få tillbaks glasögon. Skulle helst vilja kunna fått ett datum när de skulle vara klara.

Svar från RenOptik AB

Hej Björn! Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse. 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med glasögonen och att de progressiva glasen fungerar som de ska – det är precis den kvalitet vi strävar efter att leverera! Vi förstår din kommentar kring leveranstiden och beklagar om det kändes otydligt. Leveranstiden kan variera beroende på typen av glas och styrkorna i receptet. I vissa fall, som vid lagerglas, kan vi leverera inom 3–4 dagar, medan det ibland kan ta längre tid. Vi gör alltid...

Roger W
Wrote about RenOptik AB

Snabbt smidigt bra service och framförallt billigt

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket Roger för din fina recension! 😊 Det gläder oss att du uppskattar vår service och priser. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och prisvärt som möjligt för våra kunder. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med!

Irina K
Wrote about RenOptik AB

Jag är nöjd med 100%. Beställde 2 par glasögon, en solglasögon på recept och läsglasögon.

Björn L
Wrote about RenOptik AB

Allt fungerande helt okej, kan varmt rekommendera RenOptik.

Ellinor S
Wrote about RenOptik AB

Så bra! Min optiker sa att de inte var någon idé att ens försöka byta mina glas i glasögonen då de enligt dom var stor risk att bågen skulle gå sönder och tyckte att jag istället skulle leta efter nya bågar. RenOptik löste nya glas utan problem!

Erna V
Wrote about RenOptik AB

Snabbt och bra service. Bytte ut glas i befintliga ramar. Blev toppen

Stefan A
Wrote about RenOptik AB

Byte av glas i befintliga bågar. Motsvarade helt mina förväntningar utifrån beställning. Leverans som utlovat och helt klart vettiga priser. Rekommenderar starkt detta företag.

Odd K
Wrote about RenOptik AB

Hej bytte till progressiva glas och är jätte nöjd.

Åsa O
Wrote about RenOptik AB

Snabb & smidig hantering & leverans.

Emilija I
Wrote about RenOptik AB

Bytte glas i mina befintliga bågar & allt gick supersmidigt. Tog ca 5 arbetsdagar innan mina enkelslipade glas var klara. Rekommenderar verkligen att fixa era glasögon här, gick hur bra och smidigt som helst & prisvärt!!!!

Offensive content
Choose a reason:
Jerry N
Wrote about RenOptik AB

Jag är väldigt nöjd med den tjänst som jag tog del av, nämligen byte av glas i begagnade bågar. De flesta optiker är inte intresserade av att sälja den tjänsten och det är bra att Ren Optik erbjuder den. Jag kan varmt rekommendera den tjänsten.

Olga P
Wrote about RenOptik AB

Allt är mycket bra där - service, arbetets kvalitet, bemötande. Jag rekommenderar!

Offensive content
Choose a reason:
Giovanni C

Lars-Åke N
Wrote about RenOptik AB

Helt okej,snabb behandling och allt funkade med transport och betalning. Samt att det var ett väldigt bra pris + att det fanns olika betalningssätt. Mvh Lasse

André W
Wrote about RenOptik AB

Mycket smidig! Bytte glas på ett par lite dyrare bågar. Relativt snabb leverans.

Iris E
Wrote about RenOptik AB

Har bytt glas två ggr med många års mellanrum, helnöjd båda gångerna, bra glas, rimliga priser, bra kundtjänst, finns absolut inget att klaga på

Todor S
Wrote about RenOptik AB

Snabbt och professionellt som alltid.

Maria M
Wrote about RenOptik AB

Perfect service and results!!!

Silke K
Wrote about RenOptik AB

Toppen allt gick bra o h snabbt

Ida B
Wrote about RenOptik AB

Jättelätt att fylla i på hemsidan och ännu lättare att skicka iväg glasögonen som behövde byta glas. Supernöjd med nya glasen.

Emilia E
Wrote about RenOptik AB

Prisvärt, snabbt utförande och leverans, smidigt att beställa på hemsidan. Mycket nöjd med resultatet och möjligheten att kunna beställa ett par prisvärda glasögon. Supernöjd!

Mikael A
Wrote about RenOptik AB

Väldigt snabb frakt och snabb kontakt med kundservice. Bra pris, supernöjd med mina nya glas!

Bengt Torbjörn E
Wrote about RenOptik AB

Enkelt att skicka in sina bågar och få nya glas insatta. Ett mycket prisvärt alternativ.

Kai F
Wrote about RenOptik AB

Fairly priced, personal service, and great quality glasses!

Åsa H
Wrote about RenOptik AB

Mycket bra. Det är andra gången jag beställer progressiva solglas och denna gång skickade jag med ett par lätt tonade så de såg vilken toning jag ville ha på de progressiva. Det blev superbra.

Eva Ö
Wrote about RenOptik AB

Så smidigt och betydligt billigare Du kan återanvända dina favoritbågar om du inte vill köpa nya.

Bobo M
Wrote about RenOptik AB

Mycket bra alternativ till de etablerade glasögonkedjor när man redan har ett recept. Enkel beställning via nätet, snabb återkopping och smidig slutleverans. Eventulla frågor och klargöranden löses bra per telefon. Allt till ca 50 procent av priset från traditionella kedjor.

Björn J
Wrote about RenOptik AB

Bästa onlineföretaget när det gäller optiktjänster!