Fick verkligen ett bra intryck av Reventia redan på första mötet. De är rakt igenom professionella samt att de innehar den unika men ack så viktiga förmågan att inte bara kunna ekonomi de kan också kommunicera med sina kunder.
Reventia AB
Reventia har funnits sedan 2006 och erbjuder proaktiva tjänster inom områden såsom ekonomi, företagsjuridik, beskattningsrätt samt hållbarhet. Vår vision är att hjälpa människor att nå sina mål och visioner. Vi har en holistisk syn på ditt företag och gillar mer än bara siffror.
75 omdömen om Reventia AB
Sedan starten hos Reco 2024
Älskar reventia plattformen och smidigheten att jag inte behöver åka in till kontoret hos dem utan kan sköta allt mobilt.
Reventia är otroligt hjälpsamma, strukturerade och effektiva! Man får snabb hjälp och vi är alltid nöjda med resultatet av deras arbete!
Mycket bra uppstart och Lydia verkar vara en klippa MEN extremt besviken på obefintlig service nu under juli/semestern
Tack för din återkoppling – fint att uppstarten landat väl och att Lydia gjort skillnad. Samtidigt är det tråkigt och inte okej att du upplevt bristande service i juli; det tar vi på allvar. Vi har säkrat sommarbemanning med ansvarig kontakt och backup, infört gemensam bevakning av teammejl och direktnummer samt tydliga överlämningar – och vi bekräftar ärenden direkt och återkopplar senast nästa vardag. Tack för att du hjälper oss att bli bättre.
Proffsigt bemötande med goda råd och påminnelser kring vad som är viktigt. Mycket bra för en småföretagare som gör allt i sitt bolag.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Så fint att höra att våra råd och små påminnelser hjälper i vardagen när man gör ”allt” i sitt bolag. Vi finns här när du vill bolla nästa steg eller prioritera bland allt som pockar.
Professionell och Fantastiskt personal, alltid positiv mottagning. Riktigt kul att ha med dom å göra.
Stort tack för din fina återkoppling! Att du upplever oss som professionella och att bemötandet alltid är positivt betyder mycket för oss – det är precis så vi vill att det ska kännas. Extra roligt att du tycker att det är kul att ha med oss att göra; relationen och arbetsglädjen är viktiga för oss. Tack för förtroendet – vi ser fram emot att fortsätta vara ett tryggt stöd framåt.
Tydliga o klara svar, stor kunskap. Återkommer alltid snabbt, vänlig och professionell. Rekommenderar dem gärna.
Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket att du upplever våra svar som tydliga och klara och att vår kunskap och snabba återkoppling gör skillnad i vardagen. Vi strävar alltid efter att vara både vänliga och professionella – därför känns det extra värdefullt att du lyfter just det. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss; vi ser fram emot att fortsätta vara ett tryggt stöd framåt.
Trevliga och hjälpsamma. Snabb och bra hjälp . Hjälp med årsredovisning och deklarationer
Stort tack för dina fina ord! Det gör oss glada att du upplevde oss som trevliga och hjälpsamma och att du fick snabb och bra hjälp. Extra roligt att vi kunnat stötta dig med både årsredovisning och deklarationer på ett sätt som känts tryggt och enkelt. Tack för förtroendet – vi finns här när du behöver oss igen.
Vi får god oppfølging på innsending av dokumenter til skattemyndighetene. Det samme gjelder årsregnskapet vårt
Stort tack för er fina återkoppling. Det betyder mycket att ni upplever att vår uppföljning vid inlämning av dokument till skattemyndigheterna fungerar tryggt och enkelt – och att samma tydlighet märks i arbetet med er årsredovisning. Just struktur och tät återkoppling är viktiga för oss, så det är roligt att det gör skillnad i er vardag. Tack för förtroendet – vi ser fram emot att fortsätta vara ett stöd framåt.
Reventia har skött ekonomiförvaltningen för vår brf precis som vi förväntat oss.
Stort tack för ert omdöme. Det känns fint att höra att ekonomiförvaltningen för er brf fungerar precis som ni förväntar er – tryggt och tydligt. Tack för förtroendet; vi finns nära till hands om något dyker upp och ser fram emot att fortsätta stötta er framåt.
Jag har fått en proffsig service när det gäller redovisning och revision av mitt under många år
Stort tack för din fina återkoppling. Det värmer att höra att du upplevt oss som proffsiga i både redovisning och revision genom alla år – den långsiktigheten betyder mycket för oss. Trygghet och tydlighet är viktigt i vårt arbete, och vi är glada att det märks. Tack för förtroendet – vi ser fram emot att vara ett fortsatt stöd framåt.
Kan vara svårt att nå Joakim Samuelsson.
Tack för att du delar det här. Det ska inte vara svårt att nå Joakim Samuelsson; vi förstår frustrationen när svar dröjer och följer upp detta direkt med honom. Vi ser över tillgänglighet och svarstider så att du får snabbare återkoppling framåt, och vi hör av oss för att fånga upp ditt ärende. Tack för att du hjälper oss att bli bättre.
Noggranna snabba och hjälpsamma
Stort tack för din fina återkoppling! Det gör oss glada att du upplever oss som noggranna, snabba och hjälpsamma – det är precis så vi vill att samarbetet ska kännas, särskilt när tiden är knapp och detaljerna är viktiga. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Vi finns nära till hands om det är något mer vi kan underlätta framåt.
Bra redovisning/ekonomikonsult, alltid nåbar, med snabba svar och deras uppdrag har alltid utförts noggrant. Rekomenderas!
Stort tack för din fina rekommendation! Det betyder mycket att du lyfter att vi är lätta att nå, svarar snabbt och utför uppdragen noggrant – precis den kombinationen vill vi stå för så att du känner trygghet och kontroll i vardagen. Tack för förtroendet. Vi ser fram emot att fortsätta vara ett stöd framåt.
Jag tycker att Reventia har varit jättebra under alla dessa år som jag har varit kund. Jag har inget att klaga på.
Personliga o trivsamma kontakter. En positiv o intresserad inställning Väl insatta i mina tankar kring ekonomi i nutid o framtid. Många givande o förutsättningslösa diskussioner kring nuvarande upplägg o alternativa sådana framöver.
Väldigt bra bemött, Reventia lever upp till alla förväntningar och lite till. Vi har hjälp med bokslut och styrelsearbete.
Väldigt professionella & seriösa! Rekommenderar starkt.
Prisvärda och väldigt proffsiga
Bra , lätta att få kontakt med
Jag har bara positiva saker att säga. De är på och uppmärksammar när jag själv har missat saker och är trevliga Jag har dem för löpande bokföring och bokslut för mitt företag
Proffsiga, tillgängliga och kunniga
Trygga och kunniga! Perfekt för en mindre företagare som mig!
VI PÅ ÖFS ÄR GLADA ATT VI VALT REVENTIA SOM VÅRAN REVISOR DET ÄR LÄTT ATT FÅ TAG IDOM OM MAN VILL FRÅGA OM NÅGOT DOM STÄLLER ALTID UPP OCH HJÄLPER TILL OCH VI SOM FÖRETAG FÅR DERAS EXPERTHJÄLP
Reventia känns som en väldigt genuin och familjär lagom stor byrå. Jag har haft förmånen sen dag 1 att ha samma handläggare hela tiden vilket är stort plus . Vi/jag anlitar dem ju löpande med assistans i den löpande redovisningen vilket väl mest innefattar inmatning av data ( som jag egentligen borde kunna göra själv men känns tryggt att någon annan sköter så det blir korrekt och snyggt gjort . Årsredovisning paketeras snyggt och gås igenom på rimligt sätt , kan tycka pengen till den utomstående revisorn är onödigt hög om det samarbetet borde korrigeras .
Fantastiskt stöd under vår bolagsresa!
Trevlig personal.alltid hjälpsamma.fixar allt! Jag är 100%nöjd
Alltid bra service och kunnig personal!
Världens bästa, hjälpsammaste och trevligaste konsulterna! Har använt sedan 2017 och skulle aldrig komma på tanken att anlita någon annan.
Fick felaktig faktura från Reventia, vilket gör att man så klart tappar lite förtroende.
Det är ett härligt och kompetent gäng Känns väldigt tryggt att vara kund hos dem
Tack Thomas för dina fina ord. Vi hoppas du kommer fortsätta känna så även framåt.
Hej ! Kort sammanfattning dom gör ett bra jobb 👍
Kul att du är nöjd med vårt arbete Kjell!
Snabb och korrekt hjälp med bokslut och deklaration.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme Eva!
mycket hjälpsamma med vad jag har för behov
En byrå som förstår det lilla företaget. Bra bemötande, bokslut i god tid med tydliga instruktioner för hur man kan förbättra den löpande bokföringen.
Korrekt kommunikation. Tydlig information. Personlig service, samt väldigt snygg personal.
Reventia levererar ett proffsigt bemötande och stor proffessionalitet Jag och mitt företag har varit kund hos Reventia i över tjugo år
Bra bemötande Bra utfört arbete
Kan rekommendera varmt! Väldigt trevlig personal, kunniga & alltid tillgängliga! Bara plus!
Jag tycker att allt har fungerat bra.
Ni gör ett bra arbete. Enkla att få kontakt med vilket vi uppskattar på Videtur. Vi får också den hjälp vi behöver för att göra bokföringen så bra som möjligt. Videtur är nöjda med samarbetet.
Reventia AB ör ett företag som vi varmt kan rekommendera. Engagerande personal. Proffsig personal och där de kan vägleda sina kunder i stora som små frågor.. Det ör tryggt att ha dem som hjälp med allt inom ekonomi. mm.
Otroligt hjälpsamma, kunniga och proffsiga på alla sätt. Reventia lever alltid upp till våra förväntningar. Reventia hjälper oss med rådgivning och bokslut.
Den är bra! Positivt bemötande utför uppdraget.jag är nöjd med andra ord
Har fungerande rutiner och reagerar dit
Reventia är tydliga, snabba och alltid positivt bemötande. svarar snabbt och gillar verkligen hur dom "jobbar undan", tidigare erfarenheter av redovisningsbyrå är alltid sista sekund . nu när jag haft Reventia en tid så blir mitt arbete mindre stressigt. Portalen dom använder är en riktigt bra och smidig lösning som gör mitt jobb mer effektivt då den göra att kommunikationen blir smidig och effektiv. att samarbeta med Reventia är det bästa valet jag gjort sen jag startade mitt bolag.
- Mycket bra bemötande, professionella.
Reventia har gjort min vardag så mycket enklare, genom att ta hand om uppgifter jag mycket väl kan hantera själv med efterforskning fast på ett bra och effektivt sätt så har jag sparat mängder av timmar som istället kan gå till att skapa värde för mig och mina kunder. Som Wickard på Reventia sa "äh, det är bara mitt jobb" när han fixade allt kring ett ärende som jag endast behövde signera satte an huvudet på spiken. De gör ett fantastiskt jobb och de gör det noggrant och kommer alltid med goda råd. Jag tror inte att de är billigast men jag vill tro att de är bäst i sin klass!
Alltid trevligt och bra bemötande med kunnig personal. Alltid fått hjälp när mina bolag behöver hjälp.
Vi har haft samma kontaktperson som gjort vår årsberättelse i snart 10 år. Detta har känts viktigt och bra. Vi har alltid fått lättåtkomlig snabb "personlig" service när vi behövt hjälp. (Ex-vis när vi inte var överens med ett beslut från Skatteverket.)