RM Relining & Bygg AB

RM Relining & Bygg AB

4.8 / 5 baserat på 96 omdömen
Vi på RM Relining & Bygg AB har lång erfarenhet av att renovera rör genom den rivningsfria metoden relining/rörinfordring och vi kan relina allt från enstaka rör till hela avloppssystem. Vi genomför projekt i alla typer av fastigheter, från enskilda villor till flerbostadshus med flera hundra bostäder, men även i andra typer av byggnader som t ex ambassader, teatrar med mera.

Kombinationen av vår breda erfarenhet och spetskompetens gör att vi kan hjälpa våra kunder att hitta de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna när det gäller problem med avloppsysstemen i alla typer av fastigheter. Vi kan genomföra relining/rörinfordring med både strumpmetoden och sprutmetoden/lösplastmetoden och utöver relining / rörinfordring kan vi hjälpa våra kunder med spolning, rensning och inspektion/filmning av rör och rörsystem.

Det viktigaste för oss är att göra våra kunder nöjda och det gör vi genom att utföra tjänster av hög kvalitet som slutförs inom överenskomna tidsramar och till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är mycket flexibla och arbetar även kvällar och helger när så behövs för att kunna uppfylla våra kunders önskemål och behov.

Vi genomför stora och små projekt för alla typer av kunder, som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter samt privata, kommunala och statlig företag och fastighetsägare. Vi arbetar i Stockholms län och i resten av Mälardalsområdet.

Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för att hjälpa Er!

Utmärkelser

96 omdömen om RM Relining & Bygg AB

Sedan starten hos Reco 2016
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-03-21 Spontant omdöme
  Att man träffar en chef som är proffsig och trevlig är vanligt, men att hela personalen oavsett vem man stöter på är kunnig, hjälpsam, trevlig och inriktad på att göra det bästa för kunden är inte lika vanligt, men med Rm relining fick vi precis allt det dära. Oavsett vem man stötte på som jobbade kring det företaget var extremt duktiga och trevliga, de åtgärda allt vi önska och mer därtill. Jag rekomenderar starkt Rm Relining till allt och alla!!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-03-15 Spontant omdöme
  Utmärkt arbete! Är väldigt nöjd. Otroligt duktiga och professionella.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-03-10 Spontant omdöme
  Professionellt och bra bemötande av båda projektledarna Kenneth och Yousef

  De kunde efter första avloppsundersökning hitta felet och efter 2 veckor började sätta igång arbetet som utfördes av professionella arbetare

  Slutresultatet ( med Relining)var så bra och vi fick nästan ett nytt avloppssystem utan att behöva bila eller riva

  Hälsningar
  Sinan
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-03-10 Spontant omdöme
  Har använt RM-Relining som UE, det har fungerat utmärk på mitt projekt i Älta, de gör bra jobb och kommunikationen har fungerat klockrent till oss som beställare.
  Jag kan varmt rekommendera RM-Relining som huvudentreprenör eller som ue i framtida projekt. vid frågor kontakta gärna mig.

  Johan Selenius Rosengren
  Rosenius Entrepenad AB
  Gilla
 • HANS G
  skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-03-09 Spontant omdöme
  Jag har använt mig av RM Relining vid komplicerade spillvattenläckage samt nattarbeten och det har alltid fungerat bra. Lyhörda montörer samt ett professionellt bemötande av arbetsledningen. Jag rekommenderar RM relining starkt.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-03-02 Spontant omdöme
  Vi ville kolla hur skicket var på avloppstammar,na i vår villa, så kontakt togs med några firmor. Det visade sig att det var hög tid att relina rören. Valet föll på RM som redan vid första kontakten upplevdes som proffsiga och seriösa. Alla delar från offerering till utfört arbete har präglats av engagemang och kunskap. På grund av otur med en kompressor blev det extra jobb som krävde både kreativitet och oväntade insatser som jag tycker på ett tydligt sätt visade på RMs stora omsorg om sina kunder.
  Rekommenderar varmt med högsta betyg!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-03-01 Spontant omdöme
  Otroligt trevligt och professionellt bemötande.
  Väl utförd tjänst, filmning av avloppsrör. Kommer definitivt anlita igen. :)
  Kändes tryggt.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-02-28 Spontant omdöme
  Gjorde relining av avlopp i Villa.
  Under relining av stammen blev det lite problem. Oförutsägbarhet, som det kan bli i fysiska projekt.
  RM relining löste dock allt till sist och för mig handlar det om hur man hanterar utmaningar som uppstår . Och RM relining löste utmaningen och levererade.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2023-02-23 Spontant omdöme
  Har använt RM-Relining som ue, det har fungerat utmärk i mitt projekt i Rinkeby, de är lyhörda, de gör bra jobb, har bra kontakt med de boende samt till mig som beställare.
  Jag kan varmt rekommendera RM-Relining som huvudentreprenör eller som ue i framtida projekt. vid frågor kontakta gärna mig. Peter Lundquist på Xtream Clean.
  Gilla
 • 2023-02-23 Spontant omdöme
  Bra och engagerat bolag! Håller överenskommen tidsplan och budget.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-11-21 Insamlad av företaget
  Vi hade en superbra samarbete med RM Relining & Bygg AB. De var alla väldigt snabba att återkoppla i varje steg, de gjorde ett fantastiskt jobb helt enkelt. Tack för det!
  Gilla
 • Tomas L
  skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-08-07 Insamlad av företaget
  Vi kontrakterade RM relining för att reparera dagvattenmör i vår Brf förening. Trots tidspress mitt i semestertider så gjorde de ett toppjobb, mycket trevliga och proffsiga att ha att göra med. Fick stort förtroende för kompetensen och bra kommunikation och flexibilitet när nya förutsättningar blev kända. Starkaste rekommendationer!
  Gilla
 • Fabian N
  skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-07-27 Insamlad av företaget
  De har åtgärdat mitt problem på noll tid. Alltid tillgängliga, kunniga, proffsiga och med en facit för olika lösningar utifrån omständigheter. Utan tvekan så kommer det att vara de jag kommer att kontakta för framtida arbeten med avlopp och relining. Jag rekommenderar RM relining till alla mina kunder.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-07-25 Insamlad av företaget
  utmärkt service med återkoppling på arbete
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-07-16 Insamlad av företaget
  Väldigt god service och snabba svar på mail, sms. Håller vad dom lovar och alla vi träffade var väldigt trevliga.
  Vi är jätte nöjda med den relining dom utförde hos oss.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-05-25 Insamlad av företaget
  Professionellt och bra bemötande både vid det första besöket och sedan vid själva arbetet.

  Företaget kunde efter första inspektionen komma redan veckan därpå vilket uppskattades.

  Arbetet gick bra och den ursprungliga planen reviderade efter behov. Personalen kunde ge förslag på vad som behövde ändras.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-02-21 Insamlad av företaget
  Mycket bra.

  Höga förväntningar och de levde upp till dem.

  Upplevde företaget som seriöst.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-02-07 Insamlad av företaget
  Grym service & professionella:)
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-02-06 Insamlad av företaget
  Jag tog in 4 olika offerter innan valet föll på RM för att utföra en relining i min villa, de låg bra till i pris och gav ett engagerat och professionellt intryck. Under själva jobbet var deras personal flexibel och professionell vilket minimerade störningarna för oss. Ett stort plus att ägarna personligen engagerar sig i varje jobb och anstränger sig för att jag som kunde skall bli nöjd.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-02-01 Insamlad av företaget
  De gojrde vad de har lovat, priset var ganksa dyrt. Jobbet var snabbt och effektivt. Trevliga arbetare som svarada på alla frågor o förväntningar
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2022-01-30 Insamlad av företaget
  När man som villaägare stöter på rör och avloppstrassel så är det oftast akuta saker som uppkommer väldigt plötligt! Det är då man vill ha en snabb diagnos och den bästa lösningen. Jag tycker att MR Relining & Bygg Ab har överträffat alla mina förväntningar . Jag fick en väldigt bra och professionellt intryck och kan värnat rekommendera företaget.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-12-29 Insamlad av företaget
  Jag kan varmt rekommendera RM relining, verkligen!
  De var punktliga och noggranna, lyhörda för vilka tider som passade oss och väldigt flexibla. De gjorde relining i hela vårt BRF och följde alltid tidsplan, oftast även klara innan utsatt tid. De kommunicerade löpande under arbetets gång, återkopplade alltid väldigt snabbt vid eventuella frågor och var alltid på plats den tid de sagt. Vi upplevde att de veckor de var på plats var betydligt mindre störande i vardagen än vad vi först trott, allt gick väldigt smidigt.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-12-20 Insamlad av företaget
  Toppen på alla sätt! Bra kommunikation, ansvarsfullt utförande, flexibelt och tilllmötesgående. Relinade alla gamla rör, varav några var rejält skadade och behövde lagas först. Mycket nöjd!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-12-01 Insamlad av företaget
  Vädligt trevliga och professionella, gör det lilla extra för att skapa en nöjd kund. Kan starkt rekommendera denna firma!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-11-30 Insamlad av företaget
  Snabbt och bra utfört stambyte.Jag är mycket nöjd med detta arbete som utfördes med alla som jag var i kontakt med.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-11-07 Insamlad av företaget
  Tog in flera offerter för att utföra en relining. Valet föll på RM relining då de gav ett kunnigt och trevligt bemötande. Arbetet utfördes, trots en oförutsedd utmaning, till full belåtenhet. De tar sitt jobb och ansvar fullt ut och lämnar inte kunden i ”sticket”.
  Kan verkligen rekommendera dem.
  Henrik N Spånga.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-11-07 Insamlad av företaget
  Ber att få återkomma då samtal med firman först behövs.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-11-04 Insamlad av företaget
  Bra kommunikation, bra service, bra utfört jobb, fick vad vi förväntade oss, rekommenderar!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-10-27 Insamlad av företaget
  Effektiva och snabb respons på alla frågor
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-10-23 Insamlad av företaget
  Jag blev bemött väldigt bra och och dom som gjorde arbetet var mycket trevliga. Jag gjorde en relining och jag blev mycket nöjd med jobbet. Kan rekommendera dom till andra
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-10-08 Insamlad av företaget
  RM relining var proffsiga i sin analys och sitt utförande av relining av vårt avlopp från vår villa. Vi är mycket nöjda med arbetet och kan gärna rekommendera dem till framtida kunder.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-09-07 Insamlad av företaget
  Blev bemötta på ett proffsigt och sakligt sätt. Enligt tidigare kontakter var våra förväntningar höga och uppfylldes tll 100 procent. Arbetet som utfördes var relining av avloppsstammen. Vi är mycket nöjda med både arbete och bemötande, och kan absolut rekommendera detta företag.
  Mvh Jan Lindholm
  Bällstavägen 263
  Bromma.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-08-26 Spontant omdöme
  Bra gjort. Vi är mycket nöjda. Ingenting att anmärka
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-07-18 Insamlad av företaget
  Jag är jättenöjd med arbetes som utfördes av RM Relining.
  Bra service, trevliga anställda dom skickade video på mina rör som dom lovade, kan inte annat än rekommendera detta företag!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-07-02 Insamlad av företaget
  Relining av avloppsledningar.
  Vänliga och duktiga på att anpassa tekniken till kundens behov. Verkade ha bra kunskaper om VVS. Jobbade flitigt
  Någon av hantverkarna hade kanske inte så mycket vana vid att tänka på detaljer i arbetet hos kund.
  Men den vanan kommer nog med tiden.
  I offerten fanns en del reservationer för att slutpriset eventuellt skulle bli högre. När man såg vad det gällde var det ganska självklart att slutpriset skulle bli högre än offertens pris. Vi hade en bra
  dialog om detta och slutpriset var acceptabelt.
  Men varför inte ha ett realistiskt pris från början?
  Jag är nöjd med det jobb som gjordes och kan rekommendera firman och metoden. Vi får se om jag tycker likadant om 10 år!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-06-22 Spontant omdöme
  Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Tillmötesgående och flexibel gällande tider, rekommenderas varmt!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2021-02-27 Insamlad av företaget
  Reling av felkopplat avloppsrör.
  Utfördes snabbt och smidigt.
  Åtgärden besparade mig att riva upp ett helt badrum.
  Rekommenderas till 100%!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-12-21 Insamlad av företaget
  Om alla hantverkare vore lika kundorienterade, tillmötesgående och kvalitetsdrivna som RM Relining skulle inte det behövas en konsumentombudsman och Allmän Reklamationsnämnden skulle inte behöva ha en avdelning för hushållstjänster. Resul och hans gäng är helt fantastiska att ha att göra med helt enkelt.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-12-17 Insamlad av företaget
  Pålitlig, ansvarsfull, artig och bra service med gott samvete .
  Mycket nöjd😊
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-12-04 Insamlad av företaget
  Proffesionellt, seriöst samt enkelt och korrekt bemötande - från start till mål.
  Tydlig offert. Hög nivå vad gäller att täcka/maskera, hålla rent och avslut med städning vid arbetena.
  Vad är riktigt nöjda och kan varmt rekommendera Resul och teamet från RM Relining!! / Peter
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-11-16 Insamlad av företaget
  Proffsiga, trevliga och ställer upp.
  Fick ett bra bemötande från start av Resul som kom och kollade hos oss och gjorde offerten. Priset var bättre än de andra bolagen jag träffat och de kändes även proffsigare.
  Använder sig av strumpmetoden som är den riktiga i Relining och sedan även bilade ur och gjöt nya brunnar där det behövdes. Det hade inte de andra bolagen som förslag.

  Väl på plats var de hjälpsamma och skyddade in byggområdet i källaren. De var hjälpsamma och visade noga vad de hittat och hur de jobbade. EN sista svår krök var svår att få till och de kom tillbaka nästa dag för att verkligen försöka fixa den med nytt mer anpassat material.

  Kändes jättebra och inkluderande för mig som kund.

  Kan starkt rekommendera RM Relining.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-10-31 Insamlad av företaget
  RM har utfört relining av avloppsstammar i min villa där rören i betong sedan länge var helt utslitna. Jobbet tog 3 dagar och killarna skötte sig efter förväntan, trevligt och yrkesmässigt. När de var färdiga erhöll jag filmer på relinade delar och 10års garanti på utfört arbete. Mkt nöjd kund!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-09-19 Insamlad av företaget
  snabb service, bra pris och alla löften hölls precis som utlovats.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-09-18 Insamlad av företaget
  Professionella, och dessutom mycket trevliga att ha att göra med. Berättade och förklarade under arbetets gång. Det känns bra att detta är gjort , speciellt nu före vintern!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-09-07 Insamlad av företaget
  Professionella och mycket trevliga!
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-09-03 Insamlad av företaget
  Professionella, snabba och tydliga. Relining av stammar i radhus. Fick efter utfört arbete genomgång och film av allt utfört arbete. Nöjd med hela processen.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-08-28 Insamlad av företaget
  Jag har fått mitt avlopp från huset ut i gatan relinat. Jag har blivit trevligt bemött. De utförde jobbet snabbt och det blev ett bra resultat.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2020-04-15 Insamlad av företaget
  trevligt bemötande och höll vad de lovade.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2019-12-13 Insamlad av företaget
  Relining av avlopp i källare.
  Trevligt bemötande.
  Bra offert och redovisning av kostnader
  Rent och snyggt när arbetet var slutfört.
  Gilla
 • skrev om RM Relining & Bygg AB
  2019-12-11 Insamlad av företaget
  Snabb återkoppling
  Bra beskrivet vad dom gör
  Snabbt på plats
  Bra utfört arbete
  Gilla