Från offert till färdigt lagt tak var jag väldigt nöjd. Fantastiskt arbetsmoral hos anställda hos RM byggservice. Uppföljning under projektet, och bra kvalitet på arbetet. Mycket nöjd.
RMs Byggservice AB
RMs Byggservice: Vi bygger din vision med precision Vi på RMs Byggservice är din personliga byggpartner som förvandlar stora drömmar till hållbar verklighet. Med ett brett kunnande inom både snickeri och byggentreprenad hjälper vi dig genom hela projektet – från den första idén och ritningen till det sista finliret. För oss...
10 omdömen om RMs Byggservice AB
Sedan starten hos Reco 2026
snabbt och bra arbete ochn trevligt bemötande
Bra kundbemötande när kontakten väl tagits Sämre på att ha löpande kommunikation med kunderna under arbetets gång. Tar lång tid innan återkoppling sker och jag som kund behöver jaga företaget för att få kontakt. Vi bytte tak
Hej. Vi förstår att vi har varit svåra att få tag i, och vi är verkligen ledsna för det. Det är något vi tar på största allvar. Vi har gjort förändringar på kontoret och arbetar aktivt för att bli mer tillgängliga och ge bättre service framöver. Tack för att ni tog er tid att ge oss feedback – det hjälper oss att bli bättre. Med vänliga hälsningar RMs Byggservice
Nöjd bra bemötande Tycker att det uppfyllde mina förväntningar Tak byte var snabbt gjort. Ett bra jobb! Mycke nöjd. Men dåliga arbetsförhållanden utan manskapsbod och toalett
Hej. Tack för din feedback och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med bemötandet och att takbytet motsvarade dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du uppskattade både arbetets kvalitet och att det utfördes snabbt. Tack också för din synpunkt kring arbetsförhållandena, det tar vi med oss framåt. Tack igen för förtroendet. Med vänliga hälsningar RMs Byggservice AB
Väldigt dåliga på kommunikation från kontaktpersonen, VÄLDIGTdåligt på att svara i telefon eller mail , tusen olika bortförklaringar när/ om han väl ringer .... Arbetarna som jobbade går det inte att klaga på , snyggt och rent efter varje dagsarbete
Tack för er feedback. Vi är ledsna att kommunikationen och återkopplingen från vår sida inte har levt upp till era förväntningar. Det är något vi tar på största allvar och arbetar aktivt med att förbättra. Vi blir väldigt glada över att ni är nöjda med våra hantverkares arbete och att ni uppskattade ordningen och resultatet under projektets gång. Tack för ert tålamod och för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Med vänliga hälsningar RMS Byggservice
Trevligt bemötande av arbetsledare och byggjobbare ,bra information under arbetets gång vad som skulle göras etc. Arbetet stämde med offerten med kostnader osv. Vi tyckte att det var bra att RMs byggservice började och slutade en viss tid , alltså ca från när det ljusnade på dagen till ca 16.00 på em.Vi är nöjda med arbetet som gjorts .
Tack för er feedback. Tack för era fina ord och för att vi fick förtroendet att byta ert tak. Vi blir väldigt glada över att höra att ni är nöjda med arbetet som vi har utfört. Med vänliga hälsningar RMs Byggservice
Tillmötesgående, professionella och mycket duktiga! Jättenöjd!
Tack för er feedback. Jätteroligt att höra att ni är nöjda med bytet av ert takfönster. Med vänliga hälsningar RMs Byggservice
Bra jobb och offerter som följs.
Hej. Tack för att ni tog er tid att skriva ett omdöme. Roligt att höra att ni upplever att vi har följt offerten vi kom överens om och att ni är nöjda med takarbetet. Med vänliga hälsningar RMs Byggservice
Gjorde ett toppenjobb. Ordning och reda och bra koll på vad dom gör. Vi är nöjda!
Tack för att ni valde RMs Byggservice för både takarbete och ombyggnation. Jätte roligt att höra att ni är nöjda med oss och vi vill samtidigt passa på att tacka för förtroendet. Hälsningar RMs Byggservice
Fick ett positivt och seriös intryck vid första mötet. Offert på takbytet kom ganska omgående. Därefter väldigt svåra att få tag på, både per telefon, SMS och mail. Här började förtroendet att brista från vår sida. Till slut, 23/12-25, fick vi en kontakt och fick svar på våra frågor. Då hade det gått så lång tid då offerten var tvungen att uppdateras vilket ledde till att takbytet blev dyrare. Vi valde då att inte skriva på offerten och då valde RMs att lämna en ny offert med samma pris som den första offerten vi accepterat....
Tack för ert utförliga omdöme och för att ni valde RMS Byggservice. Vi är väldigt glada över att ni blev nöjda med slutresultatet och uppskattar era fina ord om arbetets utförande. Samtidigt beklagar vi bristerna i kommunikationen under projektets gång och tar till oss er feedback kring tillgänglighet och återkoppling. Tack för ert tålamod och förtroende. Er feedback hjälper oss att bli bättre. Med vänliga hälsningar RMS Byggservice