Snabbt o bra blev mina fönsterrutor rena, ska anlita dom igen vid behov
RNFNSTR Putsat i Sverige AB
138 omdömen om RNFNSTR Putsat i Sverige AB
RNFNSTR är en fönsterputsare som jag med glädje skulle rekommendera. Noggrann, snabb och kommer på tid som är utlovad.
Som vanligt är jag nöjd med fönsterputs av er och er fina personal. Tack. Trevlig Jul och err gott nytt år. Ses framåt våren. Hälsn Birgitta
Bra bemötande. Bra putsning - utom ett hörn på balkongen (rakt fram uppe till höger ) där någon dragning missats, men regnet har nästan utplånat missen.
Fönstren ser väldigt fina ut är mycket nöjd
Bra slutresultat. Blandad social kompetens bland anställda. Flexibla vad det gäller tider etc. men något dyra i jämförelse med flera andra aktörer
Hej! Allt fungerade perfekt från första telefonsamtalet till utfört arbete. Fönsterputsaren informerade exakt var problemet var på vissa partier. Helt nöjd. God Jul Gideon
Hej Gideon. Tack för positiv feedback. Välkomna till föreningen som vi har hjälpt i många år!
Alltid bra jobb och trevliga arbetare. Snyggt
Tack Roland. Kul att du flyttar in i en förening som vi hjälper så att vi får fortsätta att ha er som kunder.
Fönsterputsning. Har anlitat dem i många år och jag är mycket nöjd! De är alltid lätta att få tag på och utför arbetet snabbt och bra!
Bra kontakt med Ola. Det har varit lite problem med vad som skulle putsas när det var Eriks Fönsterputs. Men nu fungerade det perfekt igen.
Bra service på tid som passade mig. Dock lite dyrt.
Bra utfört jobb, helt utan anmärkning...
Inget vidare resultat, tyvärr.
Hej Maria. Kontakta oss gärna på 0103333590 då vi inte vill att du skall känna såhär efter att ha fått vår hjälp. Beklagar det, vill att alla våra kunder skall vara nöjda.
Proffsigt utfört arbete med skinande rena fönster. Trevligt bemötande, effektiv service och ett resultat som verkligen lyfter hela hemmet. Rekommenderas varmt! Fredrik är en klippa
Alltid bra bemötande och väl utfört arbete! Rekommenderas till 100%!
Trevlig och duktig personal som kommer i tid och gärna gör det lilla extra
Mycket nöjd med fönsterputsningen.
Mycket trevlig personal som utför jobbet väl.
Är nöjd med arbetet som utförts
Tack för fin fönsterputs som alltid. Har anlitat rena fönster i många år och är mycket nöjd.
Mycket bra nöjd kund Med vänlig hälsning, Ulrika
Bra service och bra utfört jobb.
Noggrann och snyggt varje gång
Mycket nöjd fick så fina fönster och mycket trevlig personal, allt toppen
Jag är, liksom tidigare år, mycket nöjd med "min" fönsterputsare.
Duktiga fönsterputsare för det mesta.
Killen som kom var väldigt trevlig och professionell. De håller alltid tiderna, och om något ändras hör de av sig direkt. Jag har anlitat dem i flera år och är fortfarande lika nöjd – fönstren blir alltid fina.
Bra information både bekräftelsen via mail och sedan påminnelse via sms. Jag hade invändig och utvändig puts. Blev nöjd. Trevligt bemötande av fönsterputsaren på plats. Har använt detta företag i två år nu och kommer definitivt att fortsätta :)
Vet alltid vad jag får! Vänligt bemötande, motsvarar alla förväntningar. Rena fönster i vanlig ordning! Kommer att använda mig av RNFNSTR i framtiden!
Kund sedan några år tillbaka och vi är supernöjda med både fönsterputs och proffsig serviceminded personal! Vi har inga lätta fönster att putsa, men Kadrija har lyckats lösa det! Rekommenderas varmt!
Rena fönster och trevligt bemötande. Snabb service
Jättebra service, lätt att boka utan krångel, kommer som bokat, skinande rent och supertrevlig fönsterputsare.
Fredrik kommer till oss han har ett fantastiskt bemötande o är proffs på fönsterputsning
Jag är så nöjd och mina fönster och glasparti är så fina. Jag bokade Fredrik och hatten av för honom!
Bra bemötande. Bra utförande. Helt enkelt toppen!
Helt OK fönsterputsning. Inget klaga på.
Tack Bodil. Vad bra att putsen blev som den skulle. Nu är den administrativa missen permanent löst också!
Hej! Fredrik vår fönsterputsare gör ett fantastiskt jobb. Varje gång han varit här så glänser fönsterna. Dessutom är han väldigt trevlig att prata med. Rekommenderar honom alla dagar i veckan. Full pott.
kom i tid gjorde ett bra jobb fönstrerna blev rena
Jag är tacksam och nöjd med allt arbete. Tack och god jul 🎄
Bra service bra fönster putsare
Fungerade utmärkt snabbt och rent bra bokning!
Utmärkt som det brukar vara, har aldrig haft något att klaga på.
Väldigt rena fönster och så hjälpsamma med att ta undan möbler som stod i vägen. Försiktiga så de inte skulle smutsa ner något. Innan de gick putsade de min hallspegel också. Jag har haft andra som inte kunde öppna mina skjutdörrar på balkongen men med tålamod så fixade Ola det galant. Rekommenderar verkligen dem.
Även om det regnade ute så gjorde fönsterputsaren ett utmärkt jobb till vår belåtelse. Visade också ett trevligt bemötande. M o N Banning
Fredrik, som putsat våra fönster i flera år, är både snabb, noggrann och trevlig. Vi har alltid varit nöjda med resultatet och blir lika imponerade av Fredriks arbete varje gång, eftersom vi har ganska knepiga fönster på vår inglasade balkong.
Personerna som putsar är duktiga
Mycket nöjd. Kadrija som putsar hos oss är noggrann, mkt vänlig o inget är omöjligt för honom. Toppenkille! Allt fungerar som det ska, putsar alla fönster in- o utsidan samt inglasat uterum m glastak m rent vatten.
Proffsigt i alla delar! Håller tiden Putsar på en mycket hög nivå Någon att lita på
Trevlig personal. Bra service. Bra resultat
De skötte sitt jobb. Hade ingen kontakt alls men när jag kom hem så var fönsterna rena.
Tack David. Vad skönt att du kom hem till rena fönster när vi hade varit där för utvändig putsning, annars hade ju något blivit alldeles fel :)