RC Bil AB

RC Bil AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till RC Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Vi har servat och lagat bilar i Skellefteå sedan 2004. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsar, däckbyte, AC-service och installation av motor- och kupévärmare och...

34 omdömen om RC Bil AB

Sari Hannele R

Alltid hjälpsamma och proffsiga.

Hans Ronald F
Skrev om RC Bil AB

Proffsig bilverkstad bra kundbemötande. Humana priser

Lars-Olov G
Skrev om RC Bil AB

Det har alltid varit väldigt. Men om det mycket folk. Så då ta kaffe vänta på min tur. Se har alltid fråga om pris. Det stämmer mycket bra. Jag har ingen tid. Så kommer för det mesta samma vecka. Mycket bra folk som jobba där! Fem stor stjärnor. Mvh Gellwar

Knut Stefan H
Skrev om RC Bil AB

Bra bemötande bra service. Väldigt nöjd.

Ragnar Jan-Ola G

Trevligt bemötande och bra service. Kunnig personal. Kan rekommenderas.

Lars Håkan F
Skrev om RC Bil AB

Det bliv lite strul vid reparationen. Men de fixade till det utan att blev några diskussioner och ytterligare kostnader. Känner jag kan anlita de igen. 🙂

Jan Michael D
Skrev om RC Bil AB

Bra kundbemötande, trevlig kiudmottagare.

Johan Olov Anders N

Fantastisk snabba och bra med bemötande

Eva Marie E
Skrev om RC Bil AB

Bra service vänligt bemötande trevligt att komma dit

Anna Malin Hele L

De försöker alltid att ställa upp när man har problem med bilen. Finns ofta tillgänglig. Jag far alltid till RC bil för att släcka motorlampan innan besiktning. Jag har alltid varit nöjd med mina reparationer..

Holmlunds Måleri A

Stabil verksamhet, bra service o kunnande

Norrplåt I Skellefteå A

Mycket bra allting trevliga och kunniga

Hans-Ivar E
Skrev om RC Bil AB

God service, trevlig personal. Det enda negativa för oss var att det tog lång tid att få bilen lagad, men det är ju inget som går att göra ngt åt. Vi är nöjda.

Lena Ulrika Marianne L

Bra service, men lång väntetid på att få jobbet utfört"

Barbro Ann-Kristin H

Bra bemötande. De gjorde ett jättebra jobb. Min upplevelse med allt var mycket bra.

Klas Markus N

Serviceinriktade, kunniga och trevliga

Svar från RC Bil AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med Vänliga Hälsningar RC Bil

Jan Christer Ö

Hittills alltid nöjd med RC-BIl. Även om senaste reparationen tyvärr inte löste mina problem med den bilen!

Svar från RC Bil AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning RC Bil

Åbe Bygg A
Skrev om RC Bil AB

Bra personal, allt flyter på, aldrig några problem.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Bernt Allan L
Skrev om RC Bil AB

Bra bemötande,bra jobb med byte av bromsbelägg.

Svar från RC Bil AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Mats Jan Olav L

Bara positivt, upplevde jag besöket!

Ernst Ivan Gottfrid S

Trevligt bemötande och duktig mekaniker. Humana priser. 👌

Svar från RC Bil AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Maj Eva B
Skrev om RC Bil AB

Bra bemötande, trevlig killar. Har lämnat bilen flera gånger och allt varit bara bra..

Svar från RC Bil AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Andreas Bengt Olov Ö

mycket bra löst med det som skulle göras. hur de löst släckning av tvåan och priset som var överenskommet

Svar från RC Bil AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan

Gustav Alex L
Skrev om RC Bil AB

Finns absolut inget att klaga på!

Svar från RC Bil AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan

Dan Rickard Urban Å

Bra bemötande och väl utfört arbete.

Svar från RC Bil AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Björn Magnus S

Mycket bra diagnos och jobb. Mycket snabbare än väntat dessutom. Kommer använda igen om något uppkommer.

Clarence Patrick J

Som alltid ett bra bemötande och hög servicevilja. Bra jobbat!

David Stefan S

Allt fungerade som förväntat Trevlig personal

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Ulla-Britt L
Skrev om RC Bil AB

Fick snabb hjälp med att byta en lampa. Tacksam för det!

Lars Martin L
Skrev om RC Bil AB

Mycket bra! Kanhända passagen genom verkstan innan man kommer till receptionen inte är optimal!

Björn Thorwald B

Det är alltid en trevlig upplevelse på RC Bil. Trevlig personal, hjälpsam personal, bra hjälp till en rimlig peng. Rekommenderas varmt!

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Ulla Anita Elisabet E

Fint bemötande och snabb service.

Svar från RC Bil AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från vi på verkstan

Hans Mikael A
Skrev om RC Bil AB

Anlitar RC-bil ofta vid reparationer. Bra utfört jobb och humana priser

Svar från RC Bil AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan

Stig Oskar Antonius V

Jag blev hjälp snart ock ni löste problemet bra TACk

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan