Trevlig personal. Bra priser.
RC Bil AB
Välkommen till RC Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Vi har servat och lagat bilar i Skellefteå sedan 2004. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsar, däckbyte, AC-service och installation av motor- och kupévärmare och...
304 omdömen om RC Bil AB
Jag servade bilen, precis som jag gjort under flera år nu, och det fungerade precis lika smidigt som tidigare . Lätt att boka tid, få offert på kostnad och meddelande om när arbetet är klart. Känner mig trygg med att servicen är fackmannamässigt utförd.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra service, vänligt bemötande, kunniga.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Bra bemötande trevlig personal känns som dom gör allt för att det ska bli så bra som möjligt för mig
Bra bemötande och mycket kunniga
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Utförde service, fick ett bra bemötande. Nöjd.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt bemötande och snabb service!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Fanns ingen tid förrän om 3 veckor men dom lyckades klämma in den 4:e dagen. Tack för det då den inte var körbar. Nöjd.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Snabbt och fint bemötande vid bokning av arbete både före och efter arbete
Bra bemötande, dock hade de missat att nollställa serviceindikeringen. Vid påpekande så testade de att göra de just före stängning men ville att jag skulle komma tillbaka en annan gång eftersom det strulade med de. Vilket resulterar i att jag har fortfarande inte fått den nollställd för att jag har inte möjlighet att åka dit under arbetstid
Vi hör vad du säger och vill ta med oss detta i vårt arbete framåt.
Trevlig personal och tydlig kommunikation. Rekommenderar denna verkstad
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Professionell service. Noggrant utan onödiga kostnader
Gott bemötande. Tydlig information.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Bra info vid telefonkontakt Leverans av bil enligt utlovat trots fullt upp i verkstad
Trevligt bemötande, nära till bilverkstan
Bra service inget att anmärka på !
Fast trist att priset blev nästan 2000 kr mer än vad som sagts från början. Då det behövdes byta en till sak. Framgick inte från början.
Trevligt bemötande, och de gjorde jobbet bra.
Normalt bemötande när man lämnar en bil. När problemen kommer blir det något annat bemötande.förväntingarna var höga i och med RC bil har haft höga resensioner av mina kontakter. Det finns inga rätt i detta fall, man skulle byta fjäder bens lagring fjädrar stötdämpare jul inställning pris 10500 utöver detta släcka en 2a två bromsslangar ett bromsrör nytt pris ?.
Tack för att du delar din erfarenhet. Vi tar till oss dina synpunkter och ser dem som viktiga i vårt förbättringsarbete.
De är alltid bra. Jag känner förtroende för firman.
Bra bemötande. Kunnig personal. En upplevelse helt fri från krångel
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Jag ringde för att boka tid och fick ett kostnadsförslag. Kostnaden blev i precis samma som ni sa och det var positivt. Smidigt att kunna lämna bilen kvällen innan genom att kunna lämna nycklarna i brevinkastet
Trevligt bemötande både när jag bokade tid och var där. Hade en hjulbult som gått av vilket jag fick tid för samma vecka jag ringde, vilket var toppen! Bra pris och service!
Fick lovord från andra därför valde jag Rc Bil. Kan bara konstatera att lovorden från andra besannades verkligen. Ett suveränt jobb som jag är verkligen nöjd med.
Trevliga och hjälpsamma punktliga🙂
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra bemötande och bra reparationer och vettigt pris. Tack för hjälpen.
Alltid bra bemötande. Och tacksam att ni försöker fixa bra tider när man kommer dit akut.
Överlag en bra upplevelse men hade fått en offert på jobbet som sen visades bli 1400 kr dyrare utan min vetskap.. hade gärna sett att man ringt upp mej och berättat det
Vi uppskattar din återkoppling, den hjälper oss att utveckla vårt arbete.
Lätt att boka och snabbt och bra utfört!
Bra bemötande, proffsiga och hjälpsamma. Lånebil stort plus 👍
Kan inte få ett bättre bemötande. Snabb hjälp med felen och ett bra kunnande
Kontaktar alltid RC Bil när jag har något problem med bilen. Alltid trevlig och tillmötesgående personal. Senast gick bilen inte genom besiktningen..den läkte bromsolja.Ringde genast RC Bil..och jag fick lämna den där direkt..trots att dom hade mycket jobb.Nu är den då på rätt ställe ..tänkte jag lungt.En och en halv vecka senare kunde jag hämta den..så nu tutar jag och kör igen 😃🚘
Snabbt och enkelt. Bra service :)
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Kunnigt och trevligt bemötande!
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Som vanligt ett professionellt bemötande. Bra pris, håller vad de lovar.
Ja det tycker jag, utförlig redogörelse för vad dom gort och rimligt pris
Bra service, men de bytte inte luftfiltret som jag tycker är viktigare än kupefiltret som blev bytt. Hade vid telefonbokning sagt att de skulle skifta från sommardäck till vinterdäck, men det var inte gjort så de gjorde det medan jag väntade.
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Bra service, gick otroligt snabbt. Fick ingen information att jag behövde ha med mig mitt besiktningsprotokoll men det kanske är en uppenbar sak för alla andra förutom mig. Men det löste vi supersnabbt och enkelt, väldigt nöjd!
Serviceminded, noga och ärliga. 🙂 Har inte varit något problem under de år jag varit hos RC Bil, supernöjd!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Proffsigt arbete och bra bemötande.
Väldigt nöjd med både servicen och jobbet dom gjort!⭐️
Jättebra och trevliga personal
Snabb enkel service. Å man känner sig inte lurad när man hämtar ut bilen.
Proffsigt och hjälpsamt. Bra på att svara på frågor till folk som inte kan något om bilar.
Bra bemötande.Kontroll av hjulinställning
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Det gjorde det som skulle göras
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Trevligt bemötande och bra utfört jobb!
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Kunnig personal! Varit kund ca 20-30 år och alltid fått bra bemötande och väl utförda servicearbetet!
Jag blev bra bemött av RC bil AB. Jag hade höga förväntningar o RC bil AB levde upp till dom. Dom bytte glödstiften på dotterns Passat.
Tycker det va lite dyrt och de hade bilen hela dagen. Annars hel ok får jag säga. Gjorde ju servicen igår så, hoppas väl att allt är ok.
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.