RC Bil AB

RC Bil AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till RC Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Vi har servat och lagat bilar i Skellefteå sedan 2004. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsar, däckbyte, AC-service och installation av motor- och kupévärmare och...

486 omdömen om RC Bil AB

Kari S
Skrev om RC Bil AB

Är nöjd med mitt besök, det kändes som jag fick känslan av proffessoolalism, en förvånansvärt känsla av trygghet. Min bedömning att den här verkstaden fixar problemet med lätthet

Kristina F

Trevlig personal , bra kundservice

Rolf Bobby Andreas S

Enda jag tycker man kan tänka på är att lägga in skydd för bilmattor och ev stolen.

Svar från RC Bil AB

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Ulf Åke J
Skrev om RC Bil AB

Klara besked och bra utfört arbete

Svar från RC Bil AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Rolf Jimmy E
Skrev om RC Bil AB

Bra bemötande och professionell personal har en lång historia med RC.

Olav Patrik F
Skrev om RC Bil AB

Hjälpsamma, kunniga, bra service.

Svar från RC Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Inga Berit B
Skrev om RC Bil AB

Jag blev bra bemött. Fick vänta två veckor på min tid. Servicen utfördes på den förväntade tiden.

Evy Louise F
Skrev om RC Bil AB

Bra service, trevlig personal. Känns helt enkelt tryggt att lämna in bilen där.

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Johanna Ulrica A

Släckte en tvåa. Bra bemötande.

Ulf Thomas Alvar S

Bra bemötande, tidsbokning bra, bra prisbild. Företaget har fått en ny kund.

Per Elof Östen B

Bra bemötande och Andreas var mycket noggrann och proffsig.

Carina H A
Skrev om RC Bil AB

Som vanligt ett mkt bra kundmottagande, fick ha lånebil, bilen klar vid utlovad tid, pris enligt tidigare uppgifter.

Lars Tommy Emanuel L

Trevlig bemötande och snabb service

Jan Christer Ingema S

Mycket bra bemötande .skulle med nöje rekomendera rc-bil till vänner .

G Anncatrin N
Skrev om RC Bil AB

Helnöjd! Bra bemötande av en ung tjej i kundmottagningen!

Svar från RC Bil AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Erik Evald Viktor N

Kanoners service top👍👍👍💥🤠

Svar från RC Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Leif O
Skrev om RC Bil AB

Snabbt jobbat och till mycket bra pris, mycket tacksam över handbromsvajerbytet. /Leif.

Leif Herbert L

Vi beställde ett kamremsbyte och är väldigt nöjda med bemötandet av den som vänligen tog bilen från Byske till Skellefteå och genomförde bytet. Tusen tack!

Kurt Jan Uno L

Bra mottagande , tydlig vad som skall göras Kostnadsförslag ok

Åsa Maria L
Skrev om RC Bil AB

Trevligt bemötande och lyckad reparation utan att ruinera spargrisen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Frida Therese G

Jättenöjda! Trevliga och proffsiga. Mycket tillmötesgående

Kerstin Maria R

Bra service och bra bemötande bra utfört jobb L

Stall Regent I Skellefteå A

Bra sevice, lättsamma, bra bemötande

Svar från RC Bil AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Gerd Camilla M

trevligt och professionellt bemötande, årlig service och är nöjd

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Karl-Erik E
Skrev om RC Bil AB

Som kund blir du proffsig mottagen av RC

Eva Viola Charlott L

Bra och duktiga mekaniker och bra kundservice. Bytte framfjädrar, skydd över stötdämparna och fjäderbenslagring på min Renault Megane. Jag hade även bett att de skulle provtrycka AC:n som inte kylde. De hittade ett hål i kondensorn som måste bytas så jag bokade en ny tid för byte av kondensor till AC:n och påfyllning.

Lars-Erik L
Skrev om RC Bil AB

Man blir alltid väl bemött där,priserna är mycket bra och ett bra arbete,serva min mx 5, så hit kommer man tillbaka till

Svar från RC Bil AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Nina Gabriella S

Trevliga och hjälpsamma. Och vettiga priser. 😁

Hans Göran L
Skrev om RC Bil AB

Tryggt väl bemött och kommer gärna igen om det behövs.Bra jobbat.😃

Dan Ola N
Skrev om RC Bil AB

Mycket bra bemötande Samt utsökt service

Björn Karl Olof H

Trevlig personal som hjälpte mig, är kund sedan tidigare

Svar från RC Bil AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Nils Johan D
Skrev om RC Bil AB

Allt fungerade toppen! Nöjd kund.

Karin Maria A
Skrev om RC Bil AB

Alltid trevligt bemötande och rimliga priser. Snabb betjäning. Toppklass!

Bo Lennart C
Skrev om RC Bil AB

Bra service och bra bemötande

Svar från RC Bil AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Leif Mikael Benneth L

Allt gått som förväntat, anlitar gärna RC Bil AB igen och kan lugnt rekommendera även andra att göra det 👍

Ulla Agneta Kristi P

Allt fungerade bra,bra bemötande och bra att dom släcker 2an från besiktningen.

Kurt Stefan Å

Smidigt och fick reda på vad problemet var med bilen samt att dom tog reda på att jag kunde få det åtgärdat på förlängd garanti

Tommy Tony L
Skrev om RC Bil AB

Det är duktiga bilmekaniker på RC bil!

Lars Fredrik J

Otroligt hjälpsamma 👍Fixar både rost och byta trasiga delar.

Thomas T
Skrev om RC Bil AB

Brukar funka bra. Till vettigt pris.

Svar från RC Bil AB

Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt.

Bo Håkan M
Skrev om RC Bil AB

De gjorde ett bra jobb och hade bra pris

Svar från RC Bil AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Ulf Hilding Hans L

Bra bemötande och trevlig personal

Svar från RC Bil AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Karl Arne Ingemar H

Bra mottagande! Bra service nöjd kund!

Svar från RC Bil AB

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Alva Lovisa L
Skrev om RC Bil AB

Väldigt duktiga och snabba! Jag är nöjd

Björn Emil R

Bra service, tydlig kommunikation

Per Isak K
Skrev om RC Bil AB

Vänligt mottagande. Trevlig och kunnig personal.

Ronnie Birger A

Bra, snabba och har koll på det mest. Helt ok priset

Lars Anders L
Skrev om RC Bil AB

Trevligt bemötande i telefon och på plats. Svarar på mejl när man har funderingar. Servicen genomfördes enligt mina förväntningar. Jag återkommer.

Anna Helena Gunilla L

Vänligt bemötande och det arbete som utfördes på min bil känner jag mig helt nöjd med.

Lars Tommy David T

Bra service och rimliga priser!