Super bra jobb. Lyssnade in vad vi ville ha gjort, gav råd och utförde på ett mycket bra sätt. Proffsigt, vi är supernöjda!
Roja Service AB
Jag heter Roger Jacobsson och driver Roja Service i Stockholm. För mig handlar ett bra hantverk om mer än att bara utföra ett jobb – det handlar om noggrannhet, ansvar och att alltid lämna ifrån sig ett resultat som håller. Jag arbetar främst med tak och snickeri, men hjälper även till med plåtarbeten, montering av inbrottsskydd,...
9 omdömen om Roja Service AB
Sedan starten hos Reco 2026
Hej Svante Tack för ett fint omdöme. är det något så tveka inte att höra av dig Roger
Supertrevlig, kompetent med ordning och reda. Så nöjd med min nya altan!
Tack så mycket, kaffe var i varannan dag så är man nöjd. hoppas sommaren var bra på altanen Roger
Kompetens, bra resultat och trevligt bemötande.
tackar o bockar Hoppas det kommer fler möjligheter. Roger
Bra utfört arbete för oss i vår Brf.
Tack för ett trevligt svar roger
Bra punktlighet proffsig arbetar rent och fint
Vad bra att det upplevdes proffsigt det och punktlighet försöker jag eftersträva Roger
Blev väl bemött, en väldigt trevlig person. Hade hört att han gör ett bra arbete vilket han också gjorde här. Arbetet utfördes snabbt och snyggt, Vi är väldigt nöjda.
Tack vad bra att ni är nöjda <röger
Trygg och pålitlig firma! Kan fixa det mesta! Helnöjd!
Tack Anders hör av dig om du behöver mer hjälp. Roger
Mycket kompetent och trevlig, Alla jobb är fackmannamässigt utförda, om jag behöver mer hjälp, ingen tvekan, skulle absolut anlita honom igen. Joan
Tack så mycket. det var kul att jobba hos er! Roger
Snabb, duktig, trevlig och hyfsade priser
Tack Christer. Hoppas vi ses snart. Roger