Såklart Fönsterputs

www.saklart.se
  • BadgeThreeYears
2 003
4.8

Såklart har putsat fönster hos Göteborgarna och deras grannar sedan 1994. Förutom att leverera rena fönster ligger vårt fokus på att erbjuda servicekänsla och personlig kontakt. Idag är vi 15 personer som arbetar från Stenungsund i norr till Kungsbacka i söder men med Göteborg som centrum av vår verksamhet. Vi erbjuder fönsterputs...

2003 omdömen om Såklart Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2021

Visar 2003 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Carol A
Skrev om Såklart Fönsterputs

Första putsaren som var ute, gick det inget bra förr. Men när Fredrik kom och fixade till, blev allt toppenbra. Jag är nöjd med denna service. Funderar faktiskt på abonnemang, blir säkert smidigare. Bytte från Eriks som inte alls var bra någon gång.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Carol! Vad bra att du blev nöjd till slut. Det är jätteviktigt för oss att kunden är helt 100% nöjd. Tack för att du vände dig till oss med dina synpunkter så vi fick möjlighet att göra om- göra rätt! Abonnemang är ett väldigt bra alternativ om man vill slippa ringa och boka tid samt va säker på att man faktiskt får sina fönster rengjorda med regelbundenhet. Vissa tider på året har vi lite väntetid nämligen. Tack igen, och ha en go höst!

Emma R
Skrev om Såklart Fönsterputs

Skinande rena fönster + trevlig petsonal! Prisvärt!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Emma! Vad roligt att höra - du verkar 100% nöjd! Underbart! Hoppas vi hörs igen nästa gång du vill ha rena fönster!

Tommy B
Skrev om Såklart Fönsterputs

Gör ett bra jobb och är punktliga med tiden. Dock lite dålig återkoppling då jag mailade att jag ville få en tid för fönsterputs , men ingen som hörde av sig. Ringde växelnumret efter några dagar och då kunde jag boka en tid utan problem.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Tommy! Mailen ligger vi lite efter på stundtals, det bästa sättet är att ringa oss. Vissa perioder måste vi prioritera telefonsamtalen. Vad härligt att du är så nöjd! Då är vi också de! Ha en fortsatt go dag!

Gerd B
Skrev om Såklart Fönsterputs

Jag har redan skickat ett svar här till er.Det stod att jag skulle trycka på SPARA.ALLT VAR JÄTTEBRA!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Gerd! Ja ibland är tekniken lite irriterande, men tack för att du ansträngde dig för vår skull! Det uppskattas jättemycket. Och vad härligt att du blev så nöjd med dina fönster! Ha en fortsatt go dag!

Thord Ö
Skrev om Såklart Fönsterputs

Har bara positiva ord att säga till er. Jag brukar skicka ett mail och fråga om ni har tid att putsa våra fönster. Och ni ringer upp och bokar en tid. Alltid lika trevlig. Och wow killen som brukar putsa våra fönster. Har varit samma i några år. Han är så duktig. Man märker knappt att han är här. Så smidig och fönsterna blir så fina. Mvh Barbro

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Thord! Det var inget dåligt omdöme. Jag ska framföra dessa fina ord till berörd putsare. Han kommer bli jätteglad att höra detta fina betyg! Tusen tack!!

Inger K
Skrev om Såklart Fönsterputs

Snabba att svara och snabba att utföra tvätten

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Inger! Ja när man spenderar hela dagarna med att putsa fönster blir man rätt snabb. Och snabba på telefonen försöker vi alltid vara också! Tack för den fina raden!

Gunnel L
Skrev om Såklart Fönsterputs

Beskedet vid beställning var att jag får vara beredd mellan 07.00 och 15.30 vilket jag var. Kl 14.30 fick jag besked att de av olika skäl inte kunde komma förrän dagen därpå. Denna info kunde jag fått tidigare. I övrigt är jag mycket nöjd med jättefint putsade fönster och trevligt bemötande (Jonatan).

Maria W
Skrev om Såklart Fönsterputs

Jag blev så nöjd över resultatet!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Maria! Vad underbart! Att du blev så nöjd! Njut nu! Och ha en riktigt go höst!

Ann-Kristin H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Mycket fint utfört arbete av en serviceminded och trevlig kille. Vi är supernöjda och glada.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Ann-Kristin! Jag ser att du har haft besök av en av våra nya förmågor, han har en gedigen erfarenhet i branschen sedan tidigare. Vi är så glada att ni är nöjda! Han är grymt duktig! Tack för det fina betyget!

James K
Skrev om Såklart Fönsterputs

Perfekt utfört arbete. Effektivt och vänligt bemötande vid bokning och genomgång.

Såklart Fönsterputs gillar detta
Svar från Såklart Fönsterputs

Hej James! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme här. Det är mycket uppskattat och det hjälper oss att bli bättre på det vi är bra på och fånga upp det vi behöver bli bättre på. /n

Gun A
Skrev om Såklart Fönsterputs

Vänligt och bra, artigt smidigt mycket bra Korrekt

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Gun! Det var inget dåligt omdöme. Vi bugar och bockar!! Ha en fortsatt go dag!

Stig H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Alltid trevligt bemötande av både företaget och de putsare som varit här. De är snabba och effektiva. Att ha ett Fönsterputs-abonnemang är verkligen bra och vi är väldigt nöjda. Det enda påpekandet är att det skulle vara önskvärt att få ett sms dagen innan att putsare är på väg. Finns saker som kan underlätta putsningen, som tex att flytta bilen från garageuppfarten.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Stig! Tack för din värdefulla input. Du verkar nöjd med ditt abonnemang förutom att du gärna hade velat ha lite förvarning. Ofta tar vi våra abonnemangskunder när vi är i närheten, de kan ske väldigt spontant. Exempel: En granne i området bokar en tid som vi löser samma dag. Och då tar vi med ert hus samtidigt. Då är det svårt att förvarna! Men jag tar ändå med mig din input! Ha en fortsatt go dag och tack för det fina betyget!

Marianne C
Skrev om Såklart Fönsterputs

Mycket nöjd. John som putsar mina fönster är väldigt duktig .

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej! John har väldigt många års erfarenhet, en riktig guldklimp faktiskt. Tack för ditt fina fina betyg! Jag ska hälsa honom detta!

Ulla A
Skrev om Såklart Fönsterputs

Enkel o snabb fönsterputsning. Trevlig man som utförde detta till min fulla belåtenhet.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Ulla! Ja det ska väl vara enkelt och snabbt och trevligt?! Vad härligt att du fått uppleva det så. Vi är jätteglada för det. Tack!

Anna-Stina H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Bemötande föredömligt — högsta betyg!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Anna-Stina! 5 av 5, högsta möjliga betyg! Stort tack för det!!

Birgitta D
Skrev om Såklart Fönsterputs

Trevlig person som tvättade och duktig!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Birgitta! Trevliga och duktiga- det är dom faktiskt hela högen! Våra putsare alltså. Man blir helt chockad ibland när man ser resultatet av deras framfart. Tusen tack för det fina betyget!!

Tomas P
Skrev om Såklart Fönsterputs

Lätt att boka tid. Trevlig personal. Killen som putsat fönstren är mycket professionell.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Tomas! Bara lovord! Strålande! Tusen tack för detta!

Mona B
Skrev om Såklart Fönsterputs

Trevliga glada killar.,som alltid gör ett bra jobb. Vi är så nöjda.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Mona! Vi är så glada över att ni vänder till oss varje gång ni vill ha rena fönster. Det är inget vi tar för givet! Tusen tack för dessa år och hoppas de blir många till !

Madeleine B
Skrev om Såklart Fönsterputs

Trevlig, snabbt och fina fönster!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Madeleine! Tack för den fina lilla raden! Jättetrevligt!

Annalena N
Skrev om Såklart Fönsterputs

Thu putsade fönster i 2 lgh och jag fick åka med Thu då jag inte hade egen bil. Perfekt putsade!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Annalena! Tu är inte bara väldigt duktig och utan också väldigt snäll och trevlig! Tack för det fina omdömet, jag har hälsat honom dessa fina ord!

Gunnar H

.Utmärkt Nytt besök prel. April 2024 Gunnar Hejde

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Gunnar! Ring oss i februari så spikar vi en tid åt dig i april. Inga problem! Tack för ditt fina betyg!

Pirko H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Jag är mycket nöjd med fönsterputsen! Världen ser mycket ljusare ut nu! Väldigt fint bemötande av Tu! Kommer att anlita er oftare! 🤗

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Pirko! Tu är verkligen superduktig! Och vad roligt att vi kommer höras igen, det ser vi fram emot!

Ann S
Skrev om Såklart Fönsterputs

Dom kommer när dom ska och gör vad dom ska och fint blir det

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Ann! Check, check, check. Tack för den enkla men ändå väldigt talande raden. Ha en fortsatt go dag!

Annsofie H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Har använt Såklart imånga år och jag är nöjd

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Annsofie! Ni stamkunder är så oerhört värdefulla! Tack för att ni ringer oss varendaste gång ni behöver rena fönster! Och tack för ditt fina fina betyg. Vi hörs snart igen!

Maria R
Skrev om Såklart Fönsterputs

Snabbt och med gott resultat. Skulle önska rengöring även av fönsterkarmen.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Maria! Man får gärna lämna extra önskemål, såsom just rengöring av karm, när man beställer puts! Inga problem! Ha en fortsatt go höst!

Gunilla E
Skrev om Såklart Fönsterputs

Smidigt, snabb återkoppling, och såklart; rena fönster!!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Gunilla! Den kommentaren lägger vi på minnet, för den va väldigt väldigt trevlig!! Tusen tusen tack för det!

Daniel S
Skrev om Såklart Fönsterputs

Supertrevliga och proffsiga. Fort går det också att få fina rena fönster! bara plus för deras fönsterputs

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Daniel! Du verkar helt enkelt helnöjd! Bara plus! Så roligt att höra, vi är jätteglada för att du tog dig tiden att gå in här och skriva om din upplevelse! Tack för detta!

Ola P
Skrev om Såklart Fönsterputs

Dom är trevliga och proffsiga, gör ett fint jobb. Fönsterputs ute och inne

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Ola! Vi tackar så hemskt mycket för att du tog dig tiden att gå in här och skriva en rad om din upplevelse av vårt arbete! Det betyder jättemycket för oss! Tusen tack! Ha en fortsatt go höst så hoppas jag att vi hörs igen!

Ewa H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Trevligt besök, noggrann, i tid, inga anmärkningar. Vi är helnöjda!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Ewa! Det där låter helt enkelt alldeles jättebra! Vad härligt att du blev så nöjd med vårt jobb, stort tack för det fina betyget!

Ingela W
Skrev om Såklart Fönsterputs

André är mycket bra att ha att göra med. Senaste putsningen blev riktigt bra.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Ingela! André är trevlig som få, det håller jag med om! Kul att du är så nöjd, då är vi också det! Ha en riktigt go höst!

Lennart H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Alltid i tid trevliga och så klart rena fina fönster

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Lennart! Vi tycker det är viktigt att vara punktliga. Ibland händer det oväntade grejer som gör att det blir svårt men allt som oftast håller vi våra tider. Och trevliga!! JA det är vi faktiskt allihopa, om man får säga de själv! Tack för det fina betyget!

Ann-Louise L

Punktliga, trevliga och noggranna!😁

Svar från Såklart Fönsterputs

Kära Ann-Louise! Tusen tack för det fina strålande betyget! 5 av 5 möjliga, check check check!

Margret N
Skrev om Såklart Fönsterputs

Bemötandet var så bra och då jag anlitat er tidigare så motsvarade förväntningarna tidigare besök.. Mina fönster tvättades ut-in- och emellan.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Margret! Vad fint att höra att du är så nöjd den här gången också. Då kanske vi hörs igen! Eller vi hoppas på det iallafall! Ha en go höst!

Lena H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Jag träffade inte personen som utförde arbetet men är nöjd med det utförda arbetet! Fina fönster igen!! Toppen!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Lena! Ett bra resultat, det är väl huvudsaken. Men om du nästa gång får träffat någon av oss så tror jag inte du kommer bli besviken! Ha en go höst så hoppas jag vi hörs igen!

Anna V
Skrev om Såklart Fönsterputs

Som vanligt skinande blanka fönster!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Anna! Du är en trogen kund, vi värdesätter verkligen er! Och uppskattar att ni vänder er till oss varendaste gång ni vill ha skinande blanka fönster! Tusen tack!

Fjärås Bygdegård F
Skrev om Såklart Fönsterputs

Mycket bra Var att få ett bra jobb gjort och det blev väldigt bra. In, emellan och utvändig putsning bra utfört.

Svar från Såklart Fönsterputs

Men oj oj oj tack för ett så fint betyg!! Jag ska hälsa vår kära putsare detta, han kommer bli superglad!

Barbro E
Skrev om Såklart Fönsterputs

Vi är med cket nöjda. Snabbt och smidigt och bra resultat.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Barbro! 5 av 5! YEY! Vilken rolig läsning en sån här vacker höstdag, tusen tack för detta!

Sven J

Rent och proffsigt! Mycket bra

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Sven! Vilket härligt betyg vi fick av dig då! Tusen tack för det och hoppas vi hörs igen nästa gång du vill ha putsat!

Eva K
Skrev om Såklart Fönsterputs

Rena och fina fönster efter puts !

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Eva! Det blir inte bättre eller enklare än så. Man vill få rent och fint efter puts och det har du uppenbarligen fått! Tummen upp så att säga!

Sandra N
Skrev om Såklart Fönsterputs

Jätte trevlig och kompetent kille - vi är jättenöjda! Tack!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Sandra! Du verkar ha stött på en go person, gött för dig!! Jag ska hälsa just honom detta, han kommer bli superglad. Hoppas vi hörs igen nästa gång du vill ha dina fönster rengjorda!

Helen S
Skrev om Såklart Fönsterputs

Trevlig fönsterputsare, snabb och noggrann. Väldigt bra resultat.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Helen! Du har haft en trevlig, snabb och noggrann fönsterputsare hos dig! Så roligt att höra! 5/5! Tack för detta!

Birgitta A
Skrev om Såklart Fönsterputs

Jag upplever att jag blev mycket bra bemött i telefon.Jag köpte fönsterputs.Mannen dom putsade var vänlig och fönstren blev skinande rena.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Birgitta! Vår målsättning är att våra kunder ska bli bra bemötta i alla led. Det verkar du ha blivit. Underbart att höra! Tack för det fina fina betyget!

Ulla-Brita R
Skrev om Såklart Fönsterputs

Kanonbra kunniga och proffsigt utfört

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej på dig, Ulla-Brita! Flera av våra putsare har putsat i många många år, vissa under decennier. Dom vet vad dom håller på med! Och det märks! Tack för det jättefina betyget!

Louise G
Skrev om Såklart Fönsterputs

Mycket trevligt bemötande av fönsterputsaren, och ett bra gjort arbete!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Louise! Våra fönsterputsare är faktiskt ohyggligt trevliga! Jag håller helt med dig! Och vad härligt också att de gjort ett bra arbete. Tack för det jättefina betyget!

Birgitta Sahlin U
Skrev om Såklart Fönsterputs

Trevlig fönsterputsare som meddelade att han var 10 min sen vilket uppskattades. Fönstren blev rena o fina!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Birgitta! Man ska inte ta folks tid för givet! Hantverkare har tyvärr dåligt rykte om sig kring att passa tider. Vi försöker i bästa möjliga mån att hålla tider men ibland så händer oväntade grejer. Det kan va trafikstockning, svårt att hitta parkering. Eller bara en envis fläck hos kunden innan dig. Men vår erfarenhet är att så länge man kommunicerar med kunden kring detta så är det ingen fara. Tack för dig fina betyg!

Frances H
Skrev om Såklart Fönsterputs

Trevlig och noggrann fönsterputsare.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Frances! Tack för det fina betyget. Vi hörs igen tror jag!

Torbjörn B
Skrev om Såklart Fönsterputs

Min upplevelse var bra.Ingen väntan utan han kom innan utsatt tid och fönstren blev mycket bra.😊

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Torbjörn! Vilken uppmuntrande läsning, tack för den fina kommentaren! Skönt att slippa vänta - eller hur! Ha en go höst!

Mariann M
Skrev om Såklart Fönsterputs

Superbra med duktiga snabba putsare som jag tipsat andra om.

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Mariann! Det är väldigt värdefullt för oss när ni rekommenderar oss vidare, tusen tack för det!

Linda C
Skrev om Såklart Fönsterputs

Enkelt, smidigt och bra putsat!

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Linda! Precis som det ska vara när man beställer en tjänst, eller hur! Enkelt smidigt och bra utfört arbete! Tack för det fina fina betyget!

Eva A

Snabbt snyggt Såklart som vanligt

Svar från Såklart Fönsterputs

Hej Eva! Där fick du med vårt namn, det verkar som att du tycker att det är passande! Skoj! Tack för det fina betyget!