Såklart Fönsterputs
Såklart har putsat fönster hos Göteborgarna och deras grannar sedan 1994. Förutom att leverera rena fönster ligger vårt fokus på att erbjuda servicekänsla och personlig kontakt. Idag är vi 15 personer som arbetar från Stenungsund i norr till Kungsbacka i söder men med Göteborg som centrum av vår verksamhet. Vi erbjuder fönsterputs till både privatpersoner och företag. Allt från ett litet skyltfönster till stora hotellkomplex, från lilla lyan i stan till beach villorna vid havet. Oavsett om du behöver oss en gång eller på abonnemang är du lika välkommen.
Utmärkelser
1398 omdömen om Såklart Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Såklart Fönsterputs
Väl bemött bra arbete vid samtliga tillfällen
skrev om Såklart Fönsterputs
Bra och högklassigt arbete som utförs av mycket trevliga medarbetare/ kanonföretag
skrev om Såklart Fönsterputs
Vänligt bemötande och professionellt utförande.
skrev om Såklart Fönsterputs
Jätte trevliga, bra service och väldigt väl utförda arbeten. Anlitat dem i många år och är jätte nöjd. Rekommenderar dem stark!
Henrik Andersson, Lerum -
Bra bemötande.
Snabb återkoppling.
Arbetet blev väl utfört
Återkommer som kund -
skrev om Såklart Fönsterputs
Mycket nöjd med utförandet av fönsterputsning.
skrev om Såklart Fönsterputs
Smidigt och lätt efter telefonkontakt. Det fungerade inte att kontakta förtaget via hemsidan.
Vi beställde utvändig fönsterputs av hela huset. Trevlig kontakt och välgjort arbete -
skrev om Såklart Fönsterputs
Mycket trevligt bemötande. Alltid rena fina fönster efter rengöring.
skrev om Såklart Fönsterputs
Jag fick svar genast och möjlighet att bestämma dag för fönstertvätt. Jonas kom punktligt och arbetade flitigt och säkert. Vi är mycket glada över våra fönster, inte minst de stora glasen på den inglasade balkongen!
Lennart Graneld -
skrev om Såklart Fönsterputs
Fönstren blev rena och fina. Martin gjorde ett fantastiskt jobb.
skrev om Såklart Fönsterputs
Bra service. Rena fönster efteråt.
skrev om Såklart Fönsterputs
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande. Levererar en mycket hög nivå på jobbet och lämnar utan spill uran rent snyggt runt fönster.
Har anlitat Såklart under många år och kommer fortsätta med detta. Kan vara starkt rekommendera dem. -
skrev om Såklart Fönsterputs
Våra fönster blev så fina tack vara den trevliga o proffsiga killen från SåKlart!
Utmärkt bemötande.
Resultatet var Rena Fönster!
Mycket nöjd! -
skrev om Såklart Fönsterputs
Jag är mycket nöjd med mina fönster. Tack
skrev om Såklart Fönsterputs
Jättetrevlig kille som var här, men det blev tyvärr inte helt rent.
skrev om Såklart Fönsterputs
Alltid trevliga och serviceminded. Nyttjat tjänster i många år och är supernöjd.
skrev om Såklart Fönsterputs
Mycket nöjd med resultatet och bemötande både vid beställning och av den som gjorde jobbet.
skrev om Såklart Fönsterputs
Jag är jättenöjd med arbetet, grövre puts av alla 4 glasrutor.
Jag blev mycket bra bemött av företaget.
och av utföraren.
Mvh Evy Elfström -
skrev om Såklart Fönsterputs
Fick hjälp inom en timme.
Snyggt jobbat! -
skrev om Såklart Fönsterputs
Trevlig punktlig duktig kille. Vi är nöjda.
skrev om Såklart Fönsterputs
Proffsighet i allt, från första kontakt till utförandet.
Snabbt, smidigt, bra. Trevlig personal
skrev om Såklart Fönsterputs
Trevligt bemötande och utmärkt utfört arbete, Såklart kommer självklart att anlitas av mig igen :)
Lyhörd personal. Bra service inställning
skrev om Såklart Fönsterputs
Trevlig kille duktig o snabb putsning inne o ute
skrev om Såklart Fönsterputs
Snabb återkoppling och på plats enligt utsatt tid.
allt var toppen. rekommenderas
skrev om Såklart Fönsterputs
Har varit i kontakt med såklart ett tag nu. alltid lika väl bemött av alla jag pratat med. killarna som tvättar fönstren gör ett mycket bra jobb
skrev om Såklart Fönsterputs
Mycket bra bemötande. En trevlig kille dök upp och putsade fönstren snabbt och på ett utmärkt sätt. Någon vecka senare damp räkningen ner i lådan, RUT var redan draget och klart.
skrev om Såklart Fönsterputs
Trevligt och bra bemötande.
Helt nöjd med fönsterputsningen. -
skrev om Såklart Fönsterputs
snabba och duktiga och pålitliga
skrev om Såklart Fönsterputs
Allt fungerade perfekt,bra jobb och mycket trevliga.
skrev om Såklart Fönsterputs
Väl utfört arbete med bra resultat. Trevliga killar.
Putsade både invändigt och utvändigt inför vår flytt från huset. -
skrev om Såklart Fönsterputs
Mycke t bra alltid lika vänligt och i tid
skrev om Såklart Fönsterputs
Väldigt trevligt, och fint putsade fönster.
Hej,
Jätte nöjd vekligheten.
En trevlig kille William tror jag han hette .
Så trevlig och gjorde mina fönster jätte fina . Precis som jag förväntat mig !! -
skrev om Såklart Fönsterputs
Fick ganska snabbt en tid ( ringde tätt inpå 1:a Advent.
Alltid trevliga killar som har kommit hit.
Snabba och hjälpsamma. -
skrev om Såklart Fönsterputs
Har använt dem både hemma och på jobbet i många år. Alltid punktliga, trevliga och håller vad de lovar. Har from i år abonnemang, 4 ggr / år.
skrev om Såklart Fönsterputs
Trevlig personal och har alltid varit nöjd
Duktiga fönsterputsare! -
skrev om Såklart Fönsterputs
Köpte fönsterputs både utvändigt och invändigt! Blev jättenöjd! Mycket trevlig personal 👍
skrev om Såklart Fönsterputs
Bra bemötande och smidig kontakt inkl fakturering och Rut. Vi är lika nöjda som vid tidigare tillfällen. En balkonginglasning från golv till tak är en utmaning att putsa på utsidan men inga problem för Såklart.
skrev om Såklart Fönsterputs
Snabbt och effektivt. Trevlig personal.
Kommer arr rekommendera Så klart till vänner.
Väldigt nöjd!!!/A -
skrev om Såklart Fönsterputs
Inget å klaga på noggrann inget söl inget kvar på fönstren klara som en dag 👍👍
Toppen kommer att använda igen -
skrev om Såklart Fönsterputs
Mycket trevligt bemötande från beställning till utförandet som fick mina fönster att ”skina”. Kommer att anlita Såklart Fönsterputs igen.
skrev om Såklart Fönsterputs
Genomgående toppbetyg på alla nivåer!!
Över förväntan. Vi blev så glada över denna kontakt och att vi fick superfina och rena fönster! Det kan inte bättre vara! 👍🏻 -
Jättebra och trevliga personer
skrev om Såklart Fönsterputs
Jag fick ett proffsigt och sevice minded bemötande. De tvättade alla mina fönster på invändigt o utvändigt. Trots att det var -10- grader så blev allt skinande rent. Rekomenderas
skrev om Såklart Fönsterputs
Lätt att boka. Trevligt bemötande och snabb och smidig fönsterputs både inne och ute.
Trevligt bemötande av personalen. Återkommer