Har sällan känt mig så omhändertagen. En mycket kompetent förare. Vi hade ett trevligt samtal under färden. Jag fick hjälp av chauffören med min rullator och tre matkassar. Han får en stjärna i min bok 👏👍
MS Taxitjänst - Nyköpings taxitjänst
MS Taxitjänst i Nyköping erbjuder pålitliga taxi- och budtjänster i Nyköping med omnejd! Med oss får du en trygg och säker resa, alltid med en erfaren och professionell chaufför som kommer i tid och kör moderna miljöbilar. Vi lägger stor vikt vid att skapa en personlig och bekväm upplevelse vid varje resa. Oavsett om det handlar...
15 omdömen om MS Taxitjänst - Nyköpings taxitjänst
Perfekt utförd taxiresa hem på nyårsnatten. Proffsigt,punktligt, trevligt.
Stort tack för de fina orden! 🙏 Vi är glada att ni är nöjda med resan på nyårsnatten. Välkomna åter. MS Taxitjänst
I tid ,körde bra trevlig chaufför ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bästa taxi föraren, vi hade en grym resa!
Bäst!
Mycket trevlig, ärlig, tillmötesgående och hjälpsam är mina upplevelser som kund med MS Taxitjänst i Nyköping. M. Abdulkadir
Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela din upplevelse 🙏 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service. Du är alltid varmt välkommen att åka med MS Taxitjänst i Nyköping igen. Vänliga hälsningar MS Taxitjänst 🚕
Snabbt och smidigt svar, bra kundbemötande och fick hjälp med att lasta bagaget i bilen
Faktisk förare uch person rekommenderar honom starkt 🙏❤️
Taxin kom i god tid och föraren var väldigt trevlig under resan.
Bara positivt! Enormt trevlig chaufför och strålande bilkörning. Jag kan varmt rekommendera MS taxitjänst till alla som behöver taxi. 🌟🌟🌟🌟🌟
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd och vi uppskattar verkligen förtroendet att få köra dig. Ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med dina resor framöver. 🚕
Ruggigt skön chaufför, kom på väldigt kort varsel och resan gick super, rekommenderar starkt för alla. Jag själv har aldrig varit Nyköping och han gjorde min resa hit bättre!
Ett företag man kan lita på, toppen.
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du känner förtroende för oss. Det betyder mycket!
Bra service och trygghet tar hand om deras kunder som vanligt
Bra och trevlig förare är serviceinriktad och hjälpsam. Bra val i alla väder helt enkelt 👈
Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙏 Det värmer verkligen att höra att du uppskattar både servicen och bemötandet. Vi strävar alltid efter att ge en trygg och trevlig resa, oavsett väder! 🌦️🚖
Tummen upp :) trevlig personal