Skälsätra Bygg & Design AB

Dragonvägen 11, 135 58 Tyresö — Visa karta

3.6 i betyg av av 8 omdömen
 

Läs vad 8 kunder tycker om Skälsätra Bygg & Design AB

 • 2020-06-14

  Spontant omdöme
  CILLA L skrev om Skälsätra Bygg & Design AB
  Skälsätra Bygg gjorde en ny altan till vår lillstuga. Snyggt infällda kors utan att vi ens bad om det. Bra kommunikation under hela arbetet. Trevliga duktiga grabbar som gjorde allt jobb. Kan verkligen rekommendera dem. Supernöjda!
  I samma veva som de gjorde altanen gav de oss idén om att bygga en plats bakom vår lillstuga för diverse arbetsverktyg, så smart lösning! Rejält, snyggt fräscht, nu slipper vi se spadar och annat på diverse platser på tomten. Tack för att ni kom med idén och gjorde det så bra, detta hade vi aldrig tänkt på själva. Toppenbra jobbat med bra kommunikation. Nu kommer vi anlita dem för renoveringen av vårt kök. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  VNP Bygg
  4.9 / 5 i betyg — 69 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Noggrannhet och punktlighet utmärker den här byggfirman. Att man också kan bolla sina idéer med byggledaren och att denne är sakkunnig och i"
 • Sara Helena F

  2019-05-28

  Spontant omdöme
  Sara Helena F skrev om Skälsätra Bygg & Design AB
  Ingen byggare att rekommendera! Använde dem i ett akut skeende då inkommande vattenrör läckte in under huset.

  Kan inte klaga på jobbet i sig utan de som jobbade gjorde ett bra jobb... MEN arbetsledningen har noll och ingen kommunikation. Jag har fått ringa och tjata för att komma vidare i arbetet och de har ingen återkoppling på vad som sker.

  Vi kom dessutom överens om ett pris och slutnotan var mer än DUBBELT så dyr. De har till och med tagit betalt för att ”räkna på jobb”. Efter ett möte blev fakturan 40% dyrare än överenskommet. Trist att sådana här aktörer förstör ryktet för andra i branschen.

  De som sedan återställde tomten efter grävandet var ett grymt företag som höll vad de lovade så det finns väl ärliga byggare ändå :). Läs mer
  gillar detta
 • 2019-05-16

  Spontant omdöme
  Åsa Gunborg Helena E skrev om Skälsätra Bygg & Design AB
  Fick hjälp med uterum med massa speciallösningar (arkitektritat). Snyggare, snabbare än förväntat och billigare än budgeterat så kunde inte vara mer nöjd. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Målabromma Entreprenad
  4.6 / 5 i betyg — 117 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Reparation och ommålning av träfasad + puts. Bra offert till att börja med. Under arbetet upptäcktes att delar av träfasaden måste bytas ut."
  Valentino B
 • 2019-05-01

  Spontant omdöme
  Agneta S skrev om Skälsätra Bygg & Design AB
  Vill varna för att använda Skälsätra Bygg. Ledningen är mycket dålig på att leda projekt, och går tyvärr inte att lita på. Hantverkarna gjorde ett bra jobb, så slutresultatet blev bra. Jobbet blev drygt 40% dyrare än det offererade "ungefärliga priset". Enligt ledningen pga av att vintern kom (även detta år...). Slutfakturan var chockerande stor. Konsumentvägledaren som jag kontaktade tyckte inte jag skulle betala en krona till, men jag orkade inte starta en juridisk process. Skälsätra tog ca 50% av extrakostnaderna och resten tog jag. Läs mer
  gillar detta
 • John L

  2017-10-16

  Spontant omdöme
  John L skrev om Skälsätra Bygg & Design AB
  Bra jobb, inget fuskbygge här inte. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Home Design One
  3.9 / 5 i betyg — 81 omdömen
  Badge2019
  "Installation av skjutdörrar till en garderob, trevligt och proffsigt bemötande och resultat, så nöjd, tack Doorline!"
 • 2015-06-01

  Spontant omdöme
  Kalle P skrev om Skälsätra Bygg & Design AB
  Använd inte! De har bra hantverkare, men tyvärr är ledningen helt oduglig. Mitt badrumsprojekt blev både försenat och onödigt dyrt, pga felbeställningar av material och dålig kommunikation mellan snickare och ledningen. Vore det för snickarna - så ja - men tyvärr blir helhetsbedömningen undermålig.

  Finns andra firmor som gör betydligt mycket bättre jobb för mindre pengar och framförallt mindre stress för oss som kund. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-01-23

  Spontant omdöme
  Björn P skrev om Skälsätra Bygg & Design AB
  De bytte våra ytterdörrar, proffsigt,trevligt o bra pris!//Björne Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tollberg Bygg & Inredning
  4.8 / 5 i betyg — 32 omdömen
  Badge2020
  "Vi har använt Tollbergs Byggs tjänster både inomhus och utomhus och är otroligt nöjda. De är väldigt kundfokuserade och är mån om att vi som"
 • 2010-06-02

  Spontant omdöme
  Roland F skrev om Skälsätra Bygg & Design AB
  Vi har gjort en stor tillbyggnad på 60kvm och är kanon-nöjda!
  Professionella, trevliga och ej luringar!
  Juste firma! Läs mer
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco