Med erfarenhet av byggbranschen som fd. Skanska anställd är Skärgårdspartner AB ett utomordentligt företag som till hundra procent håller vad dom lovat med högkvalificerade specialister, det måste vara svårt att hitta ett bättre företag.
Skärgårdspartner AB
Välkommen till din lokala elektriker i Nacka och Värmdö - Skärgårdspartner AB! Sedan 2011 tar vi oss an alla typer av eljobb i hela Stockholm. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens vilket genererar säkra installationer och trygghet för dig som kund. Installationsgaranti lämnas på allt utfört arbete samt det material som används....
71 omdömen om Skärgårdspartner AB
Arbetet utfördes utan problem och med trevligt bemötande!
Bra att ha att göra med, kom i tid enligt ök.
Bra att ha att göra med. Inga långa väntetider. Tar även mindre jobb.
Snabba, effektiva och väldigt tillmötesgående
Snabb återkoppling med första kostnadsförslag som följdes upp med personligt besök och efterföljande offert. Bra utfört arbete av trevliga elektriker.
Pålitligt, noggrant, trevligt.
Det var lit svårt att bestämma tid men När montören kom var jag jätte nöjd trevlig kille .
Perfekt, exzellent the Kontak, The works - very very Good
Mycket snabb och professionell hantering av mitt problem med elen. Ger dem mina bästa rekommendationer. // Fredrik B
Mycket nöjd. Snabba svar och leverans. Kunnig, professionell och trevlig elektriker som kom med bra förslag och initiativ på utförandet.
Ko.m snabbt och löste vårt problem med en trasig kontaktor i proppskåpet.
Absolut skicklighet och mycket blev gjort till bättre pris än väntat för elektriker.
Fick hjälp av skärgårdspartners med stort och smått. Alltid trevliga och proffsiga. Rekommenderar!
En noggrann och kunnig kille kom Han gick noga igenom det vi hade problem med och fixade det som behövdes. Vi är nöjda.
Ökade huvudsäkring till huset för att hantera elbilsladdning. Bra resonemang och råd inför valet av lösning. Bytet gjordes självständigt utan att jag behövde vara hemma. Resultatet blev bra. Snabba svar, bra råd, lyhörd, prisvärd och kommer definitivt anlita de igen.
Vi är väldigt nöjda, trevliga och gör ett toppenjobb! Rekommenderas
Trevliga och duktiga som levererade det som önskades snabbt och smidigt.
Mycket väl utförda arbeten under flera år. De har utfört jobb åt mig som privatperson men också som vattenansvarig i en samfällighet. Bra kundbemötande, snabba svar och snabb inställde när det varit akuta jobb.
Väl utfört arbete och med bra service
Kunde snabbt komma förbi och avhjälp problemet. Stort tack!
Klockren upplevelse med Skärgårdspartner! Snabb återkoppling och väl utfört jobb (dessutom med ganska kort varsel).
Tack för omdömet Anton. Du är välkommen att återkomma om du får fler problem :)
Mycket snabb återkoppling vid första kontakt och hjälp redan dagen efter med trasig golvvärme. Hjälpte även till att lösa ett problem, som vi ännu inte visste att vi hade, med en plejd som slutat fungera. Kunnig och trevlig personal. Rekommenderas varmt och kommer använda dem igen när behovet uppstår.
Kul att du blev nöjd med vårt arbete Anna. Vi hjälper dig gladeligen fler gånger.
Trevlig kille som kom med vänligt bemötande. Han fixade problemet snabbt och effektivt.
3 gånger har jag har anlitad Skärgårdspartner och alltid lika nöjd
Toppenbra! Bra kommunikation och bra utfört arbete.
En mycket bra upplevelse där alla inblandande säkerställde en exceptionellt bra bemötande och levererade det dom utlovat i tid och offert. Kan starkt rekommendera detta bolag!!!
Vi använde Skärgårdspartner för några mindre eluppdrag och hjälp med nätverkskablar. Lätt att få kontakt med, håller tider och utför jobbet snabbt och exceptionellt. Jättenöjd!
Kompetent personal som gjorde en mycket bra och tjusig ominstallation av vår stora elcentral. Det tog tre dagar att installera tre säkringstavlor med tillhörande gruppschemor. Dessutom under trevlig konversation.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och kul att ni blev nöjd med utförandet.
Superfin fin kommunikation och utfört arbete
Professionell, snabb och vänlig
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Skärgårdspartner har alltid bra service, kunniga installatörer och snabba svar på förfrågan. Extra tack till trevliga Felix som mycket proffsigt installerade vår brännugn och även bytt hela vår elcentral. Vi rekommenderar starkt Skärgårdspartner.
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Snabb återkoppling och bra utfört arbete med stor energi och positiv bemötande. Kommer höra av mig igen!
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Som alltid snabb återkoppling, trevlig och korrekt elektriker med klart besked om mtr och pris.
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Snabb service, mycket bra bemötande och kunnig personal.
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Supernöjd. Driver själv byggfirma och Skärgårdspartner levererar alltid i tid till rätt peng samt ställer upp när man ibland behöver akut hjälp!
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Kunniga och hjälpsamma med vilja att lösa problemen.
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Snabba, kunniga och mycket service minded. Rekommenderas!
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Snabbt svar och bra service, rekommenderar starkt om ni behöver hjälp med eljobb!
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Bra service, lyhörd och fixar allt på ett proffsigt sätt. Mycket nöjd 👍
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Utmärkt. Trevligt bemötande och väl utfört arbete.
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Sebastian och hans team är väldigt trevliga hjälpsamma duktiga. Rekommenderas!
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Hittade en tid snabb, kom på utsatt tid. Kunnig och hjälpte även per telefon under en helg som löste problemet..Rekomenderas!
Tack för att ni tog er tid att lämna en så fin recension.
Installation av laddbox samt uttag (utomhus). De var punktliga och gjorde ett riktigt bra utfört arbete, mycket bättre än vad jag kunde tänka mig. Montörerna var lösningsfokuserade samt arbetade snabbt. Fakturan stämde överens enligt offerten. Kan verkligen rekommenderas!
Kul att ni blev nöjd med besöket och tack för ett fint omdöme :)
Noggrant utfört och ett mycket trevligt bemötande av elektrikerna
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
De svarar snabbt då man kontaktar dessutom har de tider så det blir åtgärdat fort. Jag har inget att klaga på
Tack för detta. Vi försöker göra vårt bästa för att hjälpa er kunder.
Ringer tillbaka på missade samtal, hjälper till över telefon, kommer ut på jour... väldigt bra service med andra ord!
Tack för att ni tog er tid att läman en så fin recension.
Jag tycker att dom verkar yrkeskunniga på den typen av bekymmer vi haft i vår privatbostad. Problemen har alltid bivit lösta
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Snabb o utmärkt service, har alltid löst mina problem enligt förväntan!
Tack för att ni tog er tid att ämna ett omdöme :)
Jag kontaktade Skärgårdspartner via deras formulär på kvällen och fick svar dagen efter. Blev bra bemött, fick snabb hjälp. Jag ville ha hjälp med att lägga till ett eluttag till den nya ugnen, snabb hjälp på plats. Jag kommer definitivt använda dem igen.
Tack för detta. Vi försöker göra vårt bästa för att hjälpa er kunder.