Tog studentlicens med berg och är mer än nöjd. Väderprognosen såg illa ut men Skysport gjorde allt för att hitta öppningar i vädret, en dagen upp tidigt och nästa blev det kvällsövning. Kan varm rekommendera dem. Köpte sedan ett skärmpaket av dem och är helnöjd.
Skysport AB
Skysport AB är en skärmflygskola med bas vid Draklanda i Åre! Sedan 1990 har vi bedrivit vår verksamhet året runt och erbjudit utbildningar i skärmflyg som lett fram till licens för våra kunder. Hos oss arbetar ett sammansvetsat team med några av Sveriges mest erfarna instruktörer och tandempiloter med bred erfarenhet av utbildning,...
15 omdömen om Skysport AB
Otroligt pedagogiska och trevliga instruktörer! Gjorde bergskurs hos Skysport och inte bara var de praktiska top notch utan teorin sitter än idag i benmärgen.
En vecka fylld av hopp och glädje.
Bra kurs med mycket kunniga och erfarna instruktörer.
Kunniga och trevliga instruktörer. Suveränt med boende och kurslokal vid landningsplatsen. Lever verkligen upp till mina förväntningar och kommer rekommendera Skysport om någon frågar vart man skall prova på eller lära sig skärmflyga.
Kunniga medarbetare med spännande och bra verksamhet.
Professionella och väldigt kunniga. Tog sig tid att lära ut de olika delarna ordentligt. Kunde svara på alla frågor vi ställde. De tog säkerheten på stort allvar och säkerställde att vi var redo för varje moment. Duktiga på att peppa oss att våga, utan att pressa oss. All utrustning fungerade felfritt och kändes väl underhållen. Trevlig gemenskap och inbjudande stämning bland personal och piloter. Smidigt att kunna bo fräscht i anslutning till kurslokalen. Jag upplevde ibland att det var en stressig stämning bland personalen,...
Sky sport med instruktörer, utrustning, boende, flyg ställen är i toppklass. Enda minus är det ända stället att landa på som elev.
Bästa stället! Otroligt trevliga och riktigt proffsiga. Vi fick oss ett nytt favorit ställe
Professionellt och välorganiserat.
Skysport är verkligen grymma!! :) Om du funderar på att gå en kurs eller flyga med dem så skulle jag helhjärtat rekommendera dem. Toppen gäng kunniga och härliga instruktörer! Jag gick grundkursen i skärmflyg med Skysport sommaren 2025. Hade Emil som instruktör som är väldigt duktig skärmflygare och instruktör och Lars som startade Skysport var alltid där och hjäpte till. Hann inte göra klart mina bergsflyg första veckan pga vädret så fick komma tillbaka och göra färdigt de sista flygen och det gick hur bra som helst. Tack för att ni lärt mig att flyga!
Hela upplevelsen hos skysport har varit utmärkt! Deras vänligt och kunnig personal och miljö har varit det perfekta ställen at lära och utveckla min skärm flygning! Jag är mycket tacksam till Lars, Henry, Emil och hela gruppen för alt :) kommer 100% tillbaka och kan rekomenderas till alla som vill lära och prova skärm flygning, samt köpa utrustning
Kunnig personal, bra priser, snabba leveranser!
Positiv upplevelse! Genomförde en kurs genom skysport med med bara bra minnen.
Jag gick en pilot 1 och bergkurs på SkySport och blev verkligen imponerad. Lars och Emil har stort fokus på säkerhet och pedagogiskt lärande, jag har gått många kurser innan men det var först efter att ha fått flyga på berg och med Skysports duktiga instruktörer som gjorde att jag kände att jag tog ett stort kliv i min flygning. Kombinationen av teori och praktiska övningar var välbalanserad, och jag kände verkligen att jag fick ut något av kursen. Rekommenderar verkligen SkySport!