SMART Heminstallationer

smartheminstallationer.se
  • BadgeTwoYears
4.6
Call 08-120 224 11 Share

På SMART Heminstallationer erbjuder vi elservice, smarta heminstallationer, nätverk, TV-montering samt försäljning och installation av värmepumpar i Stockholmsområdet. Vi utför allt från planerade installationer åt både privatpersoner och företag till akut eljour 24/7, med snabb utryckning i hela Stockholm. Våra tjänster sträcker...

381 omdömen om SMART Heminstallationer

Gun E
Wrote about SMART Heminstallationer

Bra jobbat väldigt nöjd tack så mycket

Anders D
Wrote about SMART Heminstallationer

Trevlig personal. Gjorde jobbet snabbt och till full belåtenhet. Hälsningar Anders

Eva N
Wrote about SMART Heminstallationer

Jätte bra upplevelse . Happy .

Birgitta W
Wrote about SMART Heminstallationer

En vänlig och tillmötesgående installatör

Elsayeda A
Wrote about SMART Heminstallationer

Det var bra faktiskt, kom precis i tid.

John S
Wrote about SMART Heminstallationer

Mycket smidigt fick hjälp med att ställa in TV-n

Gunilla M
Wrote about SMART Heminstallationer

Andre kom vänligt bemötande. Han var mkt duktig. Hjälpte till direkt med det som var fel. Vi är glada över hans hjälp. Tack!

Elisabet L
Wrote about SMART Heminstallationer

Har fått hjälp tidigare med installation av router och tv-hub och det har fungerat klockrent sedan dess. Nu var det den bärbara datorn som hade låst sig. André kom till undsätt

Erik H
Wrote about SMART Heminstallationer

Mycket bra bemötande. SMARTS installatör av router trevlig och tydligen kunnig. Snabb och bra installation.

Lollo H
Wrote about SMART Heminstallationer

Jag är väldigt nöjd bra service

Bruno M
Wrote about SMART Heminstallationer

Kille var mycket kunnig och jälpsam om det behöv kan jag anlita honon igen Hej

Lena G
Wrote about SMART Heminstallationer

En skicklig kille kom o gjorde ett bra jobb. Nu hoppas vi bara att vi äldre personer förstår att trycka på rätt knappar 🍀🙏

Monica A
Wrote about SMART Heminstallationer

Mycket trevlig servieman jobbade lungt och effektivt talade vad han gjorde samt vad vi kan göra. Så när vi behöver hjälp nästa gång hör vi gärna av oss och hoppas på samma servieman.🤗

Arne P
Wrote about SMART Heminstallationer

det var väldigt bra tack för hjälpen

Claudia Z
Wrote about SMART Heminstallationer

Mycket trevlig André som hjälpte mig med tv:n så att signalen blev bättre. Snabb & kunnig. Det märktes. Hädanefter kommer jag alltid att anlita Smart/Smartifyn när det gäller tv, bredband, datorer. Ni verkar kunna detta bättre än supporten på Tele2/Telenor. Tack till André igen. Claudia

Annemaj S
Wrote about SMART Heminstallationer

Trevligt bemötande och problemlösningar när det inte funkade

Gunilla M
Wrote about SMART Heminstallationer

Installatörer kom på bestämd tid och var kunnig och trevlig.

Björn Z

Fin tålmodig hjälp! Tack för hjälpen BZ

Ulrik N
Wrote about SMART Heminstallationer

Snabb och proffsig servicr och trevlig tv-tekniker

Bo R
Wrote about SMART Heminstallationer

Allt fungerade bra trots lite strul..

Rolf H
Wrote about SMART Heminstallationer

Murad var mycket hjälpfull, tack

Helena S
Wrote about SMART Heminstallationer

Murad var jättetrevlig och tydlig med beskrivning av hur man hanterar sökfunktioner på tvn. Mycket nöjd, kan rekommendera!

Inger M
Wrote about SMART Heminstallationer

42775013 mycket trevlig kunnig och hjälpsam som förklarade på ett lätt sätt hur jag kan njuta av min nya fina tv med alla dess funktioner.

Naima Z
Wrote about SMART Heminstallationer

Bra service och är väldigt bra bemötande

Eva Inger Margareta H
Wrote about SMART Heminstallationer

Det var ett proffsigt och bra jobb av en trevlig elektriker. Att tiden för installationen ändrades av er ett par ggr kunde ha varit en nackdel - men gunkade bra för mig just denna vecka.

John S
Wrote about SMART Heminstallationer

Vi fick en enastående bra hjälp av Andre med att installera om vår tv som tappat kanalkontakten.

Bo J
Wrote about SMART Heminstallationer

Vi fick väldigt fin hjälp. Förklaring så att vi förstod också. Genomgång av allt nytt.

Jan A
Wrote about SMART Heminstallationer

Er man fixade allt jag förväntade. Jag är nöjd att fått TV:n att fungera igen till en lägre abonnentkostnad.

Inga M
Wrote about SMART Heminstallationer

Tålmodig hjälp och bra introduktion!

Notini D
Wrote about SMART Heminstallationer

Ringde innan, vänlig och kompetent, snabb utan att forcera. Tveklöst alla knappar!

Paula L
Wrote about SMART Heminstallationer

Problemet blev löst! Bra bemötande!

Anders G
Wrote about SMART Heminstallationer

Fin hjälp av Murad som tog god tid på sig och var mycket trevlig.

Bengt E
Wrote about SMART Heminstallationer

Superservice, jättetrevligt, proffsigt och snabbt bemötande av såväl kundtjänsten som teknikern Murad, som fixade min krånglande skrivare. Slå vakt om den medarbetaren. Himmelsvid skillnad mot HP:s urusla support med först värdelöst robotprat och sedan oändlig väntan under engelska haranger i luren! Stort tack! Bengt Edman Täby

Anna-Lena H
Wrote about SMART Heminstallationer

Snabb och effektiv hjälp med bra förklaring om vad som var problemet. Med vänlig hälsning, Anna-Lena Hörnkvist

Hans-Eric H
Wrote about SMART Heminstallationer

Vi fick hjälp av Smart Heminstallationer med byte av simkort till mobiler, installation av ny nätrouter samt byte av tv-box mm. Arbetet genomfördes på ett mkt trevligt och kunnigt sätt av Smarts representant vilket gjorde oss mkt nöjda vilket gör att vi mer än gärna kan rekommendera dem för liknande uppdrag.

Marina G
Wrote about SMART Heminstallationer

Tyvärr fortsatte TVn att krångla. Numera utbytt mot en större och med nytt abonnemang. TV- reparatören gjorde nog så gott han kunde men resultatet uteblev. Marianne

Ann-Christin L
Wrote about SMART Heminstallationer

Lätt att få tid trevligt bemötande både på kundtjänst och av installatör

Ove S
Wrote about SMART Heminstallationer

Murab var Trevlig och hjälpsam trots det blev inte installation inte korrekt men jag kom på felet själv. / Owe

Maria M
Wrote about SMART Heminstallationer

Hej! En mycket trevlig och kunnig person som hjälpte mig med mobil och bredband. Kommer välja SMART igen om jag får några problem och behöver hjälp. Stort Tack. Mvh Maria Molin

Britt-Marie J
Wrote about SMART Heminstallationer

Allt gick jättebra. En mycket trevlig kille!

Gun M
Wrote about SMART Heminstallationer

Jag , Gun Simon, vill ge högsta betyg till Murad från Smart heminstallationer som hjälpt mig idag 19 sept. Murad ingav förtroende, visade stort tålamod och var mycket pedagogisk när han instruerade mig. Jag är honom mycket tacksam!

Erik Stefan B
Wrote about SMART Heminstallationer

Trevlig och kunnig Köpt tjänst installation

Ankes D
Wrote about SMART Heminstallationer

Det var en väldigt kunnig (och trevlig ) tekniker som besökte oss!

Bengt E
Wrote about SMART Heminstallationer

Kunnig. Trevlig. Pedagogisk. En fullträff!

Inga L
Wrote about SMART Heminstallationer

Trevligt bemötande och bra service med leverans och installation av tv.

Kerstin E
Wrote about SMART Heminstallationer

Trevligt bemötande och kunnig personal.

Yvonne J
Wrote about SMART Heminstallationer

Det gick snabbt och väldigt smidigt. Han som var här var jättetrevlig och otroligt proffessionell. Jag är jättenöjd.🙂🙂

Leif G
Wrote about SMART Heminstallationer

Trevlig o kunnig tekniker klockrent

Maude H
Wrote about SMART Heminstallationer

En trevlig och duktig installatör.

Maj I

Väldigt tillmötesgående duktig. 😊