Bra service, Rekommenderar starkt!
Snabb Städ
SNABB STÄD är ett städföretag som erbjuder noggrann, pålitlig och flexibel städservice för både privatpersoner och företag. Vårt mål är att göra vardagen enklare för våra kunder genom att leverera rena och trivsamma miljöer. Vi erbjuder flera olika städtjänster, bland annat hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och storstädning....
20 omdömen om Snabb Städ
Sedan starten hos Reco 2026
Jag är verkligen nöjd med resultatet och kommer definitivt tillbaka 🙂
“Tusen tack för ditt omdöme! Vi är jätteglada att du är nöjd med resultatet. Ser fram emot att få hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Team Snabb Städ
Jätte nöjd med jobbet faktiskt! Trevliga personal
Bra service och fint resultat.
Tack så jättemycket! Vad roligt att höra att du är nöjd 😊
Mycket nöjd! Jag rekommenderar dem.
Tack så jättemycket! Du är alltid varmt välkommen tillbaka!
Jag tycker att de gör en bra jobb fantastiskt jobb samtidigt den förtaget hjälper Barncancerfonden fantastiskt 🙌
Jag hade en väldigt bra upplevelse med detta städföretag. De hjälpte mig i en situation där ett annat städföretag hade lämnat lägenheten i dåligt skick, vilket gjorde att hyresvärden inte godkände städningen. De var professionella från början och väldigt lösningsorienterade. De tog direkt kontakt med hyresvärden, hämtade nycklarna själva och tog fullt ansvar för hela processen, vilket gjorde allt mycket smidigare för mig. Det viktigaste är att de levererade ett riktigt bra resultat. Efter deras städning blev lägenheten...
Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa till och att allt blev godkänt utan problem. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen!
Excellent cleaning service! Very professional, reliable, and detail-oriented. Highly recommended.
Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear that you’re satisfied with our service. Your recommendation means a lot to us – you’re always welcome back!
Jätteduktiga och väldigt vänliga o serviceminded Rekommenderas verkligen
Tack snälla för de fina orden, Viveca! Vi uppskattar det verkligen och är glada att du är nöjd. Välkommen igen.
Mycket nöjd med Stadfirma! Professionella och pålitliga rekommenderas varmt.
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd – varmt välkommen tillbaka.
Mycket nöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!
Tack för den fina städningen, vi är supernöjda.
Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi är glada att höra att ni är supernöjda med städningen. Ni är varmt välkomna att anlita oss igen!
Jag är väldigt nöjd med Snabb Städ! De var professionella, noggranna och gjorde ett fantastiskt jobb – mitt hem blev skinande rent. Rekommenderas starkt! ☺️
Stort tack för din feedback! Det gläder oss att du är nöjd. Du är alltid välkommen tillbaka.
Mycket nöjd med flyttstädningen! Noggrant utfört arbete, bra kommunikation och trevligt bemötande. Rekommenderas!
Tack för ditt omdöme, Du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Team Snabbstäd
Funkade bra dom va 3 st som kom och det var rent och fint när dom va klara
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Välkommen åter!
Var mycket duktiga snabba på sitt jobb
Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd och att du uppskattade att vårt team arbetade snabbt och noggrant. Du är varmt välkommen att anlita Snabbstäd igen i framtiden.
Fick hjälp med flyttstädning. Trevlig personal, bra priser och bra resultat. Kommer definitivt att anlita snabbstäd igen
Tack så mycket för din fina recension, Matt! Vi är väldigt glada att höra att du blev nöjd med vår flyttstädning. Trevlig personal, bra priser och ett bra resultat är alltid vårt mål. Tack för att du rekommenderar Snabbstäd. Du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Team Snabbstäd
Jag är väldigt nöjd med bemötandet av deras personal, trevliga och hjälpsamma.
I fell the entire cleaning process was very sincere and fast. It was detailed and also done with good attitude. I loved the service!
Thank you very much for your kind feedback! We’re happy to hear that you appreciated our detailed and efficient cleaning service. It means a lot to us that you were satisfied with both the work and the attitude of our team. You’re always welcome to use Snabbstäd again!
Mycket trevligt och hjälpsam personal ,
Hej Azita, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att du upplevde vårt team som trevligt och hjälpsamt. Det betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service.