Sörmlandskök

Sörmlandskök

www.sormlandskok.se
  • BadgeSevenYears
4.7

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt för oss på Sörmlandskök. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera där hemma. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp....

251 omdömen om Sörmlandskök

Sedan starten hos Reco 2015

Percy B
Skrev om Sörmlandskök

Från första kontakten till att kök bänkskiva blandare etc Är på plats så har det varit topnotch i alla led.

Peter N
Skrev om Sörmlandskök

Bra bemötande från säljaren och montören av vårat nya kök, helt nöjda. Mvh Peter Nordmark, Birgitta Nordmark

Jonas A
Skrev om Sörmlandskök

Smidigt och enkelt att få ett lyft i ett befintligt kök. Bra hjälp med design och vägledning. Snabb installation och snyggt resultat. Topp helt enkelt!

Anna B
Skrev om Sörmlandskök

Vi fick ett superbra bemötande från Sörmlandskök. Luckor och lådor passar perfekt. Vi är så nöjda

Arni O
Skrev om Sörmlandskök

Hej! Jag och min fru, vi är jättenöjda med nya köket. Stor tack för Sörmlandskök. Tack! Arni och Riina Djurgårdsvägen 29 Vendelsö.

Anna C
Skrev om Sörmlandskök

Tillmötesgående Försäljare. Kommunikation kring avtal betalning med mera kan förbättras mycket. Vi skrev på avtal men fick ingen kopia på avtalet. Man blir automatiskt kund hos Wasa kredit där en kredit läggs upp och man får ett kreditkort. Detta går ej att välja bort vilket vi inte uppskatta det. Man måste avbeställa kreditkortet på egen hand annars kommer en månadsavgift efter två månader. Detta fick vi ingen information om.

Svar från Sörmlandskök

Hej Anna , Bra att du känner förtroende för säljaren. Angående dina frågor om Wasa: kunden får alltid en kopia på mina sidor hos Wasa , vidare får kunden ett välkomstbrev samt ett kort. MEN kortet kan INTE utnyttjas om kunden inte aktivt väljer att aktivera kortet, Om kunden aktiverar kortet så blir det en avgift månad 3 , aktiverar man inte kortet händer ingenting.. Om ditt kort av någon anledning aktiverats men du inte vill det, så slå en signal till vår säljare som var hemma hos dig så löser vi det... Tack för dina synpunkter och njut nu av ditt nya kök.. Claes Andersson

Isabelle L
Skrev om Sörmlandskök

Försäljaren Maciej var hemma hos oss och visade köksluckorna och berättade om företaget och hur det går till. Han var mycket trevlig, kunnig och professionell. Allt har gått mycket smidigt och köksluckorna och handtagen är så fina! Jag rekommenderar Sörmlandskök!

Chinar R
Skrev om Sörmlandskök

We love our new Kitchen. Good quality ,& exceptionell work. Everything from ordering to renovation went so smooth. Thanks a lot to Macej who handled everything so professionally. Definitely recommend them..

Gunilla Å
Skrev om Sörmlandskök

Seriösa och bra. Inte så mycket säljsnack. Uppsättningen tog en förmiddag. Rekommenderas.

Marianne K
Skrev om Sörmlandskök

Vi besökte först utställningen i Skogås efter att ha kollat på nätet. Mötte Robert som var kunnig och trevlig. Bokade ett hembesök av Robert veckan efter. På plats kunde vi bestämma vilka luckor och beslag vi ville ha och vad som skulle bytas ut. Tydlig information om villkor mm, kändes enkelt. Efter utlovade 6-9 veckor kom snickarna 2 st och monterade luckorna, allt fungerade perfekt. Jag upplever att Sörmlandskök varit mycket professionella på alla vis.

Anders W
Skrev om Sörmlandskök

Nya dörrar till äldre garderober på landet. Snabbt och proffsigt monterade med fin passning och stängfunktion. Dessutom fint offertarbete av Maciej D, både avseende våra förväntade krav samt det mera subtila.

Lena B
Skrev om Sörmlandskök

Nya luckor, lådor och bänk till köket. Proffsig säljare och även monteringen gick snabbt och proffsigt. Vi är nöjda med vårt nya kök.

Kerstin Elisabet F
Skrev om Sörmlandskök

Mycket bra men det tog ganska lång tid.

Stefan L
Skrev om Sörmlandskök

Kvaliteten är super och monteringen gick bra. Köpte byte av alla skåp och lådor, samt nytt högskåp med micro och ugn Vore bra om sörmlandkök håller kunden informerad om tidsplan. Lättare att planera . Annars inget att klaga på

Ove W

Mycket trevlig och noggrann säljare Montörer, Ivan proffs. Blev mycket fint

Irene L
Skrev om Sörmlandskök

Mycket trevlig säljare och montör! Tyckte dock att montören kunde frågat om luckan innan den kapades, då det var en list i vägen.

Yvonne A
Skrev om Sörmlandskök

Har fått ett bra bemötande! Hitintills är jvi jättenöjda, men det finns mer att göra!

Carina C
Skrev om Sörmlandskök

Trevligt bemötande vid hembesöket av försäljaren Maciej Dzatkiewicz. Vi är nöjda med montering och genomförandet. Försäljaren ringde även upp oss efteråt och undrade om allt blev som vi bestämt. En lucka ändras då handtaget skulle ändras Men det kommer att åtgärdades. Vi är så nöjda med vårt nya fina kök mvh Claessons i Tungelsta

Per Olof N
Skrev om Sörmlandskök

Bra firma. Gör vad dom säger. Kan rekommenderas.

Ulf M
Skrev om Sörmlandskök

Vi är helt och hållet nöjda med Sörmlandskök. En trevlig och kunnig säljare Robert som på intet vis var påträngande utan värnade om våra behov. Snabb leverans med välgjorda luckor till köket och med en aktsam och noggrann montör dessutom. Köket blev som nytt och med en bra kostnadsbild. Vi rekommenderad varmt att anlita Sörmlandskök om ni vill renovera hela köket eller så vi fräscha upp med nya självstängande luckor och lådor. Hälsningar Raija och Ulf

Björn-olof R
Skrev om Sörmlandskök

Vi ville uppgradera vårt kök med nya luckor. Såg en lite skylt i centrum, kollade på nätet. Åkte till försäljningslokalen i Länna och möttes av en säljare som visade urvalet. Vi bokade en tid och fick en genomgång av möjligheter till förnyelser som gynnade oss äldre. Vi valde luckvariant och färg - sedan börjadé väntan..... Vi fick ett samtal om leverans ich plickade ur skåp och låder. Vår snickare jobbade mycket effektivt och när han var klar och åkte, satt vi i timmar och beundrade vårt nya kök. Vi fick lådor i underskåpen,...

Johanna P
Skrev om Sörmlandskök

Smidigt och enkelt, resultatet blev jättefint. Luckor passar perfekt och man kan inte se att köket blivit renoverat på befintliga stommarna. Rekommenderar helt klart!

Johan M
Skrev om Sörmlandskök

Vi är mycket nöjda med förändringen av vårt kök, snygg färg och proffsigt uppsättande

Leif E
Skrev om Sörmlandskök

Trevlig säljare, som kom med bra tips och en montör som var snabb och gjorde ett bra jobb. Snabb återkoppling från order ill leverans.

Kristina L
Skrev om Sörmlandskök

Det var perfekt från början till slut. Robin var en klippa att ordna allt så det blev precis som jag ville ha det. Jättebra förslag och idéer som gjorde att en nervig kund som jag kunde känna sig trygg. Återkopplade även snabbt när jag hade frågor Monteringen blev väldigt noggrant utförd. Jag är mer än nöjd. Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!

Mats Ingvar W
Skrev om Sörmlandskök

Köpte nya köksluckor o samt köksbänk inkl diskbänk. För ca 10 år sedan. Lämnade in luckorna för omlackering. Det blev precis så bra som vi önskade. Trevlig personal, o trevligt bemötande. Arbetet tog 14 dagar ifrån demontering till återmontering. Mats wallsbeck

Kristina K
Skrev om Sörmlandskök

Nya skåp med perfekt passform. Installationen gick helt smärtfritt och med världens trevligaste hantverkare

Åke K
Skrev om Sörmlandskök

Bra och trevligt bemötande. Uppfyllde alla löften och förväntningar. Snabb leverans och duktiga snabba montörer 👍👍👍

Carmen F
Skrev om Sörmlandskök

Robin gorde ett skräddarsytt kök för oss! Vi gick från ett gammalt svart kök till ett helt nytt, ljust, luftigt och rymligt kök. Vi är super nöjd, glada och kunde inte be om en bättre service, kvalitet och professionellt bemöte. Installationen gjordes på ett professionellt, snyggt och smidigt sätt att det bara tog en dag. AMAZING! FANTASTIC! WONDERFUL! Inga ord kan beskriva hur lyckliga vi är!

Margareta W
Skrev om Sörmlandskök

Väldigt bra från start till klart. Bra sortiment att välja på. Då vi har lite svårt med att få färg som passar till våra befintliga skåp och golv men vi hittade färg på luckor nästan direkt. Bra information när luckorna skulle komma.Proffsig installation som gick snabbare än avtalat. Väldigt trevliga killar som jobbade! Inget skräp efteråt. Var ett fel på en lucka men det löstes snabbt med beställning av en ny. Vi är helnöjda!!

Jane K
Skrev om Sörmlandskök

Säljaren var supertrevlig och kunnig, tog sig tid att förklara och påpeka hur man kan göra och det kommer att bli. Vad som var positivt var att de kom hem till mig och det gör inte alla köksfirmor. Snickaren som fixade köket var också väldigt trevlig och det blev supersnyggt! Jag beställde nya luckor och socklar och handtag.

Kristina R
Skrev om Sörmlandskök

Vi är mycket nöjda. Trevlig försäljning av Andreas. Och två killar som satt upp köksluckorna. Nicklas med kompanjon Dom röjde fint efter sig. Tack från Kicki och Kalle

Marianne R
Skrev om Sörmlandskök

Robin är en verkligt bra säljare, som gav mej tid att bestämma mej. Och när jag ringe upp honom kom han ihåg min röst, fantastiskt. Montören som satte upp mina fina köksluckor var väldigt trevlig och duktig. Jag har rekommenderat att man kan ringa Robin om man vill. Tack för allt framför allt Robin.

Lena F
Skrev om Sörmlandskök

Bästa, trevliga Sörmlandskök. Har en supertrevlig, korrekt kontaktkille, Maciej. Jag rekommenderar varmt Sörmlandskök, jag köpte både luckor och bänkskivor och det blev toppen. Lena

Emelie W
Skrev om Sörmlandskök

Jag är supernöjd med mitt nya kök! Böt ut köksstommar, köksluckor och bänkskiva. Jag fick ett bra bemötande av en supertrevlig säljare och duktiga och noggranna hantverkare. Allt fungerade toppenbra, snabbt och effektivt och mitt nya kök var klart på bara tre dagar.

Johan H
Skrev om Sörmlandskök

Nya köksluckor, lådor och bänk. Bra bemötande, allt fungerade bra.

CARINA B
Skrev om Sörmlandskök

Är jättenöjd med Sörmlandskök, både med säljaren och med montören, som var noggrann och snabb. Våra specialbeställda köksluckor blev precis som vi ville.

Lena H
Skrev om Sörmlandskök

Fint kundbemötande, hög service och leverans. Allt inom budget och enligt utlovad tidplan. Rekommenderas varmt.

Jan E
Skrev om Sörmlandskök

Montören gjorde mycket bra hälsa honom att han kunde sitt jobb

Stefan B
Skrev om Sörmlandskök

Vi blev mycket bra bemötta och känner att ni levde upp till våra förväntningar och som helhet är vi mycket nöjda!

Bo H
Skrev om Sörmlandskök

Professionellt bemötande, noggrann montering snabb leverans. Jag är nöjd med mitt ”nya” kök.

Christina G
Skrev om Sörmlandskök

Vi bytte skåpluckor och ny diskho och bänkskivor på vårt landställe Försäljaren Andre var mycket trevlig och vi fick bra tips Snickaren som satte upp allt gjorde ett bra jobb Vi är mycket nöjda med resultatet

Jan H
Skrev om Sörmlandskök

Proffesionellt och trevligt bemötande från både säljare och snickare när vi förnyade vårt kök med nya luckor, ljuslist och sockel. Bra pris och ett mycket noggrant monteringsarbete. Leveransen och monteringen uppfyllde alla våra önskemål och överensstämde väl med den offert vi fått.

Erica G
Skrev om Sörmlandskök

Snabba svar, proffsiga och god service.

Ali A
Skrev om Sörmlandskök

Bra service av företaget som levererade måttbeställda frontpaneler till köksluckor, dessa monterades av trevlig och kunnig montör. Tack för ett bra utfört arbete.

Ann-Catherine L
Skrev om Sörmlandskök

Vi fick ett bra bemötande både från säljare och snickare och är nöjda med resultatet. Klart värt att rekommendera till andra.

Liselotte S
Skrev om Sörmlandskök

Maciej Dziatkiewicz var otroligt bra och tydlig vid hembesöket när vi beställde nya luckor och viss justering och skåpinredning. Han ritade och berättade och visade. Ozzy som sedan kom och gjorde installationen arbetade mycket snabbt och noggrant samt att han städade efter sig. Vi är mycket mycket nöjda. Tack!

Helena L
Skrev om Sörmlandskök

Trevligt bemötande. Beställde köksluckor.

Lena N
Skrev om Sörmlandskök

Det var dags att äntligen byta ut köksluckorna hemma och jag letade och jämförde. Mitt val föll slutligen på Sörmlandskök då bilderna tilltalade mig av de kök jag såg och priset verkade också jämförbart vettigt. Maciej Dzatkiewicz kom hem till mig och visade mig alternativ. Ingen stress och mycket trevligt och informativt bemötande. Alla mina frågor besvarades. Mitt nya kök kom efter en tids väntan men det hade jag också blivit informerad om. Köket sattes upp på en dag. Allt enligt mina önskemål. Wow, så otroligt snyggt...

Annika A
Skrev om Sörmlandskök

Vi beställde köksluckor och fick bra service hela vägen. Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök!