Alla kategorier Kök Stockholms län Huddinge Sörmlandskök

Sörmlandskök

Svarvarvägen 6 A, 142 50 Skogås — Visa karta

4.9 i betyg av 53 rekommendationer
Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Läs vad 53 kunder tycker om Sörmlandskök

 • Magnus H
  Magnus H skrev om Sörmlandskök
  Vi är grymt nöjda med Sörmlandskök, allt från första bemötandet till det suveräna slutresultatet. Vi har nu mycket fint i vårt kök och det till ett mycket bra pris!
  Tveka inte slå till!!!
  gillar detta
 • Lennart J
  Lennart J skrev om Sörmlandskök
  Jag tycker att jag redan svarat på denna enkät. Totalen var ändå att jag är 100 % nöjd med allt, administrationen och snickeriarbetet.
  gillar detta
 • Siw G
  Siw G skrev om Sörmlandskök
  Hej Sörmlandskök!!
  Allt är på plats nu, och jag är en mycket nöjd kund!!
  Allt enligt mina förväntningar!!
  Fått mycket bra visning av era köksluckor och perfekt installation av dessa!
  Även mina vitvaror kyl o frys som är integrerade är väldigt proffsigt gjort!
  Eran säljare Andreas var väldigt intresserad, hjälpsam och kom med bra förslag till en nybörjare!
  Första gången i mitt liv som jag investerade i ett kök både med båd färg och form!!
  Mvh Siw
  gillar detta
 • Gennet E
  Gennet E skrev om Sörmlandskök
  Sörmlandskök går att likna vid ett smörgåsbord; ett stort utbud av köksinredning i alla prisklasser med möjlighet att själv påverka designen. Professionell och lyhörd personal som visar på en tillgänglighet utöver det vanliga. Ringde en söndagkväll och fick ett mycket personligt och proffsigt bemötande av företagets egen VD. Jag säger tack för den här gången Sörmlandskök och på återseende. Maria Södermalm/Stockholm
  gillar detta
 • Johan S
  Johan S skrev om Sörmlandskök
  Fantastiskt bemötande snabb återkoppling med hembesök och snabb leverans efter beställning av köksluckor med specialmått!
  gillar detta
 • Daniel S
  Daniel S skrev om Sörmlandskök
  Jag fick en bra känsla för Sörmlandskök redan från första mötet. Vi gick igenom hemma i köket vad jag ville ha gjort. Jag styrde men fick otroligt bra förslag och respons på mina idéer. Det märks att de är proffs på det här och har smarta lösningar på stora och små utmaningar. Jag uppskattade att de utgick från mina behov och inte bara försökte sälja på det dyraste utan gav förslag på olika "lösningsnivåer".

  En dryg månad har gått sedan köket blev klart och jag är riktigt nöjd och har fått många positiva kommentarer från de som varit här. Jag skulle absolut välja Sörmlandskök igen.
  gillar detta
 • Elizabet E
  Elizabet E skrev om Sörmlandskök
  Vi har för andra gången köpt kök av Claes och vi är helnöjda service och montering och utlovad leveranstid och allt. Rekommenderar dem varmt.
  gillar detta
 • Jan C
  Jan C skrev om Sörmlandskök
  Rak och tydlig kommunikation i kombination med att kunde skall känna sig väl bemött.

  Sörmlandskök har tillmötesgått mina önskemål av materialval. Även om de inte haft urvalet i sitt sortiment har de kontaktat leverantör och sett till att jag fått detta till ett bra pris.

  Jag har bara gått att säga om Sörmlandskök, har bytt några kök och köket jag har idag är jag mycket nöjd med.
  gillar detta
 • Jegor A
  Jegor A skrev om Sörmlandskök
  Mycket bra service och jättefint kök. Montören kom i tid och budgeten höll.
  gillar detta
 • Ninni J
  Ninni J skrev om Sörmlandskök
  Snabb, proffsig och tydlig hjälp med planering, inköp och installation av våra nya köksluckor. Lätt att komma i kontakt med er! Vi har nu ett snyggt kök med kvalitetsluckor. Tack!
  gillar detta
 • Maria S
  Maria S skrev om Sörmlandskök
  Tog tid från beställning till köket kom längre än den tid som de sagt. Men annars nöjd med köket å hall luckorna vi beställt jätte fint å bra uppsatt av snickaren
  gillar detta
 • Lina M
  Lina M skrev om Sörmlandskök
  Jag beställde vita släta luckor och det blev jätte fint! Köket blev ett helt nytt rum, jag är jätte nöjd med både kontakten och arbete hos Sörmlands kök! Rekommenderar varmt!
  gillar detta
 • Uffe O
  Uffe O skrev om Sörmlandskök
  Bra service i initialskedet. Väldigt duktiga hantverkare. Snabbt utfört. Kan varmt rekommenderas.
  gillar detta
 • Gunilla E
  Gunilla E skrev om Sörmlandskök
  Mycket trevlig försäljare, som det var lätt att prata med. Två bänkar , en kort och en lång och ett överskåp vid den långa bänkdelen. Helt underbart med lådor i stället för skåp.Överskåpet med dubbla glasdörrar och bokhylledel.Jag är så lycklig för denna omgörning och färgen nougat matchar dom gamla dörrarna som levererades från er i början av 1990-talet.En bra julklapp till mig själv.
  gillar detta
 • Radek
  Radek skrev om Sörmlandskök
  Ett nytt kök i tankarna och renovering av det nuvarande köket fick utföras av Sörmlandskök efter att vi ringde runt halva Stockholm och fick bara luddiga och ej fullständiga offerter.
  Vi bestämde att Sörmlandskök var de ända som svarade och skickade in på våran e-mail en offert samt erbjöd sig och välkomna oss till sin utställning i Länna och man erbjöd oss ett besök på en lördag fast de inte har öppet lördagar.
  Vi åker ner till Länna möter Claes på avtalad tid och har ett mycket trevlig pratstund och gör skriver på en beställning.
  Varor beställs och efter avtalad leverans tid monteras på ett mycket snyggt sätt och fort går det.
  Jag kan STARKT rekommendera Sörmlandskök som leverantör och vi är mycket nöjda med Claes professionella bemötande och vilja att hjälpa kunden.
  Tack Claes och övriga inom Sörmlandskök för all hjälp ni har uppfyllt vår dröm.
  Önskar Sörmlandskök en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
  Radek B Upplands Väsby.
  gillar detta
 • Desiy L
  Desiy L skrev om Sörmlandskök
  Jättenöjd från första kontakten då vi var på visningen och träffade säljaren Robert Jönsson. Sedan var det dags att komma hem till oss och utvärdera vårt kök. Vi fick svar på alla våra frågor samt professionell rådgivning. Förtroendet växte vilket relaterade i att vi bestämde oss för Sörmlandskök. Snickarna Ossi och Micke, som monterade köket, utförde sitt arbete oklanderligt. Trevligt bemötande, kompetenta svar på alla våra funderingar. Såväl säljaren som snickarna, har levt upp till våra förväntningar, och lite till. Skickligt genomfört arbete under hela processen. Slutresultat är vi mycket nöjda med!
  gillar detta
 • Kjell L
  Kjell L skrev om Sörmlandskök
  Sörmlandskök var en utomordentlig leverantör från början till slut,ingenting var omöjligt.Högsta betyg!
  gillar detta
 • Håkan K
  Håkan K skrev om Sörmlandskök
  Telefonkontakt.kundservice.finish på luckorna.monteringen.allt toppen.
  gillar detta
 • Kjell M
  Kjell M skrev om Sörmlandskök
  Vi har installerat nya köksluckor, lådor och bänkskivor. Fick ett väldigt trevligt och förtroende ingivande bemötande från ansvarig säljare.

  Vi fick det vi beställde och vi är mycket nöjda med den installation som gjordes. Vi hade några påpekanden som rättades till väldigt snabbt. Vi har fått ett väldigt fint kök och vi känner att vi blev väl omhändertagna av all personal som vi hade kontakt med. Vi kan rekomendera Sörmlandskök som leverantör.
  gillar detta
 • Gunilla E
  Gunilla E skrev om Sörmlandskök
  Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda.
  Installationen var klar på ett par timmar.

  Jag hade tidigare lagt märke till Sörmlandsköks annonser - men kom till skott först nu, då man hade en kampanj.

  Jag är mer än nöjd med resultatet - helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor!
  Varför gjorde jag inte detta tidigare...?

  /Gunilla
  gillar detta
 • Per H
  Per H skrev om Sörmlandskök
  Vi är jättenöjda!
  Mvh
  Helena och Pär
  gillar detta
 • Ann-marie W
  Ann-marie W skrev om Sörmlandskök
  Jag är jättenöjd med mina fina luckor, det kostade en slant men resultatet är över förväntan. Montören som var här var väldigt noga och ordentlig. Rekommenderar verkligen Sörmlandskök..
  gillar detta
 • Karl H
  Karl H skrev om Sörmlandskök
  Sörmlandskök har inte bara varit tillmötesgående utan också exeptionellt duktig på att svara och komma med idéer och lösningar!
  Är helnöjd med både luckorna och montering. Kan alla dagar i veckan rekommendera Sörmlandskök!
  gillar detta
 • Jonas H
  Jonas H skrev om Sörmlandskök
  Lite skumt först med "tvång" på beslut för att få ett vettigt pris. När vi väl kommit förbi den delen och förhandlat på vanligt vis fungerade allt perfekt! I tid, snyggt och prisvärt. Tips: köp montering!
  gillar detta
 • Timo K
  Timo K skrev om Sörmlandskök
  Köpte luckor för några år sen, och vi blev jättenöjda.
  Så nu i höstas fick Sörmlandskök installera ny diskbänk
  Och diskho. Det blev riktigt bra.
  gillar detta
 • Helena N
  Helena N skrev om Sörmlandskök
  Vi bestämde oss för att byta luckor i vårt kök och anlitade Sörmlandskök för detta. Vi träffade en säljare och la beställningen 14 april 2014. Allt gick smidigt och han upplyste om att leveranstiden skulle vara 5-8 veckor. När man beställt nytt kök vill man naturligtvis ha det så fort som möjligt men tiden kändes ändå helt OK eftersom luckorna är måttbeställda.

  Efter 8 veckor kom en montör för att färdigställa leveransen. När han monterat färdigt upplyste han om att han måste lägga en restbeställning då en lucka var skadad och en lucka hade fel mått. Då blev det ytterligare 8 veckors leveranstid plus några veckor till eftersom fabriken hade semesterstängt över sommaren. När luckorna äntligen kom visade det sig att de lackats i fel färg. Nu började mitt tålamod ta slut eftersom vi var tvungna att lägga ytterligare en restbeställning och återigen vänta. Jag pratade med säljaren men trots alla fel och den långa leveranstiden fanns ingen möjlighet till kompensation. Jag sa till säljaren att innan ni bokar in nästa montering vill jag att ni kontrollerar att luckorna har rätt färg och storlek, det lovade han.
  Det blev höst och när monteringen äntligen blev bokad trodde jag nästan att det var ett skämt. Återigen hade färgen blivit fel då Sörmlandskök anlitat en annan lackerare än de brukar för att pressa ner leveranstiden.
  Vi kunde inget annat göra än att lägga ytterligare en restbeställning och vänta 8 veckor till.
  Den 17 november kom då äntligen de sista luckorna och i rätt färg! Då hade alltså leveranstiden ändrats från 5-8 veckor som utlovats, till 31 veckor (alltså 7 månader) och luckorna hade varit fel vid 3 tillfällen. Fortfarande inte tal om någon kompensation. I kontraktet står att Sörmlandskök åtar sig att kostnadsfritt åtgärda ev. problem, men det står inte någon maxtid för detta. Det kan alltså pågå i en evighet och bli en riktigt tråkig historia.

  Själva luckorna är vi nöjda med, de är väldigt fina men det var tråkigt att det blev en så lång process för att få en komplett leverans.
  Sörmlandskök har nu i efterhand varit i kontakt med oss och velat kompensera för att det i vårt fall blev som det blev. Det tackar jag för.
  gillar detta
 • Jens L
  Jens L skrev om Sörmlandskök
  Vi är mycket nöjda med Sörmlands kök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Proffesionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!
  Lina och Jens i Huddinge
  gillar detta
 • Gunvor N
  Gunvor N skrev om Sörmlandskök
  Mycket nöjd, fint utfört jobb, snabb leverans. Mycket duktig och trevlig hantverkare som utförde jobbet. Med andra ord ger jag Sörmlandskök de bästa rekommendationer f v b till andra kunder.
  gillar detta
 • Caroline F
  Caroline F skrev om Sörmlandskök
  När jag äntligen hade bestämt mig att förnya mitt kök, tog jag kontakt med Sörmlandskök genom en annons. Efter en vecka fick jag besök av en representant som gav mig bra ideér och förslag till nya köksluckor. Blev trevligt bemött, kände mig ej lurad och STORMTRIVS med mitt kök. Visade min granne som genast gjorde samma sak. Kan rekommendera Sörmlandskök.
  Med vänliga hälsningar
  Caroline Freund
  gillar detta
 • Lena N
  Lena N skrev om Sörmlandskök
  Jag köpte ett helt nytt kök med stommar , vitlaserade luckor och svart bänkskiva. Det vart så himla fint. Sörmlandskök hjälpte även till med att fixa VVS,el och kakelsättare. Dom samordnade allt till mig och det funkade perfekt. Kan verkligen rekomendera dom.
  gillar detta
 • Stefan J
  Stefan J skrev om Sörmlandskök
  Vi gjorde om i vårat radhus och anlitade Sörmlandskök. Vi fick mycket bra hjälp av säljaren (Claes) och snickaren var riktigt snabb och noga. En lådfront vart fraktskadad men vi fick en ny på bara 10 dagar, vi är nöjda med alla som vi varit i kontakt med på företaget och luckorna är väldigt snygga.
  gillar detta
 • Martin Å
  Martin Å skrev om Sörmlandskök
  Vi anlitade Sörmlandskök och bytte luckor samt någon stomme. Allt funkade perfekt från start till mål och inom utlovad tid. Rekommenderar dem gärna
  gillar detta
 • lisa s
  lisa s skrev om Sörmlandskök
  Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalite' så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre!

  Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!
  gillar detta
 • margareta l
  margareta l skrev om Sörmlandskök
  Jag är otroligt nöjd och glad över mitt nya kök. Om du funderar på ett nytt kök gör som jag gjorde byt bara luckor, gjorde dessutom om ett skåp till lådor för förvaring av specerier, jättebra.
  Sörmlandskök har jättebra service, är snabba och är dessutom trevliga och hjälpsamma. Mitt kök fixade de på 1 dag dessutom.
  Nu har jag ett snyggt kök och är supernöjd.
  gillar detta
 • pelle b
  pelle b skrev om Sörmlandskök
  Väldigt nöjd med proffsigt hembesök bara någon dag eller två efter första kontakten. Det är verkligen inte vanligt oavsett bransch.
  Att också få nya ide'er och förslag på lösningar gjorde att köket blev riktigt snyggt och även mer praktiskt.

  Vidare vill jag även tacka snickaren som var och moterade köket för ett väl genomfört jobb.

  Jag (och plånboken) är idag riktigt nöjd med mitt beslut att inte köpa ett färdigt kök på någon av de stora köksföretagen.
  gillar detta
 • tina w
  tina w skrev om Sörmlandskök
  Jag är oerhört nöjd med Sörmlandsköks arbete med bytet av mina kökluckor.

  Proffsigt bemötande, väldigt kunnig och trevlig säljare. Många olika valmöjligheter och inget önskemål verkade omöjligt.

  Snabb, smidig leverans och montering. Jag är fantastiskt nöjd med mitt nya fina kök och kan varmt rekommendera Sörmlandskök till alla.
  gillar detta
 • Roger N
  Roger N skrev om Sörmlandskök
  Jag och min sambo har med hjälp av Sörmlandskök gjort om nästan allt i köket. Vi är super nöjda med luckorna, vita högblanka med rostfria handtag . Otroligt snyggt. Dom är riktiga proffs. Tack så mycket..
  gillar detta
 • Stefan H
  Stefan H skrev om Sörmlandskök
  Vi fick hjälp av Sörmlandskök med att göra om alla våra luckor på bänkskåpen till att bli stora rymliga lådor. Överskåps luckorna behöll vi. Claes hjälpte oss hitta en liknande modell plus kom med flera jättebra tips. Vi är jätte nöjda med resultatet och rekommenderar dom starkt.
  gillar detta
 • Åke A
  Åke A skrev om Sörmlandskök
  köpte blå tonade frästa luckor säljare o montörer var proffs på vad de gjorde servicen var perfekt allt var mycket prisvärt

  åke o gunilla mycket nöjda kunder
  gillar detta
 • Fredric C
  Fredric C skrev om Sörmlandskök
  Seriöst mottagande från beställning till leverans .Snabbt och trevligt bemötande. Dom höll den utsatta leveranstiden! tror att det tom gick snabbare än dom sagt från början.
  gillar detta
 • Mattias L
  Mattias L skrev om Sörmlandskök
  Vi köpte ekluckor och nya rullådor av Sörmlandskök. Allt blev väldigt fint och vi är jättenöjda. Det vi upplevde som bäst med företaget är den höga service nivån, tex att säljaren alltid svarade även om vi ringde på kvällar och helger. Snickaren var även han trevlig och duktig. Vi ska ev göra om på landet och kommer då självklart anlita Sörmlandskök igen.
  gillar detta
 • Mats A
  Mats A skrev om Sörmlandskök
  Jag anlitade Sörmlandskök för att byta ut mina bänkskivor. Jag är otroligt nöjd med resultatet både kvalitén på skivan och jobbet är topp klass. Kan varmt rekomendera detta företag.
  gillar detta
 • Bosse N
  Bosse N skrev om Sörmlandskök
  Upplever Sörmlandkök som ett seriöst företag med bra produkter.
  gillar detta
 • Rickard S
  Rickard S skrev om Sörmlandskök
  Vi anlitade Sörmlandskök när vi skulle byta luckor och bänkskivor. Claes var ute och visade och måttade luckorna , vita med fint mönster i. Bra tips fick vi också så som att byta vissa dörrar till lådor så att det går att överblicka innehållet bättre. Killarna som monterade var jätte snabba och noga.. Vi rekommenderar Sörmlandskök starkt.. Ricard med familj..
  gillar detta
 • Tarik B
  Tarik B skrev om Sörmlandskök
  Positiv erfarenhet redan direkt när säljaren var i kontakt med mig. Tydlig kring tider som gällde för produktion och leverans. Han kom med bra förslag och hjälpte oss att konkretisera våra tankar och önskemål. När vi väl kom överens om det vi önskade oss så höll säljaren oss i loopen och vi kunde alltid nå han ifall vi hade frågor. Montören kom som överenskommet, han var kunnig och verkade ha lång erfarenhet av monteringsarbeten. När allt var monterat och klart så städa han upp och tackade för sig. Allt som allt en positiv erfarenhet från start till slut.
  gillar detta
 • Anders K
  Anders K skrev om Sörmlandskök
  Vi anlitade Sörmlandskök när vi ville byta köksluckor. Vi valde snygga vita högblanka luckor och det vart jätte fint. Vi är verkligen nöjda med hur både säljare och montör hjälpte oss. Jag och min fru kan varmt rekomendera Sörmlandskök.
  gillar detta
 • Sandra W
  Sandra W skrev om Sörmlandskök
  Vi är väldigt nöjda med vårt kök, allt flöt på bra! Trevligt bemötande från säljaren och det kändes bra att ha en personlig kontakt som kunde ge råd och tips om val av luckor och god planering av köket. Det kändes tryggt och bra! /Sandra
  gillar detta
 • Christopher S
  Christopher S skrev om Sörmlandskök
  Jag anlitade Sörmlandskök när det var dags att renovera köket i min bostadsrätt. Jag fick ett mycket bra bemötande av deras professionella säljare som genom personligt besök noga tog mått på mitt kök. Med väldigt bra stilkänsla tog de sedan fram olika alternativ som sedan diskuterades och jag fick en tydlig bild av för och nackdelar. En kort tid efter så kom installatörerna ut till min bostad och tog hand om själva genomförandet. Allting gick väldigt snabbt, smidigt och med högkvalité. Självklart gjorde jag också några offertjämnförelser mot några andra företag i samma bransch. Men Sörmlandskök hade prickat in stil, kvalité och professionalism mycket bättre än sina konkurrenter och jobbar dessutom med marknadsmässigt bra priser.
  gillar detta
 • Anna L
  Anna L skrev om Sörmlandskök
  Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!! Känner lycka varje gång jag går in i mitt "nya" kök även då jag bara bytte bänkskivor och diskho. Det är så fint! Allt gick snabbt och smidigt med ett lysande resultat! Tack Claes och all personal!
  gillar detta
 • Allan O
  Allan O skrev om Sörmlandskök
  Sörmlandskök fixade både leverans och installation snabbt och med kvalitet. En fel som upptäcktes senare åtgärdades omedelbart. Kan rekommenderas.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Svarvarvägen 6 A, 142 50 Skogås
Kategorier