Vänligt, smidigt, effektivt. Bra dokumentation av åtgärder i kundens hand. T o m hyrbilen exakt vad jag efterfrågade.
Speicher Auto
Välkommen till Speicher Auto AB – din Autoexperten Bilverkstad i Huddinge! Du hittar oss i P-garaget i Flemingsberg Centrum. Vi tar hand om din bil oavsett om din bil behöver service enligt serviceschemat, du har fått ett stenskott eller om bilen inte rullar som den ska och du behöver hjälp med felsökning och laga något på...
128 omdömen om Speicher Auto
Trevligt bemötande, Snabbt att få tid och jag tror att jag får bra arbete gjort. Reser i timmar för att ge min bil den bästa verkstaden
Bra bemötande letade efter reservdelar i hela Europa. Att dom kunde laga min Ford trasig Automat låda. Att Speicher kunde hitta en ny växellåda som jag köpte i Polen och förvarade bilen tills den kom till verkstaden.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Bilen har nyss varit på service hos er, en Ford Mondeo JEO 595. Det var ju en hel del fel på bilen som skulle behöva åtgärdas. Har inte fått ngn. feedback från er. / Mats
Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt.
Professionellt bemötande, kunniga. klar prisuppgift. Hade anmärkningar från bilbesiktning på bromsar bak och fjädring fram på dotterns bil. Har tidigare anlitat denna verkstad då jag hade en Ford.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevligt bemötande och duktiga. Blev rekommenderad av en vän och förväntningarna blev jättebra. Hade en plåtskada inkl.belysning efter kollision med en betongsugga. Jättebra reparation. Fick tid snabbt.
Wow vilka proffs 🌟🌟🌟🌟🌟 Team Speicher Autos personal är kunniga, vänliga och pålitliga. Letar du efter en bra bilverkstad ska du anlita dom. 👍
Alltid bra bemött av alla där. Känns personligt även om det senaste gången kanske var lite mindre så, troligen p g a mycket att göra. Dock inte på något sätt opersonligt, dock har det tidigare varit väldigt hög nivå. Trevligt att de alltid ger lite extra, t ex tvätt av bilen, påfyllning spolarvätska. Blev lite missförstånd av vad som skulle kollas extra vid regelbundna servicen men det fixade sig utan knussel. Känns bra!
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Trevliga, kunniga, snabba, bästa verkstaden!
Man blir alltid trevligt bemött av Speicher Auto, alla medarbetare på företaget är trevliga och hjälpsamma, och vill göra ett bra jobb. Har själv ett svårlöst problem på min Ford, och det är oklart om felet är åtgärdat (skumt elfel). Men man har gjort ordentliga felsökningar, och "so far so good" :). Och man kommunicerar alltid ordentligt med kunden om vad man har gjort, och varför. Uppskattas! Det är inte billigt att hålla igång en äldre Ford (eller någon annan äldre bil heller för den delen), men jag tycker att Speicher...
De har varje gång varit mycket proffsiga och väldigt trevliga, jag har alltid blivit väl omhändertagen på ett tryggt och informativt sätt. Verkstaden är lite mindre men det gör att de har stenkolla på läget och servicedisken har nära till sina mekanikerna om det behövs frågas något.
Genuint bra bemötande både av mig och min bil.
Jag ringde om att få däcken bytta och fick väldigt bra bemötande och en tid samma dag redan
Bra service men dyrt speciellt felsökning
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Den bästa verkstaden jag haft. Hjälpsamma, trevliga, ärliga och kunniga. Har användt dem för service, reperation och däckbyte. Senaste två åren så har de inte vart lika personliga men fortfarande en super verkstad. Ingen jag skulle rekommendera mer.
Jag blev väl mottagen och mitt ärende blev snabbt åtgärdat. Jag har lång erfarenhet av Speicher och uppskattar deras service. Det var en halvljuslampa som behövde bytas och vinterdäck som skulle på. Och bilen blev tvättad. Oerhört uppskattat.
Jag har anlitat dem i runt 15 år. De gör ett riktigt bra jobb. Jättebra service. Tyvärr rätt dyra.
Det är bästa verkstad man ha i Stockholm. Och man kan lämna andra bilmärken än FORD. Också. Trevlig personal man känner ej att man blir lurad det är viktigaste. Toppen Ställe har haft med dem göra nästan 30 år.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Som vanligt, trevligt bemötande. Är mycket bra att i samband med service även få reda på "allmänn"skicket på bilen. Service samt däckbyte.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Utomordentligt trevligt bemötande! (som vanligt) Byte till vinterhjul
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande och bra service. Var nöjd helt enkelt.
Bemötandet är fantastiskt, snabbt svar, trevligt och inget är omöjligt! Jag blev verkligen positivt överraskad trots redan höga förväntningar både av mottagande, utförandet och återlämning av bil på min Mercedes service. Toppen med bärgningsförsäkringen som ingår med 1 år i priset. Rekommenderas varmt. Med vänlig hälsning, Kaj
+Duktiga och trevliga. Tvättar bilen efter service. - Ringer ej direkt när bilen är klar. - Nästan 11 000 kr för en service, väldigt dyrt.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bytte däck. Tog lite längre tid än förväntat. Annars bra bemötande och service
Alltid nöjd med både bemötande och service!
Fantastisk bemötande och hög servicenivå. Rekommenderar starkt
Fantastisk service av trevlig och kompetent personal .
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Håller tider och är pålitliga.
Jag är en gammal kund som anlitat Speicher i många år. Min upplevelse är enbart positiv. Har alltid blivit korrekt bemött och fått förstklassig service. Jag anser de är seriösa och samtidigt en kompetent verkstad. För några år sedan försökte generalagenten Ford ta ifrån verkstaden sin licens som märkesverkstad. Jag engagerade mig i konflikten med brev och samtal med direktören för generalagenten. Det var naturligtvis inte enbart min förtjänst men kanske en hjälp för att de fick behålla sin licens. I övrigt tycket jag att...
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bil service och trevlig personal ! Har severat bilen hos speicher auto i många år. Pårlitilg och kunnig mekaniker.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Det är en pålitlig firma för Ford och jan kan varmt rekommendera den. De unga som tagit över klarar det hela galant.
Trevlig och professionell bemötande.
Bra bemötande, jag har varit kund hos Speicher i 26 år och har alltid varit nöjd, även nu efter ägarbytet. Denna gång var det service och däcksbyte inför vintern . Min hund Nellie instämmer i allt. hon är alltid glad att få hälsa på Daniel.
Snabbt svar. Enkel avlämning och hämtning av bil. Bra koll på inlämnat fordon.
Trevligt och ”hemma-känsla” som alltid när kommer till verkstaden. Dessutom bra utförda arbeten. ”Tänk om alla verkstäder hade samma inställning till kunderna!” Owe
Snabba och tydliga, lagade en generator på vår firmabil utan krångel.
Tydliga när de informerar. Känns pålitliga och jäkligt trevliga!
Jag har använt mig av Speicher auto under många år. de har mycket bra kunskaper om bilar och mycket bra serviceanda. Jag rekommenderar denna verkstad varmt.
Trevligt bemötande, Hade blivit rekommenderad er verkstad, och är nöjd så här långt. Ni utförde service och reparation av min bil
Bra service, trevliga & duktiga.
Trevliga, snabba & prisvärda!
Superservice som vanligt!
Alltid ett trevligt bemötande. Känns att de har bra stämning där.
Trevligt bemötande. Ordning och reda. Kunniga. De håller en hög servicenivå.
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Jag kan beställa tid genom ett telefonsamtal där jag snabbt får tala med en människa. Personal som tar sig tid att svara på mina frågor. Jag är nöjd med resultatet.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Vänligt bemötande,bra service.
Bra mottagande och proffsiga.
Trots servicekostnaden är det alltid roligt att komma till Speicher Auto. Som nöjd kund åker jag hem med en nyservad bil. Tack
Speicher kunde trolla med knäna och rädda en bil som andra dömt till skroten. De hittade vad som var det bakomliggande felet. Det exeptionella är att de inte gjort en Quick-fix utan lagat och bytt rätt delar. Tack!
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Jag hade service och reparation på bilen. Allt sköttes perfekt av verstaden som även hade dokumenterat exakt vad som hade gjorts. Serviceminded och professionell personal.