Sjukt snabb leverans….. Extremt hjälpsamma…. Tony J
Start & Generator Sverige AB
Vi är ett familjeföretag som har arbetat med fordonselektronik sedan 1942. Vi började med att reparera startmotorer och generatorer i vår verkstad, och har sedan utvecklat oss till att sälja nya och renoverade produkter och tillbehör för alla fordon och modeller. Idag är vi ett team som brinner för att leverera den bästa servicen...
3444 omdömen om Start & Generator Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2013
Xxx. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx cccxxcx
Mycket smidig och kunnig personal Snabb leverans
Vi har inte fått några delar så det blir väldigt svårt att ge något omdöme
Ett stort pluss att prata med någon . O var trevlig o hjälpsam. Snabb leverans. Mvh Lennart
Snabb leverans och prisvärd produkt 👍
Skitföretag!!! Över en månad sedan beställning av polskor som skulle finnas i lager. Ingen leverans ännu och inga medelande från dom. Inte ett pip. Första och sista gången jag handlar av dom. Handlar och handlar, än så länge har jag bara betalat, inte fått något för pengarna....
Bra från början till slut. Laddningsbrygga SEV
Bra service. Kunnig och hjälpsam personal. Snabb leverans av rätt produkt till ett rimligt pris. Trevligt bemötande.
Hej! Vid sista beställningen var jag inte jätte nöjd startmotorn kom 3 dagar efter att vi fått fakturan, fakturan kom dagen efter beställning.
Snabb leverans, bra pris jämförelsevis
Mycket snabb leverans Bra web sida
Super hurtig levering 👍 og så kan jeg starte igen
Köpte en dynastart till en Volvo Penta båtmotor Allt funkade perfekt. Kunnig säljare, bra grejor, och otroligt snabb leverans. Kunde inte vara bättre på något sätt. Tack !
Bra service även vid anskaff . Snabba leveranser
Bra mottagande och bra råd och senare reparation av generator
God dialog, godt varersortiment, ekstrem hurtig levering.
Ringde och fick ett kunnigt o trevligt bemötande ang startmotor till min cheva, beställde sedan via hemsidan och fick delarna dagen efter, superbra!
Vänligt och proffsigt bemötande. Väldigt snabb leverans vilket var viktigt för mig eftersom jag höll på med ett schaktningsarbete och startmotorn till min Hanix H15B hade lagt av. Jag har bara positiva saker att säga om företaget, bemötandet och produkten. Mvh Hans
Jätte bra! Bra service. Bra priser. Väl bemötande.
Perfekt ++++++++++++++++++++++
Snabb och effektiv service. Snabb leverans. Bättre kan det inte bli!
Trevligt bemötande och super snabb leverans.
Snabbaste respons och leveransen nånsin
Trevligt bemötande! Samt snabb och bra service!
Snabba svar ledde till att jag enkelt kunde byta ut mig trasiga spänningsregulator mot en passande ersättare.
Oerhört hjälpsamma att förbättra min generator med tester och rådfrågning. Snabb leverans och bra priser!
Men jag tycker att det gick fort att få min vara så jag är nöjd👍
Det var smidigt och enkelt att handla från Start & Generator Sverige AB. Trevligt bemötande och snabb service! Ammar Nacka BIlforum AB
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
För det första, ett företag där man kan få tag i en människa och få svar på sina frågor! Mycket hög kompetens och hjälpsamhet! Inga problem med returer!
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Varan är Trasig glappar går inte att använda!
Hej André, Tråkigt att höra att varan inte fungerar som den ska. Vi har inte fått någon information om problemet tidigare, men kommer självklart att hjälpa dig med detta. Vi kontaktar dig för att reda ut vad som är fel. Om varan är defekt byter vi naturligtvis ut den. Med vänliga hälsningar Linda // Start & Generator Specialisten
Super trevliga, bra grejer...!
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Bra kunniga snabb leverans, roligt när folk begriper någonting
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Lovade fraktfritt enligt hemsidan men så va de inte
Hej, Tack för din feedback. Du har helt rätt i att informationen på vår hemsida har varit otydlig när det gäller frakt av batterier. Batterier omfattas inte av våra fraktfria alternativ, vilket inte framgick tillräckligt tydligt. Vi har nu ändrat informationen på hemsidan för att undvika missförstånd framöver. Tack för att du uppmärksammade oss på detta! Med vänliga hälsningar Linda // Start & Generator Specialisten
Ni är fantastisk duktig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
God kunskap och bra service.Lev enl ök.
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Snabb och bra service tillsammans med stort kunnande.
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Fick akut problem med min bogpropellermotor mitt under båtsemestern. Efter att ha monterat ur motorn själv åkte jag förbi verkstaden i Tyresö. Trots att andra hade gissat på slitna kol, tog mekanikern här sig tiden att öppna upp motorn och felsöka ordentligt samt åtgärda felet snabbt. Detta trots att han var ensam på plats. Otroligt professionellt bemötande och hantverk av den gamla goda skolan. Kan varmt rekommendera Start & Generator Specialisten till alla som behöver hjälp med elmotorer eller generatorer!
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Snabbleverans, bra hemsida kommer handla från dom även i fortsättningen.
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Snabb återkoppling på mail och snabb orderhantering och leverans.
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Lätt att beställa, och betala. Bra pris. Kanon att de har delar till så gamla produkter på hyllan. Snabb leverans.
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Superbra service och snabba leveranser.
Bra support. Bra pris. Snabb leverans
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Utmärkt kundservice! Personen jag pratade i telefon med var väldigt hjälpsam och hittade helt rätt del åt min veteranbil.
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Försenad leverans utan info. Var tvungen att kontakta företaget.
Hej Esben, Du har helt rätt i att vi borde ha informerat dig bättre. Varan du beställde är en beställningsvara, men vi ser att det inte framgår på hemsidan hur lång leveranstiden kan vara. Du skulle självklart inte ha behövt kontakta oss för att få veta vad som hände med din beställning. Det tar vi med oss och ska bli bättre på. Med vänliga hälsningar Linda // Start & Generator Specialisten
bra service och snabb hjälp...
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Snabba och tydliga svar på frågor Snabb leverans
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Alltid trevligt bemötande med kunnig personal!
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Bra hemsida och grymt snabb leverans!!
Stort tack för din positiva recension! Välkommen åter!
Bra sökfunktion för att hitta rätt del. Snabb leverans.