Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

svenskfs.se
4.0
Call 0790-55 51 30 Share

Svensk Fastighetsservice hjälper villaägare och företag i hela Sverige med professionell taktvätt och takmålning. Vi tar bort mossa, alger och påväxt, fräschar upp taket och förlänger dess livslängd med många år & till ett tydligt fast pris från första samtalet. Vi tror att taktvätt och takmålning ska vara enkelt. Inga utdragna...

3 omdömen om Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

Sedan starten hos Reco 2026

Peter S
Wrote about Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

Professionellt och väldigt väl utfört takarbete!

Svensk Fastighetsservice Gruppen AB gillar detta
Svar från Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

Tack Peter, kul att höra! Vi är glada att du är nöjd med takarbetet. Hör av dig när det är dags igen!

Per E
Wrote about Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

Vi blev bra bemötta och är jättenöjda med det jobb de utförde hos oss. De var trevliga att ha att göra med. Det de gjorde hos oss var att tvätta taket, behandla taket 2 gånger och bytte nock plast och ersatte med folie. De spolade även rent hängrennorna samt städade upp allt på tomten efter utfört arbete. Skräpet tog de med sig. De täckte även in de möbler som stod på tonten för att skydda under arbetets gång. Vi är hell nöjda och kan rekommendera de till vänner och bekanta. De hade även ett bra peis på jobbet de gjorde.

Svensk Fastighetsservice Gruppen AB gillar detta
Svar från Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

Hej Per, tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet – taktvätt, målning, byte av nockband samt spolning av hängrännorna. Att lämna tomten städad och skydda möbler under arbetet är en självklarhet för oss, så roligt att det märktes. Tack för att ni rekommenderar oss vidare. Hör gärna av er om ni behöver hjälp igen!

Marcel H
Wrote about Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

Takarbete godkänt. Skulle inte rekommadera denna firma för takarbete

Svar från Svensk Fastighetsservice Gruppen AB

Tack för din återkoppling Marcel. Att arbetet blev godkänt men att du ändå inte skulle rekommendera oss betyder att vi missat något på vägen och det vill vi förstå. Ring oss gärna på 0103001225 eller mejla kontakt@svenskfs.se, så går vi igenom ditt ärende personligen.