Svenska Hjärtan AB

svenskahjartan.se
  • Badge2025
4.9
Ring 013-555 95 Dela

Vi på Svenska Hjärtan AB är stolta över att kunna erbjuda omfattande och kvalitativa utbildningar samt tjänster inom akut omhändertagande och brandskydd. Vår vision är att ingen ska behöva mista livet för att ambulansen inte hinner fram i tid. Med våra utbildningar får du praktisk kunskap och verktyg som räddar liv. Våra utbildningar...

30 omdömen om Svenska Hjärtan AB

Kvarteret I
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Personlig service och alltid vilja att göra så vi blir nöjda! Väldigt flexibla! Bra produkter.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för er recension! Det glädjer oss verkligen att höra att ni är nöjda. Vi brinner för vårt jobb och är alltid glada över att kunna hjälpa till! Vänliga hälsningar, Edvin

Erik Carl Oskar W
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Tydlig, pedagogisk och trevlig genomgång!

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för din recension och kul att höra att den upplevdes bra! Det värmer verkligen att höra. Vänliga hälsningar, Edvin

Jenny Nerima O
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Pedagogisk och enkelt att följa med i utbildning.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack så mycket Jenny! Hoppas vi ses igen nästa gång det är dags för utbildning! Vänliga hälsningar, Edvin

Sol F
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Tydlig, detaljerad och bra utbildning och mycket lyhörd för frågor.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för din recension och fina ord! Det värmer att höra att utbildningen var uppskattad. Vänliga hälsningar, Edvin

Maria Rosanna N
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Mycket bra och tydlig genomgång! Alla bör genomföra.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Stort tack Maria! Vi kan bara hålla med, det här ska alla vara riktigt duktiga på. Ta hand om dig! Vänliga hälsningar, Edvin

Anders Edgar Joakim H

Tydligt, pedagogisk HLR-utbildning.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för dina fina ord! Roligt att höra att kursen kändes bra. Ha det gott framöver! Vänliga hälsningar, Edvin

Daniel E
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Bra! Lagom mycket repetitioner. Tydligt. Bra scenarioexempel o bra förklaringar! Tack!

Svar från Svenska Hjärtan AB

Hej Daniel, Kul att du uppskattade utbildningen och ha en härlig sommar! Vänliga hälsningar, Edvin

Nils H
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Mycket tydligt och beskrivande. Bra övningar och mycket repetition!

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för din recension! Det betyder mycket för oss att kurserna känns bra och givande. Ha det gott framöver! Vänliga hälsningar, Edvin

Sten Ingvar Elias S
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Suverän utbildare som lugnt och metodiskt går igenom allt man behöver veta. Jag hoppas det inte behövs, men vi på vårt företag är nu förberedda på om det värsta skulle hända.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack så mycket Sten! Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg med utbildningen. Precis som du säger hoppas vi att kunskapen aldrig behöver användas – men det känns bra att veta att ni är förberedda om något skulle hända. Tack för att ni valde oss! Vänliga hälsningar, Edvin

Gabriel N
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Vi vara bara tre stycken men det påverkade inte utbildningen på något sätt alls, riktigt informativt och bra utformad.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för din recension Gabriel! Jag har ett enkelt jobb när det är så bra grupper, trots att den blev lite liten denna gång. Ha det gott framöver! Vänliga hälsningar, Edvin

Malte O
Skrev om Svenska Hjärtan AB

schyst kille svarade på alla frågor

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för din recension! Jag är glad att du uppskattade utbildningen. Precis så vill vi att en kurs hos oss ska kännas. Vänliga hälsningar, Edvin

Leo W

Väldigt informativt och underhållande

Svar från Svenska Hjärtan AB

Hej Leo, Stort tack för din recension! Det är jätteroligt att höra att utbildningen var uppskattad. Ni var en riktigt rolig och framförallt duktig grupp. Ta med dig det inför framtiden! Vänliga hälsningar, Edvin

Frida H
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Mycket bra utbildning. Lättförståeligt och tydligt.

Elin A
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Skit bra, det var väldigt lätt att förstå

Filip K
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Det var en lärorik och bra kurs mycket man fick lära sig som man inte hade räknat med

Linus Bengt Gustav C
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Mycket duktig kille, Tydlig, noggrann, kommer rekommendera företaget och använda oss av själva fler gånger

Virginia V
Skrev om Svenska Hjärtan AB

HLR-utbildning med hjärtstartare. Mycket bra utbildning med praktiska moment. Pedagogiskt och tydligt budskap. Väldigt bra upplägg. Tack Edvin!

Annika Christina R
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Mycket pedagogisk utbildning! Tack!

Gabriella Maria B

Mycket informativt och givande

Malvina L
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Första gång jag varit på HL utbildning och upplevelsen var Mycket lärorikt! Välutbildade lärare

Maria L
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Enkel att ta till sig och enkel att förstå. Mycket bra

Ann-Charlotte K
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Bra pedagogisk och livsviktig kurs med en engagerad ledare som guidade oss på ett enkelt sätt.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Stort tack för din recension! Vi är så glada över att utbildningen var uppskattad. Hoppas vi ses mer framöver! Vänliga hälsningar, Edvin

Rose-Marie Elisabet B
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Mycket bra mix mellan teori och praktik. Duktig kursledare som på ett lugnt och pedagogiskt sätt gick igenom de olika momenten.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för din recension och vad roligt att HLR-utbildningen uppskattades! Vi ser fram emot nästa tillfälle! Vänliga hälsningar, Edvin

Lina Karin Amy O
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Så värdefullt att få ta del av en så gedigen, noggrann och pedagogisk genomgång.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack för din utvärdering Lina! Vi arbetar hela tiden på att försöka förbättra våra utbildningar så det känns helt fantastiskt med så bra feedback! Ta hand om dig och ha det gott framöver! Vänliga hälsningar, Edvin

Sven Jörgen R

Viktigt Nyttigt Intressant Bra ledare

Karin S
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Bra grundutbildning! Edvin var rak och informativ

Elisabet Maria I
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Mycket informativ och lätt att ta till. Bra lärare!

Ulla Agnes Ann-Katrin S
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Bra att fräscha upp minnet från förra gången och höra de nya direktiven som gäller nu.

Hanna M
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Flexibel, smidig och engagerad!

Svar från Svenska Hjärtan AB

Tack så mycket för din recension Hanna! Kul att du är nöjd och jag måste också säga att din frisörsalong är den bästa jag provat! Vänliga hälsningar, Edvin

Alfred G
Skrev om Svenska Hjärtan AB

Fantastiskt bemötande och väldigt inspirerande utbildning.

Svar från Svenska Hjärtan AB

Hej Alfred, Tack så mycket för dina fina ord och vi är otroligt glada över att du uppskattade vår utbildning! Ta hand om dig och kom ihåg det viktigaste budskapet — Våga agera! Vänliga hälsningar, Edvin Rösliden