En mycket fin begravning-100 procent.
JF Svenssons Begravningsbyrå
Välkommen till JF Svenssons Begravningsbyrå! På Snöstorpsvägen 29 i Halmstad hittar du JF Svenssons Begravningsbyrå. Vi är en auktoriserad begravningsbyrå som kan hjälpa dig som anhörig att planera begravning, helt enligt önskemål. Med många års erfarenhet så ombesörjer vi allt som rör begravningsverksamheten. Några exempel...
131 omdömen om JF Svenssons Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2021
Tack för din feedback och vi är tacksamma att det blev som ni önskade.
Väl omhändertagna ut efter våra behov
Tack för ditt fina omdöme. ....
Mycket trevligt bemötande och service av Alek Ottosson som hjälpte oss efter vår mammas bortgång.
Tack Cecilia för ditt fina omdöme. Det värmer att ni känner er väl omhändertagna i en svår stund.
Dom levererade det jag förväntade mig med med mycket bra resultat.
Tack Eva för fint omdöme!
Helt fantastiskt bemötande och utförande i samband med min pappas begravning. Det kändes som om jag hade människor runt omkring mig som verkligen brydde sig om och förstod oss som individer. JF Svenssons är mycket mer än en begravningsbyrå - de är medmänniskor. Allt praktiskt löstes hur smidigt som helst och det blev så vackert och personligt.
Tack Kristina, Vi känner oss hedrade av dina fina ord. Vi finns för de anhöriga i en svår stund och vill att det ska bli så vackert och personligt som ni önskar.
Det var trevliga och vi blev väl omhändertagna och detta gällde en bregravning..
Tack för värmande ord och fint omdöme.
Bara positivt. Annelie var lätt att prata med och skötte allt på bästa sätt. Begravningen blev jättefin på alla sätt, till och med hur blommorna lagts ut på kyrkogården efteråt. Handbuketterna i en ring runt de stora grupperna. Genomtänkt! Vi fick en väldigt fin minnesbok sedan. Så nöjd!
Tack Annika för för att jag fick äran att hjälpa till med din mammas begravning. Det värmer med ditt fina omdöme. Kram Anneli
Fint bemötande, bra service med förslag på hur man kan tänka, flexibel.
Tack Mia för ditt omdöme!
ordnade allt wnlugt förväntan
Tack Kent för att du anlitade oss och att du känner att det blev som du önskade.
JF Svenssons begravningsbyrå mötte oss anhöriga med ödmjukhet och vi blev väl mottagna vid våra möten både innan, under och efter begravningen av vår mor.
Tack för dessa fina ord ~ det värmer verkligen att läsa. Det är viktigt för oss, att ni som anlitat oss och som har hamnat i ett sårbart läge ska få ett fint bemötande och ett fint minne från begravningen.
Mycket bra bemötande och genomförande av de moment i begravningsprocessen som vi behövde hjälp med.
Tack för värmande ord och fint omdöme.
Trevliga lokaler och ett vänligt bemötande under en bra, lång, lugn stund för att gå igenom "allt".
Tack för fint omdöme om både våra lokaler samt att ni är nöjda med vårt bemötande!
Mycket trevliga, bra bemötande och ett varmt mottagande.
Tack för fint omdöme, det värmer.
Absolut toppen. Anneli och JF Svenssons team hanterade min Fars begravning på ett smidigt sätt.
Tack Henrik för att jag fick vara delaktig och hjälpa till att planera begravningen ihop med dig och din familj. Kram Anneli
Super duktiga och mycket professionella i bemötandet och hela processen
Hej Rolf, Varmt och hjärtligt tack för dina fina ord och för att vi fick äran att hjälpa er familj med begravningen.
Fint och korrekt bemötande Företaget levde upp till våra förväntningar Korrekta o goda kunskaper ang begravningen
Tack för fint omdöme. Vi är tacksamma över att ni känner att vi har gjort begravningen så som ni önskade och att det blev till ett ljust minne.
Proffsigt, trevligt och effektivt bemötande och hjälp.
Hej Maria, tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss.
Vi hade använt JF Svenssons Begravningsbyrå tidigare och va nöjda den gången och även denna gången. Pär lyssnade på våra önskemål och hjälpte oss på bästa sätt så att begravningrn blev som vi önskade. Betyg 5 av 5. Mvh Chatrine
Hjärtligt tack för dina fina ord. Det värmer i hjärtat att ni känner att ni fick ett ljust och vackert avsked och det var en ära för oss att få hjälpa er.
Blev proffsigt bemött och fick svar på mina funderingar.
Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss.
Respektfullt, lyhört, personligt och proffsigt. Stort visat engagemang för att jag och de mina skulle få begravningen på det vis vi önskade. Inga frågor kändes dumma och ångrade jag mig kring något var det aldrig några problem. Det kändes verkligen som JF Svenssons Begravningsbyrå var där för min skull, och inte tvärt om.
Jonas var väldigt bra och trevlig. Kändes tryggt att gå igenom hela begravningen med honom vid vår sida. Alexandre var alltid snabb på att svara på Mail från mig med diverse frågor. Kan varmt rekommendera byrån till andra.
Hej Bengt Ingvar, Vi är så tacksamma för ditt fina omdöme, det betyder så mycket för oss.
Fantastiska människor som jobbar där och med den nya adressen så känns det lugnt, ljust å fint att komma in i ❤️ Köpte begravning, blev så bra ❤️
Tack Sussie för det fina omdömet! Vi tackar för förtroendet att vi fick hjälpa till att ordna med begravningen.
I en svår stund fick vi hjälp på ett både varmt och proffesionellt vis.
Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Det känns viktigt att ni känner att vi har format begravningen så som ni önskade.
Jag tyckte dom var jättebra,jag är mycket nöjd.ni kan kolla min faktura vad jag betalade för tjänster.
Tack Kerstin för fint omdöme. Vi tackar för förtroendet att vi fick hjälpa er med begravningsuppdraget.
Professionellt, men personligt och trevligt bemötande från representanten. Bra information om tjänsten och kostnader. Regelbunden kontakt och återkoppling såväl inför som efter begravningen.
Väldigt trevliga och kunniga Ett mycket bra bemötande Kan varmt rekommendera dom
Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er i en svår stund.
Mycket bra bemötande och hjälp! Kunnig personal som ordnade och hjälpte till med allt. Ett stort stöd i en svår stund!
Vi tackar för ert fina omdöme.
Trygghet från allra första början . Jag har fått all hjälp av dom som jag behövt. Från första telefonsamtalet när min man avlidit och dom kom och hämta honom till tackannonsen i hallandsposten. Jag rekommenderar dom varmt.
Tack för fint omdöme. Vi är tacksamma över att ni känner att begravningen blev till ett ljust minne.
Bra bemötande, men tyvärr glömdes en del dokument som skulle skickas så man fick jaga dem. Inte riktigt vad man vill syssla med i denna stunden.
Tack för ditt omdöme, vi beklagar att det blev något missförstånd i hanteringen av dokumentet.
Bra stöd, genomförande och närvaro.
Varmt och hjärtligt tack för ert fina omdöme, det betyder väldigt mycket för oss.
Bra omhändertagande och stöd genom hela tiden.
Vi blev mycket väl om händertagna hos Jf Svensson. Dom lösta att allt för oss på ett smidigt sätt. Något dom kan tänka på är kontakten efter begravningen. Den har varit lite bristfällig., man har ju alltid lite frågor.
Hej Henrik, tack för ditt omdöme.
Fantastiskt bemötande, lyhörd och över all förväntan hjälpsam. Vi fick begravningen precis som vi hade önskad, tros alla special-önskningar. Minnessida, hyra av projektor, livestreaming, musiken, översättningar av talen upptryckt i snygg format, jättefin minnesbok med egna bilder och texter … listan är lång. Vi rekommenderar varmt att anlita Svenssons Begravningsbyrå.
Hej Astrid, vi är tacksamma att vi fick vara delaktiga och göra begravningen till ett fint minne för er.
Upplever företaget familjärt och vänligt. Engagemang, arrangemang och övrig service lever upp till de högt ställda förväntningarna. Rekommenderas varmt.
Tack Ola för att vi fick vara med och planera begravningen och utforma den som ni önskade.
Tack för en fin begravning . Allt var så bra . Värdigt . Perfekt genomfört. Precis som vi hade förväntat oss Visste att JF Svenssons var en bra byrå att vända sig till . Stort tack till Jonas Ottosson MVH Yvonne Cedergren
Tack Yvonne för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma över att ni känner att vi har gjort begravningen så som ni önskade och att det blev till ett ljust minne.
Otroligt fint och värdigt bemötande. Ett fint stöd i svåra stunder och beslut. Kan varmt rekommendera Svenssons begravningsbyrå.
Alla var ödmjuka och begravningen var proffsigt genomförd, mycket nöjda!
Tack Peter för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma över att ni känner att vi har gjort begravningen så som ni önskade.
Utmärkt. Trevlig hjälpsam personal. Förväntade mig professionell hjälp vilket vi fick. Köpte de tjänster vi behövde före under och efter begravning. Samtliga till belåtenhet.
Tack för fint omdöme! Vi är tacksamma att ni känner att vi har gjort begravningen till ett fint minne.
Vänligt bemötande, bra organisation, korrekt personal.
Ett mycket bra och värdigt bemötande, dels vid transporten av min fru från hennes äldreboende och sedan under hela processen fram till den fina värdiga jordfästningen hon fick. Det var ett stillsamt och fint slut. Och vi är så nöjda.
Vi är tacksamma för att vi fick hjälpa er i en svår stund och att ni känner att det blev som ni önskade.
Mycket bra bemötande, deltagande och mycket hjälpsamt. Vår familj har alltid anlitat J F Svenssons som alltid varit ett bra stöd i den svåra situation som ett dödsfall innebär. Så även denna gång. Jag och min son är mycket tacksamma för hur fin begravningen av min make resp far blev. Tillsammans med prästen Johannes Bäckman ordnade J F Svenssons begravningen helt i min makes resp fars anda.
Tack för ditt fina omdöme och att vi fick äran att hjälpa till i en svår stund.
Genomgående väldigt fint bemötande och vägledning. God tillgänglighet, snabb återkoppling.
Trevlig personal fint bemötande
Tack Maria för dina ord, det värmer!
Väldigt bra bemött. Vi hade förväntat oss bättre kontakt mellan transport företaget och oss vilken blev inte alls bra i början. Men OK i slutet. (Transporterar kroppen till Entebbe Uganda) Vi är nöjda och glada att det slutade bra.
Vi är tacksamma för er feedback. Fint att höra att ni är nöjda med vår hjälp.
Trevligt bemötande och väl utförd begravningen
Tack för ditt fina omdöme!
Trevligt bemötande. Respektfullt och inlyssnande. Fint i en svår stund. Rekommenderas varmt!
Tack för fina ord.
Visar Vänlighet & förståelse i livets svåraste stunder . Kan rekommendera byrån fullt ut.
Vi tackar för att vi fick hjälpa er i en svår stund och att ni känner att det blev som ni önskade.
Snabbt, smidigt, seriöst och respektfullt från Aleksandre Ottosson.
Trevligt bemötande och bra tips.
Tack för att ni lämnade det fina omdömet.
Vi anlitade deras tjänster för min pappas begravning och de ordnade allt precis enligt våra önskemål. JF Svenssons Begravningsbyrå är extremt professionella och vi kände deras stöd och tillgänglighet under hela processen i samband med pappas bortgång och begravning. Pappa gick bort den 1:e januari tidigt på morgonen på en söndag och samma dag kunde vi få tag på JF Svenssons Begravningsbyrå som tog emot ärendet. Rekommenderas!