Sverige - Storstockholms Entreprenad AB

3.5 i betyg av av 13 omdömen
Välkommen till oss på Sverige Storstockholms Entreprenad AB

Vi är familjeföretaget för dig!

Familjen startade med badrumsrenovering för nästan 25 år sedan men då på olika stadier. Jag jobbade som plattsättare och startade sedermera Eget som jag drev under 18 år med referenser som Tele 2 arena och Friends Arena samt Nobel kök i Stadshuset för att nämna dom 3 största.
Min systerson som idag sitter som vd gick som lärling hos mig under ett par år.
Jag har dom sista åren arbetat som arbetschef på dom 2 största företagen inom badrumsrenovering och hjälp båda att dubbla omsättningen varje år.
Men nu har vi slutit cirkeln och startat familjeföretaget för dig, vi har samlat på oss allt gott och för in detta i företaget.

Vad är det som är så unikt med oss? Vi säljer inte bara badrumsrenovering och entreprenader av andra slag, utan också trygghet.
När du bokar in ett kundbesök av oss kommer du känna och förstå vad jag menar.
Allt från start till färdigt projekt planeras in i minsta detalj och inget lämnas till slumpen.
Vi finns med er från dag 1 i projektet och har kontinuerliga avstämningar med er.
Vi har alltid en oberoende besiktnings man som ni själva väljer ut, samt betalar ni inget förrän besiktningsmannen godkänt projektet.
Vi använder alltid Hantverksformuläret 14 och fasta priser på entreprenaden, fast tidsplan med vite på 5000 kr/varje påbörjad vecka.

Under familjeföretaget för dig har vi alla yrkesgrupper och alla är utbildade och certifierade. Ni som beställare har alltid 1 projektledare och alltid mig som projektchef.

Behöver du som beställare hjälp med konstruktör, arkitekt, inredare så har vi idag ett nära samarbete med dom också.

Tveka inte, låt oss komma lämna en kostnadsfri offert till er inom 24 tim.
Vi är familjeföretaget för dig!

Är det här ditt företag?

Uppdatera ditt företag

13 omdömen om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB