Alla kategorier Byggkonsult Stockholms län Södertälje Sverige - Storstockholms Entreprenad AB

Sverige - Storstockholms Entreprenad AB

Söderby gårdsväg 69, 144 51 Rönninge — Visa karta

4.6 i betyg av 9 omdömen
Välkommen till oss på Sverige Storstockholms Entreprenad AB

Vi är familjeföretaget för dig!

Familjen startade med badrumsrenovering för nästan 25 år sedan men då på olika stadier. Jag jobbade som plattsättare och startade sedermera Eget som jag drev under 18 år med referenser som Tele 2 arena och Friends Arena samt Nobel kök i Stadshuset för att nämna dom 3 största.
Min systerson som idag sitter som vd gick som lärling hos mig under ett par år.
Jag har dom sista åren arbetat som arbetschef på dom 2 största företagen inom badrumsrenovering och hjälp båda att dubbla omsättningen varje år.
Men nu har vi slutit cirkeln och startat familjeföretaget för dig, vi har samlat på oss allt gott och för in detta i företaget.

Vad är det som är så unikt med oss? Vi säljer inte bara badrumsrenovering och entreprenader av andra slag, utan också trygghet.
När du bokar in ett kundbesök av oss kommer du känna och förstå vad jag menar.
Allt från start till färdigt projekt planeras in i minsta detalj och inget lämnas till slumpen.
Vi finns med er från dag 1 i projektet och har kontinuerliga avstämningar med er.
Vi har alltid en oberoende besiktnings man som ni själva väljer ut, samt betalar ni inget förrän besiktningsmannen godkänt projektet.
Vi använder alltid Hantverksformuläret 14 och fasta priser på entreprenaden, fast tidsplan med vite på 5000 kr/varje påbörjad vecka.

Under familjeföretaget för dig har vi alla yrkesgrupper och alla är utbildade och certifierade. Ni som beställare har alltid 1 projektledare och alltid mig som projektchef.

Behöver du som beställare hjälp med konstruktör, arkitekt, inredare så har vi idag ett nära samarbete med dom också.

Tveka inte, låt oss komma lämna en kostnadsfri offert till er inom 24 tim.
Vi är familjeföretaget för dig!
Öppet just nu
Mån-Lör: 07:00-18:00
Sön: Stängt

Läs vad 9 kunder tycker om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB

 • Ulrika Helen W

  2019-08-29

  Spontant omdöme
  Ulrika Helen W skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Storstockholms Entreprenad har under sommaren totalrenoverat vårt stora badrum om 21 m2. Vi har gått från byggfel och vattenskada till ett lyxigt spa med stor bastu, separat WC, ny duschhörna, jacuzzi och braskamin. Inget har lämnats åt slumpen, det visade sig att badrummet var fuskbyggt och Storstockholms entreprenad fick riva ut allt och börja om men nu är allt ordentligt gjort och kommer att hålla i många många år. Framförallt är vi nöjda med hantverket och servicenivån, inget har lämnats åt slumpen, ansvarig snickare och elektriker Vitali har haft ett fantastiskt engagemang för vårt projekt och för att det ska bli precis som vi vill ha det och även kommit med egna idéer för att höja nivån ytterligare. Vi har även velat fixa lite andra smågrejer i huset när personal ändå är där och allt sånt har de löst smidigt och enkelt. Vi har känt oss trygga igenom hela projektet och har haft daglig kontakt med arbetschefen Ronnie vid frågor och tankar. Vi kan varmt rekommendera Sverige-Storstockholms entreprenad AB - hög servicenivå och stor kunskap samt mycket prisvärt. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-06-16

  Spontant omdöme
  THOMAS G skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Ronnie, Niklas och resten av gänget har med mycket tålamod hjälpt oss att renovera vårt badrum och det blev superbra! Det var också bra att kunna förlita oss på deras samlade kompetens. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-03-12

  Spontant omdöme
  Karl L skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Storstockholms entreprenad hjälpte oss med en helrenovering av vårt badrum på sex kvadratmeter. De var snabba, prisvärda och måna om att vi fick allt som vi ville ha det. Badrummet blev helt fantastiskt snyggt!

  Jag uppskattade särskilt att Ronnie stämde av med jämna mellanrum att vi var nöjda med allt, att arbetarna skötte sig och om vi hade några funderingar.

  Arbetarna var väldigt trevliga, respektfulla och såg till att det var väl städat och i ordning efter arbetsdagarna. Det underlättade väldigt för oss som varit hemma med vår nyfödda under byggtiden. Även de dubbelkollade gärna med oss så att alla detaljer blev precis som vi tänkt oss, vilket vi uppskattade.

  Allt som allt kan vi verkligen rekommendera detta företag och vet var vi ska vända oss när det är dags för det andra badrummet.

  Tack!
  Karl och Ingrid
  Tullinge Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-22

  Spontant omdöme
  Ammar Morad skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Fick hjälp av Ronnie och hans grabbar med att installera nytt kök, nytt badrum och all nödvändig eldragning i en gäststuga. Mycket nöjd med slutresultat som präglas av hög kvalité. Priset blev det som jag fick i offerten. Dock är kommunikationen inte alls bra. Väntar fortfarande på ett dokument/beskrivning av vart de olika propparna i det nya elskåpet går. Har blivit lovat det dokumentet i fem månader, men inget händer. Service efter slutbetalning motsvarar absolut inte förväntningarna. Läs mer
  gillar detta
 • Oskar W

  2018-11-01

  Spontant omdöme
  Oskar W skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Fick ett fuskbyggt badrum superfint fixat med god hjälp i alla beslut och vägledning i alla frågor som någon med tummen mitt i handen har. Toppklass rakt igenom! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-20

  Insamlad av företaget
  Patrik S skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Strålande utfört arbete med byggnation av altan! /Patric Läs mer
  gillar detta
 • Lars B

  2018-08-03

  Insamlad av företaget
  Lars B skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Renovering av badrum samt flytspackling av golv och infällning av el.

  Mycket bra bemötande av företaget och badrummet blev precis så som vi önskade.
  Det som var mindre bra var flytspackling av 40kvm golv samt återställandet efter infräsning av el. Där det slarvade lite. Kan bero på att allt arbete utfördes på semestern.

  Hade vi bara gjort badrummet hade betyget blivit högre, men allt arbete sköttes väldigt professionellt och till en kostnad som var lägre än konkurrenternas utan överraskningar. Läs mer
  gillar detta
 • NINA S

  2018-08-02

  Insamlad av företaget
  NINA S skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Ronnie och hans anställda totalrenoverade hela vår villa. Två nya badrum byggdes med allt vad det innebär, bastu, installation av spabad, kök, nya golv i hela huset, stenläggning och nu tar en ny hall sin form.

  Kan varmt rekommendera dem för alla tänkbara ombyggnationer. Läs mer
  2018-08-02 Ronny L svarar NINA S
  Tack bästa Nina moch Magnus!
  Så roligt att jobba med. Kunder som vet vad dom vill. Efter nästan 26 år som bygg entreprenör är detta ett av dom roligaste projekten jag gjort. Utöver Tele 2 arena och Friends Arena. Tack igen och hoppas vi kommer höras igen.
  Ronnie Lindqvist
  Soheyla A gillar detta
 • 2018-08-01

  Insamlad av företaget
  Leif I skrev om Sverige - Storstockholms Entreprenad AB
  Resultat blev helt enligt våra höga förväntningar. Vi har nu ett helt nytt badrum. Mycket nöjd med hur Ronnie och Niclas höll i projektet och att tidsplanen som var tight höll ända in i mål. Vi kan rekommendera detta företag till andra. Läs mer
  2018-08-01 Ronny L svarar Leif I
  Tack Leif med fru!
  Det var roligt att jobba med er, vi ser fram emot fler kommande roliga projekt.
  Ronnie Lindqvist
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Söderby gårdsväg 69, 144 51 Rönninge