Snabbt. Bra med lånebil. Kamremmen fixad. Bra!
SVN Motorservice
Välkommen till SVN Motorservice – din Autoexperten Bilverkstad i Åkersberga! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder allt från bilservice och felsökning till däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell, bromsservice, AC-service och batteritest samt batteribyte. Vi kan släcka...
242 omdömen om SVN Motorservice
Vänligt, trevligt , kunnigt. Service enl. Överenskommelse.
Väldigt fint bemötande av kunnig och kompetent personal!!!
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Mycket trevligt mottagande i receptionen. Bra information om nödvändiga åtgärder och rimligt kostnadsförslag gällande reparation av bakre bromssystem. Fri lånebil, under reparationen, var också ett stort plus. Jag kan varmt rekommendera SVN Motorservice/Autoexperten i Åkersberga.
Bra och trevligt bemötande, proffsigt och sakligt. Bilen var på oljebyte inspektion och sammanfattning av det hela är bra.
Väldigt bra mottagen. Bra bemötande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Alltid vänligt bemötande och hjälpsamma
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Bra och snabb service! Jättenöjd med däckhotellet👍
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande. Ringde upp snabbt på förfrågan som jag skickade in via frågeformulär. Jag mixade två siffror i mitt nummer men hon sa att när hon kom till fel person sökte hon på mitt namn och hittade rätt nummer därigenom. 10 av 10 rekommenderar. Fick en tid supersnabbt för däckbyte ink däck hotell. Bra pris med.
Alltid trevligt bemötande och proffsiga.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp.
Trevligt bemötande av alla ffa Anna i receptionen. Hjälpsamma o smidigt fixat. Georg/ Subaru
Trevliga och snabba! Tydlig kommunikation.
Alltid bra service! Väl bemötande
Snabbt och smidigt, bra paketpris på däckförvaring inkl hjulskifte.
Trevliga proffsiga och snabba som vanligt
Bytt däck utan problem. Ingen väntan. Inte mer att säga
Servicen var toppen och personalen var trevlig och tillmötesgående
Kanonbra och snabbt som fan tjohoo
Mkt trevlig o kompetent reception. Perfekt rep. o sevicearbete!
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Snabb, enkel, prisvärd service.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Snabbt och smidigt däckbyte. Trevliga och vänliga som alltid när man ankommer. Generellt ett bra ställe att få hjälp med bilen när det behövs.
Trevlig personal och bra service!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Fantastisk service och flexibilitet!
Service däckbyte och däckhotell var beställt. Efter service var alla felmeddelanden i displayen kvar. Nu måste en felsökning göras och fan vet vad det kostar. Blir så jävla less på servicar som bara innebär att man byter de dyraste delarna oavsett om det behövs eller ej. Att fixa verkliga orsaker till att varningslampor lyser är tydligen inte lönsamt.
Det här är inte den service vi vill ge. Vi tar med oss dina synpunkter direkt.
Bra och trevlig personal det gick på kick så var vinterdäcken på
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid lika trevliga, hjälpsamma och proffsiga!
Som alltid perfekt o trevligt bemötande. Använder alltid SVN. Snabba, professionella och till rätt pris. Är alltid nöjd med deras utförda jobb. Rekommenderar dem gärna👍
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevlig bilverkstad. Har lämnat in mina bilar där nu ganska många år och känner att jag litar fullt på Tomas och övrig personal. Rekommenderas./
Trevlig o kunnig personal. Finns alltid kaffe när man väntar
Toppenbra! Bra pris. Snabbt och enkelt! Mycket trevlig personal dessutom.
Positivt och proffsigt bemötande från början till slut
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Snabbt bra färdig på utsatt tid.inget att klaga på
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Kompetent personal och bra service, vad mer kan man begära.
SVN Motorservice har en fantastiskt fin service! Alltid väldigt tillmötesgående och försöker ge en snabbast möjlig tid vid åtgärder och informerar noga om priset. Hittas ett fel på bilen informeras kunden och får information om felet, information om vad som skulle behöva göras. Om det kan vänta med åtgärder och vad de olika alternativen är. Jag har även däckhotell hos dem och även här informerar de om däckens skick och hjälper till att beställa hem nya däck vid behov. Även vad gälller finansiering samt möjlighet till lånebil har alltid fungerat super smidigt! Jag kan varmt rekommendera dem! 😊👌
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Jättebra bemötande och utmärkt service! Bra pris på reparation! Rekommenderas verkligen!
Duktiga ett trevligt bemötande . Åker gärna de 3? milen från Bromma där jag bor.
Professionella, kunniga och bra bemötande, rekommenderas!
Fick snabb och smidig hjälp. Dom är alltid väldigt snabba på att svara och hjälpa till så fort som möjligt.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Bra mottagande, kontakt och snabb service på verkstaden till full belåtenhet !!!
Bra service och de har koll på när det är dags att byta däck och hur däcken ser ut
Snabbt åtgärdat, bra pris. Trevligt bemötande.
Allt gick enkelt och snabbt. Kanske lite för dyrt.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Blev trevligt bemött. Smidig och snabbt däckbyte
Får alltid excellent service av alla på SVN Motorservice!
Bra service, trevlig personal
Trevligt bemötande, Bra priser på service
Alltid trevlig personal och väldigt lösningsorienterade
Samma visa varje gång! Lampan som varnar för lågt däcktryck börjar lysa efter några km.
Tack för ditt omdöme. Vi tar till oss av din kommentar och arbetar ständigt för att höja kvaliteten på det vi gör, så att resultatet motsvarar kundens förväntningar.
Mycket bra. Men jag vill inte skriva en massa kommentarer. Björn