SVN Motorservice

A part of Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Call 08-540 271 34 Share

Välkommen till SVN Motorservice – din Autoexperten Bilverkstad i Åkersberga! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder allt från bilservice och felsökning till däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell, bromsservice, AC-service och batteritest samt batteribyte. Vi kan släcka...

290 omdömen om SVN Motorservice

Hans Robert F
Wrote about SVN Motorservice

Ni är bäst, 100% sanning Ni ordnade fram delar på nolltid och löste alla problem...... 😆🥰

Kerstin Monica G
Wrote about SVN Motorservice

Bra bemötande!! Trevlig tjej i receptionen. Gubbarna sa inte så mycket men verkar ok.

Niklas Håkan B
Wrote about SVN Motorservice

Känns som en bra verkstad och håller en uppdaterad både gällande tider och kostnader samt svarar snabbt vid funderingar.

Kent Erik Brodde L
Wrote about SVN Motorservice

Toppen, snabb service och bra bemötande!

Svar från SVN Motorservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Andreas Leif Å
Wrote about SVN Motorservice

8a nya sulor satt som en smäck o rullar som race däck…Stort tack för bra gummi!

Lena Elisabeth L
Wrote about SVN Motorservice

Snabbt fixad reparation trots att det inte fanns tider. Trevligt och glatt bemötande.

Mats Tore N
Wrote about SVN Motorservice

Varning för denna verkstad. Tar på sig jobb som de inte klarar av trots att ägaren Thomas garanterade att det absolut inte skulle bli några problem att laga bilen. Undrade om det var bättre att kontakta en auktoriserad verkstad direkt istället. En felsökning var redan gjord av en annan verkstad, som pekade mot vad det var för fel på bilen. Men Thomas sa att han hade väldigt lång erfarenhet och att han utan några problem skulle laga bilen. Några dagar senare hör han av sig och berättar att de hade felsökt och kommit...

Marknadsteamet Autoexperten gillar detta
Svar från SVN Motorservice

Tack för att du delar din upplevelse. Bilen togs emot för felsökning enligt överenskommelse. Efteråt konstaterades att felet var mer omfattande och vi rekommenderade därför en originalverkstad. Vår ambition är alltid att vara transparenta och ge ärliga rekommendationer utifrån vad som är bäst för bilen och kunden, även om det innebär att vi avråder från att utföra arbetet hos oss. Vi beklagar om kommunikationen upplevdes som otydlig eller om bemötandet inte levde upp till dina förväntningar, det tar vi till oss och arbetar vidare med.

Per L
Wrote about SVN Motorservice

Bra service och snabb återkoppling .

Lars Hartvig L
Wrote about SVN Motorservice

Suverän service som vanligt. Har anlitat SVN i många år för service på mina bilar och gillar att kunna använda en verkstad till olika bilmärken och att man får tips och råd. Toppen med däckhotellet så man slipper ha hjulen ta plats hemma.

Ellinor N
Wrote about SVN Motorservice

Jag bokade & beställde service på min bil på telefon. Bad dem åtgärda om det var något som var trasigt & fick till svar att de ringer mig om det var något problem. Jag lämnar bilen på morgonen - fick en lånebil - på em. fick jag ett SMS att bilen var färdig. När jag hämtar bilen fick jag en bra genomgång av servicen - att det ingick en assistans på 1 år om något skulle inträffa - och att bilen var i bra skick. Mycket nöjd.

Nicole Veronica Elis H
Wrote about SVN Motorservice

Det går snabbt och smidigt, jag upplever att de är väldigt professionella och är väldigt tydliga med en och kontaktar en om de upptäcker diverse komplikationer eller problem med ens bil och dylik vilket är väldigt uppskattat!

Ulla Kristin Margaret N
Wrote about SVN Motorservice

Känns pålitliga. Ett trevligt bemötande. Jag är en nöjd kund!

Eva Marianne H
Wrote about SVN Motorservice

Här känner jag att jag alltid kan lita på att jag får bästa servicen, rätt anpassad till vad jag specifikt behöver. Ett glatt å trevligt bemötande och proffsigt utförande av tjänster. Mycket nöjd!

Karin Elisabeth O
Wrote about SVN Motorservice

Mycket bra bemötande och trevlig personal. Bra service.

Anna-Lena P
Wrote about SVN Motorservice

Mkt vänligt bemötande o känner mig trygg i de åtgärder som utförs

Jan Erik V
Wrote about SVN Motorservice

Trevligt bemötande bra jobb. Något att rekommedera

Svar från SVN Motorservice

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen

Björn Peter A
Wrote about SVN Motorservice

Bra bemötande Tydliga prisuppgifter. Möjlighet till lånebil.

Christian Erik V
Wrote about SVN Motorservice

Trevligt mottagande trevlig och professionell personal

Syed Naumaan Ahmed S
Wrote about SVN Motorservice

Top class. Detailed diagnosis report. Best service and advice.

Anders L
Wrote about SVN Motorservice

Kompetenta, trevliga och serviceinriktade… dom gör ett riktigt bra jobb.

Lord Jimmy N
Wrote about SVN Motorservice

Väldigt nöjd med deras bemötande.

Ylva Mari P
Wrote about SVN Motorservice

Bra,trevlig och tillmötesgående personal, snabb service

Svar från SVN Motorservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Göran Christer B
Wrote about SVN Motorservice

Bra service precis som jag hade förväntat mig, Anna vid mottagningen var trevlig och mycket kunnig, så jag är mycket nöjd. Christer

Jan Erik I
Wrote about SVN Motorservice

Fantastisk och kunnig personal som gör ett grymt jobb till vettigt pris. Tack Thomas du är bäst!

Svar från SVN Motorservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Elin Maria Helena W
Wrote about SVN Motorservice

Fantastiskt bemötande och otroligt bra service. Kunniga och måna om att verkligen hjälpa sina kunder.

Svar från SVN Motorservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Niklas D
Wrote about SVN Motorservice

Bra kommunikation i alla faser.

Svar från SVN Motorservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Fredrik F
Wrote about SVN Motorservice

Gick smidigt och de kollade hur bromsoljan va och den behövde jag inte byta :)

Per-Erik L

Fin fint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kari Tapani H

Bra upplevelse, inga konstigheter

Svar från SVN Motorservice

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Steve E
Wrote about SVN Motorservice

Fick snabbt hjälp med nyköpt bil för felsökning och service. Allt väldokumenterat och ett personligt och mycket trevligt bemötande av Anna.

Anna Karin E
Wrote about SVN Motorservice

Mycket bra service, snabb hantering och förståelse för min situation när jag fick akut punktering.

Susanne E
Wrote about SVN Motorservice

Trevligt bemötande och snabb service.

Birgit Kristin B
Wrote about SVN Motorservice

Tillmötesgående personal och bra information ang utförd service!

Svar från SVN Motorservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Adam M
Wrote about SVN Motorservice

Snabbt svar och mycket bra service

Roger F
Wrote about SVN Motorservice

De gjorde vad de skulle utan tjat om att få byta vindrutetorkare och annat. Smidig lämning och hämtning.

Camilla T
Wrote about SVN Motorservice

Trevligt bemötande och snabb återkoppling! Fri lånebil är ett riktigt pluss.

Carl W
Wrote about SVN Motorservice

Det var ett mycket trevligt bemötande och förväntningarna överträffade med god marginal. Jag lämnade in bilen för bromsbyte och lite annat och kommer definitivt anlita dom när behovet kräver.

Svar från SVN Motorservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

John Lennart M
Wrote about SVN Motorservice

Mycket nöjd! - Fri lånebil, proffsigt mottagande och återlämnande, samt väl utfört arbete. // Lennart

Erik Thomas Kenneth E
Wrote about SVN Motorservice

Bra bemötande! Kunnig personal.

Svar från SVN Motorservice

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Lars Fredrik O
Wrote about SVN Motorservice

Fick snabb akut hjälp! Trevlig personal.

Johan Thorstensson F
Wrote about SVN Motorservice

Väl tidigt att bedömmas. Bemötande ***** Arbetstid **** Pris *** Negativt: Ville bara använda originaldelar. Ej eftermarknadsdelar vilket fördyrade reparationen rejält. Smidigt och lönsamt för firman.

Marknadsteamet Autoexperten gillar detta
Svar från SVN Motorservice

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Carl Teddie Sebastian A
Wrote about SVN Motorservice

Väldigt positiv upplevelse från start. Väl utfört och mycket rimligt prissatt arbete, kommer definitivt tillbaka.

Svar från SVN Motorservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Peter K
Wrote about SVN Motorservice

Trevlig och lyhörd kundservice. Aldrig några problem med service eller reparationer. Får alltid meddelande om det dyker upp något oförutsett problem.

Per Aspera A
Wrote about SVN Motorservice

Trevligt och professionellt, väldigt nöjd.

Erik Henrik J
Wrote about SVN Motorservice

Det är tredje gången över nästan 10 år som jag varit där, fått utmärkt bemötande, bra och snabb service och tydlig kostnadsuppdatering. Väl värt att rekomendera, stort förtroende för SVN. Tack

Anna Karin Matilda K

Snabba och professionella!

Karl Olof A
Wrote about SVN Motorservice

Trevlig kundmottagning, arbetet gick Snabbt . 2st 2or släckta samt mycket Rimlig nota. 0

Maria Elisabeth W
Wrote about SVN Motorservice

Jag får högklassig hjälp varje gång. Jag kommer aldrig att byta verkstad.

Maria Elisabeth W och 3 andra gillar detta

Lars Henrik W
Wrote about SVN Motorservice

Snabbt. Bra med lånebil. Kamremmen fixad. Bra!

Rolf Erik T
Wrote about SVN Motorservice

Vänligt, trevligt , kunnigt. Service enl. Överenskommelse.