SVN Motorservice

A part of Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8
Call 08-540 271 34 Share

Välkommen till SVN Motorservice – din Autoexperten Bilverkstad i Åkersberga! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder allt från bilservice och felsökning till däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell, bromsservice, AC-service och batteritest samt batteribyte. Vi kan släcka...

242 omdömen om SVN Motorservice

Lars Henrik W
Wrote about SVN Motorservice

Snabbt. Bra med lånebil. Kamremmen fixad. Bra!

Rolf Erik T
Wrote about SVN Motorservice

Vänligt, trevligt , kunnigt. Service enl. Överenskommelse.

Mats Avancerad Kiropraktik A
Wrote about SVN Motorservice

Väldigt fint bemötande av kunnig och kompetent personal!!!

Sven R
Wrote about SVN Motorservice

Mycket trevligt mottagande i receptionen. Bra information om nödvändiga åtgärder och rimligt kostnadsförslag gällande reparation av bakre bromssystem. Fri lånebil, under reparationen, var också ett stort plus. Jag kan varmt rekommendera SVN Motorservice/Autoexperten i Åkersberga.

Hans Christer B
Wrote about SVN Motorservice

Bra och trevligt bemötande, proffsigt och sakligt. Bilen var på oljebyte inspektion och sammanfattning av det hela är bra.

Per Erik J
Wrote about SVN Motorservice

Väldigt bra mottagen. Bra bemötande.

Camilla C
Wrote about SVN Motorservice

Alltid vänligt bemötande och hjälpsamma

Åre Beverage Group A
Wrote about SVN Motorservice

Bra och snabb service! Jättenöjd med däckhotellet👍

Svar från SVN Motorservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Ida Christina Elisa F
Wrote about SVN Motorservice

Trevligt bemötande. Ringde upp snabbt på förfrågan som jag skickade in via frågeformulär. Jag mixade två siffror i mitt nummer men hon sa att när hon kom till fel person sökte hon på mitt namn och hittade rätt nummer därigenom. 10 av 10 rekommenderar. Fick en tid supersnabbt för däckbyte ink däck hotell. Bra pris med.

Företagssupport Jonas Hävrén A

Alltid trevligt bemötande och proffsiga.

Lisa Birgitta G
Wrote about SVN Motorservice

Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp.

Georg H
Wrote about SVN Motorservice

Trevligt bemötande av alla ffa Anna i receptionen. Hjälpsamma o smidigt fixat. Georg/ Subaru

Anna Yasmine Rebecca T
Wrote about SVN Motorservice

Trevliga och snabba! Tydlig kommunikation.

Marcela Veronica H

Alltid bra service! Väl bemötande

Martin Anders J
Wrote about SVN Motorservice

Snabbt och smidigt, bra paketpris på däckförvaring inkl hjulskifte.

Linnea E S
Wrote about SVN Motorservice

Trevliga proffsiga och snabba som vanligt

Karin Vendela Maria A

Bytt däck utan problem. Ingen väntan. Inte mer att säga

Magnus Alexander V
Wrote about SVN Motorservice

Servicen var toppen och personalen var trevlig och tillmötesgående

Nils Erik Micael S
Wrote about SVN Motorservice

Kanonbra och snabbt som fan tjohoo

Christer Wilhelm S
Wrote about SVN Motorservice

Mkt trevlig o kompetent reception. Perfekt rep. o sevicearbete!

Svar från SVN Motorservice

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Susanna J
Wrote about SVN Motorservice

Snabb, enkel, prisvärd service.

Sofia Charlotte L
Wrote about SVN Motorservice

Snabbt och smidigt däckbyte. Trevliga och vänliga som alltid när man ankommer. Generellt ett bra ställe att få hjälp med bilen när det behövs.

Oscar Axel B
Wrote about SVN Motorservice

Trevlig personal och bra service!

Svar från SVN Motorservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Susanne Birgitta Q
Wrote about SVN Motorservice

Fantastisk service och flexibilitet!

Mats Anders S
Wrote about SVN Motorservice

Service däckbyte och däckhotell var beställt. Efter service var alla felmeddelanden i displayen kvar. Nu måste en felsökning göras och fan vet vad det kostar. Blir så jävla less på servicar som bara innebär att man byter de dyraste delarna oavsett om det behövs eller ej. Att fixa verkliga orsaker till att varningslampor lyser är tydligen inte lönsamt.

Svar från SVN Motorservice

Det här är inte den service vi vill ge. Vi tar med oss dina synpunkter direkt.

Tord Fredrik L
Wrote about SVN Motorservice

Bra och trevlig personal det gick på kick så var vinterdäcken på

Svar från SVN Motorservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Johan Bengt H
Wrote about SVN Motorservice

Alltid lika trevliga, hjälpsamma och proffsiga!

Anna Karin Elis N
Wrote about SVN Motorservice

Som alltid perfekt o trevligt bemötande. Använder alltid SVN. Snabba, professionella och till rätt pris. Är alltid nöjd med deras utförda jobb. Rekommenderar dem gärna👍

Svar från SVN Motorservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Jan Peter E
Wrote about SVN Motorservice

Mycket trevlig bilverkstad. Har lämnat in mina bilar där nu ganska många år och känner att jag litar fullt på Tomas och övrig personal. Rekommenderas./

Anne-Katri G
Wrote about SVN Motorservice

Trevlig o kunnig personal. Finns alltid kaffe när man väntar

Lena Kristina Ö
Wrote about SVN Motorservice

Toppenbra! Bra pris. Snabbt och enkelt! Mycket trevlig personal dessutom.

Eva J
Wrote about SVN Motorservice

Positivt och proffsigt bemötande från början till slut

Svar från SVN Motorservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Karl Arne A
Wrote about SVN Motorservice

Snabbt bra färdig på utsatt tid.inget att klaga på

Mats Anders L
Wrote about SVN Motorservice

Kompetent personal och bra service, vad mer kan man begära.

Monika Maria Christine J
Wrote about SVN Motorservice

SVN Motorservice har en fantastiskt fin service! Alltid väldigt tillmötesgående och försöker ge en snabbast möjlig tid vid åtgärder och informerar noga om priset. Hittas ett fel på bilen informeras kunden och får information om felet, information om vad som skulle behöva göras. Om det kan vänta med åtgärder och vad de olika alternativen är. Jag har även däckhotell hos dem och även här informerar de om däckens skick och hjälper till att beställa hem nya däck vid behov. Även vad gälller finansiering samt möjlighet till lånebil har alltid fungerat super smidigt! Jag kan varmt rekommendera dem! 😊👌

Peter Sune H
Wrote about SVN Motorservice

Jättebra bemötande och utmärkt service! Bra pris på reparation! Rekommenderas verkligen!

Britt-Marie S
Wrote about SVN Motorservice

Duktiga ett trevligt bemötande . Åker gärna de 3? milen från Bromma där jag bor.

Jan Arvid W
Wrote about SVN Motorservice

Professionella, kunniga och bra bemötande, rekommenderas!

Malena
Wrote about SVN Motorservice

Fick snabb och smidig hjälp. Dom är alltid väldigt snabba på att svara och hjälpa till så fort som möjligt.

Svar från SVN Motorservice

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Gerd Britt-Marie E
Wrote about SVN Motorservice

Bra mottagande, kontakt och snabb service på verkstaden till full belåtenhet !!!

Kerstin Birgit H
Wrote about SVN Motorservice

Bra service och de har koll på när det är dags att byta däck och hur däcken ser ut

Rolf Stefan P
Wrote about SVN Motorservice

Snabbt åtgärdat, bra pris. Trevligt bemötande.

Bengt Eric G
Wrote about SVN Motorservice

Allt gick enkelt och snabbt. Kanske lite för dyrt.

Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Yvonne N
Wrote about SVN Motorservice

Blev trevligt bemött. Smidig och snabbt däckbyte

Gabriella L
Wrote about SVN Motorservice

Får alltid excellent service av alla på SVN Motorservice!

Gesea A

Bra service, trevlig personal

Klas Henry Ingemar F
Wrote about SVN Motorservice

Trevligt bemötande, Bra priser på service

Daniel M
Wrote about SVN Motorservice

Alltid trevlig personal och väldigt lösningsorienterade

Evy Ann-Marie B
Wrote about SVN Motorservice

Samma visa varje gång! Lampan som varnar för lågt däcktryck börjar lysa efter några km.

Svar från SVN Motorservice

Tack för ditt omdöme. Vi tar till oss av din kommentar och arbetar ständigt för att höja kvaliteten på det vi gör, så att resultatet motsvarar kundens förväntningar.

Bo E
Wrote about SVN Motorservice

Mycket bra. Men jag vill inte skriva en massa kommentarer. Björn