Alla kategorier Drycker Östergötland Linköping Systembolaget AB

Systembolaget AB

Repslagaregatan 25-27, 582 22 Linköping — Visa karta

3.8 i betyg av 23 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 23 kunder tycker om Systembolaget AB

 • helena c
  helena c skrev om Systembolaget AB
  Aaaa, paradiset på jorden?? Eller i alla fall innan festen! Shoppa loss bland alla läckerheter men undvik titta på kontoutdraget efter. Men, tänk på varannan vatten så kan du dricka mycket mer, å vill du ha en billigare fylla så skippar du maten innan=)
  gillar detta
 • Martina N
  Martina N skrev om Systembolaget AB
  Det älskade systembolaget! =) Studenternas favoritställe =P. Nu när man inte bor nära Danmark längre är det skönt att Systembolaget inte bara säljer svensk öl. helt okej priser och ett bra sortiment!
  gillar detta
 • Eric H
  Eric H skrev om Systembolaget AB
  Har ett bra utbud av öl och andra läckerheter men som alltid är det ofta lite dyrt att gå på de dyra dryckerna, men sådat är Sverige. Kan ladda upp med mera personal när det annalkas stora "alkohol events". Kan även rekommenderas om du skall göra större inköp, enkla att ha att göra med.
  gillar detta
 • Frans P
  Frans P skrev om Systembolaget AB
  Trevligt Bolag beläget i Linköpings mer centrala delar. Till skillnad från föregående Recoanvändare gillar jag fredagshetsen då den på något sätt symboliserar inledningen på vad som förhoppningsvis kommer att vara en trevlig helg.
  gillar detta
 • Fanny C
  Fanny C skrev om Systembolaget AB
  Bra affär. Lite tråkigt att det alltid är extremt lång kö på fredagarna...
  gillar detta
 • Johan S
  Johan S skrev om Systembolaget AB
  Mycket bra affär! Här säljs det drycker med alkohol till vettigt pris. Det är mycket smidigt då man inte behöver lasta hela bilen full för att det skall löna sig. Du slipper att köra 100 mil till Tyskland villket många som inte upptäkt denna butik är tvugna att göra.
  gillar detta
 • Stefan K
  Stefan K skrev om Systembolaget AB
  Alltså jämför man detta systembolaget med alla andra systembolag så är det väl lite över medel. Stort sortiment med många kassor. De är självplock vilket är ett måste för att hålla mottet.
  Sen när man tittar mot andra ställen att köpa alkoholhaltiga produkter så är det ju botten! Fan vad dyrt det är! Usch, snälla slopa skit-monopolet... släpp spriten fri!!!
  gillar detta
 • Carl W
  Carl W skrev om Systembolaget AB
  Detta systembolag har ett utbud som är väldigt likt alla andra system bolag. Oftast trevlig personal som är kunnig om öl, sprit och vin. Dock kan det bli extremt långa köer på fredag kvällar och lördagar precis innan stängning.
  gillar detta
 • Albin J
  Albin J skrev om Systembolaget AB
  Centrala Linköpings systembolag som uppfyller alla krav man kan ställa som ung. Ett rimligt utbud på billig öl, cider och viner, mestadels på flaska, och ett fåtal kvalitetsbryggerier. På grund av den höga pulsen i stan är det ofta 3 eller flera kassor öppna, vilket gör inhandlandet snabbt.
  gillar detta
 • Anders B
  Anders B skrev om Systembolaget AB
  Systembolaget i centrum har prefekt läge och ett stort sortiment av rött och vitt vin. Personalen är välutbildad och kan hjälpa den som vill prova på något nytt. Det kan bli långa köer på fredag/lördag så den smarta gör sina inköp innan detta.
  gillar detta
 • Johanna Ö
  Johanna Ö skrev om Systembolaget AB
  Systembolaget i centrala Linköping är en fräsch och trevlig butik med mycket godsaker. De har ett stort utbud, som man tyvärr inte har råd med som student men ölen är god i alla fall :p Personalen är alltid trevlig och hjälpsamma och det är inte ofta det är långa köer.
  gillar detta
 • Thor B
  Thor B skrev om Systembolaget AB
  Detta bolaget är beläget centralt i Linköping så många av oss hamnar här när det är dags att fylla på med drycker. Öppettiderna är riktigt generösa: på torsdagar och fredagar kan man handla ända fram till klockan 19. Sortimentet finns det inte mycket att klaga på, men vill man åt specialöl såsom trappister är bolaget i Skäggetorp att föredra.
  gillar detta
 • Anup H
  Anup H skrev om Systembolaget AB
  Vårt kära systembolag e ju sjukt viktigt, vad skulle vi göra utan dem. Har ju allt man kan tänka sig i spritväg, nästa lite för mkt;:D. Fräsha lokaler och bra personal.
  gillar detta
 • Martin V
  Martin V skrev om Systembolaget AB
  Systembolaget har ett gott utbud av såväl starksprit såsom whisky, cognac, brännvin. Därtill ett exemplariskt utbud av viner från alla väldens hörn med olika druvor och olika kulörer. Öl- och ciderutbudet är också mycket väl. De har kunnig personal som kan svara på de flesta frågor och komma med rekommendationer till olika maträtter och så vidare.
  gillar detta
 • Gustaf W
  Gustaf W skrev om Systembolaget AB
  En bra version av ett systembolag helt enkelt. De har förrutom det vanliga bassortimentet av billig öl, en hel del spännande sorter från kvalitetsbryggerier. På vin sidan skulle jag gärna vilja se lite mer bag-in-box. De har oftast många kassor öppna så att man slipper köa, vilket är otroligt skönt.
  gillar detta
 • Martin H
  Martin H skrev om Systembolaget AB
  Det är inte billigt men de har det man söker och är ensamma om det, i alla fall i sverige, dryck med lite kräm i :P
  gillar detta
 • Albin C
  Albin C skrev om Systembolaget AB
  En bra butik med stort sortiment på öl/vin/sprit och andra drycker och trevlig personal som gärna hjälper till när man undrar över saker. Ett stort plus att det ligger så centralt och är lätt att ta sig till med cykel eller gång. Nåt som dock kunde förbättras skulle väl då vara öppettiden på lördagarna och låta det vara öppet till 15 istället för 14 som det är nu.
  gillar detta
 • Mattias L
  Mattias L skrev om Systembolaget AB
  Bra butik med välfyllt sortiment av allt som man kan tänkas behöva. Personalen är trevlig och hjälpsam om man behöver hjälp med att välja ut ett bra vin till ett speciellt tillfälle. Lokalen ligger centralt och bra, man kunde önska mera av öppet tiderna på helgerna dock
  gillar detta
 • Christian B
  Christian B skrev om Systembolaget AB
  Man vet vad man förväntar sej när man kommer in, och man blir inte besviken. De tycks alltid ha lagom antal kassor öppna så man slipper köa i onödan. Tyvärr har butiken ett något rörigt öl-sortiment. Annars är det en smidig och bra belägen butik!
  gillar detta
 • tobias ö
  tobias ö skrev om Systembolaget AB
  En helt vanlig systembolaget butik, man får vad man förväntar sig!
  De säljer ett flertal öl / cider / vin / spritsorter med mera. Personalen är trevliga och kunniga och det brukar vara rätt lugnt om man inte är där före storhelger och veckoslut.
  gillar detta
 • Kristopher B
  Kristopher B skrev om Systembolaget AB
  Här säljs det öl, vin och sprit. Det är gott...
  Trevlig personal, lokalt och bra så länge man inte bor i studentområdena. Annars är det en bit.
  gillar detta
 • Anders D
  Anders D skrev om Systembolaget AB
  Mestadels trevlig personal, kan dock bli väldigt långa köer vid veckoslut och högtider.
  gillar detta
 • Helena G
  Helena G skrev om Systembolaget AB
  Vad ska man säga? Det är ju ett måste. Trevlig personal som alltid hjälper till.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Repslagaregatan 25-27, 582 22 Linköping
Kategorier