Alla kategorier Drycker Östergötland Linköping Systembolaget AB

Systembolaget AB

Svedengatan 9, 582 73 Linköping — Visa karta

3.4 i betyg av 9 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 9 kunder tycker om Systembolaget AB

 • Frans P
  Frans P skrev om Systembolaget AB
  Adressen är felaktig? Ligger väl i Tornby numera.. Hursom, kanske ett av Sveriges kompetentaste Systembolag. Jättebra öppettider och sjysst sortiment hjälper till att dra upp kedjans redan väldigt fördelaktiga rykte.
  gillar detta
 • Carl W
  Carl W skrev om Systembolaget AB
  DEtta system bolag är som de flesta, kanske lite äkligare men ungefär samma utbud. PErsonalen är trevlig och oftast ganska kunnig. Dock tror jag inte att denna finns kvar utan den är flyttad till tornby. Deras öl sortement är bättre än medel medans vin sotimentet är lite sämre
  gillar detta
 • Micaela C
  Micaela C skrev om Systembolaget AB
  Bra att ha i närheten där man bor ;P
  gillar detta
 • Henrik B
  Henrik B skrev om Systembolaget AB
  Systembolaget som låg i Skäggetorp ligger nu inte långt ifrån i köpcentrumet Tornby. Men det är samma fina service och sortiment fortförande. Det är kanske inte är så billigt men var ska man som svensk annars handla. Bra kontroll av leg, men det gäller nog alla systembolag.
  gillar detta
 • Fredrik J
  Fredrik J skrev om Systembolaget AB
  Systembolaget - Butiken med dragningskraft!
  Här hittar men en hel uppsjö av goda öl, vin och spritsorter från alla möjliga länder. Det är något visst med systembolaget som man inte riktigt kan sätta finger på, det är ju inte direkt billigt där men ändå handlar alla där. Måste vara någon form av dragningskraft, alla bara handlar där. Sedan inte att förglömma är den välkända "systemet-kassen" som man ser folk över allt gå med och som det nästan har blivit lite status över att gå med, åtminstonne bland de yngre. Just här är det speciella här är stortutbud välskött och bra koll på folk som köper ut(det sistnämda tycker jag är bra i alla fall, jag som är över 20).
  gillar detta
 • Johan W
  Johan W skrev om Systembolaget AB
  Systembolaget i Skäggetorps centrum har ett väldigt stort utbud av det mesta, och det är lätt att det kanske blir lite för mycket inhandlat då man kan finna många ölsorter och dylikt som man inte sett tidigare. Fina parkeringsmöjligheter då köpcentrumet har ett eget parkeringshus.
  gillar detta
 • Mattias L
  Mattias L skrev om Systembolaget AB
  Trevlig butik med bra sortiment av öl och whiskey. Lokalen är stor och luftig så även en stressig fredagseftermiddag är det trevligt att handla här. Dock är läget inte lika bra, det krävs definitivt bil för att det inte skall vara en möda att handla här.
  gillar detta
 • Mattias K
  Mattias K skrev om Systembolaget AB
  Bra att de säljer öl i centrum också!
  gillar detta
 • Tommy T
  Tommy T skrev om Systembolaget AB
  Utan öl ingen fest, och det vore ju tråkigt. Nu mera ligger väl detta systembolag i Tornby. Vilket är ett stort minus för alla studenter utan bil. Trångt på parkeringen om man har bil. Borde planeras om lite med flera utfarter så man slipper stå i kö 30 minuter varje fredagseftermiddag för att ta sig ut från parkeringsplatsen. Själva butiken är som alla andra systembolag antar jag, "funkis".
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Svedengatan 9, 582 73 Linköping
Kategorier