Takjour.se

Virebergsvägen 20, 169 30 Solna — Visa karta

3.6 i betyg av av 9 omdömen
Välkommen till Takjour Entreprenad, vi erbjuder dig ett helt komplett utbud av entreprenadtjänster inom tak. Vi vänder oss till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltare med takomläggning, takmålare, taksäkerhet, snöskottning och annat som rör någon av våra kunders tak.

Vi kan dessutom ta på oss mer komplicerade uppdrag. Vi har kompetent heltidsanställd personal som kan utföra uppdrag som innefattar bland annat montering av stuprör på innergårdar samt andra platser där man inte kommer åt med skylift. Detta innebär att vi kan erbjuda våra tjänster snabbare och med mindre störningar för de boende, dessutom tillkommer inga extra kostnader för byggnadsställningar.

Vi använder oss av de bästa verktygen och materialen då vi fortlöpande arbeta med dokumenterad kvalitetskontroll för att leverera så bra kvalitet som möjligt. Vårt mål är att ständigt genomföra de jobb vi tar på oss snabbt och rent med minimal nedsmutsning och störningar för de boende.

Självklart strävar vi även mot uppsatta miljömål då vi sorterar allt skräp som sedan körs ut till auktoriserade återvinningscentraler. Vi använder oss ständigt av så miljövänliga produkter som möjligt, utan att samtidigt tumma på den kvalitet vi står för.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs vad 9 kunder tycker om Takjour.se

 • Cecilia Christina Å

  2020-09-16

  Spontant omdöme
  Cecilia Christina Å skrev om Takjour.se
  Varning!
  De bytte vårt tak 2015. Många delar är fel. De som arbetade slängde fimpar och spik rester över tomten och grävde också ner fimpar i rabatten som jag hittat senare. Våra små tjejer hittade fimpar på många olika ställen flera år efter de var klara. Vi påpekade detta redan under arbetet att det inte var okey men inget hände. De grävde ner fimpar i rabatten till och med.
  Sen upptäckte vi att det saknas steg upp till skorsstenen. De är för några än vad vi hade avtalat. Vi påpekade detta men inget hände. Vi ringde igen efter att sotaren också dömt ut att det var för få steg och inget har än idag hänt efter både mail och telefonkontakt vid många tillfällen.
  De la papp på vårt garage tak samtidigt medan vi var bortresta och när vi kom hem läckte taket. Men det åtgärdades rätt snabbt så det var snyggt jobbat.
  Nu i dagarna har grannes tak bytts och deras firma såg på håll att pappen på garage taket håller på att släppa längs med huset. Ringde och pratade med någon som inte ens kunde presentera sig eller ville säga vad hen hette. Hen hänvisade till en Mikael och sa att hon skulle be honom höra av sig.
  Nu har det gått flera veckor till. Vi har mailat flera gånger och ringt flera gånger och lämnat meddelanden varje vecka men fortfarande ingen kontakt alls. Uruselt. Anlita de inte! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Villatakexperten
  4.9 / 5 i betyg — 167 omdömen
  Badge2020
  "Om du letar efter en takläggare så behöver du inte leta längre . Jag kan varmt rekommendera Villatakexperten. Ni kommer få trevligt och prof"
  MATTIAS S
 • 2018-08-27

  Spontant omdöme
  Magnus T skrev om Takjour.se
  Bra och tydlig offert. Mycket bra löpande information om arbetet av arbetsledaren Tobias och takläggare Thomas. Snyggt utfört arbete och stor lyhördhet för våra önskemål. Hjälpsamma där vi varit vilsna. Vi rekommenderar Takjouren varnt till andra villaägare som behöver byta tak. Läs mer
  gillar detta
 • Samuel P

  2017-04-25

  Spontant omdöme
  Samuel P skrev om Takjour.se
  Trevligt bemötande och riktigt fint slutresultat. Enda nackdelen var att arbetet tog längre tid än vad vi trodde från början. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tio-Tak AB
  4.7 / 5 i betyg — 54 omdömen
  Badge2019
  "Snabbt, proffsigt och snyggt. Genomtrevliga grabbar!"
 • John M

  2017-04-24

  Spontant omdöme
  John M skrev om Takjour.se
  Verkade först seriösa och kom snabbt ut för en inspektion, lovade en offert inom några veckor men den kom aldrig trots att vi påminde dem via epost och telefon. Väldigt oseriöst, förstörde helt våra planer då vi bara kan klubba större investeringar en gång om året på årsstämman. Rekommenderes ej! Läs mer
  2017-04-25 Robert svarar John M
  Hej John M detta är väldigt oseriöst av dig vi kollar alltid på arbetena snabbt och kommer alltid in snabbt med offert.

  Om du vill ha en offert på något maila info@takjour.se alt 0842871174

  Mvh Takjour Entreprenad AB
  gillar detta
 • 2017-04-10

  Spontant omdöme
  Jan D skrev om Takjour.se
  Billig offert och sen har allt gått fel. De har dålig koll på när fastigheter ska eller har skottats. Vid det enda skottningstillfället under året lyckades de förstöra bakrutan och kaross på en bil på gatan. Ingen anmälan om skada skedde utan det påkallades av granne på morgonen. I efterföljande hantering har de duckat sin del av ansvaret. Vi har även märkt att takpannor är förstörda och ser nu över taket som en konsekvens av dåligt genomförd skottning. Läs mer
  2017-04-25 Robert svarar Jan D
  Hej Jan D vi vet inte vem du är ev skador hanteras av vårt försäkringsbolag.

  Gällande trasigt tegel på taket så är det detta något som inte går att komma i från då man går på taket vid skottning.

  Vill ni ha hjälp med att byta pannorna kan vi självklart hjälpa er med detta

  Mvh Takjour Entreprenad AB
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Villatakspecialisten
  4.7 / 5 i betyg — 169 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av sälja"
 • Per H

  2017-01-27

  Spontant omdöme
  Per H skrev om Takjour.se
  Tack för ett bra takarbete, Killarna var noggranna och trevliga, även noga med att städa upp efter jobbet. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-01-11

  Insamlad av företaget
  Rolf V skrev om Takjour.se
  Jag är väldigt nöjd med bytet av taket på mitt radhus. Killarna var noggranna och trevliga, även noga med att städa upp efter jobbet. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Erikas Tak & Bygg AB
  4.8 / 5 i betyg — 119 omdömen
  Badge2020
  "Omläggning av tak. Blev bra bemött och fick en tydlig offert. Efter vad jag kan berömma så gjorde de ett bra jobb och hittade och åtgärdade"
 • 2017-01-11

  Insamlad av företaget
  Rune H skrev om Takjour.se
  Tack för ett bra takarbete, vi är så nöjda. Läs mer
  gillar detta
 • Magnus H

  2017-01-03

  Spontant omdöme
  Magnus H skrev om Takjour.se
  Vi anlitade Takjour för att renovera taket på vårt radhus som är byggt 1984, men där taket renoverades 2004. Vi hade haft problem med en takläcka och behövde byta all papp och läkt. Vi valde att behålla pannorna då de bara var 12 år.

  Björn från Takjour besökte oss för att göra en uppskattning av omfattning och återkom med en offert som var tydlig och lättförståelig. Genom hela offertprocessen gav Björn oss tydliga och snabba svar.

  När jobbet inleddes kom arbetsledaren från Takjour och informerade om vad som skulle göras och hur lång tid det skulle ta. Under hela jobbet sköttes arbetet bra och vi fick löpande information om vad som hände. Vid ett tillfälle fick vi se bilder tagna från taket på ett särskilt ställe runt en takfläkt som krävde en speciallösning, vilket vi uppskattade.

  Sammantaget är vi mycket nöjda med Takjour och hur de utförde jobbet; trevliga killar som gjorde det som var överenskommet på den tid som bestämts till ett bra pris. Vi kan rekommendera Takjour till husägare som vill ha ett bra jobb utfört till en rimlig kostnad.

  Jag kan tillägga att Takjour fick fyra andra uppdrag inom vår samfällighetsförening efter jobbet hos oss - ett bättre betyg tror jag är svårt att få. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  RAO Tak och Bygg AB
  4.8 / 5 i betyg — 57 omdömen
  Badge2020
  "Blev mycket nöjd med arbetet. Trevligt bemötande😊💐 Bra genomgång av uppdraget innan det började. De höll tidsschemat. 👍"
  Elisabeth B

Bästa takläggarna i Solna:

4.9 i betyg av 167 omdömen
MATTIAS S MATTIAS S tycker:
“Om du letar efter en takläggar...” Läs mer
4.6 i betyg av 105 omdömen
4.3 i betyg av 43 omdömen
5.0 i betyg av 3 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco