Hej Utmärkt! Tack Jag upplevde att det var en bra tandläkare som var noggrann. Ska laga tre tänder som de andra läkarna inte har sett fast jag har på pekat det!De tar inte hand om äldre personer. Känns som det.
Tandvårdsgruppen Stuvsta
Tandvårdsgruppen Stuvsta är en modern tandvårdsklinik i Stuvsta centrum som erbjuder allt inom allmäntandvård. På kliniken arbetar två tandläkare och en tandhygienist tillsammans med tandsköterskor. Tillsammans har vi över 40 års erfarenhet och är med och bidrar till en god tandhälsa för både barn och vuxna. Utöver allmäntandvård...
186 omdömen om Tandvårdsgruppen Stuvsta
Sedan starten hos Reco 2024
Superbra, alla var jättetrevliga!!
Jag blev så fint omhändertagen av både sköterska o tandläkare
Mycket trevligt bemötande. Behövde inte vänta in min tid, fast jag var tidig, fick behandling direkt. Alltid positiva förväntningar, och de infriades. Sammanfattande kändes allt bra o jag fick mitt hål i tanden lagat.
Trevlig bemötande man kände sig trygg och att det kändes som det fanns kunnande
Mycket bra bemötande från trevlig och kunnig tandläkare!
Bra bemötande av tandläk o sköterska
Helt underbara personer både tandläkare o sköterska! Kan verkligen rekommendera speciellt för tandläkarrädda! Stort tack för hjälpen med tandutdragningen!!
Proffsig har varit 30 år med Håkan Får väl fortsätta 30 år till
Jag drog ut en visdomstand, och blev väldigt bra bemött. Tandläkaren lyssnade verkligen på mig och förklarade alla steg. Jag kände mig trygg!
Fick ett trevligt bemötande och var hos en mycket skicklig tandhygienist.
Trevliga och väldigt tillnötesgående personal
Proffsigt bemötande. Påläst och full koll på ”historiken” utan att läsa innantill i journalen. Och väl genomförd behandling. Var hos tandhygienist.
Tid hos tandhygienist. Hon förklarade tydligt och kom med bra tips och råd. Proffesionellt och vänligt bemötande.
Bra bemötande, trevlig personal Allt var bra, proffsiga Men tandläkarvårdens pris är dyrt, alldeles för dyrt när man vill vara fin i munnen. Därför drar man sig att gå till tandläkare, vilket inte är bra för hälsan.
Jag är så tacksam för den empati jag fick från både Zhina Fadhil och tandsköterskan. En modern mottagning med ljus och fräsch inredning. Jag kände mig trygg och omhändertagen. Jag är inte en lätt patient, har diverse fobier och svårt för att ha spegel och fingrar i munnen, vilket försvårar för tandläkare, tandhygienister m. fl. Alla har inte tålamod att lyssna på patienten, som de gjorde. Det blir högsta betyg från mig. Anette Malmsten
Väldigt fint och trevligt bemötande. Välkomnande.
Positiv upplevelse! Trevligt bemötande. Bra samtal. Smidig undersökning och tydlig information om resultat.
Trevligt bemötande. Proffsigt och personligt. Lugn och skön miljö
Mycket bra bemött Jag blev rekomenderad till er för samtliga i gruppen är profechonella och lugna samt de lever upp till mina förväntningar Jag kommer att få hel tandprotes uppe och halv där nere som jag som jag defenitivt kommer att bli nöjd med
Jag tycker att vi blev bra bemötta. Det kändes lugnt och inte stressande. Kanske lite hög musik i väntrummet.vi hade lite problem att komma in men vi lär oss snart hur man gör .mvh. Anette och Lasse
Trevligt bemötande av både sköterska och tandläkare. Glad att ha hittat "min" tandläkare som bytt klinik.
Tillmötesgående, vänliga. Har besök kvar.
Vänligt bemötande, både tandläkaren och tandsköterska var så proffsiga. För mig som är tandläkarrädd,var detta en fin och proffsig behandling och upplevelse Kan varmt rekommendera
De har en kunnig och trevlig personal. Jag är nöjd med besöket.
Det var inget fel i behandling eller bemötande men väldigt dyra
Bästa tandläkaren, alltid så trevlig och lugn. Supernöjd!
Så trevligt bemött och lugnt professionellt duktiga och supertrevliga. Kommer gärna rekommendera Birgitta
Mycket bra både Tandläkaren ock Tandsköterskan utstrålar ett lugn så jag är mycket nöjd med behandlingen Många kramar till er från Janne
Trevligt och professionellt bemötande
Trevlig och lugn tandläkare och tandsköterska fin klinik.
Trevligt bemötande, noggrann genomgång av tänderna. Totalt sett ett mycket bra besök.
Respekt, trevliga och ingen stress
Jag blev väldigt bra bemött av Tandvårdsgruppen Stuvsta, personalen var trevlig och professionell. Mina förväntningar om bra service och trygg vård uppfylldes. Jag fick tandundersökning och behandling och är mycket nöjd med resultatet.
Trevligt bemötande, proffsig och snabb. Lyssnade efter mina behov. Kunniga! Fick även bedövning hos tandhygienisten! Kan rekommendera detta ställe
Trevligt bemötande kort väntetid upplevde besöken och undersökningen som professionella
Jag blev bemött av väldigt kunnig personal som behandlade mig väl och informerade mig om hur jag kan sköta mina tänder hemma.
Det var bra upplevelsen var okej trevligt bemötande och snabbt service
Fräscha lokaler Bra, positivt bemötande av personalen! Tandläkaren kändes förtroende ingivande och kunnig. Det kändes jättebra efter första besöket och jag återkommer gärna!
Trevligt bemötande med proffsigt utförande av tandläkar personalen.
Bra besök, känns kompetenta men dyrt.
Trevlig hygienist och tandläkare. Synd för hygienisten att hennens stol strulade samt vattnet till blästring
Snabb och proffsig behandling efter jag ringt akut. Så nöjd med bemötandet!
Trevligt mottagande. Bra personal
Jag har blivit väl omhändertagen.
Professionellt och varsamt bemötande. Förklarande och dessutom väldigt gott utförande.
Proffsigt jobb, fint bemötande
Mycket trevligt bemötande av personalen
Trevligt bemötande och fick bra information om framtida behandling
Mycket proffsiga och bra tandläkare!