TarotHuset

TarotHuset

• Badge2025
4.7
Call 033-799 80 80 Share

En webbutik specialiserad på tarotkort. Vi strävar efter att erbjuda Sveriges största utbud av tarotkort samt ett brett kompletterande sortiment av bland annat böcker, drömfångare, orakelkort, pendlar, rökelse och stenar. Sammantaget erbjuder vi ett brett sortiment av varor för både nybörjare och erfarna utövare inom det spirituella...

196 omdömen om TarotHuset

Sedan starten hos Reco 2023

Rose-Marie G
Wrote about TarotHuset

Bra varor och snabb leverans. Men nu har jag inte fått mina varot,dom har varit här men hittade inte rätt adress. Jag väntar fortfarande..

Svar från TarotHuset

Tack för ditt omdöme Rose-Marie. Om leveransen forsätter krångla så kontakta oss https://www.tarothuset.com/kontakt så hjälper vi dig.

Berit E
Wrote about TarotHuset

Riktigt snabbt o bra sida rekommenderar

Svar från TarotHuset

Hej Berit, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både snabbheten och vår sida. Din rekommendation betyder mycket för oss.

Anneli W
Wrote about TarotHuset

Köpte en fin box med runor. Jättebra och snabb service. Rekomenderas varmt.

Svar från TarotHuset

Hej Anneli, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar runboxen och vår service.

Jaana F
Wrote about TarotHuset

Bra och vackra saker och snabb.

Svar från TarotHuset

Hej Jaana, tack för din återkoppling! Det gläder oss att du tycker om våra produkter och att leveransen fungerade smidigt.

Barbine S
Wrote about TarotHuset

Supernöjd med min beställning.

Svar från TarotHuset

Tack snälla för ditt omdöme! 🌸 Vi blir verkligen glada att höra att du är supernöjd med din beställning. Det betyder mycket för oss att våra produkter och service uppskattas.

Anna E
Wrote about TarotHuset

Jättefina produkter, välpackat och snabb leverans

Svar från TarotHuset

Stort tack för din återkoppling! 💜 Vi är glada att du uppskattade både produkterna och att leveransen kom snabbt och välpackad.

Fia B
Wrote about TarotHuset

Fint packeterat, fint utbud, bra informationsblad med sakerna. Det enda negativa är att kvaliteten inte var det bästa, kan också tydliggöras hur stora sakerna är på sidan. Men summan av kardemumman så är jag nöjd med mitt köp och hade rekommenderat till en vän.

Svar från TarotHuset

Tack Fia för att du tog dig tid att dela din upplevelse 🌸 Vi blir glada att höra att du uppskattade packeteringen och vårt utbud. Samtidigt tar vi till oss av din feedback, särskilt kring tydlighet på storleksangivelser. Det betyder mycket att du ändå är nöjd med ditt köp och till och med skulle rekommendera oss vidare

Inger B
Wrote about TarotHuset

Snabb leverans och vackra kort!!♥️

Svar från TarotHuset

Tack för dina fina ord, Inger! 🌸 Vi blir glada att höra att korten kom snabbt fram och att du tycker om deras skönhet. Vi hoppas att de ger dig många inspirerande stunder och magiska tolkningar.

Anna-Lena P
Wrote about TarotHuset

Snabb leverans. Brett sortiment. Jag är nöjd med mina varor.

Svar från TarotHuset

Stort tack Anna-Lena för din återkoppling 🙏 Vi är glada att du uppskattar både leveransen och vårt breda sortiment. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med dina varor.

Mona S
Wrote about TarotHuset

Snabb leverans och bra pris 🤗♥️

Svar från TarotHuset

Tack Mona för ditt härliga omdöme! 💫 Vi strävar alltid efter att erbjuda både snabb service och bra priser, så det värmer att höra att du är nöjd.

Irena S
Wrote about TarotHuset

Fin butik för dem som är intresserade av just deras produkter. Stort sortiment, man hittar alltid det man söker. Är gammal kund och har köpt många fina produkter till både mig själv och familjemedlemmar. Denna gång blev det ett par ljuslyktor, som dottern önskat sig. Det är lätt att beställa och varorna levereras snabbt, alltid väl förpackade, så internetbutiken fungerar utmärkt. Det enda man kunde eventuellt önska är lite bättre/fler bilder på vissa produkter. Alltid lika nöjd och kommer säkert tillbaka i framtiden. Rekommenderas varmt.

Svar från TarotHuset

Hej Irena, tack för ditt omdöme och för att du har varit en trogen kund hos oss under lång tid. Det gläder oss att höra att du alltid hittar det du söker. Fler och bättre produktbilder är något vi arbetar på, så att det ska bli ännu lättare att få en tydlig känsla för produkterna innan man beställer, det är bra för både oss och kunden.

Britt-marie A
Wrote about TarotHuset

Snabb leverans och väl paketerade fina varor.

Svar från TarotHuset

Hej Britt-Marie, Stort tack för ditt omdöme! 🌸 Vi blir glada att höra att leveransen gick snabbt och att du uppskattar hur varorna var paketerade. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både service och produkter.

Maria L
Wrote about TarotHuset

I stort sett bra förutom teflaskan som inte är så enkel att använda. Den kommer jag nog skänka till välgörande ändamål.

Svar från TarotHuset

Hej Maria, Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse. Vi är glada att du i stort sett är nöjd, men beklagar att teflaskan inte levde upp till dina förväntningar.

Kiio B
Wrote about TarotHuset

Varorna motsvarade mina förväntningar , handlade orakelkort , ljusbehållare samt tillbehör att skapa mysig stämning !

Svar från TarotHuset

Hej Kiio! Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Roligt att höra att varorna motsvarade dina förväntningar och att de bidrog till en mysig stämning.

Marina M
Wrote about TarotHuset

Fin sortiment, snabb info när en produkt som var slut blev åter tillgänglig. Snabb leverans. Jättenöjd med produkterna.

Svar från TarotHuset

Hej Marina! Tack för ditt omdöme. Vi blir glada av att höra att du uppskattar vårt sortiment och tyckte vi var snabba med information. Extra roligt att du är jättenöjd med produkterna.

Elisabeth W
Wrote about TarotHuset

Mycket bra utbud och snabb leverans

Svar från TarotHuset

Hej Elisabeth, stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du uppskattar vårt breda utbud och att leveransen fungerade smidigt.

Katarina N
Wrote about TarotHuset

Jag har beställt flera olika Orakelkortlekar från TarotHuset och har alltid varit nöjd. Stort utbud. Aldrig något problem.

Svar från TarotHuset

Hej Katarina, stort tack för ditt omdöme! 🌸 Vi blir glada att höra att du är nöjd med våra orakelkortlekar och att du uppskattar vårt breda utbud.

Monika P
Wrote about TarotHuset

Jag har haft en positiv upplevelse de gånger jag anlitat Tarothuset för leveranser av olika tarotlekar. Effektivt och bra bemötande. Tack 🙏

Svar från TarotHuset

Hej Monika, stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse 🙏. Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveranserna och bemötandet.

Pia T

Mycket bra. Och snabb service

Svar från TarotHuset

Hej Pia, stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du uppskattade både servicen och snabbheten.

Mattias T

🤔🤔🤔🤔🤔 ⭐⭐⭐⭐⭐ 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪 ♥️♥️♥️♥️♥️ 🌛🌛🌛🌛🌛 🌹🌹🌹🌹 🌹

Svar från TarotHuset

Hej Mattias, tack för ditt omdöme och alla fina symboler och stjärnor! 🙏✨

Ann-Charlotte H
Wrote about TarotHuset

Snabb, smidig leverans. Mycket bra i sin helhet.

Svar från TarotHuset

Tack så mycket för ditt omdöme, Ann-Charlotte! 🌸 Helhetesintrycket är viktigt och vi är glada att du uppskattade det och den snabba och smidiga leveransen.

Anastasia L
Wrote about TarotHuset

Tarothuset är en exceptionellt bra butik inom detta område. De har ett utmärkt utbud av varor, de väljer högsta kvalitet och vet verkligen vad de säljer. Produktbeskrivningarna är kunniga och genuina. Shoppingupplevelsen på webbplatsen är enkel och alltid funktionell. De är också väldigt snabba med leveransen. Personligen uppskattar jag verkligen hur de packar varorna inför frakt - generöst och med omsorg, så att de kommer fram säkert. Det känns nästan som att få en "present" från jultomten varje gång. Jag har handlat här...

Svar från TarotHuset

Hej Anastasia, Stort tack för ditt detaljerade omdöme! Vi blir glada av att läsa hur nöjd du är med både vårt sortiment, leveransen och hur vi packar dina varor med omsorg. Det betyder mycket att du uppmärksammar vårt arbete – och att du har handlat hos oss i flera år gör oss extra tacksamma. Vi ser fram emot att få skicka fler “presenter från jultomten” till dig framöver 🎁

Maria N
Wrote about TarotHuset

Finaste varor, jätte nöjd kund. Perfekt leverans.

Svar från TarotHuset

Tack för ditt omdöme Maria – det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både varorna och leveransen! 🌟

Yvonne N
Wrote about TarotHuset

Mycket fint, brukar köpa rökelsekoner där. Man hittar det mesta där.

Svar från TarotHuset

Hej Yvonne! 🌟 Tack för ditt omdöme – roligt att höra att du gillar våra rökelsekoner! Vi försöker alltid ha ett brett sortiment så att alla kan hitta något som passar.

Maria O
Wrote about TarotHuset

TarotHuset har de mesta av Oracelkort och Tarotkort även andra typer av kort.

Svar från TarotHuset

Hej Maria, Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟 Vi är jätteglada att du uppskattar vårt utbud av orakelkort och tarotkort – vi strävar efter att ha ett brett och inspirerande sortiment.

Maj-Britt B
Wrote about TarotHuset

Lätt att beställa och snabb leveranns Jag köpte affirmationer och jag är nöjd med varan och nöjd som kund.

Svar från TarotHuset

Hej Maj-Britt, Stort tack för ditt omdöme! 💫 Roligt att höra att du är nöjd med både affirmationerna och leveransen.

Christine R
Wrote about TarotHuset

Bra. Snabb leverans och bra packat.

Svar från TarotHuset

Hej Christine, Stort tack för ditt omdöme! Roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med packningen. Vi hoppas att du får mycket glädje av dina produkter.

Helena W
Wrote about TarotHuset

Fina kort med tänkvärda texter/budskap som väcker tankar och förgyller dagen.

Svar från TarotHuset

Hej Helena, Tack för dina värmande ord! Vi blir glada att höra att korten och budskapen ger dig inspiration och glädje i vardagen.

Jenny E

Otroligt snabbt leverans, fantastiska varor. Är jättenöjd 🙏

Svar från TarotHuset

Tack snälla Jenny för din recension! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkterna.

Anna G
Wrote about TarotHuset

Enkelt och snabbt beställa . Trevlig hemsida . Jag är jättenöjd .

Svar från TarotHuset

Tack så mycket, Anna, för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du tycker det är enkelt att beställa och att hemsidan känns trevlig – det är precis vad vi strävar efter!

Christian D
Wrote about TarotHuset

Fick vad ja ville. Så inga problem där inte

Svar från TarotHuset

Tack Christian för ditt omdöme! 🙌 Härligt att höra att allt gick smidigt och att du fick precis vad du ville.

Juliana B
Wrote about TarotHuset

Det var enkelt att navigera på hemsidan, lätt att beställa och fick leveransen fort.

Svar från TarotHuset

Tack snälla Julia för din recension 🌟 Vi är glada att höra att du upplevde hemsidan som lättnavigerad och att beställningen gick smidigt. Snabba leveranser är precis vad vi strävar efter så det är fint att höra att det fungerar.

Madeleine L
Wrote about TarotHuset

Snabb och bra leverans, mycket nöjd.

Svar från TarotHuset

Tack Madeleine för din kommentar 💫 Vi blir glada att höra att leveransen var både snabb och bra – precis som vi vill att det ska vara.

Helena Å
Wrote about TarotHuset

Toppen! Så nöjd med Tarotkorten.

Svar från TarotHuset

Tack Helena för din kommentar! 🌟 Vi blir glada att höra att du är nöjd med tarotkorten. Hoppas de ger dig både inspiration och vägledning framöver.

Tom B
Wrote about TarotHuset

Mycket bra. Snabb frakt och bra produkter.

Svar från TarotHuset

Tack Tom för ditt omdöme! 🙏 Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva. Roligt att höra att både frakten och produkterna levde upp till dina förväntningar.

Sucheta B

produkterna var verkligen vackra

Svar från TarotHuset

Tack Sucheta för dina fina ord! Vi blir glada att höra att du tycker produkterna är vackra. 🌟

Luna Y
Wrote about TarotHuset

Ytterst bra, som alltid kan man önska ännu större utbud och jag skulle gärna se att websidan får en uppdatering och ser lite mer modern ut. Annars är allt bra

Svar från TarotHuset

Hej Luna, tack för ditt omdöme – det värmer att höra att du tycker vi är bra! Vi är glada att du delar med dig av dina tankar kring både utbudet och hemsidan.

Lena H
Wrote about TarotHuset

Snabb och smidig leverans. Enbart positivt.

Svar från TarotHuset

Tack så mycket Lena för din kommentar! 🌟 Vi är glada att leveransen gick snabbt och smidigt – precis som det ska vara.

Elisabeth O
Wrote about TarotHuset

Har fortfarande inte fått min leverans?

Svar från TarotHuset

När vi tittar på paketspårningen så ser vi att paketet nu finns att hämta hos ombud. Hör av dig till vår kundtjänst om aviseringen inte nått dig.

Gert Å
Wrote about TarotHuset

Kan inte bli bättre. LEVERANS OCH KVALITET PÅ KORTEN. SÅ ÄNDRA INTE PÅ NÅGOT ÖVERHUVUD TAGET. MVH GERT

Svar från TarotHuset

Tusen tack, Gert! 🙏 Vi blir glada av att höra att både leveransen och kortens kvalitet levde upp till dina förväntningar. Att du tycker att vi inte ska ändra något alls – det är det finaste betyget vi kan få.

Carola J
Wrote about TarotHuset

Bra varor som håller vad de lovar och snabb leverans

Svar från TarotHuset

Stort tack för din recension! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkterna och leveransen.

Sandra S
Wrote about TarotHuset

Är nöjd med mina fina kort. Kommer absolut att beställa igen!

Svar från TarotHuset

Tusen tack för din recension – det gläder oss att du är nöjd med korten! Vi ser fram emot att få skicka fler magiska produkter till dig när det är dags igen ✨

Krisztina L
Wrote about TarotHuset

Snabb leverans, fin förpackning, jättenöjd med min lotuslykta.

Svar från TarotHuset

Tusen tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen, förpackningen och din lotuslykta.

Maria A
Wrote about TarotHuset

Har inget bra svar att ge än då jag fortfarande inte fått det jag beställde

Svar från TarotHuset

Om ditt paket inte kommit fram som det ska så var snäll och kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon, så hjälper vi dig lösa det.

Claudia L
Wrote about TarotHuset

Lätt att hitta det man vill ha och snabbt leverans. Uppskattar verkligen att man har mycket att välja efter behov eller önskan.

Svar från TarotHuset

Tack Claudia för dina fina ord! Vi är glada att du uppskattar vårt sortiment och att leveransen gick smidigt.

Carolina P
Wrote about TarotHuset

Har beställt därifrån förut och älskar deras produkter och det är värt varenda krona

Svar från TarotHuset

Tack Carolina för att du delar med dig av din upplevelse! Det betyder mycket att du återkommer till oss och att våra produkter får ett så varmt mottagande.

Daniel K
Wrote about TarotHuset

Bra sortiment, snabba leveranser.

Svar från TarotHuset

Tack Daniel för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både vårt sortiment och leveranstiden.

Katarina J
Wrote about TarotHuset

Mycket smidigt och snabbt . Fina produkter.

Svar från TarotHuset

Hej Katarina, Tack för ditt omdöme! Roligt att du är nöjd med både leveransen och produkterna. Vi strävar efter att göra det enkelt och smidigt för våra kunder.

Benny M
Wrote about TarotHuset

Det va snabb leverans och det var mycket spännande dofter Kommer beställa mera

Svar från TarotHuset

Hej Benny, Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att leveransen gick snabbt och att du uppskattar våra dofter. Du är varmt välkommen att beställa igen när andan faller på.

Sara B
Wrote about TarotHuset

Alltid snabb leverans och även hjälp när varan försvann på vägen. Bra utbud och bra kvalité på det som skickats.

Svar från TarotHuset

Hej Sara, tack för din recension! 🌟 Vi är glada att du uppskattar både leveransen och vårt sortiment. Vi är särskilt glada att vi kunde hjälpa till när något gick snett med frakten.