Lyhörd och kompetent personal.
Tegvalls Express AB
Tegvalls Express – Din trygga flyttpartner i Växjö sedan 1972 Ska du flytta i Växjö eller ut i landet? Välkommen till Tegvalls Express, Smålands flexibla familjeföretag med över 50 års erfarenhet i branschen. Vi är proffs på allt som rör flyttning och sätter alltid dig som kund och dina ägodelar i första rummet. Varför välja...
46 omdömen om Tegvalls Express AB
Sedan starten hos Reco 2026
Jag möttes av två trevliga personer som efter min redogörelse utförde en svår flyttning mellan våningarna. Arbetet utfördes helt enligt mina önskemål på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Deras uppträdande var mycket professionellt.
Vi fick hjälp med kort varsel och är väldigt tacksamma för det! Ett proffsigt bemötande och flytten gick bra och utfördes på ett smidigt sätt! Trygga killar som hade stor kunskap om hur en flytt ska genomföras! God kommunikation och fin förståelse! Vi är jättenöjda! Tack!
Proffsigt Trevliga människor punktliga
Allt funkade alldeles utmärkt. Kunde komma och hjälpa oss redan samma dag, vilket vi var i akut behov av. Mycket nöjda!
Fantastisk trevligt bemötande och proffsig personal. Helt klart värt det. Jag skulle direkt anlita Tegwalls om jag behövde flytta igen.
Professionellt utfört uppdrag.
Smidigt, enkelt och prisvärt! Fick hjälp från växjö till Göteborg.
Jag är otroligt nöjd med flyttfirman. De var punktliga, effektiva och väldigt varsamma med allt. Hela flytten gick smidigt och utan stress. Bemötandet var både trevligt och professionellt. Jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Vi blev riktigt imponerade. Snälla, trevliga, hjälpsamma och snabba. Kommer att rekommendera er till andra!
Min flyttning gick snabbt utan missöden. Mycket trevliga killar som flyttade och de ska ha en eloge. Jag blev rekommenderad till er av en väninna och jag kan rekommendera er vidare.
Bra bemötande och service av all personal
Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete!
Mycket proffsigt, snabbt och effektivt
Trevliga, professionella och tillmötesgående.
Jag var mycket nöjd. Tack för hjälpen!
Trevligt och professionellt bemötande.Tegvalls levde verkligen upp till våra förväntningar på en smidig flytt. Kommer absolut att rekommendera deras tjänster till vänner och bekanta.
Hej! Alltid trevligt bemötande! Håller det vi kommit överens om! Haft överseende med mina missar! Kort sagt jag kan varmt rekommendera Tegvalls! Hälsn/ Elisabeth B!
Vid upphandling, packning, transport, inflyttning till lgh personal med trevligt bemötande var perfekt kan verkligen rekommendera
Snabb, punktlig, prisvärd, serviceminded
Flyttningen fungerade bra men det var ingen som rekat adress så killarna fick köra runt och leta parkering... lite dåligt av en så etablerad furma.
Mycket bra och kämpade på! Har anlitat Tegvalls vid varje flytt. Känns tryggt!
:-).
Har använt Tegvalls för flytt ner till Växjö för 32 år sedan och visste att de är bra flyttfirma. Trevligt bemötande och hjälpsamma. Ska få hjälp med brutna flyttkartonger att få de förvarade så att jag kommer åt resten av ca 100 kartonger som är ouppackade. Uppskattas!
Tegvalls Express AB löste våra problem med flytt-transport från, till och mellan flera olika adresser smart, smidigt, snabbt och säkert.
Allt fungerade superbra, från bokning till själva flytten! Jätteduktiga och trevliga killar som flyttade mina möbler.
Jag ringde och bokade för flytt av en del möbler. Chauffören ringde när han var på plats, jag var då i den nya bostaden. Jag sa vad dom skulle ta med och dom kom till den nya adressen och lämnade av de sakerna. Dom var snabba och noggranna. Jag var mycket nöjd.
Noggranna,proffsiga,prisvärda effektiva
Trevlig bemötande och snabb hjälp
Kort transport o litet bohag! Bra o proffsigt hanterat. Snabbt!
Vi fick hjälp med upphämtning av kartonger i Växjö och leverans till vårt kontor i Globen. Jag fick ett bra bemötande från start till mål av alla inblandade. Väldigt flexibel och bra service hela vägen plus det lilla extra när chaufförerna lastade om innehåll från kartonger som brast till nya fräscha. Hjälpsamma killar som körde kartongerna hela vägen upp och lastade av som vi önskade. Verkligen uppskattat!
Flytt och lagring av möbler. Bra bemötande och schysst genomförande av uppdraget.
Vi har anlitat Tegvalls två ggr tidigare. De är punktliga trevliga och gör ett mycket bra jobb! Skulle inte tveka att anlita dem igen!
Jättebra personal på alla sätt upplevde jag vid mina kontakter med företaget.
Jag har använt Tegvalls Express två gånger nu när jag flyttat, och tycker det har varit toppen! Särkilt första gången när jag flyttade från Anteliigatan 7 e, den 1 mars 2024; för då beställdes även extra inpackning, vilket jag tycker dom gjorde toppenbra! Så jag har inget och klaga på, och skulle definitivt använda igen :)
Försiktig och kunnig personal som hittade lösningar på allt.
Ett stort tack till Tegvalls Express AB proffsiga personal för en smidig flytt och trevligt bemötande!
Allt praktiskt har fungerat perfekt, möjligen kan viss förbättring ske på kommunikationen med kund.
Så bra service i bokning från kontoret och tillmötesgående. Flyttkillarna trevliga och noggranna samt väldigt duktiga på sitt jobb som bara flöt på smärtfritt.
Proffsigt och trevligt bemötande!
Alltid mycket bra kundbemötande, mycket serviceinriktade och lösnings fokuserade. Vi är mycket nöjda med att ha Tegvalls när det kommer till magasinering och flytthjälp.
Flytten av bohag gick fantastiskt bra, tack vare det trevliga, snabba och arbetssamma männen som kom.
Så himla bra flyttfirma. Riktigt seriöst företag och inga skojare. Efter att vi flyttat från Växjö till Karlskrona har vi verkligen inget att klaga på. Det märks på utrustningen och fordon att det är proffs. Rekommenderar varmt
Bästa firman. De har flyttat mig 10 ggr nu. Ena killen sa det var 4 gången han flyttar mig. Sedan kom han igen nu körde iväg möbler jag inte ville ha. Mycket trevlig, vänlig är han. Fina killar alla. Fint bemötande. Hjälpsamma. Sedan är ju Alex snyggaste killen! Ewa
Värsta flyttfirman jag har varit med om !! Det gick fortare att flytta från Kristianstad till Växjö. Flyttade från en 4 rummare i Växjö till Tävelsås och det tog dom 7 timmar detta på grund av att de skickar en liten lastbil och när vi ifrågasätter varför så svarar killarna att de skulle ta en större lastbil men kontoret sa att de inte gick att parkera en stor lastbil på Nygatan. När jag ringer Tegvalls för att ifrågasätta timmarna så får jag otrevligt bemötande av personal som tycker att det var mitt fel, och att flyttkillarnas...
Väldigt duktiga och vänliga grabbar Kan rekommendera